Ben aldığım kiloya çok takılmıyorum aslında ztn hep kiloma dikkat eden spor yapan biri olduğum için doğumdan sonra veririm diye düşünüyorum yani öle salmam kendimi ama çevremde bu konuda beni çok tedirgin eden bikaç yorum var aslında konu açılmışken sizinde fikirlerinizi almak isterim. Hamilelikte az kilo alanlar genelde lohusalıkta çok kilo alıyor diyorlar birde az kilo alınca daha zor veriliyormuş çok kilo alınca eski kiloya daha kolay dönülüyormuş sizce ne kadar doğru bu?
Bende geçen gün h&m den aldım 2li paket 69 tlydi. İnternet sayfasından sipariş ettim bir sürü rengi vardı ama sadece bazı renkler indirime girmişti. Yaşadığım yerde çok seçenek olmadığı için mecburen internet üzerinden alıyorum bu tip şeyleri. H&m den en azından olmazsa kalitesiz gelirse iade ederim die aldım gayet kaliteli güzel penyeymiş şimdi takip edicem indirimleri ilerde tekrar ordan alıcam atlet kışın şart sadece sütyenle belimizi fln üşütürüz bence
Uyku duzeni hepimizde 0 desene. Kan ter içindeyim hem sıcaktan uyuyamıyorum hemde bedenim bi türlü rahat poziyonu bulamıyor. Öncesinde hep yüzüstü yatardım cok özledim o günlerimi
175 tl Eminönü gold fiyatı
Ben biraz nostaljik bakıyorum niyeyse bebek çikolatası hediyesinden de önemli gibi geliyor bu isimlerden düşünebilirim kayınpeder her bayramda gold dan bayram çikolatası alır , tadı efsane
Cok sicak piştim. Deli gibi terliyorum. Kolumu bacagimi nereye koyacagimi sasirdim. Gogus kafesimin altindaki kas bolumu agriyor. Nefes almakta zorlaniyorum. Ve daha 2 koca ay var.
Cok sicak piştim. Deli gibi terliyorum. Kolumu bacagimi nereye koyacagimi sasirdim. Gogus kafesimin altindaki kas bolumu agriyor. Nefes almakta zorlaniyorum. Ve daha 2 koca ay var.
Klima veya vantilator olsa evde ben kesin hasta olurum. Camlar axik yatiyoruz sabahlari bogazim tuhaf uyaniyorum. Daha temmuz sicaklari da baslamadi. Cidden nefesim yetmiyor. Gunduz icin vantilator alayim bari en iyisi.
Bence yürüyüş çok etkili oluyor. Ben her gün akşam 8:30 - 9:30 arası yürüyorum sonra 11 gibi koltukta sızıyorum eşim kaldırıyor :)) Bütün gece sadece tuvalete kalkıyorum ve geri uyuyorum. Etrafımdaki ağrı ve uykusuzluk çeken hamilelere baktığımda aramızdaki tek farkın yaptığım yürüyüşlerin olduğunu gördüm. Yoksa bende fazla kilo aldım ve üstelik yıllardır uğraştığım, zamanında beni haftalarca yataklara düşüren bir bel fıtığı sorunum var. Bu akşam yürüyüşleri sayensinde kurtarıyorum bence, bol bol yürüyelim kızlar hem ödem içinde çok iyi.
Hhoney bunch
Allah yardimcimiz olsunn kizlar balkonda gec saate kadar oturup oyle yatiyorum acik balkonunuz varsa atin kendinizi..bilmiyorum iiyi gelir mi ama..bende kışın donacagim..evim baya bir tepede,Ankara'da en esen yer sanirimyazin iyi ama kısın baya soguk oluyor tasinmaya üsendim,yorulurum dedim yakarim ufo falan idare ederim dedim ama bakalim..insallah cocugu hasta etmeyiz
Hhoney bunch
Allah yardimcimiz olsunn kizlar balkonda gec saate kadar oturup oyle yatiyorum acik balkonunuz varsa atin kendinizi..bilmiyorum iiyi gelir mi ama..bende kışın donacagim..evim baya bir tepede,Ankara'da en esen yer sanirimyazin iyi ama kısın baya soguk oluyor tasinmaya üsendim,yorulurum dedim yakarim ufo falan idare ederim dedim ama bakalim..insallah cocugu hasta etmeyiz
kızlar ya benim göğüslerim altı çok kötü oldu. terden sanırım. isilik gibi. terlediğimde kaşınmaya başlıyor. ne iyi gelir ki? doktora da sorucam salı günü