Bişey söyleyeceğim ama yanlıs anlama nolur
Letgo gibi sitelere baksan hani ikinci el istemezsin belki ama bazen spotcular ordan satıs yapabiliyor belki begendigin modelin vardır uygun fiyatlısı

Ayni ben bi de serin suda yikanmak cok rahatlatiyo tavsiye ederim
Onu cok yapamıyorum işte en fazla ılık :)
Gebe kalmadan önce bildigin kaynar suda yıkanırdım üstümden duman cıkartırdım bi kere gecen aylarda gene öyle yıkanayım dedim bayılıyordum az kalsın eşim kurtardı
simdi en iyi ılıkla yıkanıyorum
Ama aksamları ayaklarım buzlu sularda hep

kızlar ya benim göğüslerim altı çok kötü oldu. terden sanırım. isilik gibi. terlediğimde kaşınmaya başlıyor. ne iyi gelir ki? doktora da sorucam salı günü
Ben de kucuk bavul goturucem bebegin kiyafetlerini battaniye icine bohca yapicam direkt oyle vericem hemsireye insallah

Kizlar Merhaba dr Banu Çiftçi nin 30 hafta videosunu izledim simdi diyor ki bu hafta aminiyon sivisinin en fazla oldugu hafta bundan sonra yavas yavas azalacak diyor, doktorlarimizin suyu biraz fazla demelerinin sebebi bu mu ki ?
Yok sanmıyorum doktorumuz haftasına göre yorumluyordur , benim suyumun fazla olduğunu söylediği hafta sorun yok üst sınıra yaklaşmış dikkat etsen normale döner demişti

Ayy ben kisin ilik yazin serin hatta soguk suyla ferahlaniyorum anca icten isitma motorum var galiba menapozda ne yapicam acaba deliha nin annesi gibi taslara yatarim herhalde

Güzel gözüküyor bende düşünürdüm aslında ama e bebekte buna benzer modeller gördüm sevmedim kumaşı dediğin gibi dandik duruyordu , istersen al beğenmezsen iade edersin
Aynen öyle yaptım canım arkadaş hediye alacaktı siparişi verdik begenmezsem degisirim ne yapalım. Siyahın gideri vardır belki bu bütçeyi de çok asamam zaten aşırı dandik değilse kullanırım

Kizlar Merhaba dr Banu Çiftçi nin 30 hafta videosunu izledim simdi diyor ki bu hafta aminiyon sivisinin en fazla oldugu hafta bundan sonra yavas yavas azalacak diyor, doktorlarimizin suyu biraz fazla demelerinin sebebi bu mu ki ?
Yok bebek irilesecegi icin suda hareket alani azalacak su ayni su bebegin hacmi buyudugu icin alanla alakali onun dedigi ama kuvvetli vuracaklar buyudukce

Eld8veninden corabina ve zibinindan tulumuna 1 defa giyilecek sekilde takim takim gruplayacagim ben de. Ustu kirlenirse hemen bir paketi acip komple degistiririz. Eldivenler genelde elinde durmuyor cikiyor. Kizda coraplarindan gecirmistim ellerine.

Yorma kendini o kurulum oldugu gun heyecandanmıdır nedir enerji patlaması yasadım sonra aksam acısı fena cıktı kramplarla :)
Evet dikkat edeyim ustalar gidince dinlenecem hemen zaten bu sabah kahvaltıdan sonra İpeğimi bol bol sevdim bütün tatil bizim günümüz dedim, sonra evi toparladım küçük odadaki çamaşırlığı topladık eşim süpürdü sildi fln biraz dinleneyim dedim baktım bir yere toplanmış sertlik var kasılmaydı sanırım hemen yatak odasına uzandım sola doğru dinlendirici müzikler açtım sevdim bol bol konuştum. Bügün izin günüm diye bana naz mı yapıyorsun dedim tekme attı senle ilgileneyim diye mi böyle yapıyorsun dedim yine hareket etti. Eşim kafayı yediğimi düşünmeye başladı sanırım her konuşmama cevap verdiğini karşılıklı sohbet ettiğimizi fln düşünüyorum İpek’le

Oy maşallah ona cok zekiler çok kesinlikle farkındalad herşeyin
Ne zaman hareket etse acıyorum videoyu cekeyim diye hemen duruyor hareketleri
Geçen eşimle ayakta sarılıyorduk dandan vurdu ayrılın diye
Babasına asırı düşkün olucak ben konusunca bana tepki vermiyor ama eşimle her aksam eşim göbeğimde kafasını nereye koysa yanagına bi öpücük konduruyor :)

Ben de canlı görmeden karar veremiyom ya
En iyisi netten sipariş verip inceleyip beğenmezsek geri göndermek
Ben bilmiyorum bahsetmedi ölçümlerden
Suanda ıslak fazla cirkin gözüküyor internetten bulduklarımı atayım :)
Omuza ve bebek arabasınada asılıyor
Rengini çok sevdim güle güle sağlıkla kullanın
Kızlar bebeğin dolabı ve yatağı kuruluyor şuan bende mutfakta yemek yapıyorum çok sıcak
Anamm ne güzel heyecanlar
Bitince biz de bakalım

Letgo gibi sitelere baksan hani ikinci el istemezsin belki ama bazen spotcular ordan satıs yapabiliyor belki begendigin modelin vardır uygun fiyatlısı
Yok canım benim niye yanlış anlayayım hatta aslında letgodan ucuz temiz bi tane anne yanı alıp park beşiği ayrıca mı alsam diye düşünüyorum eşim evde bi sürü yayıntı eşya olacak sonra diyor bebek eşyalarında aileler destek oluyor sağolsun ama ben kazıklanmayı sevmem ondan kampanya, indirim peşindeyim 5e aldığım şeyi sonra 3e görünce çok içime oturur

Yok canım benim niye yanlış anlayayım hatta aslında letgodan ucuz temiz bi tane anne yanı alıp park beşiği ayrıca mı alsam diye düşünüyorum eşim evde bi sürü yayıntı eşya olacak sonra diyor bebek eşyalarında aileler destek oluyor sağolsun ama ben kazıklanmayı sevmem ondan kampanya, indirim peşindeyim 5e aldığım şeyi sonra 3e görünce çok içime oturur

Ben de bi kere öyle bayağa sıcak suyla yıkandım acaip şişmiş şekilde banyodan çıktım anında ödem yapmış. Sıcak banyolara bi süre elveda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…