- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Bişey söyleyeceğim ama yanlıs anlama nolurYa bi de şöyle hatırlıyorum ötv indirimi gelince çoğu marka ürünlerine zam yapmıştı yine çok ciddi bir fiyat farkı olmamıştı gibi aklımda. Ama şimdi KDV, ötv indirimi kalkarsa bi anda fırlamaz umarım fiyatlar.
Onu cok yapamıyorum işte en fazla ılık :)Ayni ben bi de serin suda yikanmak cok rahatlatiyo tavsiye ederim
kızlar ya benim göğüslerim altı çok kötü oldu. terden sanırım. isilik gibi. terlediğimde kaşınmaya başlıyor. ne iyi gelir ki? doktora da sorucam salı günü
Ben de kucuk bavul goturucem bebegin kiyafetlerini battaniye icine bohca yapicam direkt oyle vericem hemsireye insallahBen de daha kahvalti etmedim. Cok aciktim ama yataktan cikmak istemiyorum. Evde yapilacak cok is var tum ev daginik ve temizlenmesi lazim. Kendimi yormadan yavas yavas kalkip yapmam lazim.
Hafta ici hastane cantasina bakayim diyorum. Malum artik 30. Haftamdayim. Valizin icine renk renk hurclar alip bebeginkileri 1ine benimkileri digerine grup grup yerlestirmek istiyorum. Boylece tum valizi karistirmak zorunda kalmayiz.
Bebegin agzi a dogunca acve hurmasi surmek lazimmis ama onu nereden bulurum bilmiyorum. Zemzem suyu da lazim. Lohusa serbeti icin de kap vs almam lazim. Aman isler birikmis.
İnşallah canım ev sırt cantası dolu kullancak olsam sırt cantası onları kullanırım bu tamamen bebegimle bi yere giderken yanıma almalık bişey eşimde takabilir sırtına ondan rengide unisex sectik :)Çok kullanışlı gözüküyor rengide güzel güle güle kullanın
Yok sanmıyorum doktorumuz haftasına göre yorumluyordur , benim suyumun fazla olduğunu söylediği hafta sorun yok üst sınıra yaklaşmış dikkat etsen normale döner demiştiKizlar Merhaba dr Banu Çiftçi nin 30 hafta videosunu izledim simdi diyor ki bu hafta aminiyon sivisinin en fazla oldugu hafta bundan sonra yavas yavas azalacak diyor, doktorlarimizin suyu biraz fazla demelerinin sebebi bu mu ki ?
Ayy ben kisin ilik yazin serin hatta soguk suyla ferahlaniyorum anca icten isitma motorum var galibaOnu cok yapamıyorum işte en fazla ılık :)
Gebe kalmadan önce bildigin kaynar suda yıkanırdım üstümden duman cıkartırdım bi kere gecen aylarda gene öyle yıkanayım dedim bayılıyordum az kalsın eşim kurtardı
simdi en iyi ılıkla yıkanıyorum
Ama aksamları ayaklarım buzlu sularda hep
Aynen öyle yaptım canım arkadaş hediye alacaktı siparişi verdik begenmezsem degisirim ne yapalım. Siyahın gideri vardır belkiGüzel gözüküyor bende düşünürdüm aslında ama e bebekte buna benzer modeller gördüm sevmedim kumaşı dediğin gibi dandik duruyordu , istersen al beğenmezsen iade edersin
Ayyyyh çok heyecan vericiiiiiiiiiiiKızlar bebeğin dolabı ve yatağı kuruluyor şuanbende mutfakta yemek yapıyorum çok sıcak
Yok bebek irilesecegi icin suda hareket alani azalacak su ayni su bebegin hacmi buyudugu icin alanla alakali onun dedigi ama kuvvetli vuracaklar buyudukceKizlar Merhaba dr Banu Çiftçi nin 30 hafta videosunu izledim simdi diyor ki bu hafta aminiyon sivisinin en fazla oldugu hafta bundan sonra yavas yavas azalacak diyor, doktorlarimizin suyu biraz fazla demelerinin sebebi bu mu ki ?
Yorma kendini o kurulum oldugu gun heyecandanmıdır nedir enerji patlaması yasadım sonra aksam acısı fena cıktı kramplarla :)Kızlar bebeğin dolabı ve yatağı kuruluyor şuanbende mutfakta yemek yapıyorum çok sıcak
Ayy ben kisin ilik yazin serin hatta soguk suyla ferahlaniyorum anca icten isitma motorum var galibamenapozda ne yapicam acaba deliha nin annesi gibi taslara yatarim herhalde
Bence de valla ustalara ne ikram etsem sevincimden bilemedim , herşeyi yediresim varAyyyyh çok heyecan vericiiiiiiiiiii
Eld8veninden corabina ve zibinindan tulumuna 1 defa giyilecek sekilde takim takim gruplayacagim ben de. Ustu kirlenirse hemen bir paketi acip komple degistiririz. Eldivenler genelde elinde durmuyor cikiyor. Kizda coraplarindan gecirmistim ellerine.Aynen bende öyle yapıcam hatta içine numaralar koyup hangisi hangi gün onu ayrıstırıcam böylece ben egilmeden sagdan soldan rica edip icinden aldırabilirim
Belki etiket bile yaparım agız bezleri eldivenler vs diye üstüne düzenli olur en azından
Evet dikkat edeyim ustalar gidince dinlenecem hemenYorma kendini o kurulum oldugu gun heyecandanmıdır nedir enerji patlaması yasadım sonra aksam acısı fena cıktı kramplarla :)
Oy maşallah ona cok zekiler çok kesinlikle farkındalad herşeyinEvet dikkat edeyim ustalar gidince dinlenecem hemenzaten bu sabah kahvaltıdan sonra İpeğimi bol bol sevdim bütün tatil bizim günümüz dedim, sonra evi toparladım küçük odadaki çamaşırlığı topladık eşim süpürdü sildi fln biraz dinleneyim dedim baktım bir yere toplanmış sertlik var kasılmaydı sanırım hemen yatak odasına uzandım sola doğru dinlendirici müzikler açtım sevdim bol bol konuştum. Bügün izin günüm diye bana naz mı yapıyorsun dedim tekme attı senle ilgileneyim diye mi böyle yapıyorsun dedim yine hareket etti. Eşim kafayı yediğimi düşünmeye başladı sanırım her konuşmama cevap verdiğini karşılıklı sohbet ettiğimizi fln düşünüyorum İpek’le
Ben de canlı görmeden karar veremiyom yaKızlar çanta olarak geçen bı arkadaş bunu mu önermişti sanki almak istiyorum indiriminde var ekstra ama kumaşından filan emin olamıyorum siyah güzel duryo ama diğer renklere bakınca kumaşı düşündürdü biraz ne dersiniz orta halli bişey alicam gerçi sanki iyi gibi de ama fikrinizi almak istedim
Ben bilmiyorum bahsetmedi ölçümlerdenBenim doktorum da bu haftalar suyun en fazla oldugu haftalar demisti ama iste ne kadar fazla? Benim doktorum 4 keseyi olcuyor 19 cm civari cikiyor. Bana 20 nin altinda sinirda dedi. Internette 25 ustune fazla diyorlar. Benim karnim ici suyla dolu balon gibi. Her an patlayacak gibiyim. Kendim cok kilo almadim, zaten zayiftim belki o yuzdendir bilemiyorum. Siz kendi olcumunuzu biliyor musunuz?
Rengini çok sevdim güle güle sağlıkla kullanınSuanda ıslak fazla cirkin gözüküyor internetten bulduklarımı atayım :)
Omuza ve bebek arabasınada asılıyor
Anamm ne güzel heyecanlarKızlar bebeğin dolabı ve yatağı kuruluyor şuanbende mutfakta yemek yapıyorum çok sıcak
Yok canım benim niye yanlış anlayayımBişey söyleyeceğim ama yanlıs anlama nolur
Letgo gibi sitelere baksan hani ikinci el istemezsin belki ama bazen spotcular ordan satıs yapabiliyor belki begendigin modelin vardır uygun fiyatlısı
Yok canım benim niye yanlış anlayayımBişey söyleyeceğim ama yanlıs anlama nolur
Letgo gibi sitelere baksan hani ikinci el istemezsin belki ama bazen spotcular ordan satıs yapabiliyor belki begendigin modelin vardır uygun fiyatlısı
Ben de bi kere öyle bayağa sıcak suyla yıkandım acaip şişmiş şekilde banyodan çıktımOnu cok yapamıyorum işte en fazla ılık :)
Gebe kalmadan önce bildigin kaynar suda yıkanırdım üstümden duman cıkartırdım bi kere gecen aylarda gene öyle yıkanayım dedim bayılıyordum az kalsın eşim kurtardı
simdi en iyi ılıkla yıkanıyorum
Ama aksamları ayaklarım buzlu sularda hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?