Ama havalar cok sıcakkkk dondurma bir ferahlatıyor değme keyfime

Cok güzel olmus saglıkla uyusun büyüsün İpek bebek
Bende sallanan sandalye düşünüyorum ama sonradanda bi daha kullanırmıyım bilmiyorum bosuna yer kalabalıgı yapar falan göze alamıyorum onu
Ay inşallah saol canım hepsi sağlıkla uyusun büyüsün inşallah aynı şeyi ablam söyledi şimdi kanepede alsan sallanan sandalyede alsan alanlar sonradan pişman oluyor koyacak yer bulamazsın onun yerine aktivite masası koyarsın bir süre sonra fln dedi sallanan sandalye alsam kullanmayacağım zaman mesela 2 sene sonra fln anneme veririm belki hep isterdi sallanan sandalyesi olsun

Bol salata ve sebze ye bak kilo bile verirsin
Bende çok hafif besleniyorum beni yormayacak hafif gıdaları seçiyorum ama yerleşiyor artık sabah 54 rakamını gördüm hayatımda ilk kez , bakalım ne kadar koruyabileceğim toplam 7 kilo oldu

Peki bu şekilde kaç takım ayarlayıp götürmek lazım? 1 gece kalacak olanlar için?
Bence 3 takim goturun. Kusabilir, çiş kaka yapabilir. Fazla olsun da eksik olmasin. Ben 2 gece kalacagim o nedenle 4-5 takim alirim.
Kendime de 3 gecelik 1 pijama ve çıkış için elbise goturmeyi dusunuyorum. 1 sabahlik ve ihtiyac halinde omzuma atmak icin şal da goturecegim. Bolca atlet ve don gotururum. Daha haz8rlamadim çantamı. Hazirlayinca liste paylasirim.

Ben de 1 gece kalacak gibi hazırlayayım şimdi sonra sezeryan olacak 2 gece kalacaksın derse doktor ilave yaparım

Maşallahh çok güzel olmuş
İpek güle güle kullansın cici odasını
Teşekkür ederiz
Skuatı ne kadar yapmak lazım acaba Fazlasının zararı olur mu

Maşallahh çok güzel olmuş
İpek güle güle kullansın cici odasını

Teşekkür ederiz
Skuatı ne kadar yapmak lazım acaba Fazlasının zararı olur mu
Son haftalarda acilma olmasi icin baya oneriyorlar ama yinede azar azar yapmak lazim diye dusunuyorum onu sormadik bak duzenli platese giden arkadaslar vardi bilgilendirebilirler

Selamlar kızlar oda hazırlığında olanlar akolay gelsin bende bugğn iki takım aldım ara ara alıyorum artık almayacam kıyafet faslımız bitti y avaş yavaş şampuan Bez pamuk stoğu yapacam artık Müslim örtğşerden alacam 2 tane yeter. Ayrıca sleepy Bez gitti gidiyordu gördüm ama fazla mı olur bilemedim kiloya göre fikrinizi almak istedim 2 5 kilo 160 adet 80 TL fiyatı iyi ama adeti çok mu sizce

Son haftalarda acilma olmasi icin baya oneriyorlar ama yinede azar azar yapmak lazim diye dusunuyorum onu sormadik bak duzenli platese giden arkadaslar vardi bilgilendirebilirler
Pilatese giden var mu bilmiyorum ama ben yogaya gidiyorum , orda yoga hareketleri ve meditasyon dışında nefes terapisi yapıyoruz pilates topuyla esneme rahatlama hareketleri evdeki pilates topunu şişireceğim hastaneye götüren arkadaşlarım oldu Doğumu kolaylaştırıyor

Uzun bir sure yurudum bugun ve ayaklarim agridi. Cilek aldim recel yapmak icin. Kış hazirliklari da onemli tabi. Dogumda icerim diye de 1 kavanoz da olsa visne kaynatip sicak sicak kapattim. Ay cok calismis hissettim.
Sabah kahvaltidan sonra da yuzeysel bir sekilde evi supurup yerleri sildik ama toz alma ve cam kapi silmedik. Onlari da yarin yapariz. Hepsi bir gunde olmaz.

Sana da kolay gelsin eksikler tamamlanıyor giderek , ben yenidoğan kampanyada diye 240 tane aldım artık fazlasını ne yaparım bilmiyorum ana benim kuzu iri olmaz diye düşünüyorum

Evet benimde işlerim vardı bugün dinlene dinlene yaptım ama sonunda yoruldum yani 2 saat uyuyunca kendime geldim

Yaa hayırlı olsun. Ben de bu modelden aldım bebişime, 10 gün sonra gelecek. Mobilyanın kokusu var mı acaba? Hemen eşyası yerleştirilebilir mi?
Bu arada bence uzanılabilecek gibi küçük bi koltuk/kanepe daha kullanışlı olurmuş gibi

Teşekkürler Sana da hayırlı olsun ben modelden çok memnun kaldım ve taş gibi iyi ki hatırlattın şimdi gidip açtım kapakları zaten 1 hafta havalandırıp önümüzdeki hafta yıkama yerleştirme yapmayı düşünüyorum baktım kokusuna yaklaşınca yeni mobilya kokusu var elbet ama keskin değil , silip temizlenince ve havalanınca hiç kalmaz diye düşünüyorum

Hanımlar merhaba, ben çok yazamıyorum ama baştan beri takip ediyorum sizleri. Benim ikinci kızım geliyor insallah. Sizlere doğum sonrasi ilgili bazı deneyimlerimden bahsetmek istiyorum.
Öncelikle sezeryan olacak arkadaşlar hastane icin gecelik tercih etmesini tavsiye ederim.
Bebek icin en az 3 takım koymalısınız. (2 gece yatissa)
Göğüs kremini aman diyim ihmal etmeyin. Krem icin yara olmasını beklemeyin. Ilk başlarda düzenli kullanın.
Doğumdan hemen sonra süt gelmeyebiliyor. Humananin anne çaylarını öneririm. Gerçekten faydalı. Hi yine gelmiyorsa aman bebekleri ac bırakmayın mama da olur bir iki gün. Önemli olan ac kalıp sarılık olmaması bence.
Doktorunuz da söyler ama korseyi ihmal etmeyin gerçekten toparlanmakta oldukça faydalı.
Şimdilik aklıma gelenler :)
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…