- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Ama havalar cok sıcakkkk dondurma bir ferahlatıyor değme keyfimeCanım sen zayıf hamile kalmıştın diye hatırlıyorum o yüzden vücudun daha fazla almaya meylediyor da olabilir. Zaten çok aşırı kilo da almadın sen ya. Bi de dondurma, çikolata, tatlı, tarzı şeyler direk kilo yapıyor yani dondurma yerine sağlıklı bir öğle yemeği yesen daha iyi olur
Ay inşallah saol canımCok güzel olmus saglıkla uyusun büyüsün İpek bebek
Bende sallanan sandalye düşünüyorum ama sonradanda bi daha kullanırmıyım bilmiyorum bosuna yer kalabalıgı yapar falan göze alamıyorum onu
Çok teşekkür ederimÇok harika olmuş canım güle güle kullanın. Bence birinin yatabileceği şekilde bişey alsan güzel olur yer varsa. Belki bebeğin yanında uyuyakaldığın zamanlar olur onu da düşünmek lazım
Çok teşekkür ederim canım inşallah
Bol salata ve sebze ye bak kilo bile verirsinYa ben iki kişilik yemiyorum nasıl aldım bu kadar kilo inan elde değil anlamak
Sabahta sabah bile değil 8de uyandım 11-12gibi anca acıkıp bişeyler yedim oda bi yumurta bi kutu peynir beş zeytin biber salatalık o kadar
Bak bu saat oldu kahvaltıdan beri bi dondurma yedim o kadar acıkmıyorum öyle ama yedigim kalıyor benle
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim hepsi sağlıkla büyüsün inşallahAayyyy cokkk güzel olmuşss maşallah çok güzel sağlıklı mutlu gunleriniz geçsin inşallah sağlıkla gelsin ipek bebek
Bence 3 takim goturun. Kusabilir, çiş kaka yapabilir. Fazla olsun da eksik olmasin. Ben 2 gece kalacagim o nedenle 4-5 takim alirim.Peki bu şekilde kaç takım ayarlayıp götürmek lazım? 1 gece kalacak olanlar için?
Ben de soğuk sütle soğuk ayranla avunmaya çalışıyorumAma havalar cok sıcakkkk dondurma bir ferahlatıyor değme keyfime
Ben de 1 gece kalacak gibi hazırlayayım şimdi sonra sezeryan olacak 2 gece kalacaksın derse doktor ilave yaparımBence 3 takim goturun. Kusabilir, çiş kaka yapabilir. Fazla olsun da eksik olmasin. Ben 2 gece kalacagim o nedenle 4-5 takim alirim.
Kendime de 3 gecelik 1 pijama ve çıkış için elbise goturmeyi dusunuyorum. 1 sabahlik ve ihtiyac halinde omzuma atmak icin şal da goturecegim. Bolca atlet ve don gotururum. Daha haz8rlamadim çantamı. Hazirlayinca liste paylasirim.
Maşallahh çok güzel olmuşKızlar odamız yerleşti çok şüküriki küçük filli halı düşünüyorum , perdeleri beyaz fonu gri ve abajuru da gri düşünüyorum. Yanlız biley danışıcam bebek yatağının arkasında ciddi bir alanım var eşim sallanan sandalye alalım diyor hani ayakları uzatma parçası da olanlardan. Acaba diyorum hafif uzanmalı kanepe mi alsam ikeadan ya da yarım ofis tipi bişey gelende kalır anneler fln kararsız kaldım
Eki Görüntüle 2283353 Eki Görüntüle 2283354 Eki Görüntüle 2283355 Eki Görüntüle 2283356 Eki Görüntüle 2283357
Teşekkür ederizBugun gebelik egitimi vardi hastanede anestezi uzmani ,emzirme danismani,fizyoterapist hepsini tanima imkanim oldu icim inanilmaz rahatladi..emzik ilk 3 ay önermiyorlarmis bu konu tartismali ama bebek emdiginde karsiliginda bir sey alacagini bilmeli ki emmeyi birakmasin dedi..fizyoterapist (yasemin irkil ata)instada baya faydali bilgileri var perine kaslarindan bahsetti..kegel egzersizlerinin bilinenin aksine kaslari guclendirdigini ve dogumu zorlastirdigi gibi bir sey soyledi yani fazla yapmak kaslari daha sıkı hale getiriyormus bolbol sukuat yapin dedi.ki ben egilmekte zorlanmaya basladigimdan kendimi yormuyordum eskilerin dogumunun kolay olmasi yer sofrasinda oturmalari alaturka tuvalrt kullanmalaridir dedi..egilmeyin falan deniliyor ama aksine egilecekmisiz :) veee korse olayi..cok fazla siktıgı icin onermiyorlarmis bende takanlari cok gordugumden fazla arastirmamistim ama icten krndine gelmesi lazimmis tipki eskilerin yaptigi gibi bir seyle sarabilirsiniz ama asla sıkmıyorsunuz dedipaylasmak istedim sizlerle de..
İnşallah canım çok teşekkürlerMaşallahh çok güzel olmuş
İpek güle güle kullansın cici odasını
Teşekkür ederiz
Skuatı ne kadar yapmak lazım acaba Fazlasının zararı olur mu
Son haftalarda acilma olmasi icin baya oneriyorlar ama yinede azar azar yapmak lazim diye dusunuyorum onu sormadik bakMaşallahh çok güzel olmuş
İpek güle güle kullansın cici odasını
Teşekkür ederiz
Skuatı ne kadar yapmak lazım acaba Fazlasının zararı olur mu
Pilatese giden var mu bilmiyorum ama ben yogaya gidiyorum , orda yoga hareketleri ve meditasyon dışında nefes terapisi yapıyoruz pilates topuyla esneme rahatlama hareketleri evdeki pilates topunu şişireceğim hastaneye götüren arkadaşlarım oldu Doğumu kolaylaştırıyorSon haftalarda acilma olmasi icin baya oneriyorlar ama yinede azar azar yapmak lazim diye dusunuyorum onu sormadik bakduzenli platese giden arkadaslar vardi bilgilendirebilirler
Sana da kolay gelsinSelamlar kızlar oda hazırlığında olanlar akolay gelsin bende bugğn iki takım aldım ara ara alıyorum artık almayacam kıyafet faslımız bitti y avaş yavaş şampuan Bez pamuk stoğu yapacam artık Müslim örtğşerden alacam 2 tane yeter. Ayrıca sleepy Bez gitti gidiyordu gördüm ama fazla mı olur bilemedim kiloya göre fikrinizi almak istedim 2 5 kilo 160 adet 80 TL fiyatı iyi ama adeti çok mu sizce
Evet benimde işlerim vardı bugün dinlene dinlene yaptım ama sonunda yoruldum yani 2 saat uyuyunca kendime geldimUzun bir sure yurudum bugun ve ayaklarim agridi. Cilek aldim recel yapmak icin. Kış hazirliklari da onemli tabi. Dogumda icerim diye de 1 kavanoz da olsa visne kaynatip sicak sicak kapattim. Ay cok calismis hissettim.
Sabah kahvaltidan sonra da yuzeysel bir sekilde evi supurup yerleri sildik ama toz alma ve cam kapi silmedik. Onlari da yarin yapariz. Hepsi bir gunde olmaz.
Kızlar odamız yerleşti çok şüküriki küçük filli halı düşünüyorum , perdeleri beyaz fonu gri ve abajuru da gri düşünüyorum. Yanlız biley danışıcam bebek yatağının arkasında ciddi bir alanım var eşim sallanan sandalye alalım diyor hani ayakları uzatma parçası da olanlardan. Acaba diyorum hafif uzanmalı kanepe mi alsam ikeadan ya da yarım ofis tipi bişey gelende kalır anneler fln kararsız kaldım
Eki Görüntüle 2283353 Eki Görüntüle 2283354 Eki Görüntüle 2283355 Eki Görüntüle 2283356 Eki Görüntüle 2283357
TeşekkürlerYaa hayırlı olsun. Ben de bu modelden aldım bebişime, 10 gün sonra gelecek. Mobilyanın kokusu var mı acaba? Hemen eşyası yerleştirilebilir mi?
Bu arada bence uzanılabilecek gibi küçük bi koltuk/kanepe daha kullanışlı olurmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?