Süper bilgiler teşekkürler

Teşekkür ederiz
Peki korsenin bedenini nasıl almak lazım
Şimdi 58 kilıyum ama doğuma kadar kaç olurum kimbilir
İlk önce L alıp sonra M ye mi geçicez

Sicak suda yıkanmayı denemeyin bir daha. Hem dediginiz gibi tansiyonunuz düşebilir baygınlık verir hem de rahim agzinda açılmaya yol açabiliyor sanırım. Ilık su en dogrusu

Yaa memnun olmana çok sevindim. Sağlıkla mutlulukla uyusun bebeklerimiz :) aynen ben de mobilya geldikten 10 gün sonra falan yerleştirmeyi planlıyorum. İnşallah uzun süre memnuniyetle kullanırız

Emzirmekle ilgili bir kaç deneyimim daha var.
Dediğim gibi ben sezeryan olmak zorunda kaldim. Belimde ciddi bir fitik olduğundan beyin cerrahi ikinmama izin vermedi çünkü. Bu durumu olanlar varsa doktorlarıyla paylaşsın lütfen.
Doğumdan sonra 2-3 saat sonra hâlâ sutum yoktu. Olsa da görecek halim de yoktu acikcasi :) o gün mama verdik. Dediğim çaylara başladım ilk akşam. Ertesi gün sütüm geldi. Ama kızım ememiyordu. Kizim Biraz küçüktü emme refleksi tam olarak gelişmemişti ve malesef göğüs uçları sorunsalı vardi. Ememedigi icin emzik vermemizi soylediler. Emme refleksi guclendi. 2. Gun sutumu sagdik verdik. Sarılık olmadi şükür. Eve cikinca da bir sure gogus kalkani kullandik onunla emdi. Gel zaman git zaman biraz fazla yipransam da 1 aya aştık sorunu. Sonra 15 ay emzirdim şükür. Bunlar da belki sıkıntı yaşayanlara tecrübe olur...

Ya benimde ikinci odam yok mesela misafir geldiginde yanlarında emziremedigimde nerde emziricem o yüzden almayı düşünüyorum birazda

İlk dogdugunda günde 8-10 kere değiştiriyormusuz en az 20 gün idare eder
Cok iri doğmadıgı sürecede 20günde 5kg üstüne cıkmayacagı için bence iyi

Ya benimde ikinci odam yok mesela misafir geldiginde yanlarında emziremedigimde nerde emziricem o yüzden almayı düşünüyorum birazda
Benimde 2.odam Yok ve her seferinde yatak odasına hapsolmak istemem yani yatak odasında emzirsem hep uzanma pozisyonu gerekiyor o yüzden bilemedim.

İlk dogdugunda günde 8-10 kere değiştiriyormusuz en az 20 gün idare eder
Cok iri doğmadıgı sürecede 20günde 5kg üstüne cıkmayacagı için bence iyi
benim ki önümdeki örneklerden de gördüğüm 3 yeğenim var , 3 kilo civarı doğsa 40ına kadar 5 kilo olsa 240 Tanesi bana anca yeter heralde

Kızlar günaydın

Lohusa yatagı diye bişey varmış
Hastaneden dönünce yatak odamızı süslüyorlar sanırım
Kaynanam söyledi ama biraz geçmişte yaptıklarını anlattıgı için yeni versiyon annelerden öğreneyim dedim :)
Nedir sadece carsaf takımımıdır bilen eden ?

Balonlar fln oluyor, evet dantelli çarşaf takımlarından seriliyor. Amaaan o halde dantelli güpürlü çarşaflara nasıl yatıcaz. Anne rahatını düşünen yok, herkes süs peşinde.

Ben tansiyon ilacı da kullanıyorum inşallah sıkıntısız 36.haftaya geliriz. Tulum peynir yemeyi özledim, tuzlu domates salatalık yemeyi doğumdan çıkınca salatalık ve tuzluk isteyebilirim
Ben tuzsuz yemeye alıştım, zaten şekerden dolayı da diyet yapıyordum. Maden suyu da içemiyorum sodyum var diye, iki gecedir bacağımda krampla uyanıyorum magnezyum ihtiyacım var sanırım. Peyniri akşamdan suya koyuyorum ya da labne yiyorum, yemekler salçasız. Benim tansiyon genelde 10-6. Bu ara küçüğü yükseliyor arada 7.8 filan oldu, 8'den sonra sı riskliymiş. İlacı kaç olunca başlatıyorlar canım? Ben günde 3-4 kez ölçüyorum. Yükselirse bana da başlatacak doktor, ödemi idrarla atmaya yardımcı oluyormuş.

Balonlar fln oluyor, evet dantelli çarşaf takımlarından seriliyor. Amaaan o halde dantelli güpürlü çarşaflara nasıl yatıcaz. Anne rahatını düşünen yok, herkes süs peşinde.
Ay cok gereksiz ya sünnet cocugu gibi
Hic sevmem yatak odama ücüncü sahısın girmesini
Hani Allah vere yatalak vs olmazsam ne gerke var ki misafirin yatak odama girmesine
Biri gelirse odamda değil salonda sabahlıgımla agırlarım

Muz yemen serbestse iyi geliyor kramplara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…