bilemeyiz geç döllenme de olabilir ama bana hamile değilsin gibi geldi. hakkında hayırlısı

Zaten 35'ten sonra çok ağırlaşıyormuş insan, 35'e kadar her şeyi bitir dedi bana da arkadaşım. Doktor ve sağlık ocağında da ölçüldğ normal dediler. Ama arada oybamalat oluyor. 10-6 11-7 hatta bir kaç defa 12-8'e dayandı, yorulduğum ve havanın çok sıcak olduğu günlerdi. Ben tuzu kestim, zaten şeker yüklemesinden beri diyetteydim, yalnız uno'nun tam buğday ekmeklerinden ye dedi bana diyetisyen, ve onlar acayip tuzlu geliyor şuan bana.

Ben fırından tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği, bazen siyez ekmeği tarzı alıyorum canım zaten günde en fazla 2-3 dilim yiyorum pek etki etmiyor. Sana uno dokunuyorsa farklı ekmekler deneyebilirsin.

Ayrılacağım modu yerleştiği için sanırım kızlar, iş yerinde tolerans ve sabır seviyem çok düştü. Gün sayıyorum adeta.
Banada ayrılacağım diye bi sabır geldi
Daha alttan alır oldum herkes sana bi sakinlik gelmiş diyor
bi de temmuz ayı çok yoğun işe bi sabah giriyorum bi de akşam üstü çıkıyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyom
Ayrılırken güzel mutlu ayrılayım diye bazı şeyleri duymazlıktan geliyorum kfam iyi oluyor sen de öyle yap

Mrh kızlar ❤ Yarın kontrolümüz var 28+0da. Inş bebişim iyidir. Ve inş yüzünü de gösterir Yarın kan uyuşmazlığı iğnem de yapılacak. Inş herşey yolunda gider. Öptük sizi teyzeleri
Bizimde kontrolümüz yarın 29+2 :) Kan uyuşmazlığı iğnesi niye

Eltiniz süpermiş helal olsun. Aman diyim siz kıpırdamayın yerinizden. Bebiş de uslu uslu dursun ins

günaydın kızlarrrrr aranızda 28.hafta da kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı direk yapılıyor mu yoksa önce test vs mi yapılıyor?
Ben yarın 28 haftamı dolduruyorum. 2 hafta önceki kontrolumde test yapılmıştı negatif çıkmıştı yarın iğnem yapılacak. Önce test kesinlikle isteniyor zaten negatifse iğne vuruluyor

Canim lohusa kadina en buyuk yarsim yemek bulasik zaten. Gerisini sen halledersin. Benimki kendi hasta oldu geldi ben baktim daha.

Kızlar eşim iş dolayısıyla görevde uzum süredir haftaya yanına gitmek istiyorum kızımla 8 saat otobüs yolculugu sizce sorun olur mu? Doktor sorun olmaz dedi ama herkes birşeyler deyip kafamı karıştırıyor

Canim lohusa kadina en buyuk yarsim yemek bulasik zaten. Gerisini sen halledersin. Benimki kendi hasta oldu geldi ben baktim daha.
O daha kötü tabi. Benim kv iyidir sağolsun az dağınık çalışır ama o ara sadece bebeğime konsantre olucam kim naparsa yapsın niyetim o

2 saatte bir 10 dk mola verilse iyi oluyormuş

Bizimde kontrolümüz yarın 29+2 :) Kan uyuşmazlığı iğnesi niye
Inş sizin de kontrolünüz güzel geçer. Eşimle aramda kan uyuşmazlığı var yani benim kan grubum rh negatif eşiminki rh pozitif. Doguma kadar koruyucu olsun diye bir seferlik iğne yapılıyor 28 haftalıkken. Doğumda da bebegin kan grubu bakılıyor eğer bebek rh pozitifse yine iğne yapılıyor anneye.

Ins guzel gecer kontrolünüz. Sizin 30lu haftalar başlamış ne güzel
eveet 30. haftadan itibaren birden karnım büyüdü ve ağırlaştım sanki. dönüm noktası gibi geldi bana. çabuk yorulmaya başladım. çoğu bitti azı kaldı duygusalım bu ara çok özlicem bu zamanlarımı

Seninle haftalarimiz ayni canim ben de haftaya tatile cikiyorum 9 saat surecek. Kendi arabamizla gidecegiz doktor ' arkaya gec ayaklarını uzat ya da koltugunu geriye ittir ayaklarinin altina bi yukseltici koy,uzat ayaklarini. 2 saatte bir in gezin bi 5 dk,hicbir sey olmaz' dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…