Kapalı uno ekmek kullanmayın , diyetisyen bunu nasıl söylüyor Allah aşkına hem katkı maddesi var hem şeker , normal fırından tam buğdaylı ekmek al en iyisi

Ben geçen hafta 1w saat yolculuk yaptım kendi arabamızla tabi sık sık mola verdik gezindim ve bol su içtim çok şükür sıkıntı olmadı bol su içmeyi ihmal etmeyin sakın

Kızlar bebek mesaneye tekme atıyor ve bir anda tuvaletim geliyor ama anlık ordan çekince gidiyor ve hep altta şuan , huzursuz oldum mesaneye tekme atıp duruyor neden acaba
Bende de oluyor noldumu şaşıyorum bi tuhaf bi his

@ozlemo248 kızlar bayramda memlekete gittik 8 saat, kendi aracımızla gittik, giderken iyiydi de dönüşte ben pert oldum iki gün kendime gelemedim, kan şekerim düşmedi fln, çok korktum ama bi şey olmadı şükür.

Kapalı uno ekmek kullanmayın , diyetisyen bunu nasıl söylüyor Allah aşkına hem katkı maddesi var hem şeker , normal fırından tam buğdaylı ekmek al en iyisi
Şeker yok canım içinde, ama tuzu beni rahatsız ediyor şuan. Normal fırından aldıklarıma hiç güvenmiyorum neyden yaptıklarını bilmemiz mümkün değil. En iyisi ekmek hiç yememek ama onun yerine geçen besinleri de her gün yapamıyoruz mesela çorba gibi.

Kızlar bebek mesaneye tekme atıyor ve bir anda tuvaletim geliyor ama anlık ordan çekince gidiyor ve hep altta şuan , huzursuz oldum mesaneye tekme atıp duruyor neden acaba
Bugün gördük bizimkini, başı aşağıdaydı dönmüş yine bu defa ayaklar aşağıda. Haliyle aşağıyı tekmeliyor, o an kal geliyor bana Doktor senin için zor ama normal bir durum dedi.

Tadı bildiğin tatlı onların ya , Premium olanlardan bahsediyorum birde bağımlılık yapıyor bağımlılık yapan her gıdadan korkarım katkı maddesi oluyor çünkü , halk ekmekten al daha güvenilir aslında daha çok ekmeğe benziyor, ben normalde ekmek yemezdim ama ihtiyaç duyuyorum şuan neden bilmiyorum mutlaka kızartıyorum öyle yiyorum

Kusura bakmayın geç cevap veriyorum moralim çok bozuktu ve çok korkmuştum. Ven kaşınmaya başladım ayak tabanlarım acuç içlerim kolum bacağım ara ara karnım kısacası vücudumun farklı bölgelerinde kaşıntı oluştu çok aşırı değildi ancak kaşıntı başlayınca şüphelendim ve doktoruma sordum alt ast açlık safra asitleri değerlerime bakıldı ve teşhis koyuldu ursafolk başladık geçen hafta bir kan tahlili daha yapıldı ve şükürler olsunki enzimlerde düşme görüldü şimdi günde 3 adet ursafolk alıyorum kaşıntılarım bayagı azaldı. Her hafta kan verecegim ve takip altında olacagım sizlere nacizane tavsiyem kaşıntınız olursa asla ihmal etmeyin olur öyle yok derin geriliyodur yok hamileliktendir diye düşünmeyin allah yardımcımız olsun sağlıkla bizleri yavrularına kavuştursun beterinden saklasın

Çok geçmiş olsun, evet kaşıntı karaciğerle ilgili çıkıyor genelde. Neyseki kontrol altına alınmış. Ben de gebelik şekeri derken gebelik zehirlenmesi riskiyle karşı karşıya kaldım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Merhaba
Bugün kontrolümüz vardı. 15 gün önce gittiğimde bebeğin kilosunu 970gr ölçmüştü doktorum. Hatta emin olmak için tekrar tekrar ölçtü. Yaklaşık 2 hafta geri demişti. Bugün 1.5kg olmuş, haftsıyla da uyumlu dedi. Hatta bunda da tekrar tekrar ölçtü. 2 haftada 500gr almış olabilir mi gerçekten? Var mı tecrübesi olan?

Dusundugun gibi bir zorlugu yok aklinda olsun hic etkilemiyor bebegi nerdeyse sadece pipisine dokunmuyorsun asagi indiremiyosun o da bezden cis gecirmesine neden oluyor sadecesaglikla dogsunlar insallah

Evet olabilir benmki 3 haftada 620 gram aldı şok olmuştum son muanemde. Bi sonrakide 3 hafta sonra yani önümüzde ki hafta bakalım bu sefer kac gram aldı

Bazen öyle ki, tuvaletten yeni çıkmışım adam içerde mesaneyi kum torbası yapmış gibi vurduğu anda yine tuvalete yetişiyorum.
Son haftalar 200-250 gr alıyorlar haftada. Bir ara imza alanındaki kısımda da yazar bu hatta.
Doğum yapacağın haftaya göre bebeğinin Doğum ağırlığını aşağı yukarı kestirebilirsin.

Ben 6.30 saat gece yolculugu yaptım ayaklarım davul oldu
Kesinlikle gece gitmede bide mümkünse cift koltuk al daha rahat edersin

Biz hic dokunmadik 3040 dogdu oglum masaj falanda yapmadik bir sorun cikmadi kg ile ilgili demek ki kendi kendine dik duruyodu bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…