- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Siveno ile alakalı oldugunu sanmıyorum satıcıyla alakalı benceYaaaa ben şokHer yerde karşıma çıkıyor siveno, alıp denesem diyordum ben de.
Canım bizdeki risk erken fark edildi, temkinli tedbirli ilerliyoruz o yüzden bişey olmaz Allahın izniyle. O sıkıntı yaşayanlar preklampsi olduğu çok geç fark edilenler. Mesela bi arkadaşımın 7 buçuk aylık olana kadar hiç tansiyonuna bakılmamış, bi anda fenalaşıp hastaneye yatırılınca durumu fark edilmiş bi anda tansiyon yükselmiş bebeği acil alıcaz vs demişler, başka iyi bir doktora gitmiş tansiyon ilaçları, aspirin, diyet vs derken günü dolana kadar almamış doktor bebeği sadece bebek biraz zayıf doğmuş. Sonra ikinciye hamile kalınca en baştan tedbir alındı hiç bir sıkıntı yaşamadı.Neden o kadar erken
Tahlil yapıldı bende protein kaçağı var idrarda, tansiyonum şimdilik normal seyrediyor ama ayaklarımda şişmeler oluyor. Çok korkuyorum bebeğime bi şey olmasındanAllah korusun. Preeklampsi belirtileriymiş bunlar.
O zaman en güzeli kaç anneneYa benim kv cok bosbogaz ve sürekli okur dinler herşeyide gelir lönk diye söyler anlatır uygulatmaya çalışır
Simdiye kadar saygı sınırını bozmadan konustuk ama o lohusayken kendimi tutamayabilirim
Simdi bile asırı duygusallık basladı herşeye aglıyorum sürekli eşime beni seviyormusun diyip duruyorum falan düşün
Aaaaa terbiyesizlere bak. Güvenilir diye trendyol, hepsiburada vs gibi sitelerden alıyoruz onlarda üçkağıt yapıyorKızlar gecen hafta trendyol indirimde siveno ürünlerinden alın diye paylasmıstım
İnsallh kimse almamıstır
6adet ürün aldım kargo bi geldi iki cesit istemedigim ürünlerden 5er 5er kafasına göre adam paket yapıp göndermiş
Gönderdigi ürünlerde bulasık deterjanı falan
Totalde 120liralık harcama yapmıstım tam onun fiyatını karsılayacak kadar en uygun ürünlerden göndermiş
Ama faturayı benim istedigim ürünler gibi kesmiş uyanık
Bi dünya trendyolla mesajlastık ancak malesef magduriyet gidermeme konusunda master yapmışlar
Geri gönderin paranızı iade edelimden baska önerileri yok
Haftasonu bu halimle neredeyse 7-8kgluk paketi kargoya götürmek zorunda kaldım
Glohe diye bir firma satıcısı trenyoldan alısveriş yapacak olan varsa özellikle satıcı firma ismi buysa uzak dursun diğer satıcılara yönelsin derim
Mühendisinoglu na da yazdım sizin vesilenizle aldım haberiniz olsun böyle böyle bişey yaptılar diye ancak kendisi trendyolla anlasmalı reklam verdigi icin görmezden geldi mesajımı reklamlara devam etti
Valla diğer yazdıklarına katılıyorum bikaç mesaj öncekilerede ama kv ve kp inden cocugu sakınmanı anlamadım acıkcası
Bende yeni dogana hastane harici gitmem kucagıma almam öpmem elimle sevmem vs de birinci derece yakınlarım icin gecerli değil bu o kadarda değil diyim hatta
Sonucta kv kp eşinin anne babası zaten hastalarsa az cok bilirsin evet o zaman dokunmasınlar ama yani bu kadar yakın birinede cocugumu dokundurtmamak bana tuhaf geliyor
Korkutmak gibi olmasın ama bunlar iyi günlerimizmişO zaman en güzeli kaç anneneAllahtan benim kv çok rahat bi kadındır pek karışmaz bişeye, bi de yaşlı ve ağır hareket eden biri gelirse anca yemek bulaşık kısmını halleder.
Ya bu ara bende aşırı duygusalim, herşeye ağlayasım var, alınganlık tavan yaptı
3900 doğdu, ödemi atınca 3600ile taburcu oldukKac kg dogmustu ki
Ayy geçmiş olsun. Çok sinir bozucu bir durum. Ne sahtekarlık ya. Yazabildiğin heryere yaz o satıcıyı ki kimse almasın. Ben internetten senede 1-2 kez ancak alışveriş yaparım. Güvenemem hiç. Kredi kartı kullanmadığımız için de kapıda ödemesi varsa ancak. Onda da açar kontrol ederim.Kızlar gecen hafta trendyol indirimde siveno ürünlerinden alın diye paylasmıstım
İnsallh kimse almamıstır
6adet ürün aldım kargo bi geldi iki cesit istemedigim ürünlerden 5er 5er kafasına göre adam paket yapıp göndermiş
Gönderdigi ürünlerde bulasık deterjanı falan
Totalde 120liralık harcama yapmıstım tam onun fiyatını karsılayacak kadar en uygun ürünlerden göndermiş
Ama faturayı benim istedigim ürünler gibi kesmiş uyanık
Bi dünya trendyolla mesajlastık ancak malesef magduriyet gidermeme konusunda master yapmışlar
Geri gönderin paranızı iade edelimden baska önerileri yok
Haftasonu bu halimle neredeyse 7-8kgluk paketi kargoya götürmek zorunda kaldım
Glohe diye bir firma satıcısı trenyoldan alısveriş yapacak olan varsa özellikle satıcı firma ismi buysa uzak dursun diğer satıcılara yönelsin derim
Mühendisinoglu na da yazdım sizin vesilenizle aldım haberiniz olsun böyle böyle bişey yaptılar diye ancak kendisi trendyolla anlasmalı reklam verdigi icin görmezden geldi mesajımı reklamlara devam etti
İyi yapmıssın valla ugrastırdılar ayrı sinir ettiler ayrıAaaaa terbiyesizlere bak. Güvenilir diye trendyol, hepsiburada vs gibi sitelerden alıyoruz onlarda üçkağıt yapıyorben de alıcaktım da son anda vazgeçmiştim. Ben de trendyol indiriminde sleepy merhaba seti almıştım ayrıca pi paketleme yapmadan yollamışlar kutusu paramparça olmuş, şans eseri ürünlere zarar gelmemiş.
Ay şok oldum resmenCanımm kendisi yaşamayan çok anlayamaz bu kv kp problemlerini o yüzden abartı görmeni normal karşılıyorum. Evt eşimin ailesi olabilir ama hasta olsalar biler söylemezler ve sırf kendi egoları tatmin olsun diye yapıcaklarını yapmaktan geri kalmazlar bunları ben hep yaşayarak tecrübe ettim malesef. Genel olarak ztn eşimin ailesiyle aramda hep bir mesafe var en başından beri saygısızlık etmem ama samimi olmadım hiç. Kvmde öle bebek bakabilicek yardımcı olabilicek kapasitede bir kadın değildir kendisi komşu çocuklarını tokatlamakla övünür bahçesinde çiçekleri kopardığı için. Kp bu tip hijyen vs konuları açıldığında elinizden alırım o çocuğu kafanıza sıkarım gibi cümleler kuran bir adam sorsan hevesle torun bekliyoruz derler ama bebek odası için ayırdığımız parayı eşimden bana para lazım para ver diye isteyip küçücük piçe odamı yapıcaksınız ne gerek var diyen bir adam. Sana burda uzuuuun uzuunnn anlatsam daha neler neler var o zmnda bir daha sakın görüşme dersin sen neden hala saygını korumaya çalışıosun dersin. İnan bu noktaya öle kolay gelmedim malesef eş yönünden çok şanslı bir kadınım çok şükür ama ailesi konusunda durum çok vahim.
Benim elim ayagım internettir ama bu sekilde dolandırıcılıkla ilk defa karsılastım3900 doğdu, ödemi atınca 3600ile taburcu olduk
Ayy geçmiş olsun. Çok sinir bozucu bir durum. Ne sahtekarlık ya. Yazabildiğin heryere yaz o satıcıyı ki kimse almasın. Ben internetten senede 1-2 kez ancak alışveriş yaparım. Güvenemem hiç. Kredi kartı kullanmadığımız için de kapıda ödemesi varsa ancak. Onda da açar kontrol ederim.
Seninki kız olunca bilemem ama bizde eşim oğlumu kıskanmıştı. Gözüm de oğlumdan başkasını görmüyordu doğduğu sıra. Bir de lig dönemine geldi, akşamları maç izlemeye gidiyordu . Ben biraz da bu duruma sinirlendiğimden olayı daha da abartıp oğluma “hayatım, bitanem , yerim ben seni” diyordum sık sık. Eşim başka odadan kendine seslendiğimi sanıp geliyordu yanımıza, anlayıp bozulup çıkıyordu odadan. 2ay böyle sürdü resmen. En son karşılıklı birbirimize patladık rahatladıkKorkutmak gibi olmasın ama bunlar iyi günlerimizmiş
Kocalarımızın canına okuyacakmısız
Bi ara bes dkda bir beni seviyormusun ne kadar seviyorsun en cok ama beni seviyorsun dimi otomatiğe baglamıstım kendimi
Bi kere simdilik en cok seni seviyorum ama kızım doğunca söz veremem yerin değişebilir gibi bi cümle kurdu hüngür şakır agladım töbe estagfirullah dogmamış yavrumu kıskandım resmen
ben de mehmethan koyardımKağan, mehmet, ahmet, hüseyin, yusuf ve kerem isimlerini cok begeniyorum. Erkek isimlerinde. Ama kagan disindaki isimlerde yakin akrabalarimda bu isimler var koyamiyorum
hadi yaaarkadaşım 32.haftasında 1800kg olarak normal dogurdu
34+6 da normal mi doğdu
Ay şok oldum resmen
Ben gene patavatsız düşüncesiz diye sinir oluyordum birde böyle biri olsa göstermem bile torunlarını haklısın
Ben seni pimpirikliyiz diyince havadan nem kapan tiplerden sandım hani ay ellemeyin hasta olur ay bilmem napmayın söyle olur tiplerden yoksa tepkin bunlardan dolayısıyla az bile konuşmuşsun
O da güzelmişKorkutmak gibi olmasın ama bunlar iyi günlerimizmiş
Kocalarımızın canına okuyacakmısız
Bi ara bes dkda bir beni seviyormusun ne kadar seviyorsun en cok ama beni seviyorsun dimi otomatiğe baglamıstım kendimi
Bi kere simdilik en cok seni seviyorum ama kızım doğunca söz veremem yerin değişebilir gibi bi cümle kurdu hüngür şakır agladım töbe estagfirullah dogmamış yavrumu kıskandım resmen
Sen yorum olarak yaz satıcıya , ben ürün o alırken yorumlara bakıp alıyorum. şikayetvar.com a da şikayet oluştur o da etkili oluyor bazen.İyi yapmıssın valla ugrastırdılar ayrı sinir ettiler ayrı
Bunuda öyle Allaha emanet paket yapmışlar iyi patlamamıs bende aynı geldigi gibi gönderdim
Beni böyle uğraştırdılar umarım onlarıda aynı seviyede ugrastran cıkar diye icimden gecire gecire
HahahaSeninki kız olunca bilemem ama bizde eşim oğlumu kıskanmıştı. Gözüm de oğlumdan başkasını görmüyordu doğduğu sıra. Bir de lig dönemine geldi, akşamları maç izlemeye gidiyordu . Ben biraz da bu duruma sinirlendiğimden olayı daha da abartıp oğluma “hayatım, bitanem , yerim ben seni” diyordum sık sık. Eşim başka odadan kendine seslendiğimi sanıp geliyordu yanımıza, anlayıp bozulup çıkıyordu odadan. 2ay böyle sürdü resmen. En son karşılıklı birbirimize patladık rahatladıkBen nasıl patladıysam yalnız, her istediğimi yapma çabasına girdi
Olsun eşin iyiymiş bak en azından tüm kusurlarına ragmen ama onlar benim ailem demiyor görüyor her hareketiYok canım ben öyle pimpirikli biri değilimdir eşim benden daha çok inan bunun nedeni de küçükken btn çocukluğunun hastalıklarla geçmiş olması ve hep annesinin bakımsızlığından dolayı olduğunu söyler, çocukluğunda yaşadıklarını anlattığında böle gözümün önüne gelir gözüm dolar bnm hep artık anlatma ztn hassasım iyice kötü oluyorum diyorum. Ben hep diyorum herkes çocuk yapabilir doğurabilir sokakta hayvanlar hergün doğuruo ama malesef herkes anne baba olamıyor bnm şansımada işte böyleleri denk geldi napalım
Ay bide gittiginde iyice buhranlara girip sarmada adamaO da güzelmişbenim de eşimin abisi şehir dışından gelecek benden izin alıp program yaptılar; yazlığa gidip balık filan tutacaklar paso, ben de o ara annemde kalırım güzel olur demiştim şimdi o gün yaklaştı bana batmaya başladı ne işin var senin hamile karını bırakıp gidiceksin vs diye adama çatıp duruyorum, ağlıyorum sen de gel diyor ona da yanaşmıyorum, benden izin alıp yaptığı plan daha gitmeden burnundan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?