Yaaaa ben şok Her yerde karşıma çıkıyor siveno, alıp denesem diyordum ben de.
Siveno ile alakalı oldugunu sanmıyorum satıcıyla alakalı bence
Aldıklarımın bi kısmı bide gelen ürünler :)

Eklentiler

• 7D625003-42B5-489F-9A90-70122AC80D52.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 643C4EE5-FE2B-41C9-A1BF-8728CE20E3FF.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 43
Canım bizdeki risk erken fark edildi, temkinli tedbirli ilerliyoruz o yüzden bişey olmaz Allahın izniyle. O sıkıntı yaşayanlar preklampsi olduğu çok geç fark edilenler. Mesela bi arkadaşımın 7 buçuk aylık olana kadar hiç tansiyonuna bakılmamış, bi anda fenalaşıp hastaneye yatırılınca durumu fark edilmiş bi anda tansiyon yükselmiş bebeği acil alıcaz vs demişler, başka iyi bir doktora gitmiş tansiyon ilaçları, aspirin, diyet vs derken günü dolana kadar almamış doktor bebeği sadece bebek biraz zayıf doğmuş. Sonra ikinciye hamile kalınca en baştan tedbir alındı hiç bir sıkıntı yaşamadı.

O zaman en güzeli kaç annene Allahtan benim kv çok rahat bi kadındır pek karışmaz bişeye, bi de yaşlı ve ağır hareket eden biri gelirse anca yemek bulaşık kısmını halleder.

Ya bu ara bende aşırı duygusalim, herşeye ağlayasım var, alınganlık tavan yaptı

Aaaaa terbiyesizlere bak. Güvenilir diye trendyol, hepsiburada vs gibi sitelerden alıyoruz onlarda üçkağıt yapıyor ben de alıcaktım da son anda vazgeçmiştim. Ben de trendyol indiriminde sleepy merhaba seti almıştım ayrıca pi paketleme yapmadan yollamışlar kutusu paramparça olmuş, şans eseri ürünlere zarar gelmemiş.

Canımm kendisi yaşamayan çok anlayamaz bu kv kp problemlerini o yüzden abartı görmeni normal karşılıyorum. Evt eşimin ailesi olabilir ama hasta olsalar biler söylemezler ve sırf kendi egoları tatmin olsun diye yapıcaklarını yapmaktan geri kalmazlar bunları ben hep yaşayarak tecrübe ettim malesef. Genel olarak ztn eşimin ailesiyle aramda hep bir mesafe var en başından beri saygısızlık etmem ama samimi olmadım hiç. Kvmde öle bebek bakabilicek yardımcı olabilicek kapasitede bir kadın değildir kendisi komşu çocuklarını tokatlamakla övünür bahçesinde çiçekleri kopardığı için. Kp bu tip hijyen vs konuları açıldığında elinizden alırım o çocuğu kafanıza sıkarım gibi cümleler kuran bir adam sorsan hevesle torun bekliyoruz derler ama bebek odası için ayırdığımız parayı eşimden bana para lazım para ver diye isteyip küçücük piçe odamı yapıcaksınız ne gerek var diyen bir adam. Sana burda uzuuuun uzuunnn anlatsam daha neler neler var o zmnda bir daha sakın görüşme dersin sen neden hala saygını korumaya çalışıosun dersin. İnan bu noktaya öle kolay gelmedim malesef eş yönünden çok şanslı bir kadınım çok şükür ama ailesi konusunda durum çok vahim.

Korkutmak gibi olmasın ama bunlar iyi günlerimizmiş
Kocalarımızın canına okuyacakmısız
Bi ara bes dkda bir beni seviyormusun ne kadar seviyorsun en cok ama beni seviyorsun dimi otomatiğe baglamıstım kendimi
Bi kere simdilik en cok seni seviyorum ama kızım doğunca söz veremem yerin değişebilir gibi bi cümle kurdu hüngür şakır agladım töbe estagfirullah dogmamış yavrumu kıskandım resmen

Kac kg dogmustu ki
3900 doğdu, ödemi atınca 3600ile taburcu olduk
Ayy geçmiş olsun. Çok sinir bozucu bir durum. Ne sahtekarlık ya. Yazabildiğin heryere yaz o satıcıyı ki kimse almasın. Ben internetten senede 1-2 kez ancak alışveriş yaparım. Güvenemem hiç. Kredi kartı kullanmadığımız için de kapıda ödemesi varsa ancak. Onda da açar kontrol ederim.

İyi yapmıssın valla ugrastırdılar ayrı sinir ettiler ayrı
Bunuda öyle Allaha emanet paket yapmışlar iyi patlamamıs bende aynı geldigi gibi gönderdim
Beni böyle uğraştırdılar umarım onlarıda aynı seviyede ugrastran cıkar diye icimden gecire gecire

Ay şok oldum resmen
Ben gene patavatsız düşüncesiz diye sinir oluyordum birde böyle biri olsa göstermem bile torunlarını haklısın
Ben seni pimpirikliyiz diyince havadan nem kapan tiplerden sandım hani ay ellemeyin hasta olur ay bilmem napmayın söyle olur tiplerden yoksa tepkin bunlardan dolayısıyla az bile konuşmuşsun

Benim elim ayagım internettir ama bu sekilde dolandırıcılıkla ilk defa karsılastım
Hani hıyar gönderseler bu kadar şok olmazdım

Seninki kız olunca bilemem ama bizde eşim oğlumu kıskanmıştı. Gözüm de oğlumdan başkasını görmüyordu doğduğu sıra. Bir de lig dönemine geldi, akşamları maç izlemeye gidiyordu . Ben biraz da bu duruma sinirlendiğimden olayı daha da abartıp oğluma “hayatım, bitanem , yerim ben seni” diyordum sık sık. Eşim başka odadan kendine seslendiğimi sanıp geliyordu yanımıza, anlayıp bozulup çıkıyordu odadan. 2ay böyle sürdü resmen. En son karşılıklı birbirimize patladık rahatladık Ben nasıl patladıysam yalnız, her istediğimi yapma çabasına girdi

34+6 da normal mi doğdu

Sezaryan oldu.biz kontrole diye gitmiştik nst de Şancı çıktı, serum verdiler düşmedi sürekli artmaya devam etti ben çok hissetmedim sadece bi basınç var gibiydi birde o gece çok tuvalete çıkmıştım. Nst sancı sabaha kadar seruma rağmen artmaya devam etti, açılmada 3 cm var denildi sezaryan oldu. Yanı doğum başlamış iyiki kontrolüm vardi o gün

Yok canım ben öyle pimpirikli biri değilimdir eşim benden daha çok inan bunun nedeni de küçükken btn çocukluğunun hastalıklarla geçmiş olması ve hep annesinin bakımsızlığından dolayı olduğunu söyler, çocukluğunda yaşadıklarını anlattığında böle gözümün önüne gelir gözüm dolar bnm hep artık anlatma ztn hassasım iyice kötü oluyorum diyorum. Ben hep diyorum herkes çocuk yapabilir doğurabilir sokakta hayvanlar hergün doğuruo ama malesef herkes anne baba olamıyor bnm şansımada işte böyleleri denk geldi napalım

O da güzelmiş benim de eşimin abisi şehir dışından gelecek benden izin alıp program yaptılar; yazlığa gidip balık filan tutacaklar paso, ben de o ara annemde kalırım güzel olur demiştim şimdi o gün yaklaştı bana batmaya başladı ne işin var senin hamile karını bırakıp gidiceksin vs diye adama çatıp duruyorum, ağlıyorum sen de gel diyor ona da yanaşmıyorum, benden izin alıp yaptığı plan daha gitmeden burnundan geldi

Sen yorum olarak yaz satıcıya , ben ürün o alırken yorumlara bakıp alıyorum. şikayetvar.com a da şikayet oluştur o da etkili oluyor bazen.

Hahaha
Valla annesi vardı basında yetmedi ablası yetmedi ben derken hayatındaki kadınları 4lüyor işi cok zor
Gecen dalga gecip “annen basını duvarlara vuruyordur dedim rakipler birdi iki oldu diye” dedim ah hic sorma gibi bi tepki verdi

Olsun eşin iyiymiş bak en azından tüm kusurlarına ragmen ama onlar benim ailem demiyor görüyor her hareketi
Kv bana laf sokunca eşim ilk bosver takma der sonra bi daha söylersem sen büyütüyorsun o öyle demek istememiştire döndürür mesela :)

Ay bide gittiginde iyice buhranlara girip sarmada adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…