- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Yazdım yazdımda kime neyi yazıyorsun umurları değilSen yorum olarak yaz satıcıya , ben ürün o alırken yorumlara bakıp alıyorum. şikayetvar.com a da şikayet oluştur o da etkili oluyor bazen.
fazla içincede midesi genişliyormuş evetEvet sarilik riskine karsi gogsun mastit olmasin diye bebegin kan sekeri dusmesin diye en fazla 2 saatte bir emzirmek lazim kardesimin kizi yatardi sabah altida kalkardi ama agir sarilik oldu bebegi uyandirmak gerek benim buyuk kiz yarim saatte bi aglar uyanirdi cok emzirmisim catliyomus cocuk meger ilk basta ay doymuyor ki agliyo diyor insan kac cc sut geliyo bilmiyoruz ya yavrum ilk cocuk hep deneme tahtasi
Efeee , belkide Kerem efe ama kesin olan efeeeBebeği erkek olanlar ne isim koymayı düşünüyorsunuz kızlar
bana kadın doğum doktorum verdi, bende faydasını gördüm, hem yanında taşıyabiliyorsun, hemde hemen kesiyor yanmayı@Elwing6 üzülme ama başka bi krem kullan bakalım en azından daha fazla olmaz sonra lazerle hallediyolar merak etme
Bana kendi kadın doğumcum vermedi de ondan sormuştum acile gittim çok fena oldum bugün
Acildeki doktor bey de istediğin kadar kullan gün içinde dedi ama faydasını gördüm gercekten
Teşekkür ederim
çok güzeller güle güle kullanPijamalarım geldi. Bu hafta yıkama ütüleme işine başlıyoruz biz kızlar. Benim malum riskimden dolayı erkenden hazır edelim dedik. İş yapmam da yasak. Sağ olsun elticanım gelip hepsini halledecek.
Bir şeye ihtiyacın var mı , yardım edeyim dedi ısrarla. Bende ben şimdi kendimi kaptırırım farketmeden yorarım, çamaşırlar ayıklanıp yıkanacak ütülenecek dedim. Sağ olsun haftaiçi gelip yapacak hepsini. 4çocuklu ve tecrübeli ve el bezlerini bile ütüleyen birisi olunca gönlüm rahat. Diğer her şey de hazır zaten. Hafta sonu herşeyi koyar valizi kapatırız
yahu 40 ına akdar misafir kabul etmiyoruz zaten , gelip hasta ziyareti gibi yorgan yastık göstermek nedirYa evet bende ablamda görmedim eski adet herhalde kaynanam da gördügünü söylüyor
Kırmakta istemiyorum ama dedigin gibi yatak odama niye sokayım hasta değiliz bişey değiliz
bende heves kırmam ama , başkasını benden çok düşünürse söyleyeceğime kırılırsa kırılsın. Orda doğum yapan benim ne halde olacağım belli değil 40 ından önce ben toparlanmadan millete gösteriş için misafir ağırlamayı düşüncek. Sanki müze ziyareti , burda kendi önceliğim , rahatım, huzurum herşeyden önemli. Sen biraz toparlan misafir ağırlamak kusur kalsın , aslında şuan başka birşeye sinirlendim buna patladımYav akıl karı iş değil zaten ne gerek var ama işte büyükler böyle şeylere çok önem veriyor. Ben de eftem püften şeyler için kimseyi kırmayayım he deyip geçeyim diyorum. O dönem stressiz olmamız çok önemli süt için. Annene gitmen de iyi fikirmiş
ayy Allahım ya bizim koşturmamız yetmiyor bide kargolarla upraş dur, çok sinir bozucu gerçektenKızlar gecen hafta trendyol indirimde siveno ürünlerinden alın diye paylasmıstım
İnsallh kimse almamıstır
6adet ürün aldım kargo bi geldi iki cesit istemedigim ürünlerden 5er 5er kafasına göre adam paket yapıp göndermiş
Gönderdigi ürünlerde bulasık deterjanı falan
Totalde 120liralık harcama yapmıstım tam onun fiyatını karsılayacak kadar en uygun ürünlerden göndermiş
Ama faturayı benim istedigim ürünler gibi kesmiş uyanık
Bi dünya trendyolla mesajlastık ancak malesef magduriyet gidermeme konusunda master yapmışlar
Geri gönderin paranızı iade edelimden baska önerileri yok
Haftasonu bu halimle neredeyse 7-8kgluk paketi kargoya götürmek zorunda kaldım
Glohe diye bir firma satıcısı trenyoldan alısveriş yapacak olan varsa özellikle satıcı firma ismi buysa uzak dursun diğer satıcılara yönelsin derim
Mühendisinoglu na da yazdım sizin vesilenizle aldım haberiniz olsun böyle böyle bişey yaptılar diye ancak kendisi trendyolla anlasmalı reklam verdigi icin görmezden geldi mesajımı reklamlara devam etti
trendyol yerine hepsiburada daha iyi indirim yapıyor, yakalamak lazım birde orda ki satıcı yorumları kargo detayları çok fazla oluyorSiveno ile alakalı oldugunu sanmıyorum satıcıyla alakalı bence
Aldıklarımın bi kısmı bide gelen ürünler :)
Ben de trendyolda görüyordum sık sık. Bu aralar trendyol yanlış gönderiyor her şeyi diyorlardı, doğruymuş. Sebebi de değişik satıcıların sürece dahil olması sanırım. Arkadaşımın da kolisini karıştırmışlar, 2 tane erkek ayakkabısı geldi farklı bir şehre gönderilmesi gerekenSiveno ile alakalı oldugunu sanmıyorum satıcıyla alakalı bence
Aldıklarımın bi kısmı bide gelen ürünler :)
İnşallah canım. Ödemin olursa alfamed başlicaz dedi. Sen kullanıyordun sanırım ilaç, kaç çıkıyordu tansiyonun? Ben bayaa korktum ama şuan daha sakinim, sıfır tuz tüketiyorum.Canım bizdeki risk erken fark edildi, temkinli tedbirli ilerliyoruz o yüzden bişey olmaz Allahın izniyle. O sıkıntı yaşayanlar preklampsi olduğu çok geç fark edilenler. Mesela bi arkadaşımın 7 buçuk aylık olana kadar hiç tansiyonuna bakılmamış, bi anda fenalaşıp hastaneye yatırılınca durumu fark edilmiş bi anda tansiyon yükselmiş bebeği acil alıcaz vs demişler, başka iyi bir doktora gitmiş tansiyon ilaçları, aspirin, diyet vs derken günü dolana kadar almamış doktor bebeği sadece bebek biraz zayıf doğmuş. Sonra ikinciye hamile kalınca en baştan tedbir alındı hiç bir sıkıntı yaşamadı.
Kuzum benim oturduğum ilçe uzak olduğu in çok gelen giden olmaz diye umuyorum, yakın akrabalar gelir anca. Annem de çok alıngandır şimdi bişey yapmak istese olmaz desem bi ton alınırbende heves kırmam ama , başkasını benden çok düşünürse söyleyeceğime kırılırsa kırılsın. Orda doğum yapan benim ne halde olacağım belli değil 40 ından önce ben toparlanmadan millete gösteriş için misafir ağırlamayı düşüncek. Sanki müze ziyareti , burda kendi önceliğim , rahatım, huzurum herşeyden önemli. Sen biraz toparlan misafir ağırlamak kusur kalsın , aslında şuan başka birşeye sinirlendim buna patladım
yav bir taç sipariş ettim 100 gr ya 35 lira ödedim. Kargo 30 lira şoktayım hala karşı taarfla kavga ettim resmen ya anlaşmalı kargo diyor hala, kafayı yemişler resmen 10 kg kargo sanki 30 lira nedir çok sinirliyim
Bu arada o ne biçim kargoymuş öyle yaaa, ürünü de almasaydın kargoyu da ödemeseydinbende heves kırmam ama , başkasını benden çok düşünürse söyleyeceğime kırılırsa kırılsın. Orda doğum yapan benim ne halde olacağım belli değil 40 ından önce ben toparlanmadan millete gösteriş için misafir ağırlamayı düşüncek. Sanki müze ziyareti , burda kendi önceliğim , rahatım, huzurum herşeyden önemli. Sen biraz toparlan misafir ağırlamak kusur kalsın , aslında şuan başka birşeye sinirlendim buna patladım
yav bir taç sipariş ettim 100 gr ya 35 lira ödedim. Kargo 30 lira şoktayım hala karşı taarfla kavga ettim resmen ya anlaşmalı kargo diyor hala, kafayı yemişler resmen 10 kg kargo sanki 30 lira nedir çok sinirliyim
Sleepy yenidoğan ıslak mendili aldım ben de, paketi su gibi ıslanmış paramparça geldi. Eskiden hiç böyle değildi trendyol.Aaaaa terbiyesizlere bak. Güvenilir diye trendyol, hepsiburada vs gibi sitelerden alıyoruz onlarda üçkağıt yapıyorben de alıcaktım da son anda vazgeçmiştim. Ben de trendyol indiriminde sleepy merhaba seti almıştım ayrıca pi paketleme yapmadan yollamışlar kutusu paramparça olmuş, şans eseri ürünlere zarar gelmemiş.
Benim tansiyonum aslında hep normaldi 11/7 yi geçmiyordu ama ne hikmetse doktoruma gidince 13/9 14/8 gibi değerler çıkıyorİnşallah canım. Ödemin olursa alfamed başlicaz dedi. Sen kullanıyordun sanırım ilaç, kaç çıkıyordu tansiyonun? Ben bayaa korktum ama şuan daha sakinim, sıfır tuz tüketiyorum.
Geri gönderseydin keşke. Ne rezellik yaSleepy yenidoğan ıslak mendili aldım ben de, paketi su gibi ıslanmış paramparça geldi. Eskiden hiç böyle değildi trendyol.
sakin ol stres yaptıkca daha da gecikir. akışına bırak mevsimsel olabilir. saatli çalışan işçi değiliz ya birkaç gün geç yumurtlamış olabilirsin dolayısıyla adetin de geç gelir. yani 4-5 günden 4-5 ay gibi bahsetmissin :)Kızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın
Telaşımın nedeni adet tarihinden birkaç gün önce sancım başladı adet sancısı normal adetimde nasıl sancım oluyorsa öyle sancım var halada var ama kanama yok kızımda da böyle olduğu için korkuyorum.sakin ol stres yaptıkca daha da gecikir. akışına bırak mevsimsel olabilir. saatli çalışan işçi değiliz ya birkaç gün geç yumurtlamış olabilirsin dolayısıyla adetin de geç gelir. yani 4-5 günden 4-5 ay gibi bahsetmissin :)
Ay evet senin annen kısa süre geliyordu , yok ben fazlasıyla idareciyim sabırlıyım sakinim aslında tahammülüyüm tahammülümü de kolay kolay zorlamaz ailelerimiz saolsunlarKuzum benim oturduğum ilçe uzak olduğu in çok gelen giden olmaz diye umuyorum, yakın akrabalar gelir anca. Annem de çok alıngandır şimdi bişey yapmak istese olmaz desem bi ton alınırzaten çok kalamıcak 3-5 gün duracak o sayılı günde ne isterse yapsın annemle gerilip sütümden olmayayım o gidince ben nasıl istersem öyle yaparım zaten. Siz de çevrenizdekilerle gerilemeye çalışın, sadece bebeğe odaklanın gerçekten sütü çok etkiliyor, gerekirse yatak odasına kapayın kendinizi bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?