Sen yorum olarak yaz satıcıya , ben ürün o alırken yorumlara bakıp alıyorum. şikayetvar.com a da şikayet oluştur o da etkili oluyor bazen.
Yazdım yazdımda kime neyi yazıyorsun umurları değil
Bide belirttim hamile halimle bu koliyi bide götür yurticine iade mi et diyorsunuz vs diye
Hic oralı olan yok

fazla içincede midesi genişliyormuş evet

bana kadın doğum doktorum verdi, bende faydasını gördüm, hem yanında taşıyabiliyorsun, hemde hemen kesiyor yanmayı

çok güzeller güle güle kullan bende 2 hafta sonra fln yerleştiricem inşallah kuzenim ve arkadaşım gelecek yardıma

Ya evet bende ablamda görmedim eski adet herhalde kaynanam da gördügünü söylüyor
Kırmakta istemiyorum ama dedigin gibi yatak odama niye sokayım hasta değiliz bişey değiliz
yahu 40 ına akdar misafir kabul etmiyoruz zaten , gelip hasta ziyareti gibi yorgan yastık göstermek nedir

bende heves kırmam ama , başkasını benden çok düşünürse söyleyeceğime kırılırsa kırılsın. Orda doğum yapan benim ne halde olacağım belli değil 40 ından önce ben toparlanmadan millete gösteriş için misafir ağırlamayı düşüncek. Sanki müze ziyareti , burda kendi önceliğim , rahatım, huzurum herşeyden önemli. Sen biraz toparlan misafir ağırlamak kusur kalsın , aslında şuan başka birşeye sinirlendim buna patladım
yav bir taç sipariş ettim 100 gr ya 35 lira ödedim. Kargo 30 lira şoktayım hala karşı taarfla kavga ettim resmen ya anlaşmalı kargo diyor hala, kafayı yemişler resmen 10 kg kargo sanki 30 lira nedir çok sinirliyim

ayy Allahım ya bizim koşturmamız yetmiyor bide kargolarla upraş dur, çok sinir bozucu gerçekten

Siveno ile alakalı oldugunu sanmıyorum satıcıyla alakalı bence
Aldıklarımın bi kısmı bide gelen ürünler :)
Ben de trendyolda görüyordum sık sık. Bu aralar trendyol yanlış gönderiyor her şeyi diyorlardı, doğruymuş. Sebebi de değişik satıcıların sürece dahil olması sanırım. Arkadaşımın da kolisini karıştırmışlar, 2 tane erkek ayakkabısı geldi farklı bir şehre gönderilmesi gereken

İnşallah canım. Ödemin olursa alfamed başlicaz dedi. Sen kullanıyordun sanırım ilaç, kaç çıkıyordu tansiyonun? Ben bayaa korktum ama şuan daha sakinim, sıfır tuz tüketiyorum.

Kuzum benim oturduğum ilçe uzak olduğu in çok gelen giden olmaz diye umuyorum, yakın akrabalar gelir anca. Annem de çok alıngandır şimdi bişey yapmak istese olmaz desem bi ton alınır zaten çok kalamıcak 3-5 gün duracak o sayılı günde ne isterse yapsın annemle gerilip sütümden olmayayım o gidince ben nasıl istersem öyle yaparım zaten. Siz de çevrenizdekilerle gerilemeye çalışın, sadece bebeğe odaklanın gerçekten sütü çok etkiliyor, gerekirse yatak odasına kapayın kendinizi bi süre

Bu arada o ne biçim kargoymuş öyle yaaa, ürünü de almasaydın kargoyu da ödemeseydin bu ara bu kargolar imtihanımız oldu

Sleepy yenidoğan ıslak mendili aldım ben de, paketi su gibi ıslanmış paramparça geldi. Eskiden hiç böyle değildi trendyol.

İnşallah canım. Ödemin olursa alfamed başlicaz dedi. Sen kullanıyordun sanırım ilaç, kaç çıkıyordu tansiyonun? Ben bayaa korktum ama şuan daha sakinim, sıfır tuz tüketiyorum.
Benim tansiyonum aslında hep normaldi 11/7 yi geçmiyordu ama ne hikmetse doktoruma gidince 13/9 14/8 gibi değerler çıkıyor heyecan filan da yapmıyorum anlamadım neden. Sadece bi kere burda eczanede 13/9 çıkmıştı. Alfamet içiyorum evet günde 2 tane doktor ilerleyen haftalarda günde 3 e de çıkarabilirim dedi.

Tuz acaip etki ediyor. Yazmıştım gördün mü bilmiyorum. Geçen az bişey deniz börülcesi yedim, biraz da fazla ayakta kaldım o gün, biraz da pilavı çok kaçırdım vs derken akşam ayaklarım resmen shrekin ayakları gibi oldu şok olduk deniz börülcesi kendinden çok tuzlu ya sanırım en çok o etkiledi.

Temkinli gittiğimiz için korkmayalım, çevremde bizim gibi olan kişilerle konuştum genelde doğru müdahale ile sağlıklı doğum yapmışlar. Sadece belki bizim bi kaç hafta erken sezeryan olmamız gerekebilir. O yüzden ben 36.haftaya kadar herşeyimi tamamlamaya çalışıyorum.

Kızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın

sakin ol stres yaptıkca daha da gecikir. akışına bırak mevsimsel olabilir. saatli çalışan işçi değiliz ya birkaç gün geç yumurtlamış olabilirsin dolayısıyla adetin de geç gelir. yani 4-5 günden 4-5 ay gibi bahsetmissin :)

Telaşımın nedeni adet tarihinden birkaç gün önce sancım başladı adet sancısı normal adetimde nasıl sancım oluyorsa öyle sancım var halada var ama kanama yok kızımda da böyle olduğu için korkuyorum.

Ay evet senin annen kısa süre geliyordu , yok ben fazlasıyla idareciyim sabırlıyım sakinim aslında tahammülüyüm tahammülümü de kolay kolay zorlamaz ailelerimiz saolsunlar ama gerilmek sütü etkiler evet dikkatli olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…