O bende de oluyor bebegin basi yukarida ayaklari mesaneye baski yapabilir dedi doktorum. Yani tamamen bebegin pozisyonuyla alakali canini hic sıkmaKızlar bebek mesaneye tekme atıyor ve bir anda tuvaletim geliyor ama anlık ordan çekince gidiyor ve hep altta şuan , huzursuz oldum mesaneye tekme atıp duruyor neden acaba
Su icmek onemli de cok tuvaletim geliyor oyle de benimBen geçen hafta 1w saat yolculuk yaptım kendi arabamızla tabi sık sık mola verdik gezindim ve bol su içtim çok şükür sıkıntı olmadı bol su içmeyi ihmal etmeyin sakın
Posetli ekmeklerde poset icinde bozulma olmamasi icin mutlaka katki maddesi,gaz vs koyuyorlar canim. Guvenilir bir firindan acik ekmek alman en sagliklisiŞeker yok canım içinde, ama tuzu beni rahatsız ediyor şuan. Normal fırından aldıklarıma hiç güvenmiyorum neyden yaptıklarını bilmemiz mümkün değil. En iyisi ekmek hiç yememek ama onun yerine geçen besinleri de her gün yapamıyoruz mesela çorba gibi.
Çok güzel ürünler ellerine sağlık. Bana da insta hesabını yaz da bişey alacak olursam sana bakarımGümüş künye ve magnet tasarımı da yapıyorum. Özelden yazıyorum :)
aynen yaz sayfanın ismini bakalım ne olacak günde bir sürü instagram sayfasını gezip ürün bakıyoruz seninkinede bakalımBurada kargo da bir problem yaşayan arkadaşı görünce yazmak istedim reklam değil niyetim
Ay maşallah tontik tontik ilerlesin doğuma az kaldıCıktık biz randevudan :)
42cm 1734gr olmusuz boyumuz kilomuz gelişimimiz haftamızla uyumlu cok sükür
Tombul yanak sivri ceneli olmusuz aynı benim gibi
Cok güzel pozlar vermedi ayagını kafasının yanına almıs üstüne eliylede onu tutmus :)
Baya aşağıdaydı kafası normalmiş bu haftadan sonra
Resmen kasıklarımdan aletle kontrol etti diyebilirim
Artık randevu sıklıgımız iki haftada bire düştü
Kramplar icin extra magnezyum verdi
Akıntılarım koku ve koyu sarı olmadıgı icin normal dedi
Üstüne en kötüsü dış hemoroid oldum bu haftasonu
Genel cerrahiyede görünüp krem ve ilaca basladık
Günde 10a yakın ilaç alır olucam
Bizden gelişmeler bunlar
selam canım şimdi hastaneden geldim test yapılmadı direk rognam iğnem vuruldu eşim ve benim ehliyetlerimizin fotokopilerini çektiler kan grubu yazdığı için sonra da direk iğne yapıldı.test ne testiBen yarın 28 haftamı dolduruyorum. 2 hafta önceki kontrolumde test yapılmıştı negatif çıkmıştı yarın iğnem yapılacak. Önce test kesinlikle isteniyor zaten negatifse iğne vuruluyor
Ohhh maşallah ne güzel büyümüş minik kuzuCıktık biz randevudan :)
Cok güzel pozlar vermedi ayagını kafasının yanına almıs üstüne eliylede onu tutmus :)
Bizden gelişmeler bunlar
duayen_hediyelik kuzum :)aynen yaz sayfanın ismini bakalım ne olacak günde bir sürü instagram sayfasını gezip ürün bakıyoruz seninkinede bakalım
duayen_hediyelik kızlar olursa bi isteğiniz iletişime geçersinizÇok güzeller eline sağlık. Ben de instagram adresini öğrenebilir miyim?
Olsun canım sen yinede bakın olursa bi isteğin yazarsın :)Kizlarrr gunaydinnnn gorus gunu olanlara bol bakismaliii dklar diliyorummmm..benimki yuzunu gostermiyooo..en son detaylida gorduk oyle nett ki o fotografi cercve bile yaptik..ama detaylida bakan kadinin cihazinin cok iyi oldugunu doktorun pekte ustunde durmadigini dusunuyorum 4boyutluda ve cok sinir oluyorum...yuzunu gorucem bu sefer dedimdetayli ultrason sonrasi 2 kez gittim belki 3 kez yuzunu gostermio eli var diyip duruyo..ben cihazinin dandik oldugunu dusunmeye basladim..kadin tam bir nötr ya zaten gicik ola ola dogurucamsırf ameliyatlari iyi,tecrubeli diye icimiz rahat ediyor..tamamen dogum odakliyim yoksa gicik oluyorum bazi seylerine..gecen gun boyle gidersem normal doguramam dimi dedim (bebis iri gidince) dur bakalimmm daha belli olmaz o dedi..arti point yazdim sezeeryan yapiyordu sanki hep ama bizimki de minnak dinocuk oldugu icin sezeryanada hazirliyorum kendimi..yinede dedigi gibi belli olmaz..
zadehan Ellerine saglik canim cok guzelllerr ben de isimlik siparis verdim kapi susumu yapiyordum bilseydim senden alirdim bende
yaaa minnoş 1734 gr maşallah. bizde 25 haziranda gitmiştik. benimki de ayaklarını kafasının yanına almış bi yandan elini ağzına sokuyorduCıktık biz randevudan :)
Bizden gelişmeler bunlar
Evet bende sıklıgı cogalcak siye bekliyordum ama 2haftada 1 değildi :) olsun görücez bıdıgı ne güzelAy maşallah tontik tontik ilerlesin doğuma az kaldırandevular 2 haftada 1 bir olacak artık bende öyle düşünmüştüm. Geçmiş olsun dış hemooroid neden oluyor kabızlıkla mı ilgili , ağrı mı hissetmiştin
Valla buda varisin popoda olanıymışOhhh maşallah ne güzel büyümüş minik kuzudoğuma da çok bişey kalmadı artık çok geçmiş olsun bu arada. Bebekler büyüdükçe damarlar ve dolaşım sistemi ile alakalı sıkıntılar artıyor sanırım, benim de kılcal damar çatlaması olmaya başladı bacaklarımda varise çevirmez inşallah
Cok tatlı bi poz değil mi ama yayaaa minnoş 1734 gr maşallah. bizde 25 haziranda gitmiştik. benimki de ayaklarını kafasının yanına almış bi yandan elini ağzına sokuyorduyandan da olsa foto alabildik. hemoroid için hangi kremi yazdı doktorun?
hemde ne tatlıCok tatlı bi poz değil mi ama ya
Valla bi krem yazdı sonra yok diye eczacı bişey önerdi doktorda onu yazdı Kortos adı
Doktoruna yazsana mesajla falanhemde ne tatlıbende de hemoroid sorunu var ama hamilelikten öncede vardı. ağrı sızı kanama yapmıyor . kortos kremi ilk defa duydum . bende denesem mi acaba.
yaaa maşallahCıktık biz randevudan :)
Bizden gelişmeler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?