Kızlar bebek mesaneye tekme atıyor ve bir anda tuvaletim geliyor ama anlık ordan çekince gidiyor ve hep altta şuan , huzursuz oldum mesaneye tekme atıp duruyor neden acaba
O bende de oluyor bebegin basi yukarida ayaklari mesaneye baski yapabilir dedi doktorum. Yani tamamen bebegin pozisyonuyla alakali canini hic sıkma

Posetli ekmeklerde poset icinde bozulma olmamasi icin mutlaka katki maddesi,gaz vs koyuyorlar canim. Guvenilir bir firindan acik ekmek alman en sagliklisi

Kizlarrr gunaydinnnn gorus gunu olanlara bol bakismaliii dklar diliyorummmm..benimki yuzunu gostermiyooo..en son detaylida gorduk oyle nett ki o fotografi cercve bile yaptik..ama detaylida bakan kadinin cihazinin cok iyi oldugunu doktorun pekte ustunde durmadigini dusunuyorum 4boyutluda ve cok sinir oluyorum...yuzunu gorucem bu sefer dedimdetayli ultrason sonrasi 2 kez gittim belki 3 kez yuzunu gostermio eli var diyip duruyo..ben cihazinin dandik oldugunu dusunmeye basladim..kadin tam bir nötr ya zaten gicik ola ola dogurucam sırf ameliyatlari iyi,tecrubeli diye icimiz rahat ediyor..tamamen dogum odakliyim yoksa gicik oluyorum bazi seylerine..gecen gun boyle gidersem normal doguramam dimi dedim (bebis iri gidince) dur bakalimmm daha belli olmaz o dedi..arti point yazdim sezeeryan yapiyordu sanki hep ama bizimki de minnak dinocuk oldugu icin sezeryanada hazirliyorum kendimi..yinede dedigi gibi belli olmaz..

zadehan Ellerine saglik canim cok guzelllerr ben de isimlik siparis verdim kapi susumu yapiyordum bilseydim senden alirdim bende

Cıktık biz randevudan :)
42cm 1734gr olmusuz boyumuz kilomuz gelişimimiz haftamızla uyumlu cok sükür
Tombul yanak sivri ceneli olmusuz aynı benim gibi
Cok güzel pozlar vermedi ayagını kafasının yanına almıs üstüne eliylede onu tutmus :)
Baya aşağıdaydı kafası normalmiş bu haftadan sonra
Resmen kasıklarımdan aletle kontrol etti diyebilirim
Artık randevu sıklıgımız iki haftada bire düştü
Kramplar icin extra magnezyum verdi
Akıntılarım koku ve koyu sarı olmadıgı icin normal dedi
Üstüne en kötüsü dış hemoroid oldum bu haftasonu
Genel cerrahiyede görünüp krem ve ilaca basladık
Günde 10a yakın ilaç alır olucam
Bizden gelişmeler bunlar

Ay maşallah tontik tontik ilerlesin doğuma az kaldı randevular 2 haftada 1 bir olacak artık bende öyle düşünmüştüm. Geçmiş olsun dış hemooroid neden oluyor kabızlıkla mı ilgili , ağrı mı hissetmiştin

Ben yarın 28 haftamı dolduruyorum. 2 hafta önceki kontrolumde test yapılmıştı negatif çıkmıştı yarın iğnem yapılacak. Önce test kesinlikle isteniyor zaten negatifse iğne vuruluyor
selam canım şimdi hastaneden geldim test yapılmadı direk rognam iğnem vuruldu eşim ve benim ehliyetlerimizin fotokopilerini çektiler kan grubu yazdığı için sonra da direk iğne yapıldı.test ne testi

Ohhh maşallah ne güzel büyümüş minik kuzu doğuma da çok bişey kalmadı artık çok geçmiş olsun bu arada. Bebekler büyüdükçe damarlar ve dolaşım sistemi ile alakalı sıkıntılar artıyor sanırım, benim de kılcal damar çatlaması olmaya başladı bacaklarımda varise çevirmez inşallah

Olsun canım sen yinede bakın olursa bi isteğin yazarsın :)

yaaa minnoş 1734 gr maşallah. bizde 25 haziranda gitmiştik. benimki de ayaklarını kafasının yanına almış bi yandan elini ağzına sokuyordu yandan da olsa foto alabildik. hemoroid için hangi kremi yazdı doktorun?

Evet bende sıklıgı cogalcak siye bekliyordum ama 2haftada 1 değildi :) olsun görücez bıdıgı ne güzel
Gebelerde oluyor dedi kabızlık kan akıs hızı vb seyler etkiliyormus makat varisi gibi bişeymiş
Krem ve ilac verdi

Valla buda varisin popoda olanıymış
Bebekte tabi asagı baskı yapıyor e kanımızda yukarı cıkamıyor derken normal kabul etti iki doktorda
İnşallah olmaz varis corabı sor doktoruna en azından evdeyken giyinirsin ilerlemez öyle bi korkun varsa

Cok tatlı bi poz değil mi ama ya
Valla bi krem yazdı sonra yok diye eczacı bişey önerdi doktorda onu yazdı Kortos adı

Cok tatlı bi poz değil mi ama ya
Valla bi krem yazdı sonra yok diye eczacı bişey önerdi doktorda onu yazdı Kortos adı
hemde ne tatlı bende de hemoroid sorunu var ama hamilelikten öncede vardı. ağrı sızı kanama yapmıyor . kortos kremi ilk defa duydum . bende denesem mi acaba.

hemde ne tatlı bende de hemoroid sorunu var ama hamilelikten öncede vardı. ağrı sızı kanama yapmıyor . kortos kremi ilk defa duydum . bende denesem mi acaba.
Doktoruna yazsana mesajla falan
Benimki dış hemoroid dedi kanama bendede yok ama böyle bi parca dısarda iki üc cmlik
Hafif agrı yapıyor
Bide oturma banyosu tavsiye etti
Ilık suya oturuyorsun onbes dk
Dün internette arastırıp yapmıstım rahatlatmıştı aklında olsun

yaaa maşallah kilosu boyu da güzel. hep böyle devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…