Sagolun kızlar dikkatli bir şekilde gitmeye çalışcam. Molalarda yürüyerek inşallah bir sorun olmaz. Araba olsa sürekli mola verirdik ama kızımla gidicem otobüsten başka alternatif yok

Son düzenleyen: Moderatör:
benimki beni hiç rahatsız etmiyor işte ağrı sızı hiç bişey yok. sadece o çıkıntı beni rahatsız ediyor. o yüzden hiç doktora gitme gereği falan duymadım.

Bu hafta sorucam doktora. Sen de kabız olmamaya dikkat et

benimki beni hiç rahatsız etmiyor işte ağrı sızı hiç bişey yok. sadece o çıkıntı beni rahatsız ediyor. o yüzden hiç doktora gitme gereği falan duymadım.
Ya benimkide belki dedigin gibi cıkıntı hissinden rahatsız ediyordur cunku öyle tarif edilebilir bi agrım yok
Birde daflon hap verdi oda varis ve hemoroidde kullanılan bi hapmıs o dısarı cıkan memeleri küçültüyormus
Bakalım inşallah işe yararlar

Ay amin inşallah ya bu haftadan sonra gelişimi önemliymiş asıl bakalım inşallah böyle gider
Sırr üstü uzanma dedi yana yat hep dedi
Haftalarımız aynı seninde aklında olsun
ya var ya bende aksine sırt üstü 5-10 dk yattığım zaman yorgunluğumu atabiliyorum sadece. cidden yan yatarken yoruluyorum sanki. bu zor olcak

Ben de sagdan sola cok dönuyorum gece yatarken. Sirt ustu yatiyorum bazen ve nefesim kesiliyor neredeyse. Nefes nefese kalkiyorum. Sanki biri yastikla nefesimi kesmis gibi hissediyorum. Sirt ustu yatmak iyi degil diyorlar ama hep yan yatmak da zor oluyor.
Persembe gunu de ben gorecegim insallah bebisimi. Buyudu mu buyumedi mi anlamiyorum. Yine aksattim sut yogurt isini. Su son imi ayimiz da saglikla gecse tamamlansa iyi olcak.

benimkide aşağıda mesanemle oyun oynuyor sanırım
Valla dikkatli olmamız lazım
Havalarda sıcak zaten zorluyor
Arkadasım tam bu bizim haftada normal dogum yaptı gecen yıl
Dogum cok uzak değil yani :)
Fazla oynamasın ya sonra ittire ittire sendede cıkar

Yaa tam yemelik olmuş tamm masallaaah Öykümüze

Yaa tam yemelik olmuş tamm masallaaah Öykümüze
Ah evet ya artık nedir kime benziyor falan herşeyi net belli
Anasının kızı olucak eşimde yolda bakıyor bakıyor bana Allahım nolur diyor hayırdır dedim napıyorsun sana benzesin nolur diyor
Tam bir kız babası oldu
Senin ne zaman randevu varisler ne oldu ?

senin ki yeni olmuş canım kesin işe yarar

Valla dikkatli olmamız lazım
Havalarda sıcak zaten zorluyor
Arkadasım tam bu bizim haftada normal dogum yaptı gecen yıl
Dogum cok uzak değil yani :)
Fazla oynamasın ya sonra ittire ittire sendede cıkar
Aman inşallah zamanını beklesinler 38.hafta olsa süper olur kurban bayramından sonraki hafta
eşim kurban bayramından sonraki 2 hafta izin aldı , bakalım kısmet , son zamanlarda yanımda olacak ama tam bir belirsizlik

Kızlar bebek arabası, beşik vs aldıkça modellerini yazın olur mu? Hepimize fikir olsun

bebek arabası çok bakındım cnm ve genel görüş travel sistem acayip ağoır ve yer kapladıgı için bagajda vazgeçtim. Zaten kış bebeği olacak evde olacağız hatta kanguru aldım solomombaby yeni doğan aparatlı, ama alacağım tabiki baktım çok lazım oluyor havalarda iyi gidiyor chicco lite way 3 alacağım tamamen yattığı için yeni doğan da da kullanılıyor.
Bu arada ben ağustos annesyim ne işim var burada

Bende yenidoğan sunneti yaptiricam cabuk iyileştiği için bi haftadan sora yaptiricam

İnşallah alır ya gercekten eşlerimiz elimiz kolumuz

T tuboz 32. Hafta dolmadan vermiyorlar çalışma raporunu
Ben suanda 31+1 diye geciyorum o yüzden pazartesi gelmen gerek dedi hemsire
Gelemeyecegim icin arayacagım hemsire de sisteme giriş yapıcak ne zaman kontrole gidersem o zaman evragı alacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…