Çok çok geçmiş olsunKusura bakmayın geç cevap veriyorum moralim çok bozuktu ve çok korkmuştum. Ven kaşınmaya başladım ayak tabanlarım acuç içlerim kolum bacağım ara ara karnım kısacası vücudumun farklı bölgelerinde kaşıntı oluştu çok aşırı değildi ancak kaşıntı başlayınca şüphelendim ve doktoruma sordum alt ast açlık safra asitleri değerlerime bakıldı ve teşhis koyuldu ursafolk başladık geçen hafta bir kan tahlili daha yapıldı ve şükürler olsunki enzimlerde düşme görüldü şimdi günde 3 adet ursafolk alıyorum kaşıntılarım bayagı azaldı. Her hafta kan verecegim ve takip altında olacagım sizlere nacizane tavsiyem kaşıntınız olursa asla ihmal etmeyin olur öyle yok derin geriliyodur yok hamileliktendir diye düşünmeyin allah yardımcımız olsun sağlıkla bizleri yavrularına kavuştursun beterinden saklasın
Elinize sağlık çok güzellerGibi gibi ürünler yapıyorum
Maşallah kuzuna hep böyle sağlıkla devam etsin
Evet o son dönem tek kalmaya korkarım , canım sıkılır , birde başka yerde rahat edemem diye düşünüyorumİnşallah alır ya gercekten eşlerimiz elimiz kolumuz
32.haftanın dolması 33.hafta başı olmuyor mu ? 15 Temmuz haftasından bahsediyorum
32+5 te randevum var ozaman alacaktım ozaman doktorla görüşeyimÇok çok geçmiş olsun
Elinize sağlık çok güzeller
Maşallah kuzuna hep böyle sağlıkla devam etsin ♥♥
Ben üniversitede çalışıyorum kamu kurumu
32+0 da teslim etmem gerekiyormuş diyelim ki 32+5 te teslim ettim 5 haftadan 5 gün eksik aktarılır dediler
O yüzden ben de randevumu ona göre alayım tam 32+0 da öğleden sonra da kuruma teslim ederim yapabilirsem
Varisler aldı başını gitti diz kapağımın arkası öyle damarlı olmuş ki korktum geçen de baya. Ama çorap bildiğin gibi değil imkansız için de durabilmem çok sıkıyor ve naylon olduğu için yapış yapış oluyorum çok rezil bişey. Onun yerine ayaklarımı sık sık havaya dikip uzanıyorum amac sonuçta aynı kan akışını tersine sağlamak. Fakat hareketlerim çok kısıtlandı yürürken robotik bişey oldumAh evet ya artık nedir kime benziyor falan herşeyi net belli
Anasının kızı olucak eşimde yolda bakıyor bakıyor bana Allahım nolur diyor hayırdır dedim napıyorsun sana benzesin nolur diyor
Tam bir kız babası oldu ❤
Senin ne zaman randevu varisler ne oldu ?
Dikkat etmek gerekiyormuş yapışıklık olabiliyormuş, ben de buradaki annelerden öğrendim, sünnet sonrası takip önemliymiş.Bende yenidoğan sunneti yaptiricam cabuk iyileştiği için bi haftadan sora yaptiricam
Benim de varislerim olmuş, doktor tavsiyesiyle mi aldınız çorabı?Varisler aldı başını gitti diz kapağımın arkası öyle damarlı olmuş ki korktum geçen de baya. Ama çorap bildiğin gibi değil imkansız için de durabilmem çok sıkıyor ve naylon olduğu için yapış yapış oluyorum çok rezil bişey. Onun yerine ayaklarımı sık sık havaya dikip uzanıyorum amac sonuçta aynı kan akışını tersine sağlamak. Fakat hareketlerim çok kısıtlandı yürürken robotik bişey oldumherşeyimize çok şükür tabi o iyi olsun annesi her cefaya hazır. Randevum da daha almadım 5 6 gün sonra giderim 3 hafta da bir gidiyorum en başından beri cok merak ediyorum küçük tossukum büyüdü mü
Benim minnoş tam bir inatçı. Sırtını bize dönüyor ve göstermiyor yüzünü. Daha bir kez olsun göremedim. Gerçi sağlıklı olsun en önemlisi o ❤Kizlarrr gunaydinnnn gorus gunu olanlara bol bakismaliii dklar diliyorummmm..benimki yuzunu gostermiyooo..en son detaylida gorduk oyle nett ki o fotografi cercve bile yaptik..ama detaylida bakan kadinin cihazinin cok iyi oldugunu doktorun pekte ustunde durmadigini dusunuyorum 4boyutluda ve cok sinir oluyorum...yuzunu gorucem bu sefer dedimdetayli ultrason sonrasi 2 kez gittim belki 3 kez yuzunu gostermio eli var diyip duruyo..ben cihazinin dandik oldugunu dusunmeye basladim..kadin tam bir nötr ya zaten gicik ola ola dogurucamsırf ameliyatlari iyi,tecrubeli diye icimiz rahat ediyor..tamamen dogum odakliyim yoksa gicik oluyorum bazi seylerine..gecen gun boyle gidersem normal doguramam dimi dedim (bebis iri gidince) dur bakalimmm daha belli olmaz o dedi..arti point yazdim sezeeryan yapiyordu sanki hep ama bizimki de minnak dinocuk oldugu icin sezeryanada hazirliyorum kendimi..yinede dedigi gibi belli olmaz..
@Mavimsibulut Ellerine saglik canim cok guzelllerr ben de isimlik siparis verdim kapi susumu yapiyordum bilseydim senden alirdim bende
Aaa ne kötüÇok çok geçmiş olsun
Elinize sağlık çok güzeller
Maşallah kuzuna hep böyle sağlıkla devam etsin ♥♥
Ben üniversitede çalışıyorum kamu kurumu
32+0 da teslim etmem gerekiyormuş diyelim ki 32+5 te teslim ettim 5 haftadan 5 gün eksik aktarılır dediler
O yüzden ben de randevumu ona göre alayım tam 32+0 da öğleden sonra da kuruma teslim ederim yapabilirsem
32+0 da bildirmesi gerekiyormus sistemden 32yi gecince değil32.haftanın dolması 33.hafta başı olmuyor mu ? 15 Temmuz haftasından bahsediyorum
benim 32+5 te randevum var 13 temmuzda alırım diye düşünmüştüm.
Bebekte bu haftaya kadar kan uyuşmazlığı nedenli etkilenme var mı diye test yapılıyor diye biliyorum indirekt coombs denen bir kan testi. Ben rhogam öncesi rutin bakılıyor diye biliyorum ama emin değilim tam olarak. gebeligin boyunca kanaman olmadiysa gerek gormemis de olabilir belki. En doğrusunu kadın doğumcular bilir tabiki.selam canım şimdi hastaneden geldim test yapılmadı direk rognam iğnem vuruldu eşim ve benim ehliyetlerimizin fotokopilerini çektiler kan grubu yazdığı için sonra da direk iğne yapıldı.test ne testi
Valla doktorda dedi günde 10ilaç oluyor icecegin diyeVarisler aldı başını gitti diz kapağımın arkası öyle damarlı olmuş ki korktum geçen de baya. Ama çorap bildiğin gibi değil imkansız için de durabilmem çok sıkıyor ve naylon olduğu için yapış yapış oluyorum çok rezil bişey. Onun yerine ayaklarımı sık sık havaya dikip uzanıyorum amac sonuçta aynı kan akışını tersine sağlamak. Fakat hareketlerim çok kısıtlandı yürürken robotik bişey oldumherşeyimize çok şükür tabi o iyi olsun annesi her cefaya hazır. Randevum da daha almadım 5 6 gün sonra giderim 3 hafta da bir gidiyorum en başından beri cok merak ediyorum küçük tossukum büyüdü mü
Bizde de kan uyusmazlıgı var ama ilk gebelikte aşı vurulmuyor her doktor farklı seyler uyguluyor sanırım ikinci gebelik icin bebegin kan grubu benimkiyse sorun olmayacagını ancak farklı grupsa o zaman bana iğne yapacagını söylemişti doktorumBebekte bu haftaya kadar kan uyuşmazlığı nedenli etkilenme var mı diye test yapılıyor diye biliyorum indirekt coombs denen bir kan testi. Ben rhogam öncesi rutin bakılıyor diye biliyorum ama emin değilim tam olarak. gebeligin boyunca kanaman olmadiysa gerek gormemis de olabilir belki. En doğrusunu kadın doğumcular bilir tabiki.
Ben sanırım yanlıs ifade ettim 32+0 da verilecek 31 bitmeden vermiyorlar 32yi gecincede sıkıntı oluyormusKızlar benim doktorum tam 32+0 da veriyorum demişti, birkaç gün önce ya da sonra oluyor mu bilmiyorum ama
Peki 37 ye kadar çalışır rapor alınca nasıl oluyor? 36+6 da da çalışıp 37 de direk izne mı ayrılmış oluyoruz yoksa 37+0 çalışıyoruz ve izin 37+1 de mı başlıyorBen sanırım yanlıs ifade ettim 32+0 da verilecek 31 bitmeden vermiyorlar 32yi gecincede sıkıntı oluyormus
kanamam olmadı şükür ama bugün kontrolde biraz kasılmaların var dedi geçen hafta progestan vermişti kullanmaya devam et haftaya bugün tekrar gel bakalım nst ye de bağlayabilirim dediBebekte bu haftaya kadar kan uyuşmazlığı nedenli etkilenme var mı diye test yapılıyor diye biliyorum indirekt coombs denen bir kan testi. Ben rhogam öncesi rutin bakılıyor diye biliyorum ama emin değilim tam olarak. gebeligin boyunca kanaman olmadiysa gerek gormemis de olabilir belki. En doğrusunu kadın doğumcular bilir tabiki.
Bildiğim kadarıyla doktor uygun görürse birkaç gun önce verebiliyor benim 2. Gebelikte öyle olmuştu bunda da öyle olacak.Kızlar benim doktorum tam 32+0 da veriyorum demişti, birkaç gün önce ya da sonra oluyor mu bilmiyorum ama
Dikkat et canım yorma kendini dinlen.kanamam olmadı şükür ama bugün kontrolde biraz kasılmaların var dedi geçen hafta progestan vermişti kullanmaya devam et haftaya bugün tekrar gel bakalım nst ye de bağlayabilirim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?