Çok çok geçmiş olsun
Gibi gibi ürünler yapıyorum
Elinize sağlık çok güzeller
Maşallah kuzuna hep böyle sağlıkla devam etsin
Ben üniversitede çalışıyorum kamu kurumu
32+0 da teslim etmem gerekiyormuş diyelim ki 32+5 te teslim ettim 5 haftadan 5 gün eksik aktarılır dediler

O yüzden ben de randevumu ona göre alayım tam 32+0 da öğleden sonra da kuruma teslim ederim yapabilirsem

İnşallah alır ya gercekten eşlerimiz elimiz kolumuz
Evet o son dönem tek kalmaya korkarım , canım sıkılır , birde başka yerde rahat edemem diye düşünüyorum
2 hafta izin yazması gerekiyordu öyle belirledik izin tarihini, kızımızda inşallah bize katılır o dönem

32.haftanın dolması 33.hafta başı olmuyor mu ? 15 Temmuz haftasından bahsediyorum
benim 32+5 te randevum var 13 temmuzda alırım diye düşünmüştüm.

32+5 te randevum var ozaman alacaktım ozaman doktorla görüşeyim

Varisler aldı başını gitti diz kapağımın arkası öyle damarlı olmuş ki korktum geçen de baya. Ama çorap bildiğin gibi değil imkansız için de durabilmem çok sıkıyor ve naylon olduğu için yapış yapış oluyorum çok rezil bişey. Onun yerine ayaklarımı sık sık havaya dikip uzanıyorum amac sonuçta aynı kan akışını tersine sağlamak. Fakat hareketlerim çok kısıtlandı yürürken robotik bişey oldum herşeyimize çok şükür tabi o iyi olsun annesi her cefaya hazır. Randevum da daha almadım 5 6 gün sonra giderim 3 hafta da bir gidiyorum en başından beri cok merak ediyorum küçük tossukum büyüdü mü

Kızlar benim doktorum tam 32+0 da veriyorum demişti, birkaç gün önce ya da sonra oluyor mu bilmiyorum ama

Benim de varislerim olmuş, doktor tavsiyesiyle mi aldınız çorabı?

Benim minnoş tam bir inatçı. Sırtını bize dönüyor ve göstermiyor yüzünü. Daha bir kez olsun göremedim. Gerçi sağlıklı olsun en önemlisi o ❤

Aaa ne kötü
Ben iş yerimle hic öyle bişey konusmadım
Kurumsal bi yerde calısıyorum
Sgk sistemine hemsire bildiricek ama evragı almaya anca haftasonu gidebilirim evrakta 32+0 da düzenlenicek tarihi o olucak yani

32.haftanın dolması 33.hafta başı olmuyor mu ? 15 Temmuz haftasından bahsediyorum
benim 32+5 te randevum var 13 temmuzda alırım diye düşünmüştüm.
32+0 da bildirmesi gerekiyormus sistemden 32yi gecince değil
Tam 32hafta olunca
Bi doktorunla konus bence bende 32+5e randevu almıstım olmaz o gec kalırsınız dedi ben hazırlarım bildirimi yaparım kagıdı sonra alırsınız dedi

selam canım şimdi hastaneden geldim test yapılmadı direk rognam iğnem vuruldu eşim ve benim ehliyetlerimizin fotokopilerini çektiler kan grubu yazdığı için sonra da direk iğne yapıldı.test ne testi
Bebekte bu haftaya kadar kan uyuşmazlığı nedenli etkilenme var mı diye test yapılıyor diye biliyorum indirekt coombs denen bir kan testi. Ben rhogam öncesi rutin bakılıyor diye biliyorum ama emin değilim tam olarak. gebeligin boyunca kanaman olmadiysa gerek gormemis de olabilir belki. En doğrusunu kadın doğumcular bilir tabiki.

Valla doktorda dedi günde 10ilaç oluyor icecegin diye
Ya dedim grip oldugumda aksatan kacıran icmeyen ben aylardır bir gün bir ögün kacırmadan ilaçlarımı iciyorum
Dedigin gibi onlar iyi olsun hatta arada bende iyi olayım cekiyoruz daha dogmadan :)

Bizde de kan uyusmazlıgı var ama ilk gebelikte aşı vurulmuyor her doktor farklı seyler uyguluyor sanırım ikinci gebelik icin bebegin kan grubu benimkiyse sorun olmayacagını ancak farklı grupsa o zaman bana iğne yapacagını söylemişti doktorum

Ben sanırım yanlıs ifade ettim 32+0 da verilecek 31 bitmeden vermiyorlar 32yi gecincede sıkıntı oluyormus
Peki 37 ye kadar çalışır rapor alınca nasıl oluyor? 36+6 da da çalışıp 37 de direk izne mı ayrılmış oluyoruz yoksa 37+0 çalışıyoruz ve izin 37+1 de mı başlıyor

kanamam olmadı şükür ama bugün kontrolde biraz kasılmaların var dedi geçen hafta progestan vermişti kullanmaya devam et haftaya bugün tekrar gel bakalım nst ye de bağlayabilirim dedi

Kızlar benim doktorum tam 32+0 da veriyorum demişti, birkaç gün önce ya da sonra oluyor mu bilmiyorum ama
Bildiğim kadarıyla doktor uygun görürse birkaç gun önce verebiliyor benim 2. Gebelikte öyle olmuştu bunda da öyle olacak.

kanamam olmadı şükür ama bugün kontrolde biraz kasılmaların var dedi geçen hafta progestan vermişti kullanmaya devam et haftaya bugün tekrar gel bakalım nst ye de bağlayabilirim dedi
Dikkat et canım yorma kendini dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…