Peki 37 ye kadar çalışır rapor alınca nasıl oluyor? 36+6 da da çalışıp 37 de direk izne mı ayrılmış oluyoruz yoksa 37+0 çalışıyoruz ve izin 37+1 de mı başlıyor
Bak onu sormadım benim 37+0 tam bayram oluyor :)
Bizim ik sisteminde yazan prosedurde 37.hafta bitene kadar calısılabilir yazıyor

Doktorlarin yaklaşımı farklı olabiliyor bu benim 3. Gebeliğim. Üçünde de 28 haftalıkken iğne yapıldı

Bizim ik sisteminde yazan prosedurde 37.hafta bitene kadar calısılabilir yazıyor
Eğer mümkünse doktorunuzla konuşup hemen bayram dönüşü alın raporunuzu. Bayram tatili yanmasın

Peki 37 ye kadar çalışır rapor alınca nasıl oluyor? 36+6 da da çalışıp 37 de direk izne mı ayrılmış oluyoruz yoksa 37+0 çalışıyoruz ve izin 37+1 de mı başlıyor
Benim anladığım 32+0 da rapor alıyorsak,
takvimine bak (ben baktım) 5 hafta ekle benim planıma göre 1 hafta öne attı 37.hafta
36+6 da son buluyor 37.hfta çalışmıyoruz benim anladığım
Benim 37.hafta kurban bayramına geliyor zaten

32.haftanın başında aldıysak 32-33-34-35-36 bitince
37.haftada çalışmıyoruz.
37.hafta bitene kadar deniyor ya orda tarih 1 hafta öne atıyor bence ,
hani doktorların söylemleri değişiyor ya onun gibi
ay beynimiz yandı
ipekte kudurdu içerde tatlı istiyor

Ben de yarin 6 saatlik yolculuga cikicam hem de kendi aracimla kendim gidicem doktor sorun olmaz demisti gecen hafta

Dikkat etmek gerekiyormuş yapışıklık olabiliyormuş, ben de buradaki annelerden öğrendim, sünnet sonrası takip önemliymiş.
Sünnet sonrası deriyi geriye çektirmek gerekiyo yapışıklık olmasın die ama bazı bebeklerin kilodan da olabiliyo yeğenimin öyleydi mesela dr a sorup bebeğe göre mudahele edilebilir

Yalnız bayrama denk geliyor farkındamısın

Ben yarın 28 haftamı dolduruyorum. 2 hafta önceki kontrolumde test yapılmıştı negatif çıkmıştı yarın iğnem yapılacak. Önce test kesinlikle isteniyor zaten negatifse iğne vuruluyor
Kan uyusmazliginda anne negatif olunca mi bakiliyodu o dediginiz teste

Geçmiş olsun inşallah kremle atlatırsın hemoroid normal doğuma engel mi oyle okumuştum bende yaşıyorum arada ama geciyo

Ben de yarin 6 saatlik yolculuga cikicam hem de kendi aracimla kendim gidicem doktor sorun olmaz demisti gecen hafta

Aslında bende arabayla gitsem çok iyi olucak ama kızımdan dolayı cesaret edemiyorum ağlar tutturur bide tekerlek patlar vs çok cesaret edemiyorum ordada lazım olucak

peki şimdi 37+0 da çalışıyormuyuz? :) yoksa 36+6 son gün mü? Beynim yanı resmen ya! :)) Kızlar yok mu aramızda bir İk'cı?? Açıklasın şunu bize:)
emin olmamakla birlikte 37+0 da çalışmıyoruz neticede doldurmuş oluyoruz
zaten benim 37+0 bayrama denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…