Istanbuldayim ve esimin bacaginin yanini gorunce sok oldum simsiyah olmus etrafi kizarik basamiyor ustune zaten bagirsaktanda hasta ama 1 gece acilde tutup oglen cikardilar 112 ile gittigi halde hem de cozemedikleri icin ustlerine almak istemediler yarin ins prof a goturrcez sislide bakalim ins iyi haber cikarSizi de okuyorum dua ediyorum Allah yardimciniz olsun..zor bir surec aileniz yaninizdaymis dilerim kisa zamanda esinde araniza katilir..devlet hastanesi mi bulamayip cikis yapiyor ? Egitim arastirma hastanesi nasil bulamaz ? Hangi ildesin bilmiyorum ama bizim burada özele guvenmeyip arastirma hastanesine gotururler.ozelde gereksiz mudahaleler ve yanlis vakalar daha cok yasaniyor kucuk bir yer ve en koklusu egitim arastirma.cok sasirdim bulamamalarina..
Evet zaten psikiyatrik igne sinucu boyle oldu esim bagirsakta kimyasal birikmeden ulseratif kolit gelisti simdi de igne yapilan yer simsiyah oldu etrafi kizardi hastanelerde surunuyoruz resmen cocuklara annem bakiyor bende annemde kaliyorm ama esime uzulmektn perisanimilk miydi senin ?
E Elwing6 çok geçmiş olsun anne hayat demek ki benim annem yok
berroshh canım senin eşinin başka sağlık sorunu da vardır ta baştan beri demi
Allah kolaylık versin sana cocuklar ne alemde
yesilus cana geleceğine mala gelsin derler fakat yine de çok can sıkıcı maddi yıpratıcı Allah kolaylık versin inş.
Allah cümlemize sağlıklı huzurlu hayırlı doğumlarla yavrularimiza kavuşmak nasip etsin
canım yapma ne olur Rabbim yardimcin olsun yipratma kendiniEvet zaten psikiyatrik igne sinucu boyle oldu esim bagirsakta kimyasal birikmeden ulseratif kolit gelisti simdi de igne yapilan yer simsiyah oldu etrafi kizardi hastanelerde surunuyoruz resmen cocuklara annem bakiyor bende annemde kaliyorm ama esime uzulmektn perisanim
Ah canm sen bendende çok badireler atlatmışsın çok şükür sağlıkla kucağına almışsın bebeğini inş bu Da öyle olacak.Doktoruma bıraktım artık düşünmeyi bıraktım .Düşün düşün stresten ağtım olduğunu farkettim herşey olacağına varır bi şekil bu haftaya geldim artık sezeryansa da Sezeryan normalsede normal.Korkma canım. Ben 5kez histeroskopi oldum bunlardan biri H+L şeklinde oldu. Çok derin septumum vardı. Rahim ağzına kadar uzanıyordu. 5.operasyonda ancak alabildiler septumu. Hala %10luk bir bölümü var rahmimde. Ameliyatımı yapan kişi istersen bu şekilde gebelik dene ama bir kez daha yaptırmanı tavsiye ederim dedi. Ki ozamanlar 10bin falandı fiyatı.
Ne olur olmazsam bu şekilde gebe kalırsam dedim. Bebeğin 5aylıkken karnında ölebilir dedi. Rabbime bıraktım. 2ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hep korkulu geçti gebeliğim ama 38+2de planlı sezaryen oldum. Gebeliğim sırasında gittiğim doktorlardan kimisi normale engel değil dedi. Biri kararsız kaldı en son yok yok sen sezaryen ol rahmin yırtılabilir kasılmalardan dedi henüz 12.haftadayken.
Doğum yaptığım doktorum Son haftaya kadar gün vermedi bana normali deneyelim diye. Operasyonları sezaryen sebebi görmedi hiç. Ama bebeğimin kafa büyüklüğü sınıra gelmişti kilosu da yüksekti. Ben korktum tüm bu riskleri göze alamadım. Doktorum sıradan uzm. doktor. 39dan önce yapmayalım biraz daha bekle dedi ama ben artık dayanamadım çok bunalmıştım son haftalar. Bahsettiğin riskler tüm gebeler için geçerli. Serviks boyunu ölçtür son haftalara gel öyle karar verirsiniz doktorunla
Aynem canm bende burda özele gidiyorum evimin hemen yanı ama sezeryanda olsa bilirkişilerde olmalı deyince kendimi o derece mi vahimim die strese soktum bi an.Nosmalde Doğumu burda düşünüyordum ama sanırım uzakta olsa ameliyatımı yapan doktora gidicem artık en azından şimdiki planım o yönde ama hayat nE gösterir bilemem tabi ani bişi olursw da nasip artıkSakın düşünüp de kötüyü çağırma canım. Zaten böyle bir durumun varsa planlı sezeryan olur 38. Veya 39.haftada alınır bebiş. İçin rahat edecekse sana yakın bir hastanede de iyi bir doktor bul arada ona da git ne olur ne olmaz. Benim de özelde ki doktorum 1-1buçuk saat uzaklıkta nolur nolmaz diye devlet hastanesinde de iyi bir doktor buldum evime 10 dk mesafede oraya da gidiyorum.
Aynen csnm ne kaldı ki şurdaSüreç yaklaşınca uygun bir zamanda sezeryan günü verirler strese girme , iyi düşün iyi olsun
Doktor seçimi de önemli tabi
Senin şuan yapabileceğin serviks ölçümü. Yaptırıyorsun di mi. Gerçi tehlikeli zamanlar geçmiş. Rahim ameliyatları servikal yetmezlik yapıyormuş ben bu nedenle 2haftada bir ölçüm yaptırıyordum ilk gebeliğimde, ne olur ne olmaz diye doktor bile bulmuştum bu iş için ama korktuğum başıma gelmedi. Boş yere canımı sıkmışım. Bak sende canını sıktığınla kalacaksın. Benim bu gebeliğimde plasenta previa var hep yatıyorum buna rağmen beni seninki kadar korkutan olmadı. Akışına bırak ikiniz içinde sağlıklısı neyse o olsun. 41.haftaya kadar gelmiş suni sancıyı almış ona rağmen Doğum olmayınca sezaryene giren de var, Sezaryen isteyip hiç sancıyı anlamadan 8cm açılma ile 38bitimi hastaneye kontrole diye gidip 2saat içinde normal Doğumla bebeğini kucağına alan da var. Herşey nasip kısmet. Ben o kadar operasyona kanamalara rağmen 4-5 farklı uzm. doktora gittim hiç biri bana seni profesyonel biri Doğum yaptırmalı demedi.Ah canm sen bendende çok badireler atlatmışsın çok şükür sağlıkla kucağına almışsın bebeğini inş bu Da öyle olacak.Doktoruma bıraktım artık düşünmeyi bıraktım .Düşün düşün stresten ağtım olduğunu farkettim herşey olacağına varır bi şekil bu haftaya geldim artık sezeryansa da Sezeryan normalsede normal.
Bıraktım kendimi nasipte ne varsa o ı sağlıkla gelsinde .çok sağol canm içimi rahatlattın
Aynem canm bende burda özele gidiyorum evimin hemen yanı ama sezeryanda olsa bilirkişilerde olmalı deyince kendimi o derece mi vahimim die strese soktum bi an.Nosmalde Doğumu burda düşünüyordum ama sanırım uzakta olsa ameliyatımı yapan doktora gidicem artık en azından şimdiki planım o yönde ama hayat nE gösterir bilemem tabi ani bişi olursw da nasip artık
Aynen csnm ne kaldı ki şurda
Hayırlsı bakalım
Herşey olacağına varır nE desek boş Aslında hakkımızda hayırlsı olsun inş
Cok gecmis olsun buyuk sehirlerde hastane isi cidden sıkintı.eger bir cozum bulamazsaniz ve imkan olursa Düzce size de yakin. egitim arastirma ozel gibi tertemiz..doktorlar basarili genelde.hani olurda cozum bulamazsan ozelde de aklinda olsun.Allah sifa versin hastalarimiza..bizede guc kuvvetIstanbuldayim ve esimin bacaginin yanini gorunce sok oldum simsiyah olmus etrafi kizarik basamiyor ustune zaten bagirsaktanda hasta ama 1 gece acilde tutup oglen cikardilar 112 ile gittigi halde hem de cozemedikleri icin ustlerine almak istemediler yarin ins prof a goturrcez sislide bakalim ins iyi haber cikar
Sagolasin..olsun saglikli olsunda annen mesafe hicbir sey. o gelir evladina..bizimkide atlar gelirim ben diyordu insallah yine gelecek..Ah be canım, hayat böyle bir şey işte, çok etkilendim yazdıklarından yaşadıklarından. İkimiz de annemizden uzaktaydık, bu yüzden daha bir canı yanıyor insanın. Anne başka bir şeye benzemiyor hakikaten. Bayramdan dönerken ne ağladım, bir daha kim bilir ne zaman gelirim diye, ödemlerden dolayı artık uzun yola çıkamayacağımı anlamıştım çünkü, ama her şeyin başı sağlık işte, anneciğin ek kısa sürede sağlığına kavuşacak inanıyorum, yengemin annesi de böyle bir rahatsızlık geçirdi ve şuan hafif düzeyde hasarlar kaldı. Allah yardımcınız olsun ailece canım benim içini ferah tutmaya çalış.
Eger istanbuldaysaniz size cok cok iyi genel cerrah önerebilirim telefonla bile destek olur yeri gelince ckk merhametli başarılı bi insan umarım bi an önce SağlığınA kavuşurIstanbuldayim ve esimin bacaginin yanini gorunce sok oldum simsiyah olmus etrafi kizarik basamiyor ustune zaten bagirsaktanda hasta ama 1 gece acilde tutup oglen cikardilar 112 ile gittigi halde hem de cozemedikleri icin ustlerine almak istemediler yarin ins prof a goturrcez sislide bakalim ins iyi haber cikar
Bana önceki gidişimde 32ci hafta rutin kan idrar kontrolumuz olacak demisti bende bu gidisimde 31+1ken yaptırıp gittim işte. Sen kendin arada yaptir o zaman ona da emri vaki yap ben yaptırdım bakarmisiniz diyeAaa benimki nts demedi hic acaba benimkide baglarmı haftaya
Bakteri bende orta cıkmıs tahlilde ondan belkide baslatmadı
Bana saglık ocagı yaptırtmasa doktorum yaptırtmaz tahlil en son ne zaman yapmıstık hatırlamıyorum bile :/
Bu haftalarda hazır etmek lazım bence her ihtimale karşı. Ben bebegin elbiselerini yikadim utuledim dolaba yerleştirdim bebegin ve benim birkac alınacak şeyi kaldı onları da alıp bu ayın sonunda çantamı hazır edeceğim.günaydın hamişler çalışan bir anne olduğum için çok aktif değilim... doğum çantalarınızı hazırladınız mi... ben daha çocuğa hastane çıkışı bile almadım... artık başlayacağım...
Ben sadece bebeğin eşyalarını hazırladım daha kendime pijama çamaşır falan almadımgünaydın hamişler çalışan bir anne olduğum için çok aktif değilim... doğum çantalarınızı hazırladınız mi... ben daha çocuğa hastane çıkışı bile almadım... artık başlayacağım...
Bence kesinlikle çok böyle bir efor normal insana bile fazla iken siz iki canınızda zorlanabilirsiniz yinede doktoronuza danışın.İyi geceler herkeseBen 30+2 deyim. Yaklaşık 2 haftadır eşimle günde en az 12bin en çok 16bin adım atıyoruz. Ama bunu hiç ara vermeden değil gün içinde Aralıklı olarak tamamlıyoruz.zaten yaklaşık 3bini normal ev içinde ya da kısa mesafelerde atılan adımlar. Bu hafta kontrolüm var doktoruma danışacağım ama bu kadar yürüyüş sorun olur mu sizce? Ben kendimi rahatsız hissetmiyorum sırt ağrılarıma çok iyi geldi ama fazla mı yürüyorum diye de düşünüyorum. Kilo alımım dengelendi 2 haftada ben hiç kilo almadım bu da beni mutlu etti ama yemek rutinimi değiştirmedim kesinlikle her şeyden dengeli beslenmeye çalışıyorum.
benim doktorumda tahlil istemiyor ama ortalama her ay tiroit kontrolü için kan veriyordum şimdi 1.5-2 ayda bir , gideceğim zaman doktora soruyorum kan tahlili vereceğim sizin görmek istediğiniz değerler var mı diye, kan sayımı ve biyokimya yeterli dedi, ben idrar tahlilide yaptırdım. Ben zaten meraklıyım hamile olmadanda3/6 ayda bir tahlil yaptırırdımAaa benimki nts demedi hic acaba benimkide baglarmı haftaya
Bakteri bende orta cıkmıs tahlilde ondan belkide baslatmadı
Bana saglık ocagı yaptırtmasa doktorum yaptırtmaz tahlil en son ne zaman yapmıstık hatırlamıyorum bile :/
Günaydın, bende çalışıyorum, bir çok şeyi hazır hastane çantasını yapmadım dahagünaydın hamişler çalışan bir anne olduğum için çok aktif değilim... doğum çantalarınızı hazırladınız mi... ben daha çocuğa hastane çıkışı bile almadım... artık başlayacağım...
Ay sonu bi daha yaptırayım o zaman dedigin gibiBana önceki gidişimde 32ci hafta rutin kan idrar kontrolumuz olacak demisti bende bu gidisimde 31+1ken yaptırıp gittim işte. Sen kendin arada yaptir o zaman ona da emri vaki yap ben yaptırdım bakarmisiniz diye
Ay ben nefret ederim hastanedende kan vermekten debenim doktorumda tahlil istemiyor ama ortalama her ay tiroit kontrolü için kan veriyordum şimdi 1.5-2 ayda bir , gideceğim zaman doktora soruyorum kan tahlili vereceğim sizin görmek istediğiniz değerler var mı diye, kan sayımı ve biyokimya yeterli dedi, ben idrar tahlilide yaptırdım. Ben zaten meraklıyım hamile olmadanda3/6 ayda bir tahlil yaptırırdım
İlk cocuk değil dimi :)günaydın hamişler çalışan bir anne olduğum için çok aktif değilim... doğum çantalarınızı hazırladınız mi... ben daha çocuğa hastane çıkışı bile almadım... artık başlayacağım...
evet genelde öyle düşünüyorlar, ama birşeyleri görebilmek ve önlem alabilmek ne güzel.Ay ben nefret ederim hastanedende kan vermekten de
Mutlaka bi hastalık cıkar zaten ne zaman gitsem bi sorun o yüzden hic sevmiyorum kontrolleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?