Kızlar bizim bebek dolabının bir panelinde sorun çıktığı için , 20 Temmuzda dolap değişecek o yüzden 21 temmuzda temizlik için birini çağıracağım.
bir sonraki hafta yani Temmuz sonu da İpeğimin dolabını yerleştiririm, kuzenim ve arkadaşım gelecek yardıma
hastane çantamıda hazır ederim ozamana kadar inşallah arabada olur ağustosa kadar süreç uzayacak çok belli

bu arada ben perde halı olayını hala halletmedim, odaya 2 halı alacağım. Ama kalın halı istemiyorum, ince resimli olanlarda makine yıkanması önerilmiyormuş,
gönlüme göre 2 ince kilim gibi bulsam ne güzel Home sweet home a bakacağım eve halı yedekleri olarak ordan almıştım ama bebek odası için yoktur ki orda hep çiçekli ne yapacağım bilmiyorum

Ay sonu bi daha yaptırayım o zaman dedigin gibi
Gerçi bi sıkıntımda yok cok sükür
Benimde yokki ne akıntı ne kaşıntı yanma vs hic yok ama ilac vermek istemeyen doktorum ilaç verdi. Mutlaka kullan dedi ateş olarak birden çıkar dedi. Her kontrolden önce sağlık ocağında kan verebilirsin yada ayda 1. Bende öyle yapıyorum en başından beri. Kafamız rahat olsun cok şükür bugüne sağ salim getirene

Ben calıstıgım icin kontrollerim hep haftasonu
Saglık ocagına gidemiyorum sirketten yaptırıyorum oda hepsini karsılamıyor sürekli cepten ödeyip duruyorum
İnşallah ateş vs olmaz ya
Ama uzun süredir böyle pozitif demiştin neden o zaman değilde simdi kullandırıyor ki acaba

Kızlar merhaba, sizlere bir sorum olacaktı bebekleriniz ters dönmesi kadinci hafta olmuştu hatırlıyor musun? Benim dün ki kontrolumde bası aşağıya döndüğünü söyledi erken doğum riskinden bahsetti ama genel bir risk olduğundan bahsetti. Merak ettim sizlerin döndüğü haftayı

Bana erken dogum demedi ama bası asagıdaydı senden bir hafta sonraki kontrolumde
Hatta cok asagıda değil mi dedim normal artık bu aydan sonra gibi bişey demişti

19 20. Haftalardan beri ne zaman muayene olsam başı aşağıda 29da en son aşağıdaydı hickiriklarindan anlıyorum başının aşağıda olmasını suan

Kızlar benim ara ara adet sancısı gibi agrım oluyo kasiklarimda yalancı sancı sanirim ama aşağıda baya bi baskı var

19 20. Haftalardan beri ne zaman muayene olsam başı aşağıda 29da en son aşağıdaydı hickiriklarindan anlıyorum başının aşağıda olmasını suan
Hıçkırıkları tam olarak nerden hissediyosun canım benimki baya alt taraftan hissediliyo normal mi acaba

24/26 dan sonra 35e kadar dönmesi beklenir. Gayet normal . Niye erken Doğumdan bahsetti ki. Başka sebep var mı?

Kizlar cok guzel haberlerle geldim annem yemek yemis :) aksam 5te corba yapip getirip icirebilirsiniz dediler..hala konusamiyor inilti seklinde ama bunada sukur..bilegim yemek yaparken yanmisti izi vardi ona dokundu..ne oldu der gibi şoke oldum:) annelik sanirim bu kollarin mosmor olsada evladinin kolunu dusunmek :) bir de annem izlere hep takintiliydi bir yerim cizilse akli giderdi iz kalacak diye hala ayni:) bilinc yerinde cok sukur konusmada daha sonra Allahin izniyle..bu kadari bile yetti..

bende doktora ciktim yogun idrar yolu enfeksiyonum varmis gyno lomexin diye bir fitil verdi.magnezyumum bitmisti magvital kullaniyordum magnorm diye bir magnezyum verdi degisiklik olmasi sorun yaratmaz dimi magnezyum sonucta ama..

Son düzenleme:
Bak demiştik iyi olucak diye cok sevindim :)
Yemek getirmenizi istemeleride cok olumlu bişey hele yaranı farketmesi
Bi haftaya normal odaya cıkar Allahın izniyle

Allah'ım daha da iyi etsin inşallah bi an önce eski sağlığına da kavuşur çok sevindim senin adına magnorm ben de kullanıyorum ama sıkıntı olmaz inşallah değişiklik olması

Çok sevindim annenize. İnşallah en kısa zamanda toparlanır ve hastaneden çıkar. Anne yüreği işte o halde bile sizi düşünüyor. Onun için artık daha dikkatli olmalısınız. Magnezyumdan dolayı da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bir sürü var. Ben de ocean mumy diye bişi var onunkini içiyorum. Magnorm da ilk hamileliğimde kullanmıştım. İçiniz rahat olsun...

Bak demiştik iyi olucak diye cok sevindim :)
Yemek getirmenizi istemeleride cok olumlu bişey hele yaranı farketmesi
Bi haftaya normal odaya cıkar Allahın izniyle
Allah'ım daha da iyi etsin inşallah bi an önce eski sağlığına da kavuşur çok sevindim senin adına magnorm ben de kullanıyorum ama sıkıntı olmaz inşallah değişiklik olması
Cok tesekkurler kizlar hepinizin dualariyla bir seyler anlatmaya calisti konusma sonraaa dedim hep..algilamasi bile cok buyuk bir sey..doktor yarina servise cikartabilirim dedi hatta..sag kolda ve ayakta hareket sorunu var denildi onlarda halledilir fizik tedavi vs.bundan sonra bir sey olmasin dilerim..cok sukur..magmezyum sonucta kullanirim bunuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…