Biraz fazla büyüdüm..yasamadigim kalmadi o yuzden cogu seyin degerini zamaninda bildim senin gibi kucuk seylerle mutlu oldum.
Öyle de olunmali..boyle zamanda yanimda olamamasi cok koyuyor ama şukur etmekte dua etmekten baska caremde yok.iyiki evdeydim iiyki erken buldum diyorum mesela..gonul istiyor hemen kalksin ama konusmasada olur bilinci olsun torununu gorsun yeter diyorum mesela..insallah canim..insallah kucagina aldiginda daha moral olacak.hamile oldugumu ogrendiginden beri kalp vardi unutmustuk uzun suredir rahatsizlik gecirmiyordu bizde haber iyi geldi genclesti resmen diyorduk..insaallah gordugunde de cicek acacak

Allah razi olsun öyle destek oldunuz ki bana burada.tanimadigim insanlarin duasini aldim sevenlerinin duasini aldik..insallah iyi olacagiz
Gozunuz aydin inş durumu daha da iyiye gider
Cok tesekkurler..insallah

E Elwing6 canımm çok sevindim, insallah annen daha da iyi olacak. sen şimdiden doğumu düşünme, bu işler hiç belli olmaz belki annen toparlanır taburcu olur. annene eminim cok iyi bakarlar teyzen ve baban, sen de gülce kızınla kendini toprlayıp onun yanına gelirsin tekrar

Sagol canim ya insallah bugun hepimiz daha umutluyuz cidden aglamakla gülmek kardesmis..o iyi olsun ben hallederim her şeyi.dogumu burada ozel bir hastanede bile dusunuyorum simdi bakalim zaman ne gosterecek

Sagol canim ya insallah bugun hepimiz daha umutluyuz cidden aglamakla gülmek kardesmis..o iyi olsun ben hallederim her şeyi.dogumu burada ozel bir hastanede bile dusunuyorum simdi bakalim zaman ne gosterecek
bak o da olabilir ama ankaradaki hastaneye ödeme mi yapmıştınız? öyle bisey okudum sanki.

bak o da olabilir ama ankaradaki hastaneye ödeme mi yapmıştınız? öyle bisey okudum sanki.
Demirhayat 2can sigortamiz var aslinda buradaki özelle anlasmasi var mi soracagim bir..eger varsa burada bile dusunuyorum simdi duruma göre..Ankarada olsamda bakacak birileri olur kv gelir gorumcem orda kuzenim gelir ama aklim burada olur herhalde bilmiyorum ki

aynen öyle . Operasyon sonrası çok kanaman oldu mecbur rahmini aldım diyebilecek biri. O noktadan sonra hastaneyi yıksam ne fayda. Yol yakınken yollarımızı ayırdık
Bana da herkes sezeryan çok rahat 38 olunca hemen git aldır rahatla diyorlar gerçekten zorlanmaya başladım ben de ama sırf keyfi gidip böyle bişey yapılır mı
Kızlar korkutmak istemem ama herhangi bir problem yoksa normal Doğum en iyisi. Benim sorunumu araştırdığımda bütün makalelerde şu yazılı: daha önce sezaryen Doğum yapmış olmak ve bu nedenle plasentanın eski kesiye yapışmış olması.
Başka nedenler de var ama doktor röportajlarında geneli buna bağlamış. Eskiden 4binde bir iken günümüzde 200 gebeden biri plasenta previalı, bu da sezaryen Doğumun artmasından dolayı demişler. Rabbim hayırlı Doğum nasip etsin. Ben mecburdum sezaryen olmaya, rahmimin yırtılma riski vardı eski ameliyatlarım ve bebeğimin kilosu nedeniyle
Concord çok satan bir araba (eski ebebek çalışanıydım) Eltim de kullandı çok memnundu. ebebek mağazasını bir arayıp sor istersen müşteri hizmetleri de yardımcı olur.

Hayırlısı , ben pozisyonunu hiç anlamıyorum ya

Korkma canım. Ben 5kez histeroskopi oldum bunlardan biri H+L şeklinde oldu. Çok derin septumum vardı. Rahim ağzına kadar uzanıyordu. 5.operasyonda ancak alabildiler septumu. Hala %10luk bir bölümü var rahmimde. Ameliyatımı yapan kişi istersen bu şekilde gebelik dene ama bir kez daha yaptırmanı tavsiye ederim dedi. Ki ozamanlar 10bin falandı fiyatı.
Ne olur olmazsam bu şekilde gebe kalırsam dedim. Bebeğin 5aylıkken karnında ölebilir dedi. Rabbime bıraktım. 2ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hep korkulu geçti gebeliğim ama 38+2de planlı sezaryen oldum. Gebeliğim sırasında gittiğim doktorlardan kimisi normale engel değil dedi. Biri kararsız kaldı en son yok yok sen sezaryen ol rahmin yırtılabilir kasılmalardan dedi henüz 12.haftadayken.
Doğum yaptığım doktorum Son haftaya kadar gün vermedi bana normali deneyelim diye. Operasyonları sezaryen sebebi görmedi hiç. Ama bebeğimin kafa büyüklüğü sınıra gelmişti kilosu da yüksekti. Ben korktum tüm bu riskleri göze alamadım. Doktorum sıradan uzm. doktor. 39dan önce yapmayalım biraz daha bekle dedi ama ben artık dayanamadım çok bunalmıştım son haftalar. Bahsettiğin riskler tüm gebeler için geçerli. Serviks boyunu ölçtür son haftalara gel öyle karar verirsiniz doktorunla

Teyzeleri bizde geldik doktordan cok şükür gelişimi önde gidiyormuş hersey yolunda yalnız böyle giderse sezaryen konusu gündeme gelebilir ama son ana kadar normal doğum diyelim son an karar vericez dedi. Artik kontrol 2 haftada bire düştü. 2 hafta sonra gidicem ve nst başlıyor dedi. Bi sonraki gidişimde nst ye bağlanacakmisim. Çatı muanesi yapmicam bebek önde giderse doğum şekli belli demektir dedi. Anne iri baba iri cocukta iri dedi. O sağlıklı olsunda sorun değil tabi sezaryen yada normal doğum. Bakalım iki hafta sonrası nst bağlanmak nasıl biseymis tecrübe edicem bu arada H honey bunch ben doktora gitmeden idrar testi yaptırmistim yine bugun kontrol etti lokosit hala pozitif dedi üstelik bakteride pozitif çıkmış dedi. Tek kullanımlık monurol sase ve fitil verdi. Hocam ben enfeksiyona dair hiçbişey hissetmiyorum dedim. Daha kötü çünkü birdeb yüksek ateş olarak kendini gösterir dedi. Seninde haberin olsun ilk seferde bisey dememisti lokosit icin normal demjsti ama demekki bu haftalarda normal değil. Bide bakteri değeri de pozitif olunca ilac şart mutlaka kullan dedi senjnde haberin olsun üstüne düş

Ben de 30 haftalık hamileyim geçen hafta bizimde ölçümler genelde 2 hafta civarı önde çıktı ama doktorum hiç öyle bişey demedi. Bunu söylemek için erken değil mi zaten. Siz normal, sağlıklı beslenmenize rağmen bebiş önde gidiyorsa da yapacak bişey yok. Yalnız şu da kafa karıştırıcı aynı şeyi yeğenime söylediler, 4 kilo doğacak normal doğum zor olur vs deyip sezeryana aldılar gayet normal ölçüler de doğdu.

Sakın düşünüp de kötüyü çağırma canım. Zaten böyle bir durumun varsa planlı sezeryan olur 38. Veya 39.haftada alınır bebiş. İçin rahat edecekse sana yakın bir hastanede de iyi bir doktor bul arada ona da git ne olur ne olmaz. Benim de özelde ki doktorum 1-1buçuk saat uzaklıkta nolur nolmaz diye devlet hastanesinde de iyi bir doktor buldum evime 10 dk mesafede oraya da gidiyorum.

Ah be canım, hayat böyle bir şey işte, çok etkilendim yazdıklarından yaşadıklarından. İkimiz de annemizden uzaktaydık, bu yüzden daha bir canı yanıyor insanın. Anne başka bir şeye benzemiyor hakikaten. Bayramdan dönerken ne ağladım, bir daha kim bilir ne zaman gelirim diye, ödemlerden dolayı artık uzun yola çıkamayacağımı anlamıştım çünkü, ama her şeyin başı sağlık işte, anneciğin ek kısa sürede sağlığına kavuşacak inanıyorum, yengemin annesi de böyle bir rahatsızlık geçirdi ve şuan hafif düzeyde hasarlar kaldı. Allah yardımcınız olsun ailece canım benim içini ferah tutmaya çalış.

Süreç yaklaşınca uygun bir zamanda sezeryan günü verirler strese girme , iyi düşün iyi olsun
Doktor seçimi de önemli tabi

İnşallah hepsi geride kalacak

İyi geceler herkese Ben 30+2 deyim. Yaklaşık 2 haftadır eşimle günde en az 12bin en çok 16bin adım atıyoruz. Ama bunu hiç ara vermeden değil gün içinde Aralıklı olarak tamamlıyoruz.zaten yaklaşık 3bini normal ev içinde ya da kısa mesafelerde atılan adımlar. Bu hafta kontrolüm var doktoruma danışacağım ama bu kadar yürüyüş sorun olur mu sizce? Ben kendimi rahatsız hissetmiyorum sırt ağrılarıma çok iyi geldi ama fazla mı yürüyorum diye de düşünüyorum. Kilo alımım dengelendi 2 haftada ben hiç kilo almadım bu da beni mutlu etti ama yemek rutinimi değiştirmedim kesinlikle her şeyden dengeli beslenmeye çalışıyorum.

Aaa benimki nts demedi hic acaba benimkide baglarmı haftaya
Bakteri bende orta cıkmıs tahlilde ondan belkide baslatmadı
Bana saglık ocagı yaptırtmasa doktorum yaptırtmaz tahlil en son ne zaman yapmıstık hatırlamıyorum bile :/

Yürüyüş tavsiye ediyorlar ama sizinki 10km üstü oluyor sanırım biraz fazla değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…