Kizlar bisi sorcam, simdi benim goguslerim hamileikte biraz buyudu, dogumdan sonra daha da mi buyuyecek? Emzirme sutyeni alayim diyorum ama bedenini bir turlu kestiremiyorum. Siz naptiniz?
Kişiye göre de değişebilir aslında. Daha önceki forum grubumuzda 3aydan sonra çoğu kişi “ya kızlar benim göğüslerim yumuşamaya başladı” diyen çok vardı çünkü göğüsler o sıralar terbiye oluyormuş yani bebeğin ihtiyacını bilip meme ona göre süt üretiyormuş. Ama benimki ve bikaç arkadaşın o sıralar coşmuştu. Gece acıyla uyanıyordum şişlikten ve bebeğim tek göğsü ancak bitirince diğerini sağım yapıyordum, sağım yapınca göğüs daha fazla üretiyordu. Bu yüzden sütyenler o dönem sıktı. Takmazsan sarkar dedikleri için de evde bile taktım.

Net bir cevap istersen şuanki göğüs ölçünün bir beden büyüğünü al, gebelikte göğsün hiç büyümediyse 2beden büyük al

Yani ucuz pamuklu bir sey almakta fayda var, en azindan olmazsa uzulmeyiz. Cok tesekkur ettim.

Bilgiler için sağol.canim aydinlatiyosun bizi benimde göğüs ağrım geceli olmustu bayaa ama bu hafta gündüz bazı zamanlar aşırı bı ağrı oluyo ozellikle uç kısmında o kahverengi bölgede geriliyor filan sancı gibi ağrı giriyo yani normaldir değilmi sizde yasiyomusunuz yani süte mı hazırlanıyor acaba bide hep rüya görüyorum doguruyorum filan ama bebeğimi bana bı turlu vermiyorlar diyorumki benim emzirmem lazım bana alışması lazım sarılık olmaması için didiniyorum ama bebeğimi bana vermiyorlar.. kabus gibi

Gözünüz aydın çok sevindim hep güzel haberler alırsınız inş. Her iki ilaç da magnezyum içeriyor farkı yok

Inş herşey yolunda gider vaktini bekler ins bebiş

Birine bir faydam oluyorsa ne mutlu. Bilginin de zekatını vermek gerekirmiş. Meme ve uç hassasiyeti normal canım dediğin gibi hazırlanıyor. Elleme sakin. Gebelikte kabus türü rüyalar çok normal. Ben neler görürdüm oooo. Hep bebeğimi kaybettiğimi falan.
Şu sıra kafayı kocaya taktığımdan onunla ilgili rüya görür oldum (kanka modumuz yüzünden )

Canım çok sevindim gözün aydın

Kızlar muayene çok güzel geçti bizim kız da dönmüş baş aşağı sanırım 2 gün önce falan döndü annemler buradaydı karnım yamuldu ve aşırı hareketliydi öyle tajöin ediyorum yani 30+4 1 buçuk kilo dedi kilosu da herşey normal sadece kalçam ve belim de ağrı oluyor dedim süt içemiyorum dedim çökelek ye dedi en çok kalsiyum onda varmış
Göğüs yaraları için çözüm varsa bana da deyin ilk kıızmda çok fenaydı göğüslerim kanlar akıyordu hatırlamak istemiyorum ve yine aynı olur diye çok korkuyorum Bi arkadaş soğan Sür dedi o öyle yapmış başka çözümü olan varsa söylesin

Serviks ölçümü en son ayrıntılı ultrasonda yapmıştı doktor 4 cm di iyiydi yani.Sonrasında daha bakılmadı ya da bana söylemediler bilmşyorum .aynen csnm herşey nasip kısmet şurda pek bi zamanımız kalmadı hayırlısıyla şu iki Ayıda atlatsak tamamdır.umarım sende sorunsuzsağlıkla en doğru zamanda hyırla kucağına alırsın bebişnii
Bu günlerde geçer

Kizlar bisi sorcam, simdi benim goguslerim hamileikte biraz buyudu, dogumdan sonra daha da mi buyuyecek? Emzirme sutyeni alayim diyorum ama bedenini bir turlu kestiremiyorum. Siz naptiniz?
Ben normalde 75B kullanıyordum büyüdü haliyle , emzirme sütyenlerine baktım cuplar standart beden 95 aldım görümcem yanındaydı bunu al dedi göğüsler daha da büyüyecek diye zaten dev gibide gözükmüyordu 2 tane aldım , ama sonra 90 beden dagiden sporcu sütyeni gibi emzirme sütyeni aldım bence işimi görür

En az 1 ay önceden göğüs ucu kremi kullanmaya başlayacağım Doğumdan hemen sonra yine krem ve avent göğüs kalkanı kullanacağım , krem olarak en çok lansinoh-lanolin öneriliyor ,onu bulunduracağım. Birde mumsy naturel den memnun olan çok kişi bar onu kullanmaya başlayacağım. Umarım kimse sorun yaşamaz

Kızlar iki gün önce temizlik yaptığımdan beri ağrılarım vardı, bugün ağrılar azaldı ama bebek vajinaya ve mesaneye aşırı baskı yaptı, biraz hareketli bir gündü yine. Başı aşağıdaydı iki gün önce doktora gittiğimizde. Korktum gerçekten hele 15 dk önce bir ağrı girdi yatarken, nasıl korktum anlatamam. Bebek şuan aşağıda kıpırdıyor, yine ters mi döndü ki ayaklarıyla vuruyor, hiç bilemedim. Ama bugünlerde bayaa arttı hareketleri maşallah, sizde durumlar nasıl?

Selam kızlar nasılsınız bizimde bugün görüş günümüzdü kızçemi gördüm bende artık baya büyüdü minnoşlar doktor gelişimi gayet güzel dedi haftasıyla uyumluymuş prensesim1600 gram olmuş teyzeleri ama ben kendimi çok halsiz hissediyorum hiç iştahım yok fazla yemek yiyemiyorum dedim doktora tahlil istedi kanım biraz düşük çıktı zaten günde iki tane kan ilacı alıyordum birde vitamin hapı verdi tansiyonum çok düşüyor dedim hastanede de 10/5 çıltı dedi yüksek olması sıkıntı ama dedim geçen gün 7/4 düşmüştü çok kötü oldum dedim oda o kadar düşünce ihmal etme acile gel bi serum taksonlar dedi bol bol su iç dedi 29+5 hafyitalık şuan ama sadece 3 kilo almışım doktor sıkıntı yok bebeğin gelişimi güzel dedi elinden geldiğince az az ama sık sık bişeyler te dedi bizden haberler böyle teyzeleri

Kızlar benim de sağ kalçam ağrıyor
Yürümek bile birden o kadar zorlaştı ki
İnşallah geçer yapacak daha çok iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…