- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
Kişiye göre de değişebilir aslında. Daha önceki forum grubumuzda 3aydan sonra çoğu kişi “ya kızlar benim göğüslerim yumuşamaya başladı” diyen çok vardı çünkü göğüsler o sıralar terbiye oluyormuş yani bebeğin ihtiyacını bilip meme ona göre süt üretiyormuş. Ama benimki ve bikaç arkadaşın o sıralar coşmuştu. Gece acıyla uyanıyordum şişlikten ve bebeğim tek göğsü ancak bitirince diğerini sağım yapıyordum, sağım yapınca göğüs daha fazla üretiyordu. Bu yüzden sütyenler o dönem sıktı. Takmazsan sarkar dedikleri için de evde bile taktım.Kizlar bisi sorcam, simdi benim goguslerim hamileikte biraz buyudu, dogumdan sonra daha da mi buyuyecek? Emzirme sutyeni alayim diyorum ama bedenini bir turlu kestiremiyorum. Siz naptiniz?
Yani ucuz pamuklu bir sey almakta fayda var, en azindan olmazsa uzulmeyiz. Cok tesekkur ettim.Kişiye göre de değişebilir aslında. Daha önceki forum grubumuzda 3aydan sonra çoğu kişi “ya kızlar benim göğüslerim yumuşamaya başladı” diyen çok vardı çünkü göğüsler o sıralar terbiye oluyormuş yani bebeğin ihtiyacını bilip meme ona göre süt üretiyormuş. Ama benimki ve bikaç arkadaşın o sıralar coşmuştu. Gece acıyla uyanıyordum şişlikten ve bebeğim tek göğsü ancak bitirince diğerini sağım yapıyordum, sağım yapınca göğüs daha fazla üretiyordu. Bu yüzden sütyenler o dönem sıktı. Takmazsan sarkar dedikleri için de evde bile taktım.
Net bir cevap istersen şuanki göğüs ölçünün bir beden büyüğünü al, gebelikte göğsün hiç büyümediyse 2beden büyük al
Aynen. Benimkiler mycey’di tam hatırlamıyorum ama fiyatı vardı bayaa sanki. Kumaşı çok güzel ama hala kullanıyorumYani ucuz pamuklu bir sey almakta fayda var, en azindan olmazsa uzulmeyiz. Cok tesekkur ettim.
Bilgiler için sağol.canim aydinlatiyosun biziKişiye göre de değişebilir aslında. Daha önceki forum grubumuzda 3aydan sonra çoğu kişi “ya kızlar benim göğüslerim yumuşamaya başladı” diyen çok vardı çünkü göğüsler o sıralar terbiye oluyormuş yani bebeğin ihtiyacını bilip meme ona göre süt üretiyormuş. Ama benimki ve bikaç arkadaşın o sıralar coşmuştu. Gece acıyla uyanıyordum şişlikten ve bebeğim tek göğsü ancak bitirince diğerini sağım yapıyordum, sağım yapınca göğüs daha fazla üretiyordu. Bu yüzden sütyenler o dönem sıktı. Takmazsan sarkar dedikleri için de evde bile taktım.
Net bir cevap istersen şuanki göğüs ölçünün bir beden büyüğünü al, gebelikte göğsün hiç büyümediyse 2beden büyük al
Doktorunuzla bir görüşün benceKızlar benim ara ara adet sancısı gibi agrım oluyo kasiklarimda yalancı sancı sanirim ama aşağıda baya bi baskı var
Gözünüz aydın çok sevindim hep güzel haberler alırsınız inş. Her iki ilaç da magnezyum içeriyor farkı yokKizlar cok guzel haberlerle geldim annem yemek yemis :) aksam 5te corba yapip getirip icirebilirsiniz dediler..hala konusamiyor inilti seklinde ama bunada sukur..bilegim yemek yaparken yanmisti izi vardi ona dokundu..ne oldu der gibi şoke oldum:) annelik sanirim bu kollarin mosmor olsada evladinin kolunu dusunmek :) bir de annem izlere hep takintiliydi bir yerim cizilse akli giderdi iz kalacak diye hala ayni:) bilinc yerinde cok sukur konusmada daha sonra Allahin izniyle..bu kadari bile yetti..
bende doktora ciktim yogun idrar yolu enfeksiyonum varmis gyno lomexin diye bir fitil verdi.magnezyumum bitmisti magvital kullaniyordum magnorm diye bir magnezyum verdi degisiklik olmasi sorun yaratmaz dimi magnezyum sonucta ama..
Inş herşey yolunda gider vaktini bekler ins bebişCem fıçıcıoğlu ile görüşmemiz çok olumlu geçti. Durumun çok da korkulacak kadar değil dedi. Plasentanın bir bölümü yapışık gibi duruyor ama net cevap Doğumda olur dedi. Doktor kadar hastane ekibi önemliymiş.
Ben yapabilirim diyen opr. Dr da yapabilirmiş ama bu bir ekip işi dedi.
Bir komplikasyon olursa müdahale edebilecek donanımda Kişiler lazım dedi. Yeditepede sezaryen 13.400₺
Daha makul bir yer isteriz tabi. Haliyle orayı eledik gibi gibi.
Rutin kontrollere Central Figen hanım, Doğuma yakın Dragos Bülent Kars diye düşünüyorum, belki Figen’le de devam ederim şuan kafam karışık
Arada Zeynep kamile de gidicem sıkıntılı bir durum olursa orda da kaydım olsun çünkü araştırdığım kadarıyla orda herrşey var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kanama falan geçirmezsem Ağustos sonuna kadar ulaşır gebeliğin dedi. İnşaallah
Dinlenince sola yatınca geçer ama yorma kendiniKac gundur yemek ve bulasik disinda is yapmiyordum bugun ev temizledim, bel agrisi ve karnimin yan tarafinda agri var. Normal midir ilk olunca her sey tedirgin ediyor ☺
Birine bir faydam oluyorsa ne mutlu. Bilginin de zekatını vermek gerekirmiş. Meme ve uç hassasiyeti normal canım dediğin gibi hazırlanıyor. Elleme sakin. Gebelikte kabus türü rüyalar çok normal. Ben neler görürdüm oooo. Hep bebeğimi kaybettiğimi falan.Bilgiler için sağol.canim aydinlatiyosun bizibenimde göğüs ağrım geceli olmustu bayaa ama bu hafta gündüz bazı zamanlar aşırı bı ağrı oluyo ozellikle uç kısmında o kahverengi bölgede geriliyor filan sancı gibi ağrı giriyo yani normaldir değilmi sizde yasiyomusunuz yani süte mı hazırlanıyor acaba bide hep rüya görüyorum doguruyorum filan ama bebeğimi bana bı turlu vermiyorlar diyorumki benim emzirmem lazım bana alışması lazım sarılık olmaması için didiniyorum ama bebeğimi bana vermiyorlar.. kabus gibi
Canım çok sevindim gözün aydınKizlar cok guzel haberlerle geldim annem yemek yemis :) aksam 5te corba yapip getirip icirebilirsiniz dediler..hala konusamiyor inilti seklinde ama bunada sukur..bilegim yemek yaparken yanmisti izi vardi ona dokundu..ne oldu der gibi şoke oldum:) annelik sanirim bu kollarin mosmor olsada evladinin kolunu dusunmek :) bir de annem izlere hep takintiliydi bir yerim cizilse akli giderdi iz kalacak diye hala ayni:) bilinc yerinde cok sukur konusmada daha sonra Allahin izniyle..bu kadari bile yetti..
bende doktora ciktim yogun idrar yolu enfeksiyonum varmis gyno lomexin diye bir fitil verdi.magnezyumum bitmisti magvital kullaniyordum magnorm diye bir magnezyum verdi degisiklik olmasi sorun yaratmaz dimi magnezyum sonucta ama..
Serviks ölçümü en son ayrıntılı ultrasonda yapmıştı doktor 4 cm di iyiydi yani.Sonrasında daha bakılmadı ya da bana söylemediler bilmşyorum .aynen csnm herşey nasip kısmet şurda pek bi zamanımız kalmadı hayırlısıyla şu iki Ayıda atlatsak tamamdır.umarım sende sorunsuzsağlıkla en doğru zamanda hyırla kucağına alırsın bebişniiSenin şuan yapabileceğin serviks ölçümü. Yaptırıyorsun di mi. Gerçi tehlikeli zamanlar geçmiş. Rahim ameliyatları servikal yetmezlik yapıyormuş ben bu nedenle 2haftada bir ölçüm yaptırıyordum ilk gebeliğimde, ne olur ne olmaz diye doktor bile bulmuştum bu iş için ama korktuğum başıma gelmedi. Boş yere canımı sıkmışım. Bak sende canını sıktığınla kalacaksın. Benim bu gebeliğimde plasenta previa var hep yatıyorum buna rağmen beni seninki kadar korkutan olmadı. Akışına bırak ikiniz içinde sağlıklısı neyse o olsun. 41.haftaya kadar gelmiş suni sancıyı almış ona rağmen Doğum olmayınca sezaryene giren de var, Sezaryen isteyip hiç sancıyı anlamadan 8cm açılma ile 38bitimi hastaneye kontrole diye gidip 2saat içinde normal Doğumla bebeğini kucağına alan da var. Herşey nasip kısmet. Ben o kadar operasyona kanamalara rağmen 4-5 farklı uzm. doktora gittim hiç biri bana seni profesyonel biri Doğum yaptırmalı demedi.
Ben normalde 75B kullanıyordum büyüdü haliyle , emzirme sütyenlerine baktım cuplar standart beden 95 aldım görümcem yanındaydı bunu al dedi göğüsler daha da büyüyecek diye zaten dev gibide gözükmüyordu 2 tane aldım , ama sonra 90 beden dagiden sporcu sütyeni gibi emzirme sütyeni aldım bence işimi görürKizlar bisi sorcam, simdi benim goguslerim hamileikte biraz buyudu, dogumdan sonra daha da mi buyuyecek? Emzirme sutyeni alayim diyorum ama bedenini bir turlu kestiremiyorum. Siz naptiniz?
En az 1 ay önceden göğüs ucu kremi kullanmaya başlayacağım Doğumdan hemen sonra yine krem ve avent göğüs kalkanı kullanacağım , krem olarak en çok lansinoh-lanolin öneriliyor ,onu bulunduracağım. Birde mumsy naturel den memnun olan çok kişi bar onu kullanmaya başlayacağım. Umarım kimse sorun yaşamazKızlar muayene çok güzel geçti bizim kız da dönmüş baş aşağı sanırım 2 gün önce falan döndü annemler buradaydı karnım yamuldu ve aşırı hareketliydi öyle tajöin ediyorum yani 30+4 1 buçuk kilo dedi kilosu da herşey normal sadece kalçam ve belim de ağrı oluyor dedim süt içemiyorum dedim çökelek ye dedi en çok kalsiyum onda varmış
Göğüs yaraları için çözüm varsa bana da deyin ilk kıızmda çok fenaydı göğüslerim kanlar akıyordu hatırlamak istemiyorum ve yine aynı olur diye çok korkuyorum Bi arkadaş soğan Sür dedi o öyle yapmış başka çözümü olan varsa söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?