Gözünüz aydın çok sevindim hep güzel haberler alırsınız inş. Her iki ilaç da magnezyum içeriyor farkı yok
Canım çok sevindim gözün aydın
Günaydın güzel teyzelerimiz

E Elwing6 çok sevindim anneciğin inşallah daha da iyi olacak her gün güzel haberler alın ayağa kalktığı günü de yazarsın inş buraya
Hepinize cok tesekkur ederim..❤ gün gectikce daha iyi olmasi temennimiz ama bunlar bile bizim icin cok buyuk gelisme.dilerim konusur ve yürür.Allah'tan umit kesilmez

Canım bizimkinin azaldı gibi sanki. Yer değişikliğini hissediyorum ama tekme çok az artık

75ten 95 e kadin vucudu gercekten inanilmaz.

Yalnız cuplar nasıl standart oluyor ki
95 icin gögüsünün değil gögüs altının baya baya büyümesi lazım 5-6kg almıstın en son oynamaz ki o kadar
Ben on kg aldım 80b kullanıyordum suanda aldıgım tüm emzirme sütyenleri 80c
Bi tane 85c aldım dev gibi oldu :/

E Elwing6 canım çok sevindim, daha da iyileşecek anneciğin
azra-bade Havalianne__ ben de zor yürüyorum kızlar, alt kısma çok baskı var dünden beri, hatta gece yatınca ağrılarım oldu, çok korktum uyuyamadım gece 3'e kadar araştırma yaptım, temizlik yaptığıma da pişman oldum çok eğilip kalktım çünkü. Bundan sonra bizi dinlenmek paklar, ama işler de birikiyor o zaman. Bu sabah daha iyiyim şükür.

Hahaha aynı mod bende de var sorma ruyalarimda ne firildaklar ceviriyo sabah kalkıyorum yüzüne bakasim gelmiyo adam diyo yine ne gördün kimle aldatiyodum

Ben de 75 Bydi şimdi 75 C kullanıyom ve 12 kilo aldım
75C şimdi tam oluyor rahat ettim baya

Bence de yesilus okadar sırtın genişlememistir
Hahaha aynı mod bende de var sorma ruyalarimda ne firildaklar ceviriyo sabah kalkıyorum yüzüne bakasim gelmiyo adam diyo yine ne gördün kimle aldatiyodum
ben de aldatmalı terk edilmeli rüyalar görüyom insan bi de etkisi altında kalıyor

Ara ara olurmuş artık bu ağrılar geçip geri gelirmiş
Koltuktan bile zor kalkıyom
Geçmesini bekliyom şimdi geçince kalan işleri iyikötü hallederiz

kızlar günaydın :)
hiç alt vajina girişinin oldugu kemiklerde ağrısı olan var mı yürürken bile ağrı çekiyorum resmen ya, bebek o kadar da baskı yapacak kadar aşağıda hissetmiyorum bu ağrı neyin nesi yaşayan var mı
tam tarif edebildim mi bilmiyorum ama oturdugun zaman kalça değil de vajinal altına denk gelen kemikler

Evet evet aynen gögsüm büyüdü sırt scevrem değil gene büyürse gögsüm büyür 80 olmazda belki 85 olur ama 95 asırı büyük

Evet evet aynen gögsüm büyüdü sırt scevrem değil gene büyürse gögsüm büyür 80 olmazda belki 85 olur ama 95 asırı büyük
Benim hem cup büyüdü hem sırt. İlk büyüdüğünde göğüsler çok güzeldi ama sonra sertlik gidip yumuşayınca hafif sarkık oldu inşallah eski haline döner sonra

ben
1 haftadır falan bende bu ağrıyı çekiyorum tam tarif edemediğim için internettede de bişi bulamadım ama normaldir diye düşünüyorum

Bende de oluyor yerini tam tarif edemediğim bi yer
Sanki sızı gibi bi ağrı oluyor ara ara
Normaldir galiba geçen hafta çok olmuştu bi hafta hiç olmadı sanki

Happymomy azra-bade morcivertkedi
büyük kızımda çok daha fazlaydı o ağrı bu kizmda daha az
o daha asagida yatardı çabuk dönmüştü kilo da vardi ayaklar hep kaburgamda acı yapardı ağrı değil ACI
bu da ayakta duruyormuş ayri bi alem
bu hareket azalması ben de büyük kizim da da olmadı
çok sert hareketleri var benim çocuklarımın
derim acıyo

ağırlık ben de mevcut insan yürürken poposu uyuşur mu???

bi de göbek deliği çevresi hafifce moraran var mı????

öyle tekmeleri bana acı vermiyor ama oturup kalkarken tuvalete otururken falan vajinada değişik bi ağrı oluyor. bende büyüdüğüne ve doğum pozisyonu aldığına bağlıyorum
bende çok hafif var o morarma

Benim hem cup büyüdü hem sırt. İlk büyüdüğünde göğüsler çok güzeldi ama sonra sertlik gidip yumuşayınca hafif sarkık oldu inşallah eski haline döner sonra
Herkesin kilo alısı farklıdır ben resmen öne dogru büyüyorum popom sırtım arkadan hamile oldugum belli değil hala ama önden bakınca füze gibiyim resmen ve buda bel agrısı olarak geri dönüyor bana tamamen önde olması kilomun
Hem dert etme bak dikkat edersek emzirirken kilo veriliyormu öyle veririz belki fazla aldıklarımızı :)

Göbek deliği cevrem normal ama göbek deliğimin asagısında gölge gibi cizgi olusmaya basladı bu hafta

Ara ara olurmuş artık bu ağrılar geçip geri gelirmiş
Koltuktan bile zor kalkıyom
Geçmesini bekliyom şimdi geçince kalan işleri iyikötü hallederiz
Evet oturup kalkmak bile zorlaştı. Leğen kemiğimde ağrı oluyor, son iki ay bende de olmuştu dedi bir arkadaşım, kemikler genişleyip doğuma hazırlanıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…