Hepinize cok tesekkur ederim..❤ gün gectikce daha iyi olmasi temennimiz ama bunlar bile bizim icin cok buyuk gelisme.dilerim konusur ve yürür.Allah'tan umit kesilmez
Kızlar iki gün önce temizlik yaptığımdan beri ağrılarım vardı, bugün ağrılar azaldı ama bebek vajinaya ve mesaneye aşırı baskı yaptı, biraz hareketli bir gündü yine. Başı aşağıdaydı iki gün önce doktora gittiğimizde. Korktum gerçekten hele 15 dk önce bir ağrı girdi yatarken, nasıl korktum anlatamam. Bebek şuan aşağıda kıpırdıyor, yine ters mi döndü ki ayaklarıyla vuruyor, hiç bilemedim. Ama bugünlerde bayaa arttı hareketleri maşallah, sizde durumlar nasıl?
Ben normalde 75B kullanıyordum büyüdü haliyle , emzirme sütyenlerine baktım cuplar standart beden 95 aldım görümcem yanındaydı bunu al dedi göğüsler daha da büyüyecek diye zaten dev gibide gözükmüyordu 2 tane aldım , ama sonra 90 beden dagiden sporcu sütyeni gibi emzirme sütyeni aldım bence işimi görür
Ben normalde 75B kullanıyordum büyüdü haliyle , emzirme sütyenlerine baktım cuplar standart beden 95 aldım görümcem yanındaydı bunu al dedi göğüsler daha da büyüyecek diye zaten dev gibide gözükmüyordu 2 tane aldım , ama sonra 90 beden dagiden sporcu sütyeni gibi emzirme sütyeni aldım bence işimi görür
Yalnız cuplar nasıl standart oluyor ki
95 icin gögüsünün değil gögüs altının baya baya büyümesi lazım 5-6kg almıstın en son oynamaz ki o kadar
Ben on kg aldım 80b kullanıyordum suanda aldıgım tüm emzirme sütyenleri 80c
Bi tane 85c aldım dev gibi oldu :/
EElwing6
canım çok sevindim, daha da iyileşecek anneciğin azra-badeHavalianne__
ben de zor yürüyorum kızlar, alt kısma çok baskı var dünden beri, hatta gece yatınca ağrılarım oldu, çok korktum uyuyamadım gece 3'e kadar araştırma yaptım, temizlik yaptığıma da pişman oldum çok eğilip kalktım çünkü. Bundan sonra bizi dinlenmek paklar, ama işler de birikiyor o zaman. Bu sabah daha iyiyim şükür.
Birine bir faydam oluyorsa ne mutlu. Bilginin de zekatını vermek gerekirmiş. Meme ve uç hassasiyeti normal canım dediğin gibi hazırlanıyor. Elleme sakin. Gebelikte kabus türü rüyalar çok normal. Ben neler görürdüm oooo. Hep bebeğimi kaybettiğimi falan.
Şu sıra kafayı kocaya taktığımdan onunla ilgili rüya görür oldum (kanka modumuz yüzünden )
Hahaha aynı mod bende de var sorma ruyalarimda ne firildaklar ceviriyo sabah kalkıyorum yüzüne bakasim gelmiyo adam diyo yine ne gördün kimle aldatiyodum
Yalnız cuplar nasıl standart oluyor ki
95 icin gögüsünün değil gögüs altının baya baya büyümesi lazım 5-6kg almıstın en son oynamaz ki o kadar
Ben on kg aldım 80b kullanıyordum suanda aldıgım tüm emzirme sütyenleri 80c
Bi tane 85c aldım dev gibi oldu :/
Hahaha aynı mod bende de var sorma ruyalarimda ne firildaklar ceviriyo sabah kalkıyorum yüzüne bakasim gelmiyo adam diyo yine ne gördün kimle aldatiyodum
EElwing6
canım çok sevindim, daha da iyileşecek anneciğin azra-badeHavalianne__
ben de zor yürüyorum kızlar, alt kısma çok baskı var dünden beri, hatta gece yatınca ağrılarım oldu, çok korktum uyuyamadım gece 3'e kadar araştırma yaptım, temizlik yaptığıma da pişman oldum çok eğilip kalktım çünkü. Bundan sonra bizi dinlenmek paklar, ama işler de birikiyor o zaman. Bu sabah daha iyiyim şükür.
kızlar günaydın :)
hiç alt vajina girişinin oldugu kemiklerde ağrısı olan var mı yürürken bile ağrı çekiyorum resmen ya, bebek o kadar da baskı yapacak kadar aşağıda hissetmiyorum bu ağrı neyin nesi yaşayan var mı
tam tarif edebildim mi bilmiyorum ama oturdugun zaman kalça değil de vajinal altına denk gelen kemikler
Benim hem cup büyüdü hem sırt. İlk büyüdüğünde göğüsler çok güzeldi ama sonra sertlik gidip yumuşayınca hafif sarkık oldu inşallah eski haline döner sonra
hiç alt vajina girişinin oldugu kemiklerde ağrısı olan var mı yürürken bile ağrı çekiyorum resmen ya, bebek o kadar da baskı yapacak kadar aşağıda hissetmiyorum bu ağrı neyin nesi yaşayan var mı
tam tarif edebildim mi bilmiyorum ama oturdugun zaman kalça değil de vajinal altına denk gelen kemikler
Bende de oluyor yerini tam tarif edemediğim bi yer
Sanki sızı gibi bi ağrı oluyor ara ara
Normaldir galiba geçen hafta çok olmuştu bi hafta hiç olmadı sanki
Happymomyazra-bademorcivertkedi
büyük kızımda çok daha fazlaydı o ağrı bu kizmda daha az
o daha asagida yatardı çabuk dönmüştü kilo da vardi ayaklar hep kaburgamda acı yapardı ağrı değil ACI
bu da ayakta duruyormuş ayri bi alem
bu hareket azalması ben de büyük kizim da da olmadı
çok sert hareketleri var benim çocuklarımın
derim acıyo
ağırlık ben de mevcut insan yürürken poposu uyuşur mu???
bi de göbek deliği çevresi hafifce moraran var mı????
o daha asagida yatardı çabuk dönmüştü kilo da vardi ayaklar hep kaburgamda acı yapardı ağrı değil ACI
derim acıyo
öyle tekmeleri bana acı vermiyor ama oturup kalkarken tuvalete otururken falan vajinada değişik bi ağrı oluyor. bende büyüdüğüne ve doğum pozisyonu aldığına bağlıyorum
bende çok hafif var o morarma
Benim hem cup büyüdü hem sırt. İlk büyüdüğünde göğüsler çok güzeldi ama sonra sertlik gidip yumuşayınca hafif sarkık oldu inşallah eski haline döner sonra
Herkesin kilo alısı farklıdır ben resmen öne dogru büyüyorum popom sırtım arkadan hamile oldugum belli değil hala ama önden bakınca füze gibiyim resmen ve buda bel agrısı olarak geri dönüyor bana tamamen önde olması kilomun
Hem dert etme bak dikkat edersek emzirirken kilo veriliyormu öyle veririz belki fazla aldıklarımızı :)
derim acıyo
Evet oturup kalkmak bile zorlaştı. Leğen kemiğimde ağrı oluyor, son iki ay bende de olmuştu dedi bir arkadaşım, kemikler genişleyip doğuma hazırlanıyormuş.