Şuan ben 80 c inçe bir sütyen kullanıyorum günlükte çok rahat , göğüsler süt dolunca 90/95 olur gibi geldi ya da ben abarttım
Dur resim göndereyim

Şimdi merak edip denedim beyaz olanı 95 Eminönü’nden aldım 2 tane askılarını ayarladım , bir tık bol süt dolunca olur gibi aşırı büyük değilde yanı , dagiden aldıklarım 90 ama sanki bedenleri birbirine çok yakın oda biraz bol lohusalıkta nasıl bir göğüs hayal ettiysem demek ozaman dolar gibi geliyor ama çok bol değil yani

Hahaha aynı mod bende de var sorma ruyalarimda ne firildaklar ceviriyo sabah kalkıyorum yüzüne bakasim gelmiyo adam diyo yine ne gördün kimle aldatiyodum
Ay evet aynı. Bir gün seni öldürebilirim ama ne zaman dedim. Bir de şu sıra yeni mağaza açılışı var adam fazla mesai yapıyor diye benim şeytan kafamdaki vesveseyi harlıyor da harlıyor. Sonumuz hayrola
Benim hem cup büyüdü hem sırt. İlk büyüdüğünde göğüsler çok güzeldi ama sonra sertlik gidip yumuşayınca hafif sarkık oldu inşallah eski haline döner sonra
Süt dolduğunda çok güzel oluyor silikon taktırmış gibi ama emzirmeyi kesince üzgünüm sönük pörsük birşey oluyor.
Emzirme sürecinde bazen bebek meme reddi yapıyor aç ama istemiyor. Benimki sağ göğsümü reddetti mastite doğru giderken mecbur ağzına sokabilmek için bir yandan göğsü çekiştirdim bir yandan kafasını yaklaştırmaya çalıştım, sonrada bağımlısı oldu. bazı zaman memeyi bırakmadığı için bir yandan yemek yemeye çalıştım. O an yeterki içsin diyorsun. Sol göğsüm daha dik sağa göre bu yüzden ama eskisi gibi de değil.
Napalım sağlıklı olsunlar da pilates spor falan toparlarız. Ama benim gibi çekiştirmeyin tabi.

Senin gögüsler iri demekki veya gögüsten almaya müsaitsin yoksa cok kilo almadın benim gibi
Dün bende bikaç tane hastane valizime alayım dedim ama 85c bile cok büyük geldi
İnşallah dedigin gibi büyürde süt dolu dolu olur :)

Oo sen baya sırttanda genişlemişsin normal sırt cevrende değişmiş emzirirkende büyürsün tabi 95 olur belki dedigin gibi
Ben evet sırttan genişlemişim memem 75b iken bile büyümeye müsait bir görünümdeydi , şimdi 80 c büyük geliyor gözüme ama sütyenlerde kopçalar küçük ayarda şuan lohusalıkta büyütürüm bence sırttan daha genişler gibi geliyor , sütyenler şuan bol biraz ama lohusalıkta dapdar olmaz gibi geliyor , tişörtten fln bir garip duracak gibi

Evet ilginç ama göğüstende kilo alan bir tipim , zayıflayınca göğsüm küçülürdü . Nişanımda 44 kiloya düşmüştüm ona rağmen sırtım dümdüz değil hafif yağlıydı anneme çekmişim üstten kilo alıyorum bacaklar ince ,

Gögüs iyidir iyi
Yeterki süt cok olsun hepsi değişecek nasılsa ilerde sarkıcak pörsicek küçükmüş büyükmüş farketmicek görüntüde:)

Ben 7.5 kilo aldım , ama normal de 4 kilo bile aldan göğüs kısmım yağlanırdı ne değişik ya sırtımda aşırı değil tabi bol S beden oluyor hala M beden de bol ve rahat duruyor

Arkadan benimde belli değil millet sen hiç kilo almadın diyor ama dardım yani göbekle doğru orantılı onu taşıyacak kadar bacak ve kalçadanda aldım aslında farketmiyorlar , benim en büyük sorunum bebek büyüdükçe farketmeden öne doğru eğiliyor olmam zaten yogaya o yüzden gidiyorum dikliğimi kaybetmemek için ilerde emzirmende hep eğik pozisyonda olacağımız için ağrı çok oluyormuş

Son düzenleme:
Aynen ya dimdik öne dogru karnım büyümeye devam ediyor ve yoruyor beni hem hareket kısıtlıyor hem omuzlarıma baskı gibi öne eğiyor
Belimde agrıyor haliyle aldıgım kilodan

Yakın zamanda tartılamadım ama sanırım 9 kg ye yakın oldu aldığım gibi bende komple karın ve göğüsten aldım, benim göbek füze gibi değilde yayık durumda. Kol, bacak, kalça vs çok çok az bişey genişledi. Tüp bebekle hamile kalanlar topiğinden arkadaşlar doğum yaptı çok çabuk incelemeye başladılar.

Sporla filan da göğüsler çok dikleşmiyormuş eskisi gibi. Neyse çocuk işleri bitince gider yaptırırız artık. Şimdiden para mı biriktirmeye başlasak

Evet kızlar bügün erkenden randevum vardı ,5 haftadan sonra kızımı görme heyecanıyla doktorun odasına öyle bir girdimki 32. Haftaya göre baya hareketlisin dedi, heyecandan dedim
5 haftada 1.5 kilo almışsın iyi dedi , doktor 3.aydan sonra kilo takibine başladığı için ona göre 6 kilo aldım toplam , ama ben en başından beri toplam 7.5 kilo aldım
44 cm olmuş kuzum 1865 gr haftasına uygun dedi , ama bu aralar iştahım pek Yok domates salatalık peynir kızarmış ekmek meyve ağırlıklı beslendim resmen , son 2 hafta balık yemedim eti azalttım sadece kıymalı yemek köfte türü yedim , bu 2 hafta beslenmeme daha çok dikkat edip balığı haftada 2 ye çıkaracağım ceviz badem kalsiyum artırımı yapacağım , doktor biley demedi ama ben eksik beslendiğimin farkındayım bu ara
Bebek ters dönmüş normal pozisyonunda kolay kolay dönmez ama inşallah böyle kalır dedi , suyu plesantası iyi dedi , çok güzel 2 poz verdi sonra eliyle yüzünü kapadı minnoş
Resimlerde huzurlu bir tanesinde gülüyor gibi çıkmış bence şarkı be ninni etkili , karnımda şekilden şekle girdiğinde hemen sevip şarkı söyleyince düzeliyor çünkü, dün akşam karnım kare şeklini aldı hemen sola yatıp dinlendim bir kaç dk sonra geçti , doktor yalancı kasılma dedi , artık daha yoğun olur ded i. Yürüyüşe devam et ama kendini yorma artık eskisi gibi değil , dikkat et kendine ağırlaşacaksın bel ağrıların olabilir ilaçları ihmal etme dedi.Kanama , devamlı kasılma , çok ağrım olursa hemen gel , 34. Haftada nts ye bakarız dedi

Artık gece yatış saatimi de 11 e alacağım sabah bir tık erken kalkıp kahvaltımı evde yapacağım çünkü sıcaklardan haşlanmış yumurtayı kestim 1 aydan fazla oluyor. Sadece tavada yumurta yiyebiliyorum o yüzden evde kahvaltı yapacağım , hem dinlenme hem uyku düzenimi kuracağım artık bebek huzursuz olup kasılma artmasın bende dingin olayım akşamları da yürüyüş olayını ihmal etmeden artıracağım bir tık hem stres seviyesi düşer , son zamanlar ha gayret biraz dikkat ve özenle belki Doğum şeklimizi etkileyecek davranışlarımıza dikkat etmemiz lazım

oohh ne güzel haberler bunlar benimki de tersti şimdi normal pozisyonu aldı benim doktor da bi daha zor döner dedi. doğum yaklaştıkça yaklaşıyor artık çok heyecanlı

Göbek deliği cevrem normal ama göbek deliğimin asagısında gölge gibi cizgi olusmaya basladı bu hafta
dikey mi yatay mı
dikey çizgiler genellikle tüm hamilelerde oluyor
ablam da da hamileliklerinde görmüştüm
ben de olmadı çizgi ikisinde de
benimki damar rengi gibi hafif bir mor
morcivertkedi

Kızlar ben toplam 12 kg aldım . Sırt bölgem genişledi baya, kollarım falan da irileşti. Göğüslerim benim aşağı doğru değil de yana doğru gibi dolar, büyür. Ben normalde 80 takardım, 85 beden göğüslerimi toparlayamıyor artık, emzirme sütyenlerini penye olanlardan 100 beden aldım . Bir tane de kaplı 95 aldım . Şimdi giyiyorum bazen 100 lerden, absurd büyük olmuyor kopçaları sıkınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…