Bazi arastirma hastanelerinde stajerler bakiyo ne iyi bi dr muş

ne güzel benimde çelimsiz cılız bacaklarım vardı biraz güçlendiği için seviniriyorum,
beni gören kilo almamışsın diyor tabiki aldım ama kilo dağıldığı için sadece göbek var sanıyorlar,
vucut biraz yağ toplayacakki o kuvveti kaldırabilirsin

Bende de baskı ve çatı kemiğinde ağrı olduğu için günde yarim saat bazen bi saat yürüyorum zor geliyo

Bir defa bende gittim Lütfü Kırdara aynen bende de öyle oldu. Ne tansiyon ne kilo ölçümü yapıldı, ne suratıma baktı, ne sorduğum bir soruya yanıt aldım, ne bir çıktı alabildim. 5dk içerde ya durdum ya durmadım. Ay dedim boş yere bekledim okadar saat

Benim bi defa döndü başaşağı, sonraki hafta yine ters dönmüş, en son baş aşağıdaydı yine, hayırlısı.

O bi anda idrarın gelme hissi banada oluyor ama yürümeye veya ne yapıyorsam ona devam edince bi süre sonra geciyor tuvakete gitmedende

Esas isim tercihi Duru ise Duru ismini başa koyun derim. Çünkü okul ve onun dışındaki tüm resmi sayılabilecek yerlerde ilk isim dikkate alınıp o şekilde hitap edilir.

Esas isim tercihi Duru ise Duru ismini başa koyun derim. Çünkü okul ve onun dışındaki tüm resmi sayılabilecek yerlerde ilk isim dikkate alınıp o şekilde hitap edilir.
Doğru evet bende öyle düşündüm ama ahenk sağlamadı zoraki bi isim gibi oldu tam tersi olunca yoksa hep benim ve babasının anneannesinin ağzında duru ismi var. Kayinvalidemler ikra diye seviyor. Muhtemelen okulda vs ikra denilecek. Olsun napalım

Bebeğiniz iriyse doğumunuz normal olabilecek mi? Bende bundan korkuyorum biraz sezeryan olmak istemiyorum :/
Vallahi benimde korktuğum başıma geldi ama illada normal diye ısrarcı olmadım hiç bebeğim nasıl sağlıklı gelecekse öyle olsun. Doktor 4e kadar sıkıntı yok ama 4kiloyu gececek gibi duruyor eğer öyle olursa sezaryen şıkkı gün yüzüne çıkar dedi. Çatı muanesi bile yapmicam şuan gidişat sezaryen görünüyor dedi bebek önde gittiği ve iri göründüğü için. Napim üzülmüyorum hepimiz için sağlıklısı ve hayırlısı ne ise o olsun. Bebeğim zayıf olsa dahi ne problemler çıkıyor da insanlar mecbur sezaryen olmak zorunda kalıyor. Dolayısıyla en hayırlısı olsun hepimiz için

Giderim bi deneyeyim bakalım :)

Ramazanda niyetleniyordum bunu da doktora söyledim. Bebeğimin suyunda kilosunda vs azalma gerileme var mı diye. Bana verdiği cevap "biz bebeklere oruç tutturmuyoruz" oldu. Cinsiyetini soruyorum biz cinsiyet söylemiyoruz dedi. 18. Haftadaydım yanlış hatırlamıyorsam. Cinsiyeti öğrenmiştim ama teyit etmek amaçlı her gittiğim doktora sorardım. O ters cevapları alınca bidaha bişey sorasım gelmedi zaten. Daha sonra çıkarken kan tahlili istedi vermedim çıktım evime gittim.

O da doğru hayırlısı olsun

okulda neyi tercih ederse onu soylerler kendi ne diye tanıtirsa
benim kızım öyle oldu
bizim evde kullanmadigimiz hatta dedeleri babanesi teyze hala v.s. hiç anmadigi ismi ile okulda bilindiği için öğretmen arkadaş v s. baska sesleniyo ev ahalisi başka
muhtemelen kardeşi de ayni olucak o yuzden akustik uyum nasil daha güzelse öyle olsa bence daha iyi olur...
yesilus

Merhaba, bende 1,5 aydır hergün 1 saat durmadan yavaş tempo ile yürüyorum. Bu şekilde kilo alımını kontrol altına aldım ve tüm vücut ağrılarım geçti. Kendimi çok dinç hissediyorum ve geceleri çok rahat uyuyorum. Şu an sadece bebeğim kilo alıyor. doktorumda çok memnun durumdan. Bence yavaş tempoda yürüdüğünüz ve kendinizi iyi hissetiğiniz sürece bir sorun yok. Zaten bu adımların bir kısmını gün içinde aralıklarla atıyormuşsunuz. Vücudunuzu dinleyin, bir ağrı rahatsızlık hissederseniz o günün yürüyüşünü kısa kesin kendinizi zorlamayın yeter bence.

Doğru söylüyorsun ama her bünye farklı demek ki herkes nasıl rahat hissediyosa öyle yapıyor bizim de artık kendimizce çözümler bulmamız gerekiyor bi şekilde kolaylaştırmak lazım bende zaten zaman daraldıkça doğum stresi korkusu başladı bi yandan da nasıl olacak sezeryan mı normal mi diye diye doğurup çıkıcam galiba en azından şu yürüyüşler için bi çare arıyorum Allah'ım güç kuvvet ver

Bende de aynı şey oluyodu dün doktora sordum baş aşağı dönmüş o yüzden oluyodur normal dedi ben bi de o histen dolayı sürekli lavaboya gider oldum psikolojik olarak

Canım paket yap hepsini bir ver hemşireye :)
Yok benim sorduğum o değildi. Hani şu incecik zıbınlar varsa tülbent gibi, bende onların sadece üstü var, altı da oluyormuş, altını da vermemiz gerekiyor mu diyorum, yoksa hiç giymese olmaz mı Sadece hastane çıkışının patikli pantolonunu giyse alta?

Bende öyle düşündüm canım ikisinide seslensinler diye koydum kim ne derse artık bazı ınsanlar da iki ismi aynı anda zikrediyo oda olur hersey kabulumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…