Kızlar iyi akşamlar bende bi kaç gündür banlandığım için giremedim ama tüm sayfaları okudum, keşke herkes iyi olsaydı ama iki arkadaşımızın ailesinin sağlık durumu devam ediyormuş, kötü geçirdiğiniz son gece olmasını diliyorum Allahtan
bende kızımın kıyafetlerini battaniyelerini nevresim pike yorgan vs herseyini yıkadım tüm ağız ve sırt bezlerini muslinlerini herşey tertemiz. Sadece ütülemek kaldı onun içinde dolabı bekliyorum maalesef dolabımız hala gelmedi satıcı ile sorun yaşıyorum, kızım çok şanslı her işi tıkır tıkır gidiyor derken nazar ettim heralde 25 günde teslim dediler 35 gün oldu yok. Bu seferde haftaya persembe kesin dediler bakalım görücez yıkayıp çarşafa sardım kızımın eşyalarını dolap gelince ütüleyip yerlestiricem. Anne yanı olarak kullanacağım park yatak içinde döşemeciden 32 dns ayarlı sünger kestirdim bide güzel kumaş alıp fermuarli diktiriyorum yatağını içine koymak için çok içime sindi. Herşey iyi hoşta ben fazlaca ağırlaştım yada süreç normal bilmiyorum yürüdüğümde çocuk alt kasıklarım da ve onu taşımak çok zorlaşıyor sanki arada adet ağrısı yaşıyor gibi oluyorum kısa sürüp geçiyor. Bel ağrımın olmadığı gün saat yok vücut konforum 0. Doktorum böyle giderse bebek 4 kilo civari doğacak dedi ondan mı bilmiyorum ama yürürken 300 kilo insanlar gibi yalpalayarak ve mini mini adımlarla zor yürüyorum oda maksimum 15 dkka fazla asla yürüyemem belim ve kasıklarım izin vermiyor. Belki kilomda etkilidir bilmiyorum bende 100 kilo üzereyim. Bu arada iki tane pijama takımım var ama gecelik elbise bulamıyorum istediğim gibi ya beden sorunu yaşıyorum ya boy. 0 kol olmayan diz altı bişey arıyorum, ama internete güvenemiyorum beden konusuna. Elbisemde olsa hazırlicam çantamı, bide yarın semt pazarına bakıcam annemle inşallah bi an önce bulurum bunun üstüne biraz daha agirlasirsam benim hareket kabileyetim tamamen 0lanir gibi. Kac kilo aldim bilmiyorum en son 7ydi. Annem bizim ailede hep cocuklar kilolu doğar diyor ama bebeğin kilosunun bu halimde etkisi var mi bilmiyorum herşeyi hayırlısını ve sağlıklısını versin Allahım hepimize