Gebelik sekeriniz var mi? Seker yükleme testi yapılmış miydi?

Ablamın bebeği 1350 lerde benimki 1600 lerde aynı haftada. Acaba diyorum benim ki iri mi olma yolunda
O hic belli olmaz 34. Haftadan sonra bebegin kilosu az cok kendisini belli eder demişti doktorum
Hem belki direk haftasındada dogurmayacaksın
Bi arkadasım 36.haftasında 4100gr dogurdu cocugunu beklese 5.500 falan olucaktı herhalde ki kızda eşide öyle ne uzun ne kilolu :)

Hay Maşallah gelişimini tamamladıktan sonra erkende gelebilir diyorsun yaniii ayyy erkenden kavuşmanın hayalini kurdum ister istemez ☺

Masallah bütün hastaneleri gezmişsiniz lütfi kırdar nasıldı peki

Özel hastane gibi bi yerdi yenilenmiş bi hastane zaten ☺ doktor suratıma bakmadı tabi orası ayrı. Yani diyorum ki olabilir ters bi anına denk gelmişimdir o da insan sonuçta yorulabiliyor felan ama hep mi bana denk gelir

Haydarpaşa eğitim araştırma da doçent doktor Ertuğrul Can Tüfekçi var. Genellikle hemen randevu bulunabiliyor. Hamileliğimi İlk öğrendiğim hafta ona gitmiştim ve karnıma ultrasonu hafif bastırınca bile özür diledi çok naif davranan bi doktor olarak gördüm Allah razı olsun. Ama bir sonraki gidişlerimde kendisi olmadığı için ne yazık ki stajyerleri vardı onlar ilgilendiler bir iki sefer. Bende bi daha gitmedim

Imkanin varsa özel daha rahat tabi eşinde yanında olur
Bu kadar çok hastane gezinmemdeki amaç memnun kalmak istediğim bir yer bulmaktı. Çünkü doğum zamanında özele imkanımız olurmu olmaz mı kestiremiyorduk. Devlette bir yer bulup orda devam edeyim istedim ama bulamadım. Şimdi özel için o imkan var çok şükür.

günaydın kızlar. alışverişe çıkıyoruz eksik gedik ne varsa alıcaz çıkıcaz. sardı beni bi heyecan uyuyamadım yoğuuun bir gün bizi bekliyor.
Guzel seyler al. Gereksiz seylerden kacinmaya calis. Al8sveris iyidir iyi gelir. Benim de uykum kacti. Geceleri uyuyamiyorum. Aldigin cicilerin fotograflarini da at.

Guzel seyler al. Gereksiz seylerden kacinmaya calis. Al8sveris iyidir iyi gelir. Benim de uykum kacti. Geceleri uyuyamiyorum. Aldigin cicilerin fotograflarini da at.
kuzum ufak ufak alıp bazanın altına koymustum hiç öyle bakamadım dün bi bakıyım diye açtım bi sürü şeyi var 2 tam set hastane çıkışı zıbınlar altlar üstler yelekler. az bi eksiği kalmış en büyük eksik araba şuan. onun dışında bakım malzemeleri bir de benim eksiğim var. heepsini topluca atarım insallah. yanımda tecrübeli ablam olucak gereksiz şeyleri aldırmaz muhtemelen

günaydın kızlar. alışverişe çıkıyoruz eksik gedik ne varsa alıcaz çıkıcaz. sardı beni bi heyecan uyuyamadım yoğuuun bir gün bizi bekliyor.
Biz de çoğu eksiğini pazar günü almayı düşünüyoruz. 3. Çocuk olmasına rağmen yine heyecan yine keyif veriyor alisverişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…