Perde yaptıran kız anneleri ve adayları :) nerde yaptırdınız site veya instagram adresi paylasırmısınız internete güvenemiyorum bi bu konuda nedense olumlu deneyimlere ihtiyacım var

Ben bu cips yüzünden çok dertliyim, yanımda Arap komşular var ne koyuyorlar yemeklerine anlamadım, bildiğin cips kokuyor ve her geçişimde canım istiyor, hadi geçen dayanamadım az yedim, ilk zamanlar gülüp anlatırken şimdi ciddi sorun oldu bana bıraksalar her gün cips yiyeceğim

Köri olabilir mi veya safran ?

Çok teşekkür ederim, gerçekten içimi çok rahatlattınız.

Canin com istiyorsa ye bence. Ben de bir aralar cok kola ictim. Napayim canim cok istemisti. Boyle seylere inanirim ben. Hani derlerya hamilenin cani ne istiyorsa yesin diye. Bebegin cani kapali tenceredeki yemegin ne oldugjnu bilmese bile cani ister derler.
Ben kola ictim. Reklamlarda bilr psstt sesi o buzlarin bardaga carpa sesi yokmu? Esimi balkala yollayip kola cok aldirttim. Ilk baslarda 1 caybardagi icerken sonra abarttigim da oldu.

Ay bi ara kola bende ictimde her ictigimde istifra ettim
Agırmı geldi reflümü yaptı ne yaptıysa vucut kabul etmedi
Halbuki icerken ne güzeldi buz gibi

Aynen yaa sorma 2 dakika durmuyor bu kadar hareketli olması iyi mi kötü mü bilmiyorum valla :)) ilk oğlumda hiç böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum. Bu içeriyi rahat buldu kıpraşıp duruyor sanırım
Ya biz 30. Haftada gittiğimizde hala dönmemişti inşallah dönmüştür artık.

Evet aynı şekilde bi yerde toplanıp duruyor bazen nefesimi kesiyo bazen de ani bi çığlıkla geçiyor :) ne olduğunu anlamış değilim

Dikkat ettim benim özellikle akşamları oluyor ya. Sanırım günün yorgunluğuyla alakalı bilemiyorum. Çok eğilip kalkarsam ya da ağır bir şey taşırsam bir de çişimi çok tutmak zorunda kalırsam da tetikleniyor artık eminim. Dün akşam o kadar toplandı ve karnım taş gibi oldu ki uzun süre de geçmedi erkenden doğuracağım herhalde dedim.
Neyse ki yatıp dinlenince geçti. Yoksa sabah doktorda alacaktım soluğu. Şaka maka bariz yalancı kasılmalar başladı düşününce çok heyecanlanıyorum bir yandan da stres oluyorum vallahi :)))

benim merak ettiğim ben şu zamana kadar bol yürüyüş yapmaya çalışıyordum ancak bu baskıdan dolayı artık daha kısa süreli oluyor yürüyüşler haliyle. son zamanlarda diyorlar ya günde 2 saat 3 saat yürüyüş yaptım rahatça doğurdum diye ve doktorlar da diyor bol bol yürüyün özellikle son zamanlar diye böyle baskı olmuyor mu bu yürüyenlerde arkadaş :)) nasıl o kadar yürüyebiliyorlar acaba?

Tam olarak nasıl bi baskı bu bahsettigin ?
Bana son bikaç gündür karnımda bi yere toplanma gibi bişey oluyor karnım kaskatı kesiliyor falan böyle bişey mi

Her hastanede iyi olmuyo bazısının dr ları iyi hastane berbat özelde iyi bir dr bulduysan devam et bence

Tam olarak nasıl bi baskı bu bahsettigin ?
Bana son bikaç gündür karnımda bi yere toplanma gibi bişey oluyor karnım kaskatı kesiliyor falan böyle bişey mi

O toplanma ve kaskatı kesilme dediğin yalancı kasılma işte canım. Benim baskı dediğim başka bir şey fazla yürüyünce ya da ağır kaldırınca tam kasıklarda ve vajina girişinde sanki yoğun çişin gelmiş gibi ya da orda bir ağırlık aşağı bastırıyor gibi bir baskı oluyor ondan bahsediyorum.

Valla yaklaştıkça bende stres oluyorum benim genelde hep oluyo toplanma falan ama şuan bi sorun yok

Yenilendiğini duymuştum herkes begeniyo orayı işte dr larında hepsi bir olmuyo sana o gün oyle denk gelmiştir bende yarin gebzede arastirma hastanesine gidicem bakalim ordaki dr nasil

Yakacık Doğum Hastanesi de yakındır sana. Berat Belgin hanım var çok tatlı bir doktor. Özel gibi ilgili. Genç. Gebeliğimin başında ona gidiyordum risklerim nedeniyle bıraktım. Tek sıkıntı özeldeki gibi bebeğini başka ekran olmadığı için göremiyorsun . Tüm devletler aynı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…