Kızlar semt pazarından 40 tl ye gecelik halledildi şükür Allaha kumaşı bambuymus. 2 tanede lohusa kulodu aldım çok beğendim oda tanesi 10 tl. Muhtemelen ben bu hafta hastane çantamı hazırlarım birde gece boyu ped alıcam ve çantayı kapaticam inşallah
Kızlar semt pazarından 40 tl ye gecelik halledildi şükür Allaha kumaşı bambuymus. 2 tanede lohusa kulodu aldım çok beğendim oda tanesi 10 tl. Muhtemelen ben bu hafta hastane çantamı hazırlarım birde gece boyu ped alıcam ve çantayı kapaticam inşallah
Cift isim koymak isteyenlere bir cift isimli olarak nacizane koymamalarini oneririm erkekse yine cok problem degil ama kizsa bence cok zor. Bir kere bankada, sinavda hep bir zorluk. Sacma gelebilir ama kargo geldiginde bile beni uni de zor buluyorlar. Hele soyadim degisince sanki bambaska bir kimlik kazandim. Evlenince Kendi soyadimi alamadim 4 isimli olmamak icin. Bazen bir yere kayit acarken ilk isminizi soylemezseniz, sonra sizi bulamiyorlar filan. Siz hangi ismi verdiginizi unutuyosunuz. Sonra hiii biz sizi x diye kaydetmisiz diyorlar. Yani tabi Allah baska dert vermesin ama bence kucuk ama gereksiz sorunlara neden oluyor cift isim.
Bende öyle sanıyodum o yüzden tutkunun hep giydigim yüksek bel olanı alacaktim ama gitmisken bi sordum kıyaslandım hem yuksek bel hemde sezaryen kesiği olacak yeri dikişli böyle o bölge sarkmasın diye sıkı tutacak şekilde. Fiyati alacağım kulotlar ile aynıydı bende iki tane ondan iki tane baska kulot aldım. Doğum sonrasida kesik gecene kadar giyeriz
Canin com istiyorsa ye bence. Ben de bir aralar cok kola ictim. Napayim canim cok istemisti. Boyle seylere inanirim ben. Hani derlerya hamilenin cani ne istiyorsa yesin diye. Bebegin cani kapali tenceredeki yemegin ne oldugjnu bilmese bile cani ister derler.
Ben kola ictim. Reklamlarda bilr psstt sesi o buzlarin bardaga carpa sesi yokmu? Esimi balkala yollayip kola cok aldirttim. Ilk baslarda 1 caybardagi icerken sonra abarttigim da oldu.
Hayır doritos varya yeşil onun kokusu, yogun bir şekilde, bence memleketlerinden geridikleir birşey, yazlıkçılar burda, tüm sene kalsalar çoluk çocuk obez olacagız
Yok benim sorduğum o değildi. Hani şu incecik zıbınlar varsa tülbent gibi, bende onların sadece üstü var, altı da oluyormuş, altını da vermemiz gerekiyor mu diyorum, yoksa hiç giymese olmaz mı Sadece hastane çıkışının patikli pantolonunu giyse alta?
Yok benim sorduğum o değildi. Hani şu incecik zıbınlar varsa tülbent gibi, bende onların sadece üstü var, altı da oluyormuş, altını da vermemiz gerekiyor mu diyorum, yoksa hiç giymese olmaz mı Sadece hastane çıkışının patikli pantolonunu giyse alta?
3.500 olsun en fazla diyete mi girsem napsam 3 haftada 500 gr almıştı bebek normal mi bilemiyorum da Yapılıdır eşim evet. Sanırım ona çekmiş tosunumuz ☺
Gittigim hastanede büyükanneler icin torunum geliyor egitimi vardı :)
İki bucuk saatlik bi egitim ebe ve psikolog girip konusuyor
Dogru bilinen yanlıslar hurafeler nasıl bakılır anneye naısl davranılmalı vs vs konusmalar yapılıyor sanırım :)
Hayır doritos varya yeşil onun kokusu, yogun bir şekilde, bence memleketlerinden geridikleir birşey, yazlıkçılar burda, tüm sene kalsalar çoluk çocuk obez olacagız
Yakacık Doğum Hastanesi de yakındır sana. Berat Belgin hanım var çok tatlı bir doktor. Özel gibi ilgili. Genç. Gebeliğimin başında ona gidiyordum risklerim nedeniyle bıraktım. Tek sıkıntı özeldeki gibi bebeğini başka ekran olmadığı için göremiyorsun . Tüm devletler aynı zaten
Vallahi benimde korktuğum başıma geldi ama illada normal diye ısrarcı olmadım hiç bebeğim nasıl sağlıklı gelecekse öyle olsun. Doktor 4e kadar sıkıntı yok ama 4kiloyu gececek gibi duruyor eğer öyle olursa sezaryen şıkkı gün yüzüne çıkar dedi. Çatı muanesi bile yapmicam şuan gidişat sezaryen görünüyor dedi bebek önde gittiği ve iri göründüğü için. Napim üzülmüyorum hepimiz için sağlıklısı ve hayırlısı ne ise o olsun. Bebeğim zayıf olsa dahi ne problemler çıkıyor da insanlar mecbur sezaryen olmak zorunda kalıyor. Dolayısıyla en hayırlısı olsun hepimiz için
Şuan kaç nekadar kilosu? Benim dün 1755 cıktı bende gene minik mi olucak diye endişeliyim doktor haftasına uyumlu dedi ama insallah oyle gider. Kızımın karın çevresi hep geriydi 34+6 2200 doğdu