Kızlar semt pazarından 40 tl ye gecelik halledildi şükür Allaha kumaşı bambuymus. 2 tanede lohusa kulodu aldım çok beğendim oda tanesi 10 tl. Muhtemelen ben bu hafta hastane çantamı hazırlarım birde gece boyu ped alıcam ve çantayı kapaticam inşallah

Maşallah canım

Canım bu lohusa çamaşırının normal çamaşırdan tek farkı yüksek bel olması mı?

Cift isim koymak isteyenlere bir cift isimli olarak nacizane koymamalarini oneririm erkekse yine cok problem degil ama kizsa bence cok zor. Bir kere bankada, sinavda hep bir zorluk. Sacma gelebilir ama kargo geldiginde bile beni uni de zor buluyorlar. Hele soyadim degisince sanki bambaska bir kimlik kazandim. Evlenince Kendi soyadimi alamadim 4 isimli olmamak icin. Bazen bir yere kayit acarken ilk isminizi soylemezseniz, sonra sizi bulamiyorlar filan. Siz hangi ismi verdiginizi unutuyosunuz. Sonra hiii biz sizi x diye kaydetmisiz diyorlar. Yani tabi Allah baska dert vermesin ama bence kucuk ama gereksiz sorunlara neden oluyor cift isim.

Canım bu lohusa çamaşırının normal çamaşırdan tek farkı yüksek bel olması mı?
Bende öyle sanıyodum o yüzden tutkunun hep giydigim yüksek bel olanı alacaktim ama gitmisken bi sordum kıyaslandım hem yuksek bel hemde sezaryen kesiği olacak yeri dikişli böyle o bölge sarkmasın diye sıkı tutacak şekilde. Fiyati alacağım kulotlar ile aynıydı bende iki tane ondan iki tane baska kulot aldım. Doğum sonrasida kesik gecene kadar giyeriz

Perdeyi ne yaptın perdeden haber ver bana cırılcıplak kaldı odamız perdesiz

Perdeyi ne yaptın perdeden haber ver bana cırılcıplak kaldı odamız perdesiz
Hahaha ay teyzedi geldi perdemiz takıldı avizemiz takıldı ohoo dur atayım tabi cok güneş oldugu icin karanlik ama belli oluyor az cok

Eklentiler

• IMG-20190714-WA0009.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG-20190705-WA0009.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 62
Geçen dayanamadım yedim ama mütemadiyen doritos kokusu geliyor yan tarafımdan, nasıl bir baharat anlamadım

Onların kumaşı bana birazcık sert geliyor. Ben çok yumuşak bulamadım ama tülbent gibi olanı atlet gibi olduğu için rahat olur. Hem üşümesin yavrucak

Gezerseniz bulursunuz diye düşünüyorum internet üzerinden bulunur mu hiç bakınmadım :)

Gittigim hastanede büyükanneler icin torunum geliyor egitimi vardı :)
İki bucuk saatlik bi egitim ebe ve psikolog girip konusuyor
Dogru bilinen yanlıslar hurafeler nasıl bakılır anneye naısl davranılmalı vs vs konusmalar yapılıyor sanırım :)

Doğru yazdığınıza emin misiniz ben mhrs dr öyle bi doktor bulamadım. Hastanenin sayfasına da girdim yoktu

Şuan kaç nekadar kilosu? Benim dün 1755 cıktı bende gene minik mi olucak diye endişeliyim doktor haftasına uyumlu dedi ama insallah oyle gider. Kızımın karın çevresi hep geriydi 34+6 2200 doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…