Şuan kaç nekadar kilosu? Benim dün 1755 cıktı bende gene minik mi olucak diye endişeliyim doktor haftasına uyumlu dedi ama insallah oyle gider. Kızımın karın çevresi hep geriydi 34+6 2200 doğdu
Suan ne bilmiyorum gecen hafta bugun 31+0 da 2250ydi ama doktor önden gidiyor dedi sizinki normal kilo grubu olması gereken o bizimki obez

Neydi sitenin ismi fonlara bakayım bende :)
Halıyı avizeyi kuzulu yaptırdık perdeye kuzu bulamıyorum ne güzel oldu :)
Bu arada senden de foto istiyorummm bizim dolabımız da yok senin hersey tamdır müsaitse bizede atar mısın kuzularını ve öykünün odasını

Bu arada senden de foto istiyorummm bizim dolabımız da yok senin hersey tamdır müsaitse bizede atar mısın kuzularını ve öykünün odasını
Oda fazlasıyla müsait ama gel gör ki halı ve perdemiz yok o yüzden bombos gözüküyor:)
Aksam eve gidince unutmazsam cekeyim tabi

Kizlar benim kız cok hareketli..basini dayiyor el ayak bir dk durmuyor..saglikli beslenmeye calisiyorum ama yasadigim stres bu sekilde hareketine sebep olur mu? Geriliyor arada sanki cikacak gibi
ben doktoruma dert yandım
çok hareketli durmuyo uyutmuyo v.s.
doktorum ""oh aferin ona kuzum benim keyfi yerinde demekki v.s. dedi
ne kadar hareket o kadar neşe imiş

Aaa ne güzel isabet olmus
Evet baktım sitelerinde yok perde
Aliekspress te söyle bişey begendim ama bizde yapan dükkan yok anca gidip konusmak lazım
evet bunu perdeciye fln yaptırabilirsin direk, ben fon perde alıcam sadece, küçük odadaki tülüm beyaz keten gibi seviyordum zaten.

ben doktoruma dert yandım
çok hareketli durmuyo uyutmuyo v.s.
doktorum ""oh aferin ona kuzum benim keyfi yerinde demekki v.s. dedi
ne kadar hareket o kadar neşe imiş
maşallah cumartesi günü doktorum hareketleri nasıl diye sorduğunda ağırlaştı dedim, aslında hareket çok fakat tekme yumruk azaldı demek istedim. Ağırlaştı biraz kilo aldığı için hareketleri daha ağır dedim
hımm gel bakalım tartıya kiloyu sen mi aldın bebek mi bakalım dedi
bu ara baya hareket artışı var gerçekten ben çok memnunum

Kizlar benim kız cok hareketli..basini dayiyor el ayak bir dk durmuyor..saglikli beslenmeye calisiyorum ama yasadigim stres bu sekilde hareketine sebep olur mu? Geriliyor arada sanki cikacak gibi
Hareketli olmasi iyi, hareketsizse korkmak lazim. O geriliyor dedigin, rahim kasilmasi olabilir, yalanci sanci dediklerinden. Gerilen bence bebek degildir. Sen de gerilme

Teeee agustos ilk haftası
Kadın yogunum anca bu zaman olur demişti bende aman ne olcak diyip kabul etmiştim ama simdi bakıyorumda daha cook varmıs
Benim dolap gibi desene siparis verirken 25 gun gözüme batmadı ama simdi hersey tam bi o eksik ve en önemli parca çünkü hersey ortada, hos 25 gun degil 40ci gün bide teslim edicez dediler hepten çıldırdım ama napalım hayır vardir bundada. Icimize sinen gibi olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…