Şuan kaç nekadar kilosu? Benim dün 1755 cıktı bende gene minik mi olucak diye endişeliyim doktor haftasına uyumlu dedi ama insallah oyle gider. Kızımın karın çevresi hep geriydi 34+6 2200 doğdu
Kizlar benim kız cok hareketli..basini dayiyor el ayak bir dk durmuyor..saglikli beslenmeye calisiyorum ama yasadigim stres bu sekilde hareketine sebep olur mu? Geriliyor arada sanki cikacak gibi
ben doktoruma dert yandım
çok hareketli durmuyo uyutmuyo v.s.
doktorum ""oh aferin ona kuzum benim keyfi yerinde demekki v.s. dedi
ne kadar hareket o kadar neşe imiş
ben doktoruma dert yandım
çok hareketli durmuyo uyutmuyo v.s.
doktorum ""oh aferin ona kuzum benim keyfi yerinde demekki v.s. dedi
ne kadar hareket o kadar neşe imiş
maşallah cumartesi günü doktorum hareketleri nasıl diye sorduğunda ağırlaştı dedim, aslında hareket çok fakat tekme yumruk azaldı demek istedim. Ağırlaştı biraz kilo aldığı için hareketleri daha ağır dedim
hımm gel bakalım tartıya kiloyu sen mi aldın bebek mi bakalım dedi
bu ara baya hareket artışı var gerçekten ben çok memnunum
Kizlar benim kız cok hareketli..basini dayiyor el ayak bir dk durmuyor..saglikli beslenmeye calisiyorum ama yasadigim stres bu sekilde hareketine sebep olur mu? Geriliyor arada sanki cikacak gibi
Benim dolap gibi desene siparis verirken 25 gun gözüme batmadı ama simdi hersey tam bi o eksik ve en önemli parca çünkü hersey ortada, hos 25 gun degil 40ci gün bide teslim edicez dediler hepten çıldırdım ama napalım hayır vardir bundada. Icimize sinen gibi olsunlarda
Hhoney bunch
ne güzel bi etkinlikmiş burda olsa da ben de göndersem Ben yarın gidiyorum bebek bakım eğitimine. Geçen ay da bebek ilkyardıma gitmiştim ama unuttum biraz öğrendiklerimi Broşür de verdiler arada tekrarlamam lazım.