Ayyy sen anlatırken ağzım sulandı resmen zevk alarak yemek böyle bişey bende bugün ablamı yegenimi zorla hamburger yemeye götürdüm bı daha mı hamile olucam dedim duygu sömürüsü yaptım mecbur geldiler çünkü doğumdan sonra kimse izin vermez bana kiloluyum zaten yedim ve pişman değilim aklım yiyemediklerimde hesaaabi
Selam kızlar. Herşey yolundadır umarım. Bende gebelik şekeri çıktı. İnsülin kullanacağım diye çok korktum. Diyet verildi. Diyet işeyarayınca insülin verilmedi. Birbuçuk aydır kilo almadım. 34. haftada yeniden tahliller yapılacak. O dediğiniz vajinaya baskı, idrara sıkışma gibi durumlar bende geceleri çok oluyor. Sancı olduğunu hiç düşünmemiştim. İlk gebeliğimde olmamıştı. Bn kilo almıyorum ama endişeliyim. Bebeğim büyüyor mu diye. Pazartesi göreceğim kuzumu.
Ayyy sen anlatırken ağzım sulandı resmen zevk alarak yemek böyle bişey bende bugün ablamı yegenimi zorla hamburger yemeye götürdüm bı daha mı hamile olucam dedim duygu sömürüsü yaptım mecbur geldiler çünkü doğumdan sonra kimse izin vermez bana kiloluyum zaten yedim ve pişman değilim aklım yiyemediklerimde hesaaabi
Ne kadar düşükmüş ki , Allah sağlık problemi vermesin sıkma canını protein kalsiyum ağırlıklı beslen hep konuşuyoruz biliyorsundur sende sebze et ceviz yumurta süt yoğurt somon balığı bunlar güzel besliyor
Hayır hiç üzülme dağı taşı da yesen o genle alakalı bilemeyiz ilerde ne olur nasıl toparlanır sisko bebek sağlıklı demek değil ki illa. Hem ne kadar düşük? Bilgi verir misin. Çoğu arkadaşımız düşük diyor ama neye göre kime göre bana göre benim ki çok şişman ama doktorum sağlıklı dediği için kafama takmıyorum. Doktorun sağlıklı dediyse haftasiyla fonksiyonlari uygunsa kilo da abartılı düşük değilse korkma lütfen
Kilo olarak bizimki biraz önden gidiyor özellikle göbek çevresi yağlı dedi doktor . Ondan kaynaklı olabilir, ama ultrason cihazının ölçümlerinde pek hata payı yok sanırım kilo konusunda en fazla 150 gram değişti şu zamana dek doğumlarda dedi