Valla bende erken mi söyledik acaba takımı diye düşünüyordum ama dedigin gibi sorun vs olabilirdi
Takımı sipariş ettik ertesi güne kurmak istediler üc gün sonra müsait olup kurdurduk o konuda cok sanslıydık ama aynısı perde de ve halıda olmadı malesef
Ablam bi perde vermişti gecici onu taktık ta komik oldu düdük gibi kaldı
Perde ve halı olmadanda oda kendini tam göstermiyor kuru kuru dolaplar :)
Vardır bunda da bi hayır ne diyelim :)

Ben ilk yardımcıyım Rabbim muhtac etmesin ama bildiklerimi bişey olsa can havliyle hatırlamam Allah ne verdiyse yaparım diye düşünüyorum
Valla bencede güzel oldu kaynanam cok bişey anlatmadı memnun kalmıs ama ablamın dedigine göre anneye baskı yapmayın vs vs seylerde diyorlarmıs insallah gercekten konusulmustur öyle seylerde gelmez üstüme lohusayken :)

Aaa süpermiş o zaman, gelmesinler tabi üstümüze Belki de bu yüzden çok birşey anlatmamıştır eğitimle ilgili sana

Aaa süpermiş o zaman, gelmesinler tabi üstümüze Belki de bu yüzden çok birşey anlatmamıştır eğitimle ilgili sana
Kesin
Bak böyle sallıyacakmıssın (dizlerden kuvvet alıp)
Tuzlamak manasızmış hurafeymiş
Dereotu ve maydonoz sınırlı tüketcekmişsin
Anlattıkları bu sadece

Evet demir eksikliğinden olabilir. Doktorunuzla tekrar görüşün belki başka demir ilacı önerir bir de doğal yollardan da almaya çalışın ayrica

Hahaha ay teyzedi geldi perdemiz takıldı avizemiz takıldı ohoo dur atayım tabi cok güneş oldugu icin karanlik ama belli oluyor az cok
Oyy yesinler minnoşun odasını
Çok güzellerr güle güle kullansın

Bugün n11 den okiedog bebek bakım çantası sipariş ettim
Sepette bebek bakım ve sağlık kampanyasından diye indirim yaptı 33 tl kadar.. gördüğüm en uygun fiyat olunca aldım bi gelince bakayım yesilus sen de bi bak

Sumo modelini alsaydın
Hem sırtta hem kolda hem omuzda
Cok işlevsel ben cok begendim

Ayyy sen anlatırken ağzım sulandı resmen zevk alarak yemek böyle bişey bende bugün ablamı yegenimi zorla hamburger yemeye götürdüm bı daha mı hamile olucam dedim duygu sömürüsü yaptım mecbur geldiler çünkü doğumdan sonra kimse izin vermez bana kiloluyum zaten yedim ve pişman değilim aklım yiyemediklerimde hesaaabi

Kızlar böyle bi kampanyadan almışım çantayı
Bebek banyo ürünlerinde de indirim var belki eksik bişeyinizi daha uyguna alırsınız

Eklentiler

• 71A3D0CB-E979-4B20-9D15-92755D9394D3.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 45
İyi yapmışsın sefan olsun
Ama @honey okurken benim de sanki boğazımdan karpuz geçti gibi olmuştu kokusunu bile aldım o an karpuzun

Slm kızlar ben çarşıdan uygun fiyatlı orta halli bir lohusa pijamasi bir de lohusa geceliği almıştım (markalı değil yani orta kalitede birsey) Pijamanin alt parçası 6-7 cm uzundu terziye gittim kısalttırayım diye bir baktım ki tam boyunda. İyi ki terziye götürmeden önce yıkamışım ve çekmiş aslında. Eve gelip diğer kısımları da denedim neyse ki sadece boydan çekmiş kalıbı eni pek fazla değişmemiş. Yıkamadan kestirseydim elimde patlayacaktı. Tabi her pijama yada gecelikte olacak diye birşey yok ama aklınızda olsun bu durum. Uyarayım dedim

Hah bende aynı ağrı var canım fazla ayaktadurduhumdaoluyor doktora sorduğumda bebek ters duruyo ayakları vajinaya baskı yaoar demişti uzun süre ayakta kalma demişti ya altıma kacircam sanıyorum yada bebek orda firliycak öyle bı sizi oluyor vajinanın içinde

benim de geldi okiedog H honey bunch
skip hop u iade etmiştim bu ondan çok daha güzel ve kaliteli ama gel gör ki bu da içime sinmedi

Yaa teşekkür ederim bakarım Benim aklım mucada dönüp dolaşıp onu alıcam sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…