Aaaa nasılsınız bebiş nasıl inşallah ikinizde iyidir habersiz bırakma bizi
neeee
hayırlı uğurlu olsun
Oğlum küvezde resmini gördüm sadece. Çok küçükmüş iki saat sonra yanına gidecekmişim.
Herşey bir anda oldu. Kanamam olunca Ambulansla en yakın hastaneye getirdiler. Yemek yediğim için spinal yapıldı. Halaa hayal geliyor yaşadıklarım.

ya canim daha minicik nereye götürdüler hastne

Ben de 3 sene önce oğlum için okiedog almıştım gri sırt çantası modelini biraz tuzlu ama çok severek kullandım çok memnun kaldım :) taş gibi de duruyor şimdi 2 numara İçin :) size de hayırlı olsun :) ama inşallah en büyük modellerden almamışsınızdır onlar ilk birkaç Aydan sonra fazla büyük gelmeye başlıyor alan arkadaşlarım sonradan hep daha küçük çantalara geçtiler.

Evet demir eksikliğinden olabilir. Doktorunuzla tekrar görüşün belki başka demir ilacı önerir bir de doğal yollardan da almaya çalışın ayrica
cherry_pie benim de canım kahve istiyor sürekli. Çareyi kafeinsizlerde buldum, her gün bir tane içiyorum. tchibo'dan çektiriyoruz.

Mavikelebek0134 yaaa. olsun o sağlıklı ya gerisi mühim değil. hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün. şu günleri bir an evvel atlatıp evinize çıkarsınız umarım
hangi hastanede kim yaptırdı doğumu? nasıl gelisti?

İnş hemencik toparlanır yavrunla taburcu olursunuz
Ben de heyecanla eşime söylüyorum kızlardan biri doğurmuş diye
Gerçekten 7-8 ay boyunca arkadaş oluvermişiz
Duygulandım yakın olsa gelip ziyaret edesim var seni

Vallahi ben de ayni dusunceye girdim farkinda olmadan nasil da benimsemisiz birbirimizi

Kızlar ben Doğum yaptım
İyiyiz ikimizde hamdolsun süt çıkartmaya çalışıyorum
canim saglikla buyut guzel yavrunu. cok kisa surede toparlanacaktir eminim. ben de 30haftalik erken dogum riskinden dolayi hastanedeyken, doktorlar korkmamami, artik buyudugunu ve kolayca toparlanacagini soylemislerdi. ikinize de sifa diliyorum.bizim topige arada geldigin icin biliyorsun. diger arkadasin ikizleri 31 haftada dogdular ve suan neredeyse delikanli oldular bile. yapabildigin kadar herseyin pozitif tarafini gormeye calis lutfen. sutun de bol bol gelsin insallah...

Kızlar ben Doğum yaptım
Nasılsınız şimdi ? Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah umarım herşey yolunda gider değişik duygular içindeyim sevinsem mı üzülsem mi bilemedim yaa

Kızlar ben Doğum yaptım
Geçmiş olsun. Bebeğin çabucak toparlar inşallah. Süt meselesi de kafada bitiyor biliyorsun. Bundan sonra doğdu mu doğacak mı ne olacak stresi yok. Küvözde güzel güzel toparlar annesinin sağdığı sütlerle inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…