Oğlum küvezde resmini gördüm sadece. Çok küçükmüş iki saat sonra yanına gidecekmişim.
Herşey bir anda oldu. Kanamam olunca Ambulansla en yakın hastaneye getirdiler. Yemek yediğim için spinal yapıldı. Halaa hayal geliyor yaşadıklarım.
Oğlum küvezde resmini gördüm sadece. Çok küçükmüş iki saat sonra yanına gidecekmişim.
Herşey bir anda oldu. Kanamam olunca Ambulansla en yakın hastaneye getirdiler. Yemek yediğim için spinal yapıldı. Halaa hayal geliyor yaşadıklarım.
Oyy yesinler minnoşun odasını
Çok güzellerr güle güle kullansın
Bugün n11 den okiedog bebek bakım çantası sipariş ettim
Sepette bebek bakım ve sağlık kampanyasından diye indirim yaptı 33 tl kadar.. gördüğüm en uygun fiyat olunca aldım bi gelince bakayım @yesilus sen de bi bak
Ben de 3 sene önce oğlum için okiedog almıştım gri sırt çantası modelini biraz tuzlu ama çok severek kullandım çok memnun kaldım :) taş gibi de duruyor şimdi 2 numara İçin :) size de hayırlı olsun :) ama inşallah en büyük modellerden almamışsınızdır onlar ilk birkaç Aydan sonra fazla büyük gelmeye başlıyor alan arkadaşlarım sonradan hep daha küçük çantalara geçtiler.
Mavikelebek0134
yaaa. olsun o sağlıklı ya gerisi mühim değil. hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün. şu günleri bir an evvel atlatıp evinize çıkarsınız umarım
hangi hastanede kim yaptırdı doğumu? nasıl gelisti?
İnş hemencik toparlanır yavrunla taburcu olursunuz
Ben de heyecanla eşime söylüyorum kızlardan biri doğurmuş diye
Gerçekten 7-8 ay boyunca arkadaş oluvermişiz
Duygulandım yakın olsa gelip ziyaret edesim var seni
İnş hemencik toparlanır yavrunla taburcu olursunuz
Ben de heyecanla eşime söylüyorum kızlardan biri doğurmuş diye
Gerçekten 7-8 ay boyunca arkadaş oluvermişiz
Duygulandım yakın olsa gelip ziyaret edesim var seni
canim saglikla buyut guzel yavrunu. cok kisa surede toparlanacaktir eminim. ben de 30haftalik erken dogum riskinden dolayi hastanedeyken, doktorlar korkmamami, artik buyudugunu ve kolayca toparlanacagini soylemislerdi. ikinize de sifa diliyorum.bizim topige arada geldigin icin biliyorsun. diger arkadasin ikizleri 31 haftada dogdular ve suan neredeyse delikanli oldular bile. yapabildigin kadar herseyin pozitif tarafini gormeye calis lutfen. sutun de bol bol gelsin insallah...
1600 1650 civari dedi kizlar haftasina gore biraz zayifmis nedense stres oldum tombul bebek olsun gibi derdim yok ama gerilerde de olmasini istemem Rabbim saglik versin insallah
Geçmiş olsun. Bebeğin çabucak toparlar inşallah. Süt meselesi de kafada bitiyor biliyorsun. Bundan sonra doğdu mu doğacak mı ne olacak stresi yok. Küvözde güzel güzel toparlar annesinin sağdığı sütlerle inşallah.