Ben kadindogum acile gitmistim oradaki kadindogumcu vermisti idrar yolu enfeksiyoru icin ilac ve kullanmistim

Yapı meselesi belkide bende gayet alttaydı dün eşim dikkat cekti üsttede cıkmıs

Ben ben o kişi ben işte çok fenaydı ilk doğumda şimdiden nemlendirir hindistan cevizi yağı sürüyorum lanolin alacam bide

Çok güzeller

Erkekse pipiyi bariz göstermiştir herhalde. Arkadaşımda teredütte kalınca doktor direk pipinin ultrason resmini çıkarıp vermiş, arkadaşım bebek albümüne koymuş
Bizim ayrıntılıda da öyle yaptı, öncesinde kendi doktorumun ultrasonunda da gördüm çok farkediliyordu

Ben kadindogum acile gitmistim oradaki kadindogumcu vermisti idrar yolu enfeksiyoru icin ilac ve kullanmistim
Aslında iyi fikirmiş, ama benim beklemediğim bir anda çıktı dahiliyede, oraya gitsem yine tahlil isteyecekler. Senin belirtilerin var mıydı yanma vb gibi?

Poposunu dayayıp gerinmiştir belki
Belki de :) daha tam anlayamıyorum eli ayağı başı poposu nerde ama sürekli bi yerden bişeyini çıkarıyo bugün de korktum valla ilk kez oldu bi de başka bişey daha oldu karnımın yan tarafından elini yada ayağını çıkardı avucumla tuttum resmen tomurcuk gibiydi sonra ben tutunca geri çekti yavrum

Aslında iyi fikirmiş, ama benim beklemediğim bir anda çıktı dahiliyede, oraya gitsem yine tahlil isteyecekler. Senin belirtilerin var mıydı yanma vb gibi?
Benim kasiklarda agri olusmustu ondan gitmistim acile. Wcye gidince de yavas yapiyordum ama yanma vs yoktu. Idrarda lokosit gorulnustu.

En iyisi her koşula hazırlıklı olmak lazım krem baktım fiyatida iyiymiş bende lansinoh lanolin var inşallah kolaylıkla atlatırız

Yarin ben de diger devlet hastanesine gidip baska bir doktordan fikir almak istiyorum bobrek genislemesi konusunda. O hastanede perinatolog da var ona sevk ederler belki. Sevksiz randevu alinip gidilemiyor.

Benim kasiklarda agri olusmustu ondan gitmistim acile. Wcye gidince de yavas yapiyordum ama yanma vs yoktu. Idrarda lokosit gorulnustu.
Aynen lökosit yüksek çıkmış benim de. Ve dediğin gibi kasıklarımda ağrı oldu son zamanlarda, ben hamileliğe bağlıyordum. Geceleri üşüttüm bir de sanırım havalar sıcak diye örtü pencere hak getire.

Yarin ben de diger devlet hastanesine gidip baska bir doktordan fikir almak istiyorum bobrek genislemesi konusunda. O hastanede perinatolog da var ona sevk ederler belki. Sevksiz randevu alinip gidilemiyor.
Böbrek genişlemesi kimde oldu canım?

Böbrek genişlemesi kimde oldu canım?
Benim bebek icIn dedi doktor ve ben de tedirgin oldum baska bir doktora gidip gorunmek istedim. Ay birseyi cozuyoruz baska birsey cikiyor.
Once kalpte parlama dediler diye test yaptirdik o gecti derken simdi de bu cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…