Bendede oluyor
Akıntım cok oldugu icin doktor fitil verdi
O biraz normale döndürdü
Ya kizlar doktorlar fitil verirken bir tahlil vs. Yaptilar mi? Bende de akinti var. Kendi doktorum pek onemsemedi, devletteki doktor tahlil yapmadan fitil verdi. Ben de kullansam mi bilemedim.

Ben de suan esimin yanindayim hersey anlik gercekten ve disaridan bu nasil dayaniyor bunlara diyoruz ya basa gelince Allah kuvvet veriyor Allah annene tez sifa versin benim esime de insallah bebeklerimize de saglikla kavustursun...

Ya kizlar doktorlar fitil verirken bir tahlil vs. Yaptilar mi? Bende de akinti var. Kendi doktorum pek onemsemedi, devletteki doktor tahlil yapmadan fitil verdi. Ben de kullansam mi bilemedim.
ben kullandım daha 15 haftalıktım süt kesiği gibi akıntım var dedim yazdı hemen 2 fitil ve krem geçti sonra

Ayy çok iyiymiş ya depende çok güldüm anlatabildin mi bari

Rabbim annene şifa versin size bağışlasın canim

Sizin ne güzel bayaa gelmiş bişeyler :) bizde bi annem yapmaya çalışıyor yazık o da geçen 4 tane çocuk yaptım yetiştirdim böyle masraf çekmedim diyor artık fiyatlar ne kadar uçuk geliyosa bişey dediği zaman susturabiliyosan ne güzel ben anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor artık hiç uğraşmıyorum ikinci çocuğa da kullanırız diye kandırıveriyorum bişey diyemiyo

Sağlıkla vaktinde doğar inşallah içini ferah tut kilosuda boyuda cok iyi

Allah'ım yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bebeğinle ve iyi haberlerle yüzünü güldürsün çok zor gerçekten biz anlayamayız bile belki de ama sen yaşıyosun Rabbim yanında olsun her daim umuyorum ki herşey çok daha güzel olacak

Kizlar bugun muayenem vardi dr um esimin bu halde oldugunu ve yasadiklarimi takip ediyor zaten ayni hastanedeyiz bugun bebek cok asagida bugun dogurtsam dogurursun dedi ve 4. Gebelik rahim delinme riskine karsi 9 agustos 12 bucukta bebegimi sezeryanla alacak 2bucuk kg olmus bu kadar sikintiya tebrik etti beni 36 arti 1 de almis olacak baya erken ama ciger gelistirici vuracakmis insallah hayirla gelsin saglikla gelsin kuvozde kalmasin aminn

Aynen beni gören herkes erkek bu diyorlar, bende kendimi kıza o kadar alıştırdımki herşeyi pembe özelde de yanılma olur mu da

Kızlar bel ağrısı ve adet sancısı yalancı doğum ağrısıymış . Rahim duvarı incelip hazırlanmaya başladığı için aynı adet sancısı gibi ağrı oluyormuş
Gün içinde 3 4 kez adet ağrısı çekiyorum bel agrım hep var buna bide sırt agrisida eklendi

in insaaallah sağlıkla gelsin canım 39 da aynı ölçülerle doğuran da var kısmet meselesi bu iş
kolaylık huzur sağlık duasiyla...

Kızlar adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizce

Kizlar bugun kontrolum vardi. Calisabilir raporumu da aldim. Benim bizdik ben kilo almasam da 2360 gr olmus. Doktor bayagi sasirdi. Ben de sasirdim acikcasi. Cunku son haftalarda pek kilo almadim. Bebegim de almadi diye endiselenmistim. Doktora ozellikle sordum, bu bir sorun olur mu sagligi ile ilgili endiselendirir mi diye. O da hayir dedi, sadece dogdugunda anneyi bayagi somurur dedi :) insallah herkesin bebisi saglikla gelir. Bi sonraki randevum 2 hafta sonra, nst de cekilecekmis o zaman. Bebisin odasi hala tam bitmedi. Cantasi da hazir degil. Kiyafetleri de yikamadim. Ufaktan telas yapmaya basladim.

Kızlar adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizce

Kizlar ben buraya foto ekleyemiyorum.acayip sinir oluyorum. Eger doktorunuz size uzerinde yazilar olan bir ultrason kagidi veriyorsa, orada kafa, karin ve bacak boyunun olculeri yazar. Hepsinin karsisinda ayrica "age" yani yasi yaziyor. Orn: 30w5d yani 30 haftalik 5 gunluk. Sonra bu uc olcumun ortalamasini aliyor ve bebegin haftasini, kilosunu ve boyunu tahmin ediyor. Simdi ben haftada 2 kere gittigim icin her olcum farkli cikiyor. Mesela bebek gectigimiz pts 1890 gr iken, bugun 1841 cikti. Ogleden sonra devlete gittim, bana kagit vermedi ama bebek 2 kg dedi. Bu doktorun cihazi ve olcumuyle ilgili. Bir de son aylarda bebek buyudugu icin hata payi artiyormus. Yani 3 hafta geri, 3 hafta ileri olmasi bile normal sinirlar icinde sayiliyormus. Doktorunuz tum bunlari bilerek bebek ileri veya geri diyorsa bence sizi uyariyordur, beslenmenize dikkat etmeniz icin. Bazen diyorum ki keske bu kadar cok sey bilmesek. Farkinda misiniz hepimiz o kadar endiseliyiz ki? Eskiden hop doguruyorlarmis

@SurpriseLove bu hesaba göre seninki kilolu bile cıkmıs iki kg dediyse :)
Gelişimi geri derken de kilosu kaynaklı tüm organlarından bahsediyordur ama +/- 1/2 hafta önemli değil

Benim ölçümlerde karışık çıkıyordu benim kontrol ay sonu. 28 haftalıkken baş çevresi 30 hafta görüldü, karın çevresi 26 nasıl oluyor anlamadım. Şimdi nasıl bilmiyorum

Sarı akintim var demistim fitil verdi bi haftalik kullandım geçti devlete gidiyorum bende tahlil falan yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…