- 28 Şubat 2015
- 774
- 1.354
- 113
- 39
Ya kizlar doktorlar fitil verirken bir tahlil vs. Yaptilar mi? Bende de akinti var. Kendi doktorum pek onemsemedi, devletteki doktor tahlil yapmadan fitil verdi. Ben de kullansam mi bilemedim.Bendede oluyor
Akıntım cok oldugu icin doktor fitil verdi
O biraz normale döndürdü
Ben de suan esimin yanindayim hersey anlik gercekten ve disaridan bu nasil dayaniyor bunlara diyoruz ya basa gelince Allah kuvvet veriyor Allah annene tez sifa versin benim esime de insallah bebeklerimize de saglikla kavustursun...Tesekkur ederim kizlar..son Ankara'ya gelisinde cok mutluydu annem sevdigi seyleri yaptik hep sevdigi yerlere gittik..gulcenin odasini yaptik birlikte ayrilirken esime sarildi gozleri doldu..en son gün hadi hala uyuyomusun kahvaltiyi birlikte yapalim dedi iyiki kalkmisim ..sonrasi bir an..sapasaglam saglikli kadin..tarhana yogurmustu bir gun önce..yanayana odadayken annemin sesini sagligini kaybettigini gordum..inanin sevdiklerimizle gecirdgimiz her dk cok kiymetli..kirmayin üzmeyin hep daha cok sevin..belki bunlarin hafifligi var uzerimde..tek dilegim torununu akli basindayken dünya gozuyle gormesi..diyorum ya her sey Allah'tan yinede..
ben kullandım daha 15 haftalıktım süt kesiği gibi akıntım var dedim yazdı hemen 2 fitil ve krem geçti sonraYa kizlar doktorlar fitil verirken bir tahlil vs. Yaptilar mi? Bende de akinti var. Kendi doktorum pek onemsemedi, devletteki doktor tahlil yapmadan fitil verdi. Ben de kullansam mi bilemedim.
Ayy çok iyiymiş yakapıda ödeme parası ekstradan can sıkıcı olmuş evet
tabi canım neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu bilemezler, bende aldıklarımı anlatıyorum, şimdi valiz içi düzenleyici 6 lı set aldım daha gelmedi onu görse bu ne diyecekgeçen dependi gördü gelde anlat
şimdi hastane çantası hazırlıycam haftasonu, ama nasıl sığdırıcam çünkü esas eşya hastane odası malzemeleri , tatile mi gidiyorsun demezse iyi
Rabbim annene şifa versin size bağışlasın canim@Mimicikk @yesilus
Tesekkurler kizlar..Biz iyidik önce taburcu edildik hatta sag ayak hafif hafif oynamaya basladi annemin ama 2.gun sonunda gece birden farkli durumlar sezdik tekrar yaatirildi kilcal damarlarda hafif kanama alani tespit edildi..doktorlar anlamaniz buyuk sans iyiki getirdiniz dediler..sanirim bundan sonra boyle..kan sulandirici ilaclar kesildi suan..kalbe gidiyoruz veriliyor noroloji kesiyor yani kalple beyin arasinda incr bir cizgide gidiyoruz simdilik..gozumun onundr olsun dedi doktor..biri taburcu etti biri boyle dedi sacma sapan isler..annem depresyona girdi surekli agliyo haline..ne kadar moral versekte inanmiyo..masaj yaptiriyo sonra kendini denemek icin yurumek istiyo..aslinda cokta azimli ama bir sey isterse ve anlatamazsa sinir kirizi geciriyor sanki..ben artik durumu kabullenmis vaziyetteyim her sey Allah'tan deyip sineye cekmeye calisiyorum bunu soylerken bazen cok iyiyim bazen kahroluyorum baba evime hala giremedim.
Babam gidiyor ben teyzemlerde kaliyorum bugune kadarda gunduzleri kaldim yaninda ama artik goruse gidip donrcegim cunku o halini gormekte uzuyor..bayramdan sonra ya da haftayada donecegim Ankara'ya ailemde biz varken sen korkma diyorlar..teyzem dayim vs..sen git kizimizi üzme biz ona bakariz dediler hep..umarim bir daha boyle bir sey olmaz ve en azindan fizik tedaviyle yurur hale gelebilir.
Bu arada epey büyüdük..bir kez muaynne oldum burada ama bir daha gidecegim bu hafta icinde.sonrada kendi doktoruma zaten..hareketlerim bile zorlanmaya basladi..evime gitmeyi kendi duzenimi hatta esimi cok özledim..boyle iste kizlar ..bu aciyla bir kez daha olgunlastim hani biliyordum da hayatta planlarla yasanmadigini,her seye ragmen gulebilmeyi,evladin icin dik durmanin ne demek oldugunu,bazi kavramlari daha bir yerine oturttum..Allah kimseyi sevdikleriyle sinamasin..konusmalarinizi takip edemedim umarim herkes iyidir ve saglikli dogumlar yasar..
Sizin ne güzel bayaa gelmiş bişeyler :) bizde bi annem yapmaya çalışıyor yazık o da geçen 4 tane çocuk yaptım yetiştirdim böyle masraf çekmedim diyor artık fiyatlar ne kadar uçuk geliyosaAh o kargo parasına ödediklerimle burdan Yunanistan a tatile giderdim
Araba hala almadıgımız icin herşeyi neredeyse internetten aldım
Gecelikleri de biri internet biri dükkan biri özel dikim yaptırdım
Dedigin gibi harca harca bitmiyor
Bizim avantajımız arabasını perdesini babanesi
Yatak odası takımını ıvır zıvırını abajurunu halısını ananesi
Park yatagı ablam aldı
Biz ufak tefek ıncık cıncık kıyafetiydi kozmetigiydi hediyesiydi benim psikolojimi düzeltmesiydi (bana baya yatırım yaptık) öyle seylere harcadık
Bişey dedi mi biz cocuk icin ne harcadıkki ye baglıyorum dedigini anında yutuyor
Sağlıkla vaktinde doğar inşallah içini ferah tut kilosuda boyuda cok iyiGünaydın kızlar, bugün bizim doktor kontrolümüz vardı (32+0'dayım). Kızımın gelişimi 1 hafta önden gidiyormuş. Kafa, göbek, bacak ölcümleri hep bir hafta önde gösteriyormuş. Kilosuda 1950, boyu 44 cm olmuş. Ölçümler öndeyse kilo biraz az gibi geldi bana ama doktorum normal dedi. Şu amniyom sıvısına takıldım biraz. Mayıs sonundan beri su ölçümüm normalin alt sınırında çıkıyor. Ne yaptıysam yükselmedi, ama çok şükür azalmıyorda. Doktorum bazı insanlarda yapısal olarak böyle olabiliyor, bebeğin gelişimi çok iyi dedi ama ben erkenden ciğerleri tam gelişmeden doğacak diye çok korkuyorum.
Allah'ım yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bebeğinle ve iyi haberlerle yüzünü güldürsün çok zor gerçekten biz anlayamayız bile belki de ama sen yaşıyosun@Mimicikk @yesilus
Tesekkurler kizlar..Biz iyidik önce taburcu edildik hatta sag ayak hafif hafif oynamaya basladi annemin ama 2.gun sonunda gece birden farkli durumlar sezdik tekrar yaatirildi kilcal damarlarda hafif kanama alani tespit edildi..doktorlar anlamaniz buyuk sans iyiki getirdiniz dediler..sanirim bundan sonra boyle..kan sulandirici ilaclar kesildi suan..kalbe gidiyoruz veriliyor noroloji kesiyor yani kalple beyin arasinda incr bir cizgide gidiyoruz simdilik..gozumun onundr olsun dedi doktor..biri taburcu etti biri boyle dedi sacma sapan isler..annem depresyona girdi surekli agliyo haline..ne kadar moral versekte inanmiyo..masaj yaptiriyo sonra kendini denemek icin yurumek istiyo..aslinda cokta azimli ama bir sey isterse ve anlatamazsa sinir kirizi geciriyor sanki..ben artik durumu kabullenmis vaziyetteyim her sey Allah'tan deyip sineye cekmeye calisiyorum bunu soylerken bazen cok iyiyim bazen kahroluyorum baba evime hala giremedim.
Babam gidiyor ben teyzemlerde kaliyorum bugune kadarda gunduzleri kaldim yaninda ama artik goruse gidip donrcegim cunku o halini gormekte uzuyor..bayramdan sonra ya da haftayada donecegim Ankara'ya ailemde biz varken sen korkma diyorlar..teyzem dayim vs..sen git kizimizi üzme biz ona bakariz dediler hep..umarim bir daha boyle bir sey olmaz ve en azindan fizik tedaviyle yurur hale gelebilir.
Bu arada epey büyüdük..bir kez muaynne oldum burada ama bir daha gidecegim bu hafta icinde.sonrada kendi doktoruma zaten..hareketlerim bile zorlanmaya basladi..evime gitmeyi kendi duzenimi hatta esimi cok özledim..boyle iste kizlar ..bu aciyla bir kez daha olgunlastim hani biliyordum da hayatta planlarla yasanmadigini,her seye ragmen gulebilmeyi,evladin icin dik durmanin ne demek oldugunu,bazi kavramlari daha bir yerine oturttum..Allah kimseyi sevdikleriyle sinamasin..konusmalarinizi takip edemedim umarim herkes iyidir ve saglikli dogumlar yasar..
Tansiyonun yüksek mi cikiyoduCiktim kizlar gelisimi 1 hafta geri dedi tansiyonunu ve hareketlerini kontrol altinda tut dedi.
muayene etti mi ?Ya kizlar doktorlar fitil verirken bir tahlil vs. Yaptilar mi? Bende de akinti var. Kendi doktorum pek onemsemedi, devletteki doktor tahlil yapmadan fitil verdi. Ben de kullansam mi bilemedim.
Bi tanıdığımız yeni doğum yaptı ona da hep erkek demişler herşeyi erkeğe göre almış ama kızı oldu kara kara düşünüyodu ben napacam bunları kıza nasıl kullancam diye :) bi de onun ilk değil iki tane daha kızı var tecrübeli olması lazımdı ama olacak olanın önüne geçilmiyor inşallah bizler öyle olmayız
Gün içinde 3 4 kez adet ağrısı çekiyorum bel agrım hep var buna bide sırt agrisida eklendiKızlar bel ağrısı ve adet sancısı yalancı doğum ağrısıymış . Rahim duvarı incelip hazırlanmaya başladığı için aynı adet sancısı gibi ağrı oluyormuş
insaaallah sağlıkla gelsin canım 39 da aynı ölçülerle doğuran da var kısmet meselesi bu işKizlar bugun muayenem vardi dr um esimin bu halde oldugunu ve yasadiklarimi takip ediyor zaten ayni hastanedeyiz bugun bebek cok asagida bugun dogurtsam dogurursun dedi ve 4. Gebelik rahim delinme riskine karsi 9 agustos 12 bucukta bebegimi sezeryanla alacak 2bucuk kg olmus bu kadar sikintiya tebrik etti beni 36 arti 1 de almis olacak baya erken ama ciger gelistirici vuracakmis insallah hayirla gelsin saglikla gelsin kuvozde kalmasin aminn
@SurpriseLove bu hesaba göre seninki kilolu bile cıkmıs iki kg dediyse :)
Gelişimi geri derken de kilosu kaynaklı tüm organlarından bahsediyordur ama +/- 1/2 hafta önemli değil
Sarı akintim var demistim fitil verdi bi haftalik kullandım geçti devlete gidiyorum bende tahlil falan yapmadiYa kizlar doktorlar fitil verirken bir tahlil vs. Yaptilar mi? Bende de akinti var. Kendi doktorum pek onemsemedi, devletteki doktor tahlil yapmadan fitil verdi. Ben de kullansam mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?