Kizlar bebeklerin kiyafetlerine 3 cuma yasin okuyorlar burada, hastanede giyecegi ilk kiyafetlere. Ben daha baslamadim ama 4 hafta kalinca baslayacagim insallah. Kendim de okuyamiyorum artik birine okuturum.

Kizlar bebeklerin kiyafetlerine 3 cuma yasin okuyorlar burada, hastanede giyecegi ilk kiyafetlere. Ben daha baslamadim ama 4 hafta kalinca baslayacagim insallah. Kendim de okuyamiyorum artik birine okuturum.
Kıyafetlerine neden ki kendisine okunsa daha mantıklı değil mi
Tam olarak nasıl yapıyorlar

Ne guzel annesj bu sekilde saglikla devam etsin kuzu insallah☺
24 saatlik idrarda protein kaçağı bakılmış mıydı canım?
Hayir bakılmadi sadece idrar tahlili yapti en son gittigimde. Tansiyon icin mi diyorsun canim?

Oy maşallah kocaman olmus
Acaba baska bi doktora daha mı gitsen bizimkilerde asagıda ama hani simdiden sezeryan vs konusmadık hic
Yok canim benim ki 4. ya bastan beri soyluyordu dr um riskli falan diye hepsi sezeryan olunca yapisabiliyormus rahim Allah korusun oglumda cok asagidaydi ama 38 artida aldi dr sizin ilk zaten hic korkmayin durabildigi kadar dursun ben simdi hep endiseliyim emebilecek mi cigeri alisabilecek mi insallah saglikla gelsin kuzular

Yorgunluk ve uzuntuden oluyor o asagiya cok basi yapmasi bol bol yat eve gidince, insallah kuvoze gerek kalmaz emer kuzum ablam da 35 arti da dogurmustu kuvoze fln da girmedi yegenim ama iste erken olunca heyecan oluyor insan

Masallah dr da oyle dedi sen kg almamissin bu kadar sıkıntıda bebek beslenmis diye bin sukur 3 kg dogsa super olur ama yanilma payi oluyo hep insallah grubun 2.bebegi de saglikla gelsin

Sagolasin canim hakikaten insan birbirini tanimasa da kimse aci yasasin istemiyor ama iste hep imtihan hastanede olunca bircok olaya sahit oluyor insan da haline sukrediyor ne acilar ne sıkıntılar var her hale sukur Allah im nerede hasta varsa ferahlatsin insallah insallah bundan sonra guzel gunler hepimizi bulsun insan birine dua edince melekler 2 kati sana olsun derlermis Rabbim sizleri de saglik sihhatle kavustursun yavrulariniza insallah

Belki gelişimi iyi olursa iğnede vurmaz küvözede almaz
Sütüde düşünme simdiden nolur yeterince basında sey var zaten

Ne guzel annesj bu sekilde saglikla devam etsin kuzu insallah☺

Hayir bakılmadi sadece idrar tahlili yapti en son gittigimde. Tansiyon icin mi diyorsun canim?
Evet canım, protein kaçağı varsa hem bebeğin gelişimini yavaşlatır hem de tansiyona neden olabilir. Protein kaçağı varsa aspirin türevi bir ilaç başlanması iyi olur bebeğe kan akışı daha rahat olsun iyi beslensin diye

Yorgunluk ve uzuntuden oluyor o asagiya cok basi yapmasi bol bol yat eve gidince, insallah kuvoze gerek kalmaz emer kuzum ablam da 35 arti da dogurmustu kuvoze fln da girmedi yegenim ama iste erken olunca heyecan oluyor insan
BEnim doktorum da 36'yı atlattıktan sonra korkmaya gerek yok, kuveze de girmez dedi.

Gidisimde sorayim canim tansiyonum son zamanlarda normaldi aslinda. Ama yine de doktora hatirlatayim cok tesekkurler.

Ben dahiliyeye gittim rutin kan ve idrar tahlili için. İdrarımda lökosit çıktı, protein daha önce +2 çıkmıştı, bu kez + çıkmış. Doktor dedi ki idrar yolu enfeksiyonundan dolayı lökosit çıkmış, bu protein de lökositin proteini, makine böyle gösteriyor dedi. Şaşırdım valla. Şimdi yazdığı ilaçları kullanıyorum, günde üç kez Piyeloseptyl ve bir dozluk Urocare adında toz antibiyotik, gebeler için güvenli dedi B kategorisindeymiş, araştırdım hamilelere hep bunları vermişler. Akıntın varsa ondan dolayı da çıkmış olabilir dedi ama eğer ondansa ilaçlar akıntıya da fayda eder umarım da boşu boşuna kullanmamaış olurum. Kadın doğum doktorum fitil veriyordu, ona sordum sakıncası yok dedi kullanmanın. Ama sanırım bu kez sorun mesanede çünkü gece ve sabah lavaboya kalkarken feci bir ağrı oluyor karnımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…