Cok sukur o kg muhabbeti disinda olumsuz bir sey soylemedi. Uzuntu ve strestenmis yine can sıkıcı seylere maruz kalmistim maalesef hayirlisiyla saglikla bi gelselerdi kuzularimiz
Inşallah canim inşallah stressiz hayat yok malesef bazen o kadar cok daraliyorum ki herseyi birakip gidesim geliyo sende bazi seyleri arkana atmaya bak

İşte silingin kolaylığına alışan evde ilk aylarda da kullanıyor , bencede hiç bir şey abartılmadan yapılmalı. İlk aylarda bebek birşeye alışmaz veya şımarmaz diyenler var , ama annenin hala karnındaymış gibi hissettiren silingi gece yatarken bile takmak zorunda kalan varmış bu abartan kesim bence

Son düzenleme:
Inşallah canim inşallah stressiz hayat yok malesef bazen o kadar cok daraliyorum ki herseyi birakip gidesim geliyo sende bazi seyleri arkana atmaya bak

Aynen oyle Allah beterinden saklasin hepimizi ve saglik huzur versin sorunlari ve sorun cikaranlari bizden uzak etsin insallah. Sen nasilsin senin kuzunun gelisimi kg vs iyidir insallah cinsiyeti neydi

Zaman geçtikçe akşamları ne kadar zorlaşıyor. Benim çok agrım oluyor. Siz ne alemdesiniz? Yarin kontrolümvar. Hayırlısı...
İnşallah güzel haberler alırsın
Evet akşamları yorgunluk tam anlamıyla çöküyor benim kızımı habire hıçkırık tutuyor arttık pıt pıt pıt

aynen öyle canım. bizim tuzumuz kuru tabi, sonra burda “ay kızlar bebeğim kolik hiç durmuyor evde sling kullanıyorum” diye sızlanmayalım da cok bahane veriyorum hersey basıma gelebilir

Zaman geçtikçe akşamları ne kadar zorlaşıyor. Benim çok agrım oluyor. Siz ne alemdesiniz? Yarin kontrolümvar. Hayırlısı...
Ben de bikaç gündür onu düşünüyorum akşam olsun istemiyorum
Çok şükür bugünümüze sağsalim geldik
İnşaşlah önümüzdeki günler de böyle geçip gider yavrularımıza kavuşuruz
Onun dünyaya gelip yanımda uyuduğunu bana gülümsediğini hayal edince ağrılarım hafifliyor
Cok sukur o kg muhabbeti disinda olumsuz bir sey soylemedi. Uzuntu ve strestenmis yine can sıkıcı seylere maruz kalmistim maalesef hayirlisiyla saglikla bi gelselerdi kuzularimiz
Ah canım benim kime dokunsan herkesin bi derdi var
Herkes büyük küçük bişeyle sınanıyor
Bütün sorunlar zamanı gelince geçecek merak etme

yesilus o hıçkırık bende kasıklarımın orda oluyordu
Dünden beridir göbek deliğimin etrafında
Yoksa bu oğluş pozisyon mu değiştirmiş
Ne güzel başaşağıydı

Aynen oyle Allah beterinden saklasin hepimizi ve saglik huzur versin sorunlari ve sorun cikaranlari bizden uzak etsin insallah. Sen nasilsin senin kuzunun gelisimi kg vs iyidir insallah cinsiyeti neydi
Amin canim negatif insanlar uzak dursun ben ağrılarla mücadele ediyom biri geciyo biri başlıyo erkek cinsiyeti gelişimi falan iyi geçen hafta başka hastaneye başka dr a gittim bebek 2 hafta önden gidiyo dedi kilosu 2.5 dedi sok oldum şimdiye kadar hep uyumluydu haftaya tekrar randevum bakalim ozaman ne cikicak acaba yanlış mi ölçtü napti bilemedim

yesilus o hıçkırık bende kasıklarımın orda oluyordu
Dünden beridir göbek deliğimin etrafında
Yoksa bu oğluş pozisyon mu değiştirmiş
Ne güzel başaşağıydı
Pozisyonunu hickirigindan anliyom dr a gidince de doğru cikiyo zaten benimde kasıklarda hickiriyo ama bazen gobegimin 3 4 parmak asagisindada oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…