aynen öyle canım. bizim tuzumuz kuru tabi, sonra burda “ay kızlar bebeğim kolik hiç durmuyor evde sling kullanıyorum” diye sızlanmayalım da cok bahane veriyorum hersey basıma gelebilir
E tabi herşeyin denenmesi gerekebilir ama insanın elbette kafasında bir düşünce olmalı sınırsızca herşeyi yapmaktansa kontrollü ve bilinçli amacına uygun davranmak daha fazla emek istiyor ve bence biz bu emeğe gönüllüyüz ve çok hevesliyiz Allah bozmasın
Benim sağ göğsümün tam ortasında beyaz minik benek çıktı süt bezesi sanırım etrafıda sanki emzirmişim gibi parçalı biraz , sol öyle değil. Esas göğüs kremime başlamadan , bugün itibariyle kantaron yağı sürmeye başladım , birde kolumda minik bir yanık yeni soyulmuş ona da sürdüm birkaç gün deneyeyim bakalım ne olacak
Ben aylardır efe diyordum ama artık etraftaduymaktan bıktım geçen Instagram'da hastabe çıkışları vardı isme özel Emirhan o kadar hoşuma gittiki etrafındaki herkes efeden vazgecmemi bekloyormuscasina hemnececik kabullendi yani Emirhan var Hanlı isim olarak
Merhaba , aynı elbiseden bende aldım henüz giymedim bir tane daha aldım çok rahat haftasonu resim çekiminde giyeceğim, resim çekimi dediysem kendi çapımızda
çocuğum demesin sonra anne koca hamileliği tayt tişortle geçirmişsin bir elbise giymemişsin fln
kızlar benim arada fena sancım oluyor sizde de oluyormu
yürütmüyor valla nefes bile aldırmıyor nedendir acaba 15 günde bir rutin doktoruma
dag gidiyorum çalışıyorum hala 10 ağustos a kadar raporum var onun da etkisi vardır
diye düşünüyorum bazen evde olmak daha başkadır belki bu yönden yani.
Seninle ayniyiz hemen hemen ben de dun doktordaydim 1600 gr dedi ve bana az geldi gibi. Kilosu icin bir sey dedi mi sana. Bir de iki kizin daha vardi sanirim onlar ne kadar dogmustu
Tskler. Arada bir yalancı kasılmalar olabilir dedi. Ama 3. Sezeryanın olacağı için çok fazla kasılma yasamanı istemeyiz dedi o gün nst cektirebilirmissin dedi. Kontrolumde nst çekti normal çıktı sancı yok zaten geçmişti o kasılmalar. Yine oyle yogun olursa nst cektiricem
Tskler. Arada bir yalancı kasılmalar olabilir dedi. Ama 3. Sezeryanın olacağı için çok fazla kasılma yasamanı istemeyiz dedi o gün nst cektirebilirmissin dedi. Kontrolumde nst çekti normal çıktı sancı yok zaten geçmişti o kasılmalar. Yine oyle yogun olursa nst cektiricem
Günaydin herkese..güzel haberlerle gecen birgün olsun..beynimde dönen "ölmelisin cocuk,bir daha yaşamak icin" dizesiyle can yücel tadinda uyandim bu sabah.. aradim taradim oyle bir siirde bulamadim..belki de sahiiden öyledir..
Günaydın kızlar bende eylül annesi olucam bu konuşmayı daha yeni buldum, neyseki doğumdan önce yetişebildim size :)hepimize kolaylıklar diliyorum sağlıkla alalım kucaklarimizainşallah:)
Günaydın kızlar bende eylül annesi olucam bu konuşmayı daha yeni buldum, neyseki doğumdan önce yetişebildim size :)hepimize kolaylıklar diliyorum sağlıkla alalım kucaklarimizainşallah:)