Benimde düşük çıkıyor en son 56 çıkmıştı biraz da hormonlarla alakalı ama doktorum yüksek olmasında birşey olmaz dedi,

Rahatladım valla çok teşekkür ederim :) benim de şimdiye kadar en yüksek 88 çıkmıştı açlık tabi. Yoksa 70 küsür vs çıkıyor. 67 yi görünce gebelik şekerinin böyle bir etkisi de olabilir mi diye endişelendim. 100 kilo üzeri olunca sağolsun herkes aaa şeker yok mu olması lazım diye tetikte bekliyor töbe tövbe :) Doktordan da cevap gelmedi henüz ondan sordum iyi ki de sormuşum teşekkürler :)

Kiyafetler acilip okunup paketleniyor. Bebek okunmus giysiler giyiyor. Sadece hastanede giyecegi ilk giysilere yapiliyor.
Hastane çantasına koymuştum kıyafetini çıkarıp okusam olur mu tekrar paketlesem bugünden mi başlasam acaba ben hergun yasin okuyorum bebeğim icin

Geçmiş olsun benimde idrarimi yaparken kasigimda ağrı oluyo en son geçmişti enfeksiyon tekrar çıkarsa die korkuyom ya çok kötü bu enfeksiyon

kızlar yataştan yatak alanınız var mı? varsa bebek yataklarından hangisini seçtiniz?
Ben kendim koltukcuya sert sünger kestirdim. Dns ayarı bile verebiliyosun sertlik ölçü birimi. Ben 32 dns sertlikte bi sünger kestirdim besigimin içine olacak ölçüde

Kizlar bebeklerin kiyafetlerine 3 cuma yasin okuyorlar burada, hastanede giyecegi ilk kiyafetlere. Ben daha baslamadim ama 4 hafta kalinca baslayacagim insallah. Kendim de okuyamiyorum artik birine okuturum.

iyi birşey en sonkinde heralde çantaya koyup kapatıyorlar.

Masallah dr da oyle dedi sen kg almamissin bu kadar sıkıntıda bebek beslenmis diye bin sukur 3 kg dogsa super olur ama yanilma payi oluyo hep insallah grubun 2.bebegi de saglikla gelsin

ay valla benimde arada ağrı giriyor 35 bitiyor bu hafta
tedirgin oluyorum erken mi gelecek acaba diye.
ilk doğuran oldu mu ki ben bakamıyorum eskisi kadar.

Kızlar kasığım adet ağrısı gibi ağrıyor özellikle sağ taraf neden ki

cnm valla aralarda bana da çok ağrı giriyor tedirgin oluyorum
daha çanta bile hazır değil ağustosa bir girelim diyordum ama bazen
nefes kesiyor ağrı geçen hafta gitmiştim doktora arada ağrılarım
giriyor normal dedi şuan bişey yok yada ağrı olduğu an görmem lazım dedi
normalde haftaya kontrolüm ama yarın gidicem içim rahat etsin...

Sen de bir idrar tahlili yaptırsan aslında . Benim de çok ağrılarım vardı bir kaç gündür, idrar yolu enf. muş sebebi.

Bende yarına randevu aldım canım, çantam hazırda inşallah vaktiyle gelsinler. Benim bu 3. sezeryan olacak

Ay iğrenc ya
Baska bir topicte hamilemiyim diye soran bi kadının pedinin fotografını paylasmasını gördüm az önce

Burada gercekten o kadar değişik cesit cesit insan var ki aklım almıyor
Dünde biri bana cocugumu 6 aylıkken bakıcıya vericem diye dünya hakaret edip sende dogurdun diye anayım diye gecinirsin gibi bişeyler yazmıstı

En elitinden en varoşuna burada her karakterden kadın oldugunu yazdıgını unutuyorum bazen

Buda benim iç döküşüm olsun

Evet hatırlıyorum antibyotik meselesini halbuki buluttan nem kapıyoruz aman doktor ne diyecek inşlh bi sorun yokturdur diye endişelenip duruyoruz ama onlar tak diye söyleyebiliyo dediğin gibi hiçbiri mükemmel değil illaki herkesin mu konulara bi muzdarip olduğu durum söz konusu hakkımızda hayırlısı sonuçta eşlerimizin annesi bişe diyemeyiz kötü olmakta istemem gönül ister düşünsün ama düşünmüyorsa daçokta zorlamamak lazım kendi kararı merhaba merhaba olur bundan sonra

Saygı sınırları çerçevesinde iki yabancı gibi :)

Daha neler yaa kafayı yemiş bu insanlar

Ped mi şaka mı iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…