- 21 Mart 2019
- 711
- 1.578
- 28
Gercekten bazilari ne kadar garipler ya cok igrenc sanki kadin dogumcuyuz hepimiz ki doktora bile ped gosteren gormedim. Cesit cesit insan var ya.Valla bildigin kanlı kanlı koymus bu renk lekenmelerim var diye göstermiş iğrenc ya
Bende beylikdüzündeyimIstanbul beylikduzundeyim ben
Hayır yani hic mi tiksinmiyorsun arkadas nasıl bi yapın var fotografını cekerken hic mi düşünmüyorsun ıyyyGercekten bazilari ne kadar garipler ya cok igrenc sanki kadin dogumcuyuz hepimiz ki doktora bile ped gosteren gormedim. Cesit cesit insan var ya.
Konu yoktu kaynastırıyordum arkadası ortamaBende beylikdüzündeyimama konuyu kaçırdım
Konu yoktu kaynastırıyordum arkadası ortama
Oo her ilden kaynaştık burda avrupası, anadolusu mu kaldı
Bana da dun soyledi. Bu arada ben coraspin'i sadece tedbir amacli iciyorum sanmistim, pihtilasmaya karsi. Ama megerse bebegin iyi gelismesine buyuk katkisi varmis. Bebegimin kilosu sanirim onun sayesinde haftasindan onde gidiyor. Dun doktorum isini yeterince yapti, bebegi iyi beslemis, 33+6'da kes dedi.Kızlar belki doktorunuz uyarmayı unutur insanlık hali doktorum 34cu haftada kan sulandırıcıyı kesiyoruz dedi. Kesinlikle unutma dedi. Ben ecoprin 150 mg içiyordum son 6 gün daha içip bitiriyorum. Sizinde bilginiz olsun
Olur mu hastanelerimizi bile konusup fiyatlar doktorlar odalar hakkında bilgi alıp verdikuzaktan izliyorum şimdilik kaynaşırım biraz daha bakınayım da ( bende diyorum ne fark eder sonuçta sanal ortam)
Bende beylikdüzündeyimama konuyu kaçırdım
Bende gecen hafta paylasmıstım ama bazı doktorlar 36ya kadar kullandırıyormus öyle yazanlar olduKızlar belki doktorunuz uyarmayı unutur insanlık hali doktorum 34cu haftada kan sulandırıcıyı kesiyoruz dedi. Kesinlikle unutma dedi. Ben ecoprin 150 mg içiyordum son 6 gün daha içip bitiriyorum. Sizinde bilginiz olsun
Neyseki doğurmadan yetiştim sizeOlur mu hastanelerimizi bile konusup fiyatlar doktorlar odalar hakkında bilgi alıp verdik
Aynı hastanede dogurmayı planlayan bikaç kişi varız mesela birbirimizi aydınlatıp duruyoruz aklımıza takılan konularda :)
Evet benim bebgimde 3 hafta önde boy kilo olarak. Ben en başından beri kullanim amacını biliyordum pıhtılaşmaya uygun olduğum bariz belliydi. Başından beri kullanıyorum aynı dediğin gibi kesicemBana da dun soyledi. Bu arada ben coraspin'i sadece tedbir amacli iciyorum sanmistim, pihtilasmaya karsi. Ama megerse bebegin iyi gelismesine buyuk katkisi varmis. Bebegimin kilosu sanirim onun sayesinde haftasindan onde gidiyor. Dun doktorum isini yeterince yapti, bebegi iyi beslemis, 33+6'da kes dedi.
Evet sen paylaştın diye bende notlarıma eklemiştim sorayım diye. Sormadan ilk cümlesi bunu bırakıyoruz kesinlikle unutma dedi eşimi de tembihledi. Bu arada ben en son gittiğimde fiyata çocuğun testlerinin de dahil olduğunu öğrendim. İşitme testi ve bi iki test saydı bunlar rakama dahil dedi 5bine yakın bi rakam 4kusur dedi işte. Epidural istersem ekstra 700 tl dha ödemem gerekirmiş. Bi sonraki kontrolum bayramdan hemen önce o zaman sorucam epidural ve genelin zararlarını yararlarını ona göre ben epiduralciyim fakat hicbi bilgim yok sadece sadece bebeğimle ilk temas anını kaçırmamak ve onun her saniyesine canlı şahit olmak istediğim için. Nedense bana daha az anestezi verirler gibime geliyor. Genel ile epidural arasindaki farki iyice sorup eksisine artisina göre değerlendiricem ve onun da fikrini alıcam elbet. Günüm belli olunca iyice heycanlandim ya hadi hayırlısı bi yanım korku bi yanım onu koklamanin huzuruna yaklaşmanin telaşı, gözlerine bakıp ayaklarını sevmenin mutluluğu, tenine dokunup mimiklerine şahit olmanın muhteşemliği, ne kadar büyük bi hediye olduğunu düşünüp bağrımdan ayırmak istemeden bütün olmak istemenin eşsiz telaşı içindeyim annesini tamamlayacak olan parçam çok az kaldı kavuşmaya, karmakarışık duygular içindeyim :))Bende gecen hafta paylasmıstım ama bazı doktorlar 36ya kadar kullandırıyormus öyle yazanlar oldu
Elim gitmesin diye ilaç rafımdan indirdim :)
Ah yerim resmen şair yaptı seni Duru prenses :)Evet sen paylaştın diye bende notlarıma eklemiştim sorayım diye. Sormadan ilk cümlesi bunu bırakıyoruz kesinlikle unutma dedi eşimi de tembihledi. Bu arada ben en son gittiğimde fiyata çocuğun testlerinin de dahil olduğunu öğrendim. İşitme testi ve bi iki test saydı bunlar rakama dahil dedi 5bine yakın bi rakam 4kusur dedi işte. Epidural istersem ekstra 700 tl dha ödemem gerekirmiş. Bi sonraki kontrolum bayramdan hemen önce o zaman sorucam epidural ve genelin zararlarını yararlarını ona göre ben epiduralciyim fakat hicbi bilgim yok sadece sadece bebeğimle ilk temas anını kaçırmamak ve onun her saniyesine canlı şahit olmak istediğim için. Nedense bana daha az anestezi verirler gibime geliyor. Genel ile epidural arasindaki farki iyice sorup eksisine artisina göre değerlendiricem ve onun da fikrini alıcam elbet. Günüm belli olunca iyice heycanlandim ya hadi hayırlısı bi yanım korku bi yanım onu koklamanin huzuruna yaklaşmanin telaşı, gözlerine bakıp ayaklarını sevmenin mutluluğu, tenine dokunup mimiklerine şahit olmanın muhteşemliği, ne kadar büyük bi hediye olduğunu düşünüp bağrımdan ayırmak istemeden bütün olmak istemenin eşsiz telaşı içindeyim annesini tamamlayacak olan parçam çok az kaldı kavuşmaya, karmakarışık duygular içindeyim :))
Sorma bide balık burcu olmama rağmen aslında çok kütük bi kadınım eşim cok romantiktir süpriz hediye girla ben hiç beceremem öyle şeyleri cok odunum burcuma rağmen ama, duygusallik had safhada hele böyle karnımın sürekli kıpır kıpır olduğunu görünce cok duygulanıyorum tarihin belirlenmesinin de katkısı var bence :) bana dediki ağustosun son günü alırım gibi görünüyor ama o zaman ki şartlara göre sen ve bebek dayanacak durumda olursanız bir günde bir gündür 1 2 Eylülde olabilir size bağlı dedi. Ama asıl zorluk senin bundan sonra dedi bebek döndü kafası aşağıda doğum pozisyonunda kemiklerime inanilmaz baskı var çünkü olmasi gerekenden kilolu olduğu için kemiklerime basınç var. Vajina kemik ağrım had safhada yürürken bacaklarım zangır zangır bazen. Zorlandığım aşikar. Araç kullanma dedi ama benim yürüme takatim otobüse binme durumun imkansiz karnım hem genetik olduğu için hemde kilolu olduğum için gebelikte coooook büyüdü. Bide bu kemik ağrısı olunca otobüse bin git olayı bende imkansiz. Yürümek desen 10 dakika anca sonra hemen bi doğuracam hissiyati baskısı bebegin toplanması. Eşimin araba kullanmasını da beğenmiyorum, doktor sen kullanmayacaksin dedi napicam bu son ay bilmiyorum evde duruyim desem duramiyorum resmen 50 derece bi evde yaşıyorum her cephesi güneş alıyor cinnet sebebi. Yani ben bu kadar negatiflige karsi dayabilirsem adam 1 2 Eylül dediAh yerim resmen şair yaptı seni Duru prenses :)
Kacı demişti sana dogum icin
Bide eş zamanda hastane de komsu oluyormusuz
Ben burda çok araştırdım ama içime sinmedi hiçbiri, buradan taaa bagcılar Medipol e gidiyorum, orda ki doktorlara çok güveniyoruz, hatta burda yaşadığımız bir kaç kötü tecrübeden sonra 6 yaşında ki oğlum içinde hep oraya gidiyoruz.aa neguzel aynı semtin hamileleri canım şaka biyana hangi hastaneye gidiyosun ben medilafe gidiyorum bikac dr denedim hiçbirine ısınamadım şimdi selda hanıma başladım iyiki dedirtti tek muayenesiyle:) son artık degistirmiycem
Benimki de 3 hafta onde. Tup bebek surecinde baslamistim kullanmaya. Cok sukur bitiyor sonundaEvet benim bebgimde 3 hafta önde boy kilo olarak. Ben en başından beri kullanim amacını biliyordum pıhtılaşmaya uygun olduğum bariz belliydi. Başından beri kullanıyorum aynı dediğin gibi kesicem
BEnimki 1-2eylülü görmez gibi geliyor asıl tarih o olsadaSorma bide balık burcu olmama rağmen aslında çok kütük bi kadınım eşim cok romantiktir süpriz hediye girla ben hiç beceremem öyle şeyleri cok odunum burcuma rağmen ama, duygusallik had safhada hele böyle karnımın sürekli kıpır kıpır olduğunu görünce cok duygulanıyorum tarihin belirlenmesinin de katkısı var bence :) bana dediki ağustosun son günü alırım gibi görünüyor ama o zaman ki şartlara göre sen ve bebek dayanacak durumda olursanız bir günde bir gündür 1 2 Eylülde olabilir size bağlı dedi. Ama asıl zorluk senin bundan sonra dedi bebek döndü kafası aşağıda doğum pozisyonunda kemiklerime inanilmaz baskı var çünkü olmasi gerekenden kilolu olduğu için kemiklerime basınç var. Vajina kemik ağrım had safhada yürürken bacaklarım zangır zangır bazen. Zorlandığım aşikar. Araç kullanma dedi ama benim yürüme takatim otobüse binme durumun imkansiz karnım hem genetik olduğu için hemde kilolu olduğum için gebelikte coooook büyüdü. Bide bu kemik ağrısı olunca otobüse bin git olayı bende imkansiz. Yürümek desen 10 dakika anca sonra hemen bi doğuracam hissiyati baskısı bebegin toplanması. Eşimin araba kullanmasını da beğenmiyorum, doktor sen kullanmayacaksin dedi napicam bu son ay bilmiyorum evde duruyim desem duramiyorum resmen 50 derece bi evde yaşıyorum her cephesi güneş alıyor cinnet sebebi. Yani ben bu kadar negatiflige karsi dayabilirsem adam 1 2 Eylül dediikra duru da her zamankinden fazla kilolar almazsa artik bi zahmet annesine acıyıp ağustosu çıkarırız umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?