Düşünmüyorum ama almeda dogum yapınca instagramda paylaşmıştı vardır hala fotosu

Ayyyyy o ne öyle
Eee çalışmayalım mıymış, ona neymiş, kocam 5 bin fazla kazansaydı çalışmazdım bir sene ama başka şansın yok şuan Hey yarabbim yaaa.

En fazla anneme gidiyorum uzak zaten ben maltepdeyim o kartalda. Onda da dediğin gibi sarılarla idare edicez, iyiki diyorum çocuğun herşeyini hazır etmişim ne acelesi var diyenler bugün ayy iyiki yaptın yoksa yapamazdin sen diyolar iyice havalansin dolabi hafta içi siler yerleştiririm sonra geri sayarız artık. İçimden bi ses sanki sen normal doğum yapacaksin gibi inşallah öyle olur hayırlısı olsun diyelim hatta.

En büyük hobim 6 aylık bebeğimi bırakıp milletin ağız kokusunu çekmek deseydin. Sırf konuşmak olsun diye açılan çeneler var ya

Ayyyyy o ne öyle
Eee çalışmayalım mıymış, ona neymiş, kocam 5 bin fazla kazansaydı çalışmazdım bir sene ama başka şansın yok şuan Hey yarabbim yaaa.
Yok benimki keyfi oldugu icin bebekten önemlimiymiş uzmanlar bile iki yıl basında durun diyormus ne cahilmişim vs resmen bir paragraf hakaret edip durmus sustum bilerek seviyesine düşmeyeyim diye tabi bana yardırırken calısmak zorunda olan kadınların hislerini de acımasızca eleştirdi haberi yok ama bugun ki gördügüm kanlı pedden sonra bir kez daha ne kadar cesit cesit insan var onu hatırlamıs oldum

İç sesini seveyim hadi insallah öyle olur gönlümden gecende o yönde ama bakalım Rabbim neyi nasip edicek :)
Gercekten iyiki iyi kötü bitirmişiz alısverişi bende cok yavasladım halim yok yoruluyorum hemen ödemlerimde son hız devam ediyor ara ara kramplar bel agrılarım vs derken nenelere döndüm :)
Gercekten doktorumunda dedigi gibi para versem yapılacak sey cekilecek cile değil ama yavrumuzun bi tekmesi bile unutturuyor

Maddi ihtiyacı falan geçtim de ilk cocugumda 2 sene ücretsiz izin aldım. Mühendisim. Inanılmaz depresyona girdim. 15 kilo aldım. Tek dünyam çocuktu ve robota bağlamıştım.kimseyle görüşmedim. Ilk başlarda eşime çok sardım sonra O kadar kabugumaçekildim ki hoşgeldin diyip uyumaya gidiyodum. Son aylarda cocugumla hiç kaliteli zaman geciremedim. Millete kolay geliyo saçma sapan konuşup duruyolar. Tartışmaya değmez. 6 aydan once erken tamam kabul ama...

Şuan buz gibi denize girmeyi ne kadan çok isterdim gel gör ki 3 tarafı denizle çevrili ülkenin ankarasinda yaşıyorum yerime denize girin lutfen
İstanbul da yasıyoruz da ne oluyo bak calısıyorum suanda karnım burnumda :)
Hos calısmasamda denize gitmezdim
Havuz var ama oda korkutuyor zaten akıntım var ne olur ne olmaz iltihap falan kaparım diye

Ay hemde ne unutma ama böyle bazen hareket etmesi canımı yakar cinsten etim kesiliyor gibi bu normal mi acaba

Bende deneme yanma yöntemiyle sonunda içime sinen biyer buldum bakalım nasibimizdene varsa şansa

Dimi işte
Cocuk dogurunca anne oluyoruz evet ama hala bi kadınız
Kadınlıgını unutuyorsun belki dedigin gibi psikolojin bozuluyor depresyona girebiliyorsun kendine eşine evliliğine zarar verebiliyorsun
Hem çocuğum icin birikim yapmam hayat sartlarını dahada iyileştirmem lazım değil mi maddi durumum olsada yarına kimin garantisi var bir kibrite bir hastalıga bakar zenginlik dedigin sey
Aman ne bileyim ya
Herkes en mükemmel anne kendisi sanıyor

Ay hemde ne unutma ama böyle bazen hareket etmesi canımı yakar cinsten etim kesiliyor gibi bu normal mi acaba
Normal bendede var
İcimde sanki kemiklerimi kırmıslarda döndürüyorlar gibi bi acı veriyor :)
Güclüler işte maşallah ne güzel

Kizlar merhaba kalan eksiklerimi e bebekten netten alacagim bebek bezi sleepy alacagim kac numarayi kac paket almaliyim ?

Normal bendede var
İcimde sanki kemiklerimi kırmıslarda döndürüyorlar gibi bi acı veriyor :)
Güclüler işte maşallah ne güzel
Güçlüler mi bitti o zaman onu ısırıp sevmek için bi bahane daha demek güçlüler bitti o popo kol bacak

Kizlar merhaba kalan eksiklerimi e bebekten netten alacagim bebek bezi sleepy alacagim kac numarayi kac paket almaliyim ?
Canim yenidogan yada 1 numara diye geciyor ama bence stok yapma bi paket al. Çünkü bebeğin cildine bakarsin yaramaz. Biz kizlarla merhaba paketi aldik icinde yenidogan bezi sonra bi boy bezi alt acma bezi ve islak mendilli bi kofreydi. Sleepy merhaba seti yaz belki internette cikar hala satan vardir. 60 tl civari rakamlara aldık kofreyi. Bi çoğumuz öyle yapti denemek için güzel bi paket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…