Haha bekleriz teyzesi ayni anda dogurursak gelio yoğurabilirsinHahaha bahaneye ihtiyacımız oldugunu sanmıyorum
Bide seninki tombik dogucak ya nasipse bogumlarını ısırasım gelir
Doğurmasakta hastane kontrollerinde aşı gününde vs bile denk gelip mıncırabilirim adaşımızıHaha bekleriz teyzesi ayni anda dogurursak gelio yoğurabilirsin
Açlığımızdan ölmeyiz tabi çalışmasak ama belli bir standarda alışmış insan da depresyona girebilir maddi veya sosyal nedenlerle, bir yıl eve kapanmak depresyona sebep olabilir, kaldı ki ona ne.Yok benimki keyfi oldugu icin bebekten önemlimiymiş uzmanlar bile iki yıl basında durun diyormus ne cahilmişim vs resmen bir paragraf hakaret edip durmus sustum bilerek seviyesine düşmeyeyim diye tabi bana yardırırken calısmak zorunda olan kadınların hislerini de acımasızca eleştirdi haberi yok ama bugun ki gördügüm kanlı pedden sonra bir kez daha ne kadar cesit cesit insan var onu hatırlamıs oldum
Dogumdada biz görmicez kiAçlığımızdan ölmeyiz tabi çalışmasak ama belli bir standarda alışmış insan da depresyona girebilir maddi veya sosyal nedenlerle, bir yıl eve kapanmak depresyona sebep olabilir, kaldı ki ona ne.
Ped atmış ok belki dalga geçmek için yaptı, belki umarsızlığından yaptı, bu sitede çabuk müdahale ediliyor böyle şeylere, şaştım kaldım valla, akıl var fikir var yahu düşüncesi bile midemi bulandırdı. Bir de biz bayaadır kan görmüyoruz ya, polibim alınırken de kan görünce kötü oldum, doğumda alışcaz yapcak bi şey yok ama başkasınınki hayır yaaa ıyyyy.
Ay iğrenc ya
Baska bir topicte hamilemiyim diye soran bi kadının pedinin fotografını paylasmasını gördüm az önce
Burada gercekten o kadar değişik cesit cesit insan var ki aklım almıyor
Dünde biri bana cocugumu 6 aylıkken bakıcıya vericem diye dünya hakaret edip sende dogurdun diye anayım diye gecinirsin gibi bişeyler yazmıstı
En elitinden en varoşuna burada her karakterden kadın oldugunu yazdıgını unutuyorum bazen
Buda benim iç döküşüm olsun
bide ben dependi paylaştım diye gülersin bak neler varAy iğrenc ya
Baska bir topicte hamilemiyim diye soran bi kadının pedinin fotografını paylasmasını gördüm az önce
Dünde biri bana cocugumu 6 aylıkken bakıcıya vericem diye dünya hakaret edip sende dogurdun diye anayım diye gecinirsin gibi bişeyler yazmıstı
En elitinden en varoşuna burada her karakterden kadın oldugunu yazdıgını unutuyorum bazen
Ben bakıyorum okuyorum yazıyorum valla
neyse bizim grubumuz güzel. ben başka hiç bir gruba bakmıyorum saçma sapan insanlar var gerçekten
Kız kullanılmısını atmıs ya pislik hic komik değildi obide ben dependi paylaştım diye gülersin bak neler var
Merhaba canım eğitimdeki hemşire de sleepy'yi ısrarla tavsiye etti, ben premium çara almış bulunduğum için alamayacağım ama ıslak havlusunu aldım sleepy'nin o da saf su ve bambudan üretilmiş. İnternetten aldım ben de, ıslak havlunun suyu akmıştı biraz, ama e-bebek güzel paketler diye düşünüyorum. Ben 1 numara aldım çünkü primada 0 prematüreydi. Hemşire de yenidoğan alın ilk zamanlar için dedi. Ben bir paket 98'li 1 numara (2-5kg) aldım, bir paket de 88'li 2 numara (4-8kg) aldım. Stok yapmayı düşünmedim memnun kalacak mıym ve bebeğin kilosu ne olacak bilmiyoruz sonuçta.Kizlar merhaba kalan eksiklerimi e bebekten netten alacagim bebek bezi sleepy alacagim kac numarayi kac paket almaliyim ?
Tamam canım benim teşekkür ederimcanım benim bir arkadaşım o şekilde almıştı, sıkıntı olmadı
Artık böyle ağrılar normalmiş telaşlanma çoğumuzda oluyorKızlar kasığım adet ağrısı gibi ağrıyor özellikle sağ taraf neden ki
En yakın arkadaşım 56 kiloyla doğuma gitti kuzucum gebelik diyabeti vardı onunRahatladım valla çok teşekkür ederim :) benim de şimdiye kadar en yüksek 88 çıkmıştı açlık tabi. Yoksa 70 küsür vs çıkıyor. 67 yi görünce gebelik şekerinin böyle bir etkisi de olabilir mi diye endişelendim. 100 kilo üzeri olunca sağolsun herkes aaa şeker yok mu olması lazım diye tetikte bekliyor töbe tövbe :) Doktordan da cevap gelmedi henüz ondan sordum iyi ki de sormuşum teşekkürler :)
Ben niye görmedim yaa paketin içini açmadım ben de aldım bir paket amabide ben dependi paylaştım diye gülersin bak neler var
Kizlar merhaba kalan eksiklerimi e bebekten netten alacagim bebek bezi sleepy alacagim kac numarayi kac paket almaliyim ?
Sayfa 2654 üşenmedim buldumBen niye görmedim yaa paketin içini açmadım ben de aldım bir paket ama
Var var 36-42 beden yazıyor ama ben 40 beden olsam sıksın istemem büyük alabilirdim diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 2290489 Eki Görüntüle 2290490
Bu dependte de L beden alin diye oneriyorlar bende 40 bedenim sanirim en iyi L olur :)Sayfa 2654 üşenmedim buldum
Sen de bir idrar tahlili yaptırsan aslında . Benim de çok ağrılarım vardı bir kaç gündür, idrar yolu enf. muş sebebi.
Bende yarına randevu aldım canım, çantam hazırda inşallah vaktiyle gelsinler. Benim bu 3. sezeryan olacak
Ben orta aldım L daha iyidir belki ama zaten 66kgyum M de olur kilo skalasına göre :)Bu dependte de L beden alin diye oneriyorlar bende 40 bedenim sanirim en iyi L olur :)
Doktorun riskli görse kullanma derdi boşver takma kafanaBunları bana devletteki dahiliyeci verdi, kendi doktorum izinde, telefonda sordum sakıncası yok dedi.
Malesef onlardan sürüsüyle var canımAy iğrenc ya
Ay maşallahh, hep böyle güzel haberler alalım inşallahSelamlar, doktordan geldik 34. Haftamız net 2400 gr diyebilirim dedi boyu da 47-48 cm kızımın. Yüzünü her zamanki gibi göremedik. Eli kolu ayağı ne varsa kapatiyo tripli kızım. Nstde hiç sancim çıkmadı şükür. 2 hafta sonra gidicez bakalim.
Kızlar kordon kanı bankası falan araştırdınız mi hiç? Düşünen var mi?
Aynen bende daha ne kadar sok olabilirim diye her gün sasırıyorum orada :)Malesef onlardan sürüsüyle var canımbana da bu yerleşme kanaması mı acaba diye kanlı peçete resmi atanlar olmuştu. Tüp bebek topiklerinde çok takıldığım için özelden mesajla bişeyler soranlar oluyor seve seve cevaplıyorum ama kimisi de böyle olayı abartıyor. Dediğin gibi çeşit çeşit insan var. Bdv deki konuları okudukça hayretler içinde kalıyorum ne rezil yaşamlar var. Halimize bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?