Açlığımızdan ölmeyiz tabi çalışmasak ama belli bir standarda alışmış insan da depresyona girebilir maddi veya sosyal nedenlerle, bir yıl eve kapanmak depresyona sebep olabilir, kaldı ki ona ne.
Ped atmış ok belki dalga geçmek için yaptı, belki umarsızlığından yaptı, bu sitede çabuk müdahale ediliyor böyle şeylere, şaştım kaldım valla, akıl var fikir var yahu düşüncesi bile midemi bulandırdı. Bir de biz bayaadır kan görmüyoruz ya, polibim alınırken de kan görünce kötü oldum, doğumda alışcaz yapcak bi şey yok ama başkasınınki hayır yaaa ıyyyy.

Dogumdada biz görmicez ki
Hayır yani ne akla hizmet atarsın
Sikayet ettim sikayet nedenine ıy iğrenc yazmaktan baska bişey bulamadım

neyse bizim grubumuz güzel. ben başka hiç bir gruba bakmıyorum saçma sapan insanlar var gerçekten

bide ben dependi paylaştım diye gülersin bak neler var

neyse bizim grubumuz güzel. ben başka hiç bir gruba bakmıyorum saçma sapan insanlar var gerçekten
Ben bakıyorum okuyorum yazıyorum valla
Bazen yardımcı oluyorum bazen tartısıyorum ama genel itibariyle okudukca hayatıma hayatımdaki herşeye yüz bin milyon kere sükrediyorum :)

Kizlar merhaba kalan eksiklerimi e bebekten netten alacagim bebek bezi sleepy alacagim kac numarayi kac paket almaliyim ?
Merhaba canım eğitimdeki hemşire de sleepy'yi ısrarla tavsiye etti, ben premium çara almış bulunduğum için alamayacağım ama ıslak havlusunu aldım sleepy'nin o da saf su ve bambudan üretilmiş. İnternetten aldım ben de, ıslak havlunun suyu akmıştı biraz, ama e-bebek güzel paketler diye düşünüyorum. Ben 1 numara aldım çünkü primada 0 prematüreydi. Hemşire de yenidoğan alın ilk zamanlar için dedi. Ben bir paket 98'li 1 numara (2-5kg) aldım, bir paket de 88'li 2 numara (4-8kg) aldım. Stok yapmayı düşünmedim memnun kalacak mıym ve bebeğin kilosu ne olacak bilmiyoruz sonuçta.

canım benim bir arkadaşım o şekilde almıştı, sıkıntı olmadı
Tamam canım benim teşekkür ederim
Kızlar kasığım adet ağrısı gibi ağrıyor özellikle sağ taraf neden ki
Artık böyle ağrılar normalmiş telaşlanma çoğumuzda oluyor
En yakın arkadaşım 56 kiloyla doğuma gitti kuzucum gebelik diyabeti vardı onun
Hiç kiloyla bağdaştırmasınlar
Biraz genetik biraz da hamileyken ki yediğimiz içtiğimiz şeyler

Kizlar merhaba kalan eksiklerimi e bebekten netten alacagim bebek bezi sleepy alacagim kac numarayi kac paket almaliyim ?

Ben Sleepy Naturel 1 numara aldım, 2'li pakette 80 adet var. Memnun kalırmıyım, bebeğim alerji pişik vs olur mu tam emin olmadığım için çok fazla almadım. İnternetten sipariş verdim bir günde geldi zaten. O yüzden duruma bakar ona göre alırım diye düşündüm.

Sen de bir idrar tahlili yaptırsan aslında . Benim de çok ağrılarım vardı bir kaç gündür, idrar yolu enf. muş sebebi.

yarın gidicem bakalım nolcak

Bende yarına randevu aldım canım, çantam hazırda inşallah vaktiyle gelsinler. Benim bu 3. sezeryan olacak

bende gidicem napayım normalde haftayaydı ama tedirgin oluyorum
bende normalde bayram bi geçsin diyodum çanta için iyiyim diye
mis gibi koksun yeni yıkansın diye ama sonra ağrılar oldukça bu hafta yapıcaktım
zaten inş.yarın bişey olmazda hazırlamaya vaktim olur:

Malesef onlardan sürüsüyle var canım bana da bu yerleşme kanaması mı acaba diye kanlı peçete resmi atanlar olmuştu. Tüp bebek topiklerinde çok takıldığım için özelden mesajla bişeyler soranlar oluyor seve seve cevaplıyorum ama kimisi de böyle olayı abartıyor. Dediğin gibi çeşit çeşit insan var. Bdv deki konuları okudukça hayretler içinde kalıyorum ne rezil yaşamlar var. Halimize bin şükür

Ay maşallahh, hep böyle güzel haberler alalım inşallah
benimde yarın kontrolüm var, son günler korkumdan proteine ağırlık verdim
kordon bankası biz düşünüyoruz, bu sene ortası itibariyle yurdışı kordon bankalarıyla çalışılması yasaklanmış Sağlık bakanlığı tarafından, benim doğum yapacağım hastanenin böyle bir hizmeti doktor alırız kordonunu dedi,
yani ben işe geri dönene kadar perişan olacağız ama bu fırsatı da kaçırmak istemiyoruz

Aynen bende daha ne kadar sok olabilirim diye her gün sasırıyorum orada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…