Bana kadin dogumcu arkadasimin soyledigi ilk 40 gun gercekten sakinmak gerekiyor. Daha sonra evet rahat olmak lazim. Mikroba da alistirmak lazim.

Ins saglikla kucaklarsiniz bebeginizi

Sadece o degerlere bakilacaksa aç olmaniz sart değil.

Günaydın herkese.
Dün kontrol vardı 33.haftadaymisiz 2170 gr olmusuz.Su da iyi dedi.Aceleciligimden normal mi sezeryan mi ihtimal ne diye sordum daha erken dedi doktor:)nst çekildi ilk kez.Normal çıktı.Bende Halsizlik cok fena. demiri eksik etme dedi ama duzenli ilac kullansam ah keske.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kilo da aldı başını gidiyor 69 ile hamile kalmıştım bu aya kadar 6 kilo aldım.bu ay 4 kilo aldım.Sıkıntı çıkmadı çok şükür ama dikkat etmemde fayda var.

bence gayet mantıklı. hem sonrasında tatillerimizde bile kullanabiliriz sadece bebek için düşünmemek gerek. bundan alıcam bende :) desen çeşitleri var mı ki?
Bu fiyata sadece mavisi var en uygunu buydu ama biraz daha vereyim farklı farklı olsun diyorsan baska kullanıcılrda her rengi var neredeyse
Aynen valizde cekmecede vs her türlü kullanılır plastik kokusu vardı onun icin ben deterjanlı suya bastırdım oda hemen cıktı

Benim doktor "ishal de olma" dedi her gun mu icmek lazim? Doktor ihtiyacin olunca kullan dedi ama zaten bir suru ilac aliyorum araya bir de onu sikistiramiyorum.
Hayır her gün icersen telef olursun
Bildigim lağma etkisi yapıyor evde olacagın bi günün gecesinden ic
Ben haftada bir kullanıyorum veya bikaç gün üst üste gidemezsem wcye haftada iki oluyor en fazla

Ben bi ane unicornlu aldım lcw de indirimden
Gayet tatlı
Bi iki tane nevresim yetmez ki zaten kaka yapıcak yıkacagız falan :)

Benim de aksine çok köpürdü, geçen tüller için kullandım. Galiba çok fazla kullandım, tüllerin üstü bile köpük köpük kaldı
Alla alla ben belkide cok az koyuyorumdur
Bi kasık kadar koyuyorum öyle söyliyim
Bide benimki granül olan
40 derecese yıkayıp ekstra durulamayı seciyorum

Bende 4-5ay veya 5-6ay arası bi ayda dört kg almıstım doktor seker yüklemeyi yaptırmıstı o yüzden
Dikkatli ol sende

Günaydın buarada herkese bende güne kötü başlayanlardanım

Sabah servise yetişmeye calısırken yollarımızı iski sagolsun mahvetmiş oldugu icin ine cıka belirli yerlerden yürüyordum. Köpek sürüleri ceteleri falan oluyor böyle ücerli beserli geziyorlar simdiye kadar ne bi zararlarını gördüm ne bi insana arabaya vs havladıklarını. Hemen bir metre ya var ya yok yakınından gecerken bi tanesi ayaga kalkıp dibimde havlamaya bi basladı. Zaten servise yetişiyorum panigim yürüyebilecegim alan kısıtlı her yer toprak kümesi bide beklemedigim anda beklemedigim bi ses tonuyla dibimde havlaması derken havada kendimi zıpladıgımı cıglık attıgımı hatırlıyorum ellerim bi süre titredi korkudan su falan ictim ama cok işe yaramadı tabi
Yaklasık bi saattirte kasıklarımda bıcak kesigi agrısı gecmiyor hic bu kadar uzun sürmemişti
Bebegimin hareketleri var iyi kötü ama bişey olmamıstır dimi

Olmamistir korkma. Aniden oldugu icin oyle oluyor. Ama hareket rutinine bak herhangibir farklilik gorursen doktora git.

olmamıştir inşaallah canım
geçmiş olsun kendini dinle biraz takip et bakalım

Ya ben yine aciktim ve canim kahvalti hazirlamak istemiyor. Hava asiri sicak yastigim terden islanmis uyandim yine. Of binaldim evin icinde bile durulmuyor ve aciktim. Yemek yapmak cok zor geliyor bana artik. Aslinda hersey cok zor geliyor. Boyle usengec olan var mi icinizde

Üşengeç olmak isteyen ama olamayan var
Malum hala işe gidip geliyorum işyerinde resmen kafam düşüyor uyumak calısmak istemiyorum ama yapılcak işler var evde olsam senin gibi yapardım kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…