Ben sürekli kabız gibiyim hemoroid imde var ama mecbur ıkınıyorum
Magnesir calcinee bildigin su gibi ishal yapıyor
Büyük kasıktan silme olacak sekilde bardaga koy karıstır bekletmeden ic ama aksam yap sabaha fena bi sekilde tuvalette alıyorusn solugu

Sincap mi ay ne harika biyerde yasiyosun tam benlik

Bas doguma yaklasinca vucuda gore baya büyük oluyomus ya ondan olabilir belki

Sincap mi ay ne harika biyerde yasiyosun tam benlik
Evet canim yesilliklerin, cam agaclarinin ortasinda evimiz,sincaplardan korktu gülcecik ‍♀ insallah seneye kosturacak buralarda,anneannesi yuruyecek konusacak..

Eklentiler

• 20190727_091422-01.webp
    218,3 KB · Görüntüleme: 65
Benim doktor "ishal de olma" dedi her gun mu icmek lazim? Doktor ihtiyacin olunca kullan dedi ama zaten bir suru ilac aliyorum araya bir de onu sikistiramiyorum.

Olmamasi mumkun degil..ben 2haftadir anneme moral vereyim diye gulerken icin icin agliyorum..guclu duruyorum bir an geliyor soyledigi bir sey aklima geliyor basliyorum tuvaletlerde aglamaya..ama sakinlestim daha da teslimiyet tamamen..iiyi olacak inanci herkeste var ben teslim olmus haldeyim kendimi kotuyede alistirdim iyiye de..senin gibi hergun hastanedeydim hala tek bir hece cikmadi agzindan risk devam ediyor diye bir kisi sabahliyor yaninda zaten ihtiyaclari oluyor..ne zor seyle sınandik..canindan parca..ama dedigin gibi bebisleri dusunmek zorundayiz bende bayramdan sonra donmek zorundayim aklim hep burada kalacak..benim gibi anlarlar mi bakarlar mi vs..cok zor..ama bugunlerimizde gececek..cocuklar ilac gibi gelecek..

Senin de çok az kaldı.... Çok heyecanlı benim kız da erken gelicek gibi en azında 36yı doldurum inşallah diye dua ediyorum sürekli.

Aynı şekilde bizde deniz kenarında çekim yaptık, eşimle aynı renk tişört-kot giydik. Denizin içinde filan poz verdik, eski ahşap evlerin önünde, begovillerin arasında vs çok güzel oldu. Hemde plansız olduğu için telefonumla çektik ama profesyonel çekimi aratmadı. Bende tavsiye ederim, o kadar para vermeye gerek yok.

Benim doktor "ishal de olma" dedi her gun mu icmek lazim? Doktor ihtiyacin olunca kullan dedi ama zaten bir suru ilac aliyorum araya bir de onu sikistiramiyorum.
o ilaç hergün kullanilirsa doz artımı yapmak zorunda kalirsin
bir de bana acayip karın ağrısı yapiyor
ve içerken çıldırıyorum acayip kum gibi hergün dayanabilir misin o hisse bilmem

Ben de şimdi lcw den nevresim takımı aldım bi tane indirime girmiş çok uygundu fiyatı. Yastığını süs gibi başına koyarım diye düşündüm, nevresimi de battaniye örtecek olursam onu takarım dedim. Bir, iki tane de lastikli çarşaf alayım öyle mantıklı

Kızlar benimde artık her hafta kontrolüm yapılacak, karaciğer enzimler takip edilecek, her hafta nst yapılacak. Herhangi bir terslikte de hemen doğum.... İnşallah 36.haftayı sağ salim doldururuz diye dua ediyorum. İnşallah hepimiz sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza alıp eve gideriz

Doğum için doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneye gittim foto çekimi de fiyata dahilmiş o da ayrı güzellik oldu. Odalara göz attım filan. Artık resmen geri sayım başladı

Bu arada lcw de bebek nevresim ve pike takımlarında indirim var. Kalitesi nasıldır bilmiyorum ama çok ucuzdu aldım bi tane, en kötü ihtimal yedek yaparım dedim. Bakmak isteyen varsa haber vereyim dedim. Ben şundan aldım

Ben kullanıyorum
Aynen dedigin gibi köpürmüyor kokmuyor
Sabun oldugu icin köpürmesinide beklemiyordum hatta ben extra durulama yaptırıp kullanıyorum
Benim de aksine çok köpürdü, geçen tüller için kullandım. Galiba çok fazla kullandım, tüllerin üstü bile köpük köpük kaldı

Aldığım ürünlerde hep 30 derecede yıkayın yazıyor, ben 30 da yıkadım, yazık kötü olmasın kıyafetler
Ben de 30da yıkadım. Sonuçta kusmuk yok, kaka yok sonra ütülediğim için yeterince dezenfekte olmuştur. Ya bi de çocukları aşırı hijyene alıştırmamak lazım bence. Yeni doğan oldukları için tabiki hassas olucaz ama sonra elbet hayatım gerçekleri ve mikropları ile karşılaşacaklar

İlk oğlumda da 40 gün ütüledim sonra bıraktım, bağışıklıklarının kuvvetli olması için çok sakınmamak lazım

huriye048 canım sana bişey soracaktım. Yarın alt, ast, ggt tahlilleri yaptırıcam aç olmam gerekir mi? Doktoruma mesaj attım ama dönmedi. Başka bir ilçeden gidicem hastaneye 1buçuk-2 saat yol sürüyor o kadar saat aç kalmak sabah beni mahvediyor aç olma zorunluluğu yoksa kahvaltı yapıcam inşallah sabah 9a kadar görürsün mesajımı, ya da doktorum görür

Aldığım ürünlerde hep 30 derecede yıkayın yazıyor, ben 30 da yıkadım, yazık kötü olmasın kıyafetler
Ya ben o etiketlere guvenmiyorum. Daha 60 derecede yikayin diyen etikete rastlamadim. Artik her seye ya 30 C'de yikayin ya da elde yikayin diye etiket basiyorlar. Kumas kalitelerine o kadar guvenmiyorlar ki. Nevresimlere de ic camasirlarina da 40 C'de yikayin diyorlar. Hepsini de 60'ta yikiyorum. Cogu seyi elde yikayacaksam makine niye var, ic camasiri 40 derecede yikarsam nasil hijyen saglarim, kafamda deli sorular. Bundan sonra fazla kirli olmayan bebek kiyafetlerini 40'ta yikarim, lekelileri yine 60. Zaten kac kere giyecek ki cogunu. Varsin agzi yuzu kaysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…