- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Ben sürekli kabız gibiyim hemoroid imde var ama mecbur ıkınıyorumSeni en iyi ben anlarim, ben de sekerden korkuyorum. Kabiz olmamak lazim cunku ikinmamak gerekiyor diye biliyorum. Benim doktorum bana magnesie calsie (yanlis yazmis olabilirim) diye bir ilac verdi ama pek faydasini gormedim, dozunu ayarlayamamis olabilirim. Bol su, corba, kayisi hosafi filan idare etmeye calisiyorum.
Aynen normal degilne vicdansız manyak mış
Sincap mi ay ne harika biyerde yasiyosun tam benlikYaaaa cok sevindim cok sükürrr..boyle korkutuyolar arada annesi hep iyi olsunlarbizimde sabaha karsi.pencere kenarina sincap geldi..tiz sesle bagirdikca bizimki icerde tekme atti senkronize oldular ne guldum bu sabah..korktumu yavrum bilmiyorum o bagiriyo bizim zilli tekme atiyo
Bas doguma yaklasinca vucuda gore baya büyük oluyomus ya ondan olabilir belkiM Mimicikk doktora sordum hareketleri duruşundan dolayı dedi, yine ters dönmüş bizimki kafa yukarda ayaklar aşağıda. Nst'n gayet iyi dedi ilk kez girdim nst'ye. Baş ölçümü ile bacak ölçümü arasında 3 haftaya yakın fark var, neden böyle bilmiyorum, soramadım da biz ultrasondayken sürekli sekreteri birşey sordu başka bi hastayla ilgili, sonra da unuttum sormayı.
bence gayet mantıklı. hem sonrasında tatillerimizde bile kullanabiliriz sadece bebek için düşünmemek gerek. bundan alıcam bende :) desen çeşitleri var mı ki?morcivertkedi
Alas Valiz Düzenleyici Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Alas Valiz Düzenleyici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, Alas Valiz Düzenleyici ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Evet canim yesilliklerin, cam agaclarinin ortasinda evimiz,sincaplardan korktu gülcecikSincap mi ay ne harika biyerde yasiyosun tam benlik
Benim doktor "ishal de olma" dediBen sürekli kabız gibiyim hemoroid imde var ama mecbur ıkınıyorum
Magnesir calcinee bildigin su gibi ishal yapıyor
Büyük kasıktan silme olacak sekilde bardaga koy karıstır bekletmeden ic ama aksam yap sabaha fena bi sekilde tuvalette alıyorusn solugu
Olmamasi mumkun degil..ben 2haftadir anneme moral vereyim diye gulerken icin icin agliyorum..guclu duruyorum bir an geliyor soyledigi bir sey aklima geliyor basliyorum tuvaletlerde aglamaya..ama sakinlestim daha da teslimiyet tamamen..iiyi olacak inanci herkeste var ben teslim olmus haldeyim kendimi kotuyede alistirdim iyiye de..senin gibi hergun hastanedeydim hala tek bir hece cikmadi agzindan risk devam ediyor diye bir kisi sabahliyor yaninda zaten ihtiyaclari oluyor..ne zor seyle sınandik..canindan parca..ama dedigin gibi bebisleri dusunmek zorundayiz bende bayramdan sonra donmek zorundayim aklim hep burada kalacak..benim gibi anlarlar mi bakarlar mi vs..cok zor..ama bugunlerimizde gececek..cocuklar ilac gibi gelecek..Bazen ben de psikolojik cokus oluyor bir de esimle hayal ediyorduk dogumu falan ama bu gece cok kotu oldum ne uyku var bebek asagiya baski yapti cok korktum kucuk kizim surekli onu birakip gidicem saniyor kriz geciriyor bugunler gececek insallah 3 hafta oldu yasanilanlar da agir ama veren de Allah uzerimizden kaldiracakta Allah insallah iste hergun hastaneye gidiyordum bugun gidemedim bi kayinvalidem gelme dedi aklim hep orada ama iste bebegimi de cocuklarimi da dusunmem lazim Allah im sana da bana da ferahlik versin nerede sıkıntısi olan varsa ferahlatsin canim
Senin de çok az kaldı.... Çok heyecanlıAy haftasonu sürekli işlerim işlerim vardı ,sayfaları geriden takip ediyorum
Artık herkes ağırlaşmaya başladı, bebek hareketleri coştu, doğumlar yaklaştı , inşallah herkesten vaktiyle güzel haberler alırız önümüzdeki haftalarda, bende umarım 38.haftayı doldururum, doktorum 37 bile olabilir demişti. Beslenmeme yine odaklanıp kaliteli gıdalar yemeğe özen göstereceğim kısmet olursa bayram arefesinde 10 ağustosta randevum var , bayram öncesi göreyim seni dedi doktor. zaten 2 haftada birdi artık randevular.
Cumartesi günü arkadaşım ütülerimi yaptı saolsun dolabına yerleştirdik, kurumayan beyazlar bana kaldı kalanları haftaiçi ütülerim , gecelikler terzide perşembe günü alacağım. Valizimide bu hafta içi hazrlayacağım . haftasonum yoğundu, brkaç işimi halettikten sorna arkadaşımıda alıp eşimle fotoğraf çekilmeye gittik, çok güzel pozlar çıktı en beğendiklerimi çıkartıp kızımın resim albümüne ekleyeceğim ilerdevakti olan varsa güzel bir kombinle biraz manzaralı biryerde bir kaç poz çekilin derim çok keyifliydi
o ilaç hergün kullanilirsa doz artımı yapmak zorunda kalirsinBenim doktor "ishal de olma" dediher gun mu icmek lazim? Doktor ihtiyacin olunca kullan dedi ama zaten bir suru ilac aliyorum araya bir de onu sikistiramiyorum.
Ben de şimdi lcw den nevresim takımı aldım bi tane indirime girmiş çok uygundu fiyatı. Yastığını süs gibi başına koyarım diye düşündüm, nevresimi de battaniye örtecek olursam onu takarım dedim. Bir, iki tane de lastikli çarşaf alayım öyle mantıklıBen önceki gebeliğimde almıştım park yatak icin hiç kullanılmıyor (park yatagin kenarlari yumusacik zaten) yastık zaten 2 yaşına kadar kullanılmıyor yorgan da bebek küçükken kullanılmıyor battaniye yetiyor çarşaf işe yarıyor sadece. Bu gebeliğimde sadece lastikli çarşaf diktirdim uyku seti almadim
Benim de aksine çok köpürdü, geçen tüller için kullandım. Galiba çok fazla kullandım, tüllerin üstü bile köpük köpük kaldıBen kullanıyorum
Aynen dedigin gibi köpürmüyor kokmuyor
Sabun oldugu icin köpürmesinide beklemiyordum hatta ben extra durulama yaptırıp kullanıyorum
Aldığım ürünlerde hep 30 derecede yıkayın yazıyor, ben 30 da yıkadım, yazık kötü olmasın kıyafetlerBilmem ki icim rahat etmedi.
Ben de 30da yıkadım. Sonuçta kusmuk yok, kaka yokAldığım ürünlerde hep 30 derecede yıkayın yazıyor, ben 30 da yıkadım, yazık kötü olmasın kıyafetler
İlk oğlumda da 40 gün ütüledim sonra bıraktım, bağışıklıklarının kuvvetli olması için çok sakınmamak lazımBen de 30da yıkadım. Sonuçta kusmuk yok, kaka yoksonra ütülediğim için yeterince dezenfekte olmuştur. Ya bi de çocukları aşırı hijyene alıştırmamak lazım bence. Yeni doğan oldukları için tabiki hassas olucaz ama sonra elbet hayatım gerçekleri ve mikropları ile karşılaşacaklar
Ya ben o etiketlere guvenmiyorum. Daha 60 derecede yikayin diyen etikete rastlamadim. Artik her seye ya 30 C'de yikayin ya da elde yikayin diye etiket basiyorlar. Kumas kalitelerine o kadar guvenmiyorlar ki. Nevresimlere de ic camasirlarina da 40 C'de yikayin diyorlar. Hepsini de 60'ta yikiyorum. Cogu seyi elde yikayacaksam makine niye var, ic camasiri 40 derecede yikarsam nasil hijyen saglarim, kafamda deli sorular.Aldığım ürünlerde hep 30 derecede yıkayın yazıyor, ben 30 da yıkadım, yazık kötü olmasın kıyafetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?