Cok gecmis olsun cok korktugun icin kasilmissindir devam ederse dr a sorarsin bebek hareketleri normalse birsry olmaz gonlunu ferah tut bol su ic canim

Ben de dun sancilandim kasilma cok oldu sabaha kadar surdu ama duzensiz hic uyumadim neredeyse 34 arti 5 teyim dr gel nst cektir dedi bebek dun harekette etmedi kasildi hep korktum ama simdi hareket ediyor yine de gidicem 36 artiya kadar dursa ya insallahh

Seninle takmini dogum gunlerimiz ayni. Ben de geceleri koltuk ve yatak arasinda geze geze uyumaya calisiyorum. Ev cok sicak ve uyuyamiyorum. Kasilma bende gun icinde 3 4 defa gelip gidiyor. Cok sukur simdilik iyiyim ama ilerleyen zaman ne gosterir bilemem.
Insallah 36 haftayi tamamlarsin.

İçini ferah tut bence de kötü bir şey yoktur.Geçen gün ani bir korku yaşadım şükür bir şey olmadı o esnada kendimizi kasınca sanci oluyor.Geçmiş olsun

bende ilk bunu alacaktım, sırf mavi diye vazgeçtim

Eline sağlık kuzucukla sağlıkla kullanın
Ben de hafta sonları öyleyim kahvaltıyı hep eşim hazırlıyor hafta içi de işe yetişcem telaşıyla hızlıca bişeyler hazırlıyom yiyip geçiveriyom

Ama ne hikmettir yemeği işten gelince daha bi zevkle yapıyom haftasonu evdeyken yine yemek yapmıyom
Harekette bereket vardır diye boşuna dememişler oturdukça oturuyom yattıkça yatıyom sonu yok

Günaydın aman çok geçmiş olsun, ürkmüşsün zaten hareketlerimiz zorlaştı panik, acele korku üstüne gelmiş
o anlık bişey merak etme, düşmenden korktum ben neyseki ucuz atlatmışsın

Gecmis olsun

Evet, masadan gidip bir sey almak bile sanki is gibi geliyor.

Tesekkur ederimmm. İyiyiz canim cok sukur beni cikaricaklar bu gun minik de solunum destegi alicakmis biraz. Ama iyi 2020 gr dogdu. Cumartesi gece suyum geldi aniden pazartesi sabah kendi geldi. Hemen ciger gelistirici igne yaptilar falan biraz bekletmeye calistilar.
ay gerçekten mi, tebrik ederim iyisiniz inşallah ikinizde
nasıl oldu peki

Selam kızlar,
35+1 deyim 36 hafta mı oluyor
bu haftadan sonra 1 haftam daha var ama bu hafta son bırakma kararı aldım eşim de beni gaza getirdi, zorlanıyorum yani işe harcayacağım eforu daha iyi beslenmeye ayırabilirim evde, doktorumda erken olabilir deyince bana vakit kalmayacak diye korkuyorum, biraz kendimle kalıp kızıma odaklanmak, yarım kalan kitaplarımı okumak, koşturmadan sakin kalmak istiyorum , kafam boşalsın biraz
doktoruma sordum yogaya devam etmem uygun olmaz değil mi diye , devam etmen sorun olmaz dedi, bugünde geçen haftaki iyi hoca var, daha tecrübeli belki bişeyler sorarım diye bugünde yogaya gideceğim.

Ben izne çıkınca yerime bakacak olan arkadaşıma dün işleri devretmeye başlamıştım , cumaya kadar bişey kalmaz,
işyerindeki eşyalarımıda ufak tefek götürüm artık, inanamıyorum bugünlere geldik resmen

Erkenci kuşa bak sen bebekler geleceği zamanı kendi seçer diyorlar çok doğru, bazen yapacak bişey yok. Toparlanıp sağlıkla annesinin kucağına gelsin , bol sütün olsun inşallah
Ben de doğum iznine 1 hafta erken çıkmayı düşünüyordum , şimdi kesin çıkmaya karar verdim kendimi yormak istemiyorum daha fazla

Aynen canim hundan sonra dinlen hazirliklarini tamamla. Benim canta falan hicbisey yoktu ortada. En azindan cantan hazir olsun. Kaliveriyosun oyle ortada esin ne bulursa koyup getiriyo sonra

Aynen canim hundan sonra dinlen hazirliklarini tamamla. Benim canta falan hicbisey yoktu ortada. En azindan cantan hazir olsun. Kaliveriyosun oyle ortada esin ne bulursa koyup getiriyo sonra
Dimi ya, evet son hazırlıkları tamamlarım , senin ilk çocuk muydu?
Süpriz yaptı minik ismi neydi

Evet ayniyiz seninle surekli baski hissediyorum yururken garip sanci giriyor kasiliyor bakalim dr a gidebilirsem bugun nnst ye gircem sagol insallah tamamlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…