Cok gecmis olsun cok korktugun icin kasilmissindir devam ederse dr a sorarsin bebek hareketleri normalse birsry olmaz gonlunu ferah tut bol su ic canimGünaydın buarada herkese bende güne kötü başlayanlardanım
Sabah servise yetişmeye calısırken yollarımızı iski sagolsun mahvetmiş oldugu icin ine cıka belirli yerlerden yürüyordum. Köpek sürüleri ceteleri falan oluyor böyle ücerli beserli geziyorlar simdiye kadar ne bi zararlarını gördüm ne bi insana arabaya vs havladıklarını. Hemen bir metre ya var ya yok yakınından gecerken bi tanesi ayaga kalkıp dibimde havlamaya bi basladı. Zaten servise yetişiyorum panigim yürüyebilecegim alan kısıtlı her yer toprak kümesi bide beklemedigim anda beklemedigim bi ses tonuyla dibimde havlaması derken havada kendimi zıpladıgımı cıglık attıgımı hatırlıyorumellerim bi süre titredi korkudan su falan ictim ama cok işe yaramadı tabi
Yaklasık bi saattirte kasıklarımda bıcak kesigi agrısı gecmiyor hic bu kadar uzun sürmemişti
Bebegimin hareketleri var iyi kötü ama bişey olmamıstır dimi
Ben de dun sancilandim kasilma cok oldu sabaha kadar surdu ama duzensiz hic uyumadim neredeyse 34 arti 5 teyim dr gel nst cektir dedi bebek dun harekette etmedi kasildi hep korktum ama simdi hareket ediyor yine de gidicem 36 artiya kadar dursa ya insallahhYa ben yine aciktim ve canim kahvalti hazirlamak istemiyor. Hava asiri sicak yastigim terden islanmis uyandim yine. Of binaldim evin icinde bile durulmuyor ve aciktim. Yemek yapmak cok zor geliyor bana artik. Aslinda hersey cok zor geliyor. Boyle usengec olan var mi icinizde
Seninle takmini dogum gunlerimiz ayni. Ben de geceleri koltuk ve yatak arasinda geze geze uyumaya calisiyorum. Ev cok sicak ve uyuyamiyorum. Kasilma bende gun icinde 3 4 defa gelip gidiyor. Cok sukur simdilik iyiyim ama ilerleyen zaman ne gosterir bilemem.Ben de dun sancilandim kasilma cok oldu sabaha kadar surdu ama duzensiz hic uyumadim neredeyse 34 arti 5 teyim dr gel nst cektir dedi bebek dun harekette etmedi kasildi hep korktum ama simdi hareket ediyor yine de gidicem 36 artiya kadar dursa ya insallahh
İçini ferah tut bence de kötü bir şey yoktur.Geçen gün ani bir korku yaşadım şükür bir şey olmadı o esnada kendimizi kasınca sanci oluyor.Geçmiş olsunGünaydın buarada herkese bende güne kötü başlayanlardanım
Sabah servise yetişmeye calısırken yollarımızı iski sagolsun mahvetmiş oldugu icin ine cıka belirli yerlerden yürüyordum. Köpek sürüleri ceteleri falan oluyor böyle ücerli beserli geziyorlar simdiye kadar ne bi zararlarını gördüm ne bi insana arabaya vs havladıklarını. Hemen bir metre ya var ya yok yakınından gecerken bi tanesi ayaga kalkıp dibimde havlamaya bi basladı. Zaten servise yetişiyorum panigim yürüyebilecegim alan kısıtlı her yer toprak kümesi bide beklemedigim anda beklemedigim bi ses tonuyla dibimde havlaması derken havada kendimi zıpladıgımı cıglık attıgımı hatırlıyorumellerim bi süre titredi korkudan su falan ictim ama cok işe yaramadı tabi
Yaklasık bi saattirte kasıklarımda bıcak kesigi agrısı gecmiyor hic bu kadar uzun sürmemişti
bende ilk bunu alacaktım, sırf mavi diye vazgeçtimBu fiyata sadece mavisi var en uygunu buydu ama biraz daha vereyim farklı farklı olsun diyorsan baska kullanıcılrda her rengi var neredeyse
Aynen valizde cekmecede vs her türlü kullanılır plastik kokusu vardı onun icin ben deterjanlı suya bastırdım oda hemen cıktı
Eline sağlık kuzucukla sağlıkla kullanın
Ben de hafta sonları öyleyimYa ben yine aciktim ve canim kahvalti hazirlamak istemiyor. Hava asiri sicak yastigim terden islanmis uyandim yine. Of binaldim evin icinde bile durulmuyor ve aciktim. Yemek yapmak cok zor geliyor bana artik. Aslinda hersey cok zor geliyor. Boyle usengec olan var mi icinizde
Günaydın aman çok geçmiş olsun, ürkmüşsün zaten hareketlerimiz zorlaştı panik, acele korku üstüne gelmişGünaydın buarada herkese bende güne kötü başlayanlardanım
Ben cok koydugum halde kopuermedi.Alla alla ben belkide cok az koyuyorumdur
Bi kasık kadar koyuyorum öyle söyliyim
Bide benimki granül olan
40 derecese yıkayıp ekstra durulamayı seciyorum
ay gerçekten mi, tebrik ederim iyisiniz inşallah ikinizdeKizlar ne eylul ne agustoss benim aceleci minik temmuz annesi yapti benidogurdum erkendenn
Gecmis olsunGünaydın buarada herkese bende güne kötü başlayanlardanım
Evet, masadan gidip bir sey almak bile sanki is gibi geliyor.Ya ben yine aciktim ve canim kahvalti hazirlamak istemiyor. Hava asiri sicak yastigim terden islanmis uyandim yine. Of binaldim evin icinde bile durulmuyor ve aciktim. Yemek yapmak cok zor geliyor bana artik. Aslinda hersey cok zor geliyor. Boyle usengec olan var mi icinizde
ay gerçekten mi, tebrik ederim iyisiniz inşallah ikinizde
nasıl oldu peki
Erkenci kuşa bak senTesekkur ederimmm. İyiyiz canim cok sukurbeni cikaricaklar bu gun minik de solunum destegi alicakmis biraz. Ama iyi 2020 gr dogdu. Cumartesi gece suyum geldi aniden pazartesi sabah kendi geldi. Hemen ciger gelistirici igne yaptilar falan biraz bekletmeye calistilar.
Aa her sey yolundadir umarim? Erkenden kavusmussunuz ❤Kizlar ne eylul ne agustoss benim aceleci minik temmuz annesi yapti benidogurdum erkendenn
Aynen canim hundan sonra dinlen hazirliklarini tamamla. Benim canta falan hicbisey yoktu ortada. En azindan cantan hazir olsun. Kaliveriyosun oyle ortadaErkenci kuşa bak senbebekler geleceği zamanı kendi seçer diyorlar çok doğru, bazen yapacak bişey yok. Toparlanıp sağlıkla annesinin kucağına gelsin , bol sütün olsun inşallah
Ben de doğum iznine 1 hafta erken çıkmayı düşünüyordum , şimdi kesin çıkmaya karar verdim kendimi yormak istemiyorum daha fazla
Cok sukur canim yolundaAa her sey yolundadir umarim? Erkenden kavusmussunuz ❤
Dimi ya, evet son hazırlıkları tamamlarım , senin ilk çocuk muydu?Aynen canim hundan sonra dinlen hazirliklarini tamamla. Benim canta falan hicbisey yoktu ortada. En azindan cantan hazir olsun. Kaliveriyosun oyle ortadaesin ne bulursa koyup getiriyo sonra
Evet ayniyiz seninle surekli baski hissediyorum yururken garip sanci giriyor kasiliyor bakalim dr a gidebilirsem bugun nnst ye gircem sagol insallah tamamlarsinSeninle takmini dogum gunlerimiz ayni. Ben de geceleri koltuk ve yatak arasinda geze geze uyumaya calisiyorum. Ev cok sicak ve uyuyamiyorum. Kasilma bende gun icinde 3 4 defa gelip gidiyor. Cok sukur simdilik iyiyim ama ilerleyen zaman ne gosterir bilemem.
Insallah 36 haftayi tamamlarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?