Allah yardimciniz olsun canım dualarım sizinle

Kızlar park yatağın içine uyku seti almak gerekiyor mu? Hani şu normal beşiklere alınan yan koruma yastıklı filan olan takımlardan?
Ben önceki gebeliğimde almıştım park yatak icin hiç kullanılmıyor (park yatagin kenarlari yumusacik zaten) yastık zaten 2 yaşına kadar kullanılmıyor yorgan da bebek küçükken kullanılmıyor battaniye yetiyor çarşaf işe yarıyor sadece. Bu gebeliğimde sadece lastikli çarşaf diktirdim uyku seti almadim

Park yataklarin icine ne tur yatak alinmasi lazim?
Ben hepsiburadadan park yatak süngeri yazıp aldım, bebeklere sünger yatak öneriyorlar çok yumuşak olmayacakmış. Ben de 5cm kalınlığında bir sünger yatak aldım. Yaylı yatak mı alsam dedim ama gerek yok şimdilik belki 2 yaşından sonra alırım :)

Elinize saglik.. ben de kilitli buzdolabi poşetlerine koydum ağızlarını kapattım doğuma daha 6 hafta var. Koku olur mu yada sararma falan sizce kızlar?
Ben de ondan korktum poşetten çıkardım, onun yerine çeyiz gibi temiz bir çarşafa sardım öyle koydum bavula ütülü temiz kıyafetlerin hepsini :)

Kızlar ben valiz icin kese yaptırdım terziye ve hepsiburadadan valiz organizer ı aldım hava alan kumaş yapısı var
Aklınızda fikir olsun

Eklentiler

• 961FB338-4F67-4BFC-AF6C-0419E4A00BBB.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 2FB19526-C7D8-4A42-A567-B80C57DEF302.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 70
Seni en iyi ben anlarim, ben de sekerden korkuyorum. Kabiz olmamak lazim cunku ikinmamak gerekiyor diye biliyorum. Benim doktorum bana magnesie calsie (yanlis yazmis olabilirim) diye bir ilac verdi ama pek faydasini gormedim, dozunu ayarlayamamis olabilirim. Bol su, corba, kayisi hosafi filan idare etmeye calisiyorum.

Elinize saglik.. ben de kilitli buzdolabi poşetlerine koydum ağızlarını kapattım doğuma daha 6 hafta var. Koku olur mu yada sararma falan sizce kızlar?
teşekkürler canım hepimiz karınca kararınca hazirlaniyoruz nasıl tatlı telaş ilk kuzum da yaşayamadım ben de başımız çok kalabalıktı burdaki arkadaşlar gibi hayatla imtihanlarimiz vardı bunda yaşamak istiyorum bakalım kismet olur mu

iyi kuruduysa sanmam ama yine de dediğin iyi oldu arada kilitleri açar açar kaparım maksat hop diye alınıp gidilecek
forma sokmakti

Kızlar ben valiz icin kese yaptırdım terziye ve hepsiburadadan valiz organizer ı aldım hava alan kumaş yapısı var
Aklınızda fikir olsun
keseler çok tatli da ben de var hatta ama şöyle düşündüm acaba kirliyle karışmasın amacımıza hizmet etmez mi ?
poşet fikri daha kestirme geldi geldi bana sanki
baktin olmuyo içine doldur at gitsin
aslında çok öyle bi durum yasmadim ilk de ama hastane diyince beni bi tiksinme aliyo nedense kan idrar v.s. olabilir fikriyle poşet olayını çok sevdim herşeyi kilitli posetle kilitliyorum

Ben de ondan korktum poşetten çıkardım, onun yerine çeyiz gibi temiz bir çarşafa sardım öyle koydum bavula ütülü temiz kıyafetlerin hepsini :)

Kilitli poşet çok düzenli gorunuyo ama havasız kalır mi poşet kokusu siner mi bende kararsız kaldim dogumada var daha belirsiz nezaman olacağı, aslında deneyenlere sormak lazım, şimdi git terziye kese yaptır oda ugrastircak beni

Kirliyle belli eder kendini ya bunlar ütülü mis gibi duruyorlar :)
Aldıgım organizer ın boyuda cesit cesit en büyük boyunun kapalı halini valizin en altına yerleştirdim kullandıklarım pislendikçe icine atarım diye düşündüm
Zaten makinedede yıkanıyorlar nasıl olsa bişeycik olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…