ben bundan hiç görmedim roxy dalan kullanmıştım 5 sene önce
yine onu alırım diyorum hangisi daha iyi acaba:):)

ben de çok severim deterjan kokusunu doğal koku
parfümden bile oyüzden yumoş kullanıyorum valla
tabi bebeğime kullanamıycam ama dalin alırım ya heralde:):)

bu arada kızlar doğum yapanmı var ben
kaçırmış bütün sayfaları okuyamıyorum
anlık görmediğimden her girdiğimde sayaflar
oluyor iş yerinde bakamıyorum günü yaklaşan yoktu ama
sanırım erken geldiler...

Belirli ayı veya yaşı gectikten sonra onlara da kullanırız ama simdi erken ya zaten alerjigim yazık günah oda cekmesin :)
Joker den almıstım ben mühendisinoglu önermişti listesinde
Seninde aklında olsun bu liste :)

Eklentiler

• BAC8FA83-E70C-4CAD-BC9E-190FBED08C38.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 38
canım o kadar haklısınki ben izne ayrıldım ayrılalı daha bi uyuşuk bi fenayim çalışmak iyi geliyordu

Been oturduğum yerden bile kalkmak istemiyorum sürekli ay uy diye geziyorum aslında sadece karnım var başka yerden de kilo almadım ama nedense kendimi çekemiyorum resmen herşeye üşeniyorum

Valla kizlar ben de o karin toplanmasi gun icinde sik sik oluyor malum, ama bir agri aci hissetmiyorum. Sunu farketttim, buyuk tuvaletim geldiginde ya da gaz oldugunda o kasilmalar artiyor. Siz de bir gozlemleyin bakalim kendinizi. Belki gaz yapan yiyeceklerden sakinmak iyi gelebilir. Artik bu haftalarda sancilardan korkmaya luzum yok. Duzenli olmasin yeter ki benimkiler bazen ard arda oluyor, 1,5 aydir boyle oldugu icin alistim.

Ben bebeğin kıyafetlerini eti boron ile yıkayıp çift durulama yaptırdım.Diger çocuklarımda sabun tozu kullanıyordum.Bunda evde boron vardı onla yıkadım.Ütüledim hazır bir şekilde çantaya konulmayi bekliyorlar.Dogum-gebe eğitimine başvurdum pazartesi başlayacak inşallah.3 günlük.Gene pazartesi 32+3olacak ama rapor alacağım eylülün ilk haftasını sonraya aktarmak için 1 hafta 1 haftadır düşüncesi ile.

Canım mesajını şimdi gördüm, kıyamam yaa. Ben olsam kalpten giderdim orda şimdi iyisindir inşallah. O tarz korkular herhalde bebeğe zarar vermez ya sadece adrenalin salgılandığı için bebişte hisseder biraz o kadar

Beeennn ama mecburen kalkıp ite kaka bişeyler yapıyorum. Hele kahvaltı 1 saat içinde yapmazsam elim ayağım titremeye başlıyor mecbur kalkıp hazırlıyorum. Eskiden 10 dk da yaptığım işleri şimdi kaplumbağa gibi 1 saatte yapıyorum

Kendi doktoruma sordun kullanabilirsin dedi, alerji yaptı dedim sonra, bırak dedi. Bu akşam urocare'i kullanıcam tek dozluk toz ilaç, seninki de bu ilaç mı? Benim o sancılar geçti ama ilaca devam edemedim çok kötü alerji yaptı, dün bıraktım ilacı, bugün kızarıklıklar geçiyor, kaşıntım da azaldı.

H honey bunch canım korkma ben de bir kaç kez korku yaşadım, bebek adrenalini hissediyor ve tekmeleri artıyor. Bıçak kesiği ağrısı da korkudan kasların kasılmış olabilir. Çok geçmiş olsun oluyor böyle şeyler, bir aydır evdeyim dışarı çıktığım sayılıdır, tek başıma çıktığında hep başıma bi şey gelecek korkusuyla daha temkinli yürüyorum, bu sefer de bir ayak sesinden bile korkuyorum. Umarım şimdi daha iyisindir.

Geçmiş olsun bi anda korktuğun için oyle olmuştur ama farklı bise hissedersen dr a gözük bence

Ilaclarini kullanıyo musun canim inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…