Benim son bi haftadır gerçekten aklım çıkacak artık herşeyi düşünmekten sorgulamaktanbi de haftam erken olmasına rağmen karnım aşağıya çekti sanki kendini bugün hareketlerini hep göbeğimin alt tarafına doğru hissettim sanki biraz aşağıda gibi

Ay tembelligi attim bugun ve evi temizleyetim dedim. Balkondan basladim daginik ve pisti. Topladim orumcek aglarini temizledim. Sonra bir guzel yikadim. Sonra odaya gectim supurup sildim camini da sildim kapisini kapattim. Yetmedi salondan da 1 cam sildim. Koridor mutfak salon supurulup silindi. Camlar ve kapilar kaldi. Ama o tek odami kapi cam dahil hallettim. Banyoyu zorlansam da temizledim ama ben bittim yahu. Duş alip yattim simdi ama ayak biliklerim ve belim kopuyor.
Nerden geldiyse ustume pehlivanlik geldi. Sabahtan aksam yemegini bile yaptim. Vucudum dokuluyor. Ayaklarim benim degil sanki. Artik yarin aksama kadar yatarim.

Ilaclarini kullanıyo musun canim inşallah geçer

ilaç tek seferlk bişeydi başka yokki
cumartesi kontrole gidicem bakalım
tekrar tahlil yapar duruma göre belki başka verir
bi serum yedim bide tek seferlik ilaç işte toz olandan

Aman dikkat et kendine boşver kapı pencereyi
Yapcaksan da yavaş yavaş yap
Bulaşık makinesini bile zor boşaltıyorum
Evim çok kötü oldu

İyiyim iyiyiz cok sükür cok sagol ☺
Köpeklerden korkmam ama gebe kaldıgımdan beri yaklasmıyorum mikrop vs kapmıyım diye normalde önlerine kadar gider mama falan veririm
Ama bu bildigin durduk yere dibime koşup beklemedigim anda havlayarak hoplattı beni pis
Bebegime bişey olurmudan ziyade dogururmuyum diye korktum yalan yok

Valla elim ayagım titredi derler ya resmen yaşadım onu ama cok sükür karnım hala yukarda bebegim de aralarda buradayım merak etme diyor hareketleriyle
Ben işe gidiyorum mecbur sabahın körü cıkıyorum yola servis kapımdanda almıyor malesef artık Köpek gördümmü elli metre daha uzaga giderim :)))
Cok sagol

Kronik mi sende ki enfeksiyon cok gecmiş olsun
Yaralar daha cok zarar verir bebegine ilaçlarını ihmal etme derim

Cıldırmıs olmalısın bu haftadan bu kadar yorulurmu yahu

Sende de ortası yok ki kuzum ya hepten koyveriyorsun ya da evin altını üstüne getiriyorsun. Bu kadar yorma kendini parça parça yap. Ben ev işini bile yarım saat iş 15 dk mola şeklinde yapıyorum

Aman Allah korusun canım.

Sende de ortası yok ki kuzum ya hepten koyveriyorsun ya da evin altını üstüne getiriyorsun. Bu kadar yorma kendini parça parça yap. Ben ev işini bile yarım saat iş 15 dk mola şeklinde yapıyorum
Ev cok kotu olmustu. Iyice dagitinca boyle oldu. Normalde hic enerjim yoktu. Bugun geldi bir enerji yaptim iyi oldu ama yoruldum.

ilaç tek seferlk bişeydi başka yokki
cumartesi kontrole gidicem bakalım
tekrar tahlil yapar duruma göre belki başka verir
bi serum yedim bide tek seferlik ilaç işte toz olandan
Serum iyi gelir aslında tahlile göre geçmediyse verir eğer ağrın cok olursa acile falan gidersin canim

Kronik mi sende ki enfeksiyon cok gecmiş olsun
Yaralar daha cok zarar verir bebegine ilaçlarını ihmal etme derim
Teşekkür ederim kronik mi bilmiyorum ama faranjit sürekli tekrarliyo bende anlamadım gitti ağzım yara damaklarim antibiyotiği içmeye başladım croxilex 1000 mg verdi inşallah bi etksii yktur bunun

Teşekkür ederim kronik mi bilmiyorum ama faranjit sürekli tekrarliyo bende anlamadım gitti ağzım yara damaklarim antibiyotiği içmeye başladım croxilex 1000 mg verdi inşallah bi etksii yktur bunun
Ben ilk aylarda üc kere antibiyotik kullandım bunlardan ikisi 1000mg dı
Doktor baktermidir virüsmüdür mikropmudur neyse onun daha cok bebege zarar verdigini söylemişti söylemişti
Kullan demiyorum kullanmak zorundadın diyorum demişti
Zaten gebelik nasıl baslarsa öyle gittigi icin hala deli dünya ilaç kullanıyorum o yüzden doktoruna güven ne verdiyse bebeğin icin kullan derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…