Boğaz enfeksiyonu yine nüksetti biktim bu enfeksiyonlardan yine antibiyotik yazdı dr bide gaviscon yazdı midem geceleri cok yaniyo dayanamıyorum artık inşallah faydasını görürüm ağzımın ici damaklarim hep yara oldu hic bise yiyemedim dünden beri

Geçmiş olsun canım dikkat et

Ben de sancilandim dun yuruyemedim kasilma oluyor nst de 1 tane cikti bugun ama gece gitseydim ki gidecek halim yoktu cok cikardi kesin arabada gelene kadar sancilandim altimi bayagi acitiyor benim cok kasiliyor falan annemdeyim zaten 36 arti 1 ide alacak insallah bugun duracak gibi degil falan dedi dr artik hakkimizda hayirlisi

Çok geçmiş olsun
Hayırlı zamanda gelsin inş
Hem gelince kucağına alınca üstünden bi yük kalkacak öyle düşün

Azıcık daha sabredin 8-9 günün kalmış sen zaten tecrübelisin ama etrafımda gözlemlediğim doğum yaklaştıkça gerginlik stres de artıyor ama doğumdan çıkınca anneler pamuk gibi oluyor tüy gibi hafifliyorlar
Nerdeyse hepsinden duyduğum hiç korktuğum gibi değilmiş bi daha olsa yine doğurulurmuş gibi şeyler
Bunu duymasam bile hallerinden rahatladıkları çok anlaşılıyor

Kızlar adet sancısı gibi geliyor, belime bacağıma vuruyor,bu hafta tam anlamıyla ağırlaştım, haftaya zaten çalışamazmışım
Ben de 10-15 dakka kadar olup bitiyor adet ağrısı gibi ağrılar
Seninki ne kadar sürüyor canım benim
Sadece bir kez uzun sürdü o da 2 saat felan acile gitcektim az daha baktım hafifliyor ayaklarımı havaya kaldırıp uzandım uyumuşum uyanınca da geçmiş

benim kısa sürüyor yani 2 dk gibi , birde karnım çok sert
artık bizi pimpirik mi sarıyor nedir

Geçmiş olsun canım dikkat et ilaçlarını düzenli al bağışıklığımız düşüyor iyice bebek bizdeki depoları boşalttıkça vitamin hapını ihmal etme

Kısa sürmesi normal heralde benim de karnım bugünlerde baya bi sert özellikle sağ tarafı nedense
Ay ne değişik bir süreç özellikle son zamanlar daha bir belirsiz insanın aklına herşey geliyor
benimde öyle zaten çok sert karnım birde poposunu ayağını yaslayınca dışarı çıkacak gibi oluyor

Geçmiş olsun canım dikkat et ilaçlarını düzenli al bağışıklığımız düşüyor iyice bebek bizdeki depoları boşalttıkça vitamin hapını ihmal etme
Sağol canım içiyorum vitamini ama havalar çok sıcak soğuk suları içinde böyle oldu terli terli ama idrar yolundan kurtulamıyorum bi türlü

hilal1907
Gözünüz aydınn en kısa vakitte kucağınıza da gelir inşallah
Ay çok heyecanlı bu son günler artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…