Aynen zaten benim ki stres ve uzuntuden esim hastanede diye dogarsa da saglikla gelsin bebegimi de hastanede birakmak istemiyorum nasip tabi saglikla cikalim kavusalim

Kızlar bende dünden beri kötü gün geçirenlerdenim. Dün dışarda işlerim vardı maalesef aile problemleri sebebiyle ordan oraya git kaybol trafik çek akşama eve aç düş derken resmen elim ayağım boşaldi açlıktan sabah yarım yamalak kahvaltı yapmıştım ve saat aksam 6 da evdeydim o saate kadar aç halde. Koşturmacam bitmedi. Neyse uzun zamandır gebeligimden beri pizza yememiştim geçen de eşim pizza mi söylesek dedi reddetmiştim fırsat bu fırsat evde yemek yok pertim derken dışardan söyledik. Açlıktan nasil yedim bilemedim koca 4 dilim tikindim hemen. Sonra bi telefon hayda yine yollara düş trafik flan. Kendimi anlamadım annemlere gittim Allahım nasıl mide bulantısı ishal halsizlik bayılma durumu. O kadar kötüyüm ki. Annem ağzıma bişey verdi ne olduğunu bilmiyorum hemen kustum rahatladım cok afedersiniz bu arada ama ishal durumu geçmedi. Doktorumu aradım hemen test yaptır beni ara dedi istedigi testleri yaptırdım iki saat sonra sonuç çıktı hafif gıda zehirlenmesi ama iyiki kusmussun kana karışmadan dedi. Bebeğim hareket halindeydi gün boyu sıkıntı yoktu gittiğim doktorda bebeğime de bakıldı. Kusmak işe yaramış ama ishal beni bitirdi öyle böyle değil çarpıldım resmen. Gece boyu inledin diyo annem. Ilkkez o markadan pizza söyledim ve yedim Allah kahretmesin daha hayatta yemem. Amblemi boğa gibi bisey olan p.. B..s ismi sizinde bilginiz olsun. Ya ben birden yedim abandim diye oldu ama sanmam öyle olsa kanda zehirlenmemi çıkar. Gavisconu yesem doymam öyle midem rezil doktorum gel serum takalım dedi ama biraz daha iyiyim evde annem cok beceriklidir o serum vari seyler yapip yedirip içiriyor. Resmen seçilmiş kişiler gibi son dakika sorunlar buluyo bizi. Bunada cok şükür tabi. Bu arada H honey bunch sana da çok geçmiş olsun kuzum onalr genelde biliyosun zarar görmeden vermez ama kendince ne hissiyati aldiysa seni korkutmuşlar. Allah korusun öyle bi durumda kaçma bekle hemen, Rabbim çocuklarımızı bizi korusun. Arkadaş doğum yapmış tebrik ediyorum sağlıkla evine götürüp büyüt inşallah

Sancı cıktı mı nst de ?
Doktor bişey dedi mi ne durumdasın diye
Bir kere cikti ama gece coktu ayni sanci dr cok duracak gibi degil ama yat dinlen dedi esim de ben yokum diye salmis kendini yurumesi gerek ciger calismasi gerek yapmiyormus o da uzuyor beni bebek gibi olmus zaten psikolojisi zayiftir gucum yetmiyor dusundukce sancilaniyorum annem de rahat ol diyor bebek icin gel de icime anlat

Sanada cook gecmiş olsun
Bende pizzadan iki kere zehirlendim
Üstündeki şarküteriler cok cabuk bozulabiliyor bakteri topluyor malum hassasız miden kabul etmemiş
Eminim eşinde bişey yoktur ama işte sana dokunur o pis bakteriler
İyiki kusmussun
İshal icin serum al derim cok kötüysün sulu ishalde tavsiye edilmiyor cunku
Bol bol su ic vucudundan kusmayla ishalle kaybolan suyu geri kazanman lazım
Gecti benimki cok sükür bidaha elli metre yakınlarına yanasmam gebeyken pis köpek cok üzdü beni :)

Ay cok gecmis olsun soda ayran karistir ic cok iyi geliyor vucudu topluyor birde su seker tuz karbonat karisimi vardi istersen anneme zsorarim serum etkisi yapiyor bol su icmeye calis canim gecen yaz bize oldu zehirlenme mi mikrop mu ates kusma ishal bu ayranli soda dengeyi kuruyor

Eşin cıktı mı hastaneden ??
Onu valla cocuklarınla kendinle tehdit edip kendine getireceksin
Sana ihtiyacımız var bi an önce iyileşmen lazım sensiz eksigim cok zorlanıyorum su bu vs vs duygu sömürüsüyle muhtacı oyna erkekler cok seviyor evin süpermani olmayı :)
Suanda devam ediyormu peki sancıların
Bazen öyle anlık dürtüp duruyorlar banada iki gece önce oldu doguruyorum sandım ama tabi alakası yoktu :)

Ayy çok çok geçmiş olsun
Kötü olmuşsundur eminim
Gıda zehirlenmesi çok kötü oluyor ya insan ölüvercekmiş gibi hissediyor kendini hele bi de gebelikte daha zor olmştur
Bi de gebeyken mide daha hassas bi bozukluk varsa hemen farkediyor vücut tepki veriyor
İshalin çoksa bol bol su hatta yarın geçmezse serum taktır zaten havalardan dolayı sıvı kaybediyoruz

Kızlar çok sagolun aynen eşimde bişey yok midem ağrıdı diyor o kadar. Ben çarpıldım resmen. Dediğiniz gibi seker tuz su karışımını yaptı annem serum tadı ayni zaten. Bugün 4 litreye yakın su da içtim elimde değil çok fazla susuyorum. Şükür atlattim sayiyorum kızımda bende iyiyim. Allah başka kötü gun göstermesin

Kizlar cok cok gecmis olsun H honey bunch M Mimicikk

Aa sen ayrıldın mı izne
Bu hafta son sabah yazdım aslında ayrılacam karar verdim diye , işleri devrediyorum biraz kafamı toplayıp dinleneyim son işlerimi halledeyim. Akşam eve gidip koşarak yatmak istiyorsam fazla geliyor iş artık
Ve İpek’te sürekli oturur pozisyonda olduğumdan rahatsızlığını fazlasıyla belli ediyor artık

Çok geçmiş olsun canım, iyi bari en azından kusmuşsun yoksa ishalin de çok daha beter olurdu yaz günü feci susuz kalırdın. Bol bol su iç hatta maden suyu

Canim cok gecmis olsun. Bilemiyoruz ki nereden ne bulacak bizi. Insallah bir an once iyilesirsin.

Teşekkür ederim kronik mi bilmiyorum ama faranjit sürekli tekrarliyo bende anlamadım gitti ağzım yara damaklarim antibiyotiği içmeye başladım croxilex 1000 mg verdi inşallah bi etksii yktur bunun
Demir hapi iciyor musunu? Demir eksikligi agizda yara yapar. Kan degerleriniz nasil?

Cok gecmis olsun. Iyi tarafindan bakalim, esiniz gibi hafif atlatsaydiniz o bakteriler belki bebege zarar verecekti siz farketmeden. Bu da vucudun kendini koruma mekanizmasi galiba. Gelmis gecmis olsun.

H honey bunch cok gecmis olsun kizlar ikinizede M Mimicikk bende annem hastalanmadan 2gun once gida zehirlenmesi yasadim..berbat bir seydi serumda yemistim..o gun yasadigim duygularin tarifi yok kendimr nasil kizdim cocuguma gozgore gore boyle biseyi nasil yaptim neden ev yemegi harici bise yedim diye aman dikkat kixlar sunun surasinda ne kaldi..disardan bir sey asla yememek lazim..umarim aile sorunlarinizds kisa zamanda son bulur

Çok geçmiş olsun canım ne vardı içinde kimbilir zehirledi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…