Gozunaydin bu arada canim kgsu toparladi mi sagligi nasil minik kusun
Hamdolsun iyi teyzesi. 2.5 kg oldu sonunda. oyüzden taburcu ediyorlar
oleyyyy çok şükür ne güzel haber ❣

kaç kişiler
ambalajlı çikolata olabilir
çok sağ ol canım. Darısı size olsun . Vaktinde sağlıkla alın kucağınıza inşaallah
.Sanırım 3vardiya dönüyor, toplam 15 kişi vardır .

Anladım hayırlısı olsun. Allah başka sıkıntı vermesin. Doğduktan sonda emerek hemen toparlar hiç endişelenme.
Kutsalsekerpare ultrasonda ölçtü canım. 22 günde 900 gram almış
Benim de 1 haftada 300 gr almış. Dedim acaba daha fazla alabilir miama en fazla 300 duydum

Gözün aydın canim ne güzel haber çikolata goturebilirsin

Ben nevresim takımının yorgan kılıfına kalın pelus battaniye geçirmiştim ilk kızımda bunda da öyle yaparım battaniye direk yakıp terletebilir
Ben sepet besik kullanacagim. Hangi olculerde aldiniz takimi? Standart mi olcu?

kızlar işte bugün son benim varmı hala çalışan
yada son haftaya kadar çalışacak olan valla artık gitmiyor
çalışmak çok zorlaşıyor....
Benimde yarın son . Ayın 19 una kadar izinliydim zaten . 19 unda da doğum izni için rapor alacağım. Normalde 26 Ağustos da alacaktım ama 1 hafta daha çalışamayacağım.

başlangıçta senle ben aynıydık ben aldım yürüdüm yemek yemeye başlayınca fazlasıyla aldım

Seninde çok bulantin vardi ne kötüydük sukur bugüne. Ben yiyorum aslında hiç yemiyo değilim ama metobolizmam çok çalışıyo sanirim kizimdada öyleydi 6 kiloyla bitirmiştim ama bu kez 1 kg haftalardır değişmez mi. Bebekte zayıf onun için üzülüyorum hiç beslenemedim bu hamilelikte

Allah yardımcın olsun sağlıklı olsun da inşaallah
alır insaallah
ben o açlık grevinden çıkınca delirmiş gibi yedim
instada falan hep yemeklere bakiyodum valla nasıl başladıysam yemeye 12 13 kilo aldım o da kötü oldu da ne yapayım sınırlayamiyorum kendimi

Sizlerden moral buluyorum doktora bakinca butun modum dusuyor Allahim saglikli bebekler versin bizlere insallah
Bende bu doktorları anlamıyorum. Mesela arkadaşlar yazıyor burda kafası büyükmüş , karnı büyükmüş. İşte 2 hafta ileri ya da geri . Ben sadece ölçerken duyuyorum doktordan atıyorum bilmemnesi 35,2 falan diyor. Hiç sormadım ileri mi geri mi diye. Ve doktorum her seferinde suyun iyi bebeğin gelişimi iyi diyor . Detaya girmiyor bende sormuyorum. Neden bu kadar korkutuyorlar anlamıyorum. Her bebek 3 buçuğun üstünde doğacak diye bir kaide yok.

Gözün aydın canım. Sabrın sonu selamet çok şükür minnakın ile mutlu mutlu zamanlar dilerim artık size, annesinin konusunu doya doya içine çeksin artık tabi sende onun

Kızlar aranızda bu tarz taş magnet yaptıran olmuş muydu? Çok hoşuma gitti ama ben daha önce instegramdan hiç bişey almadım güvenilir midir ki?

Hafif olması birde tek tuşla kapanabilme özelliği çok pratik oluyor , bazıları çok zor kapanıp açılıyor

Hadi gözün aydın canımm çikolata veya lokum olabilir

Aynen plesanta iyi suyu iyi boy kilo haftasına uygun şukadar almış vs 1-2 hafta geri veya ileri ne farkeder sanki

Kızlar aranızda bu tarz taş magnet yaptıran olmuş muydu? Çok hoşuma gitti ama ben daha önce instegramdan hiç bişey almadım güvenilir midir ki?

Eki Görüntüle 2297121

Takipçi sayısına ve yorumlarına bak canımm teslimat süresini vs sorarken cevap verme üslûplarına göre ciddiyetini de az çok anlayabilirsin

Aynen ben de sormuyorum gerekli bilgiyi veriyor diye bi bakiyorum yuzu dusuyor hmm gelisim geriligi var boyle devam ederse sıkıntı filan diyor gel de o odadan mutlu cık...

Yaa süper haber hadi saglıkla dönün evinize
Baklava al derim zaten yeterince yeni doganların cikolatalarını yiyorlardır :)

Eki Görüntüle 2297121
Halımı abajurumu cikolataları hediyelikleri tulum takımını hastane kapı süsünü vs hep instagramdan farklı farklı kullanıcılara yaptırdım :)
Takipci sayısı ile begeni sayısı tutuyormu ona bakıyorum
Fotografların altında kullanıcı yorumları varmı veya sizden gelenler köşesinde resim varmı veya etiketlenenlerde bu kullanıcıyı paylasan varmı hep onlara bakıyorum

Aynen ben de sormuyorum gerekli bilgiyi veriyor diye bi bakiyorum yuzu dusuyor hmm gelisim geriligi var boyle devam ederse sıkıntı filan diyor gel de o odadan mutlu cık...
Elbet bu tarz yorum karşısında insanın morali bozulur fakat Allah hastalık vermesin bu güne kadar gelindi , üstelik herşey bizim için lütfen canını sıkma stres yapmak iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…