Birde fiyatlar gerçekten ucuz diger sitelere ve mağazalara göre inşallah saglam geliyodur
Ben 60 ml olani hepsiburada'dan, 125 ml olan ikiliyi gittigidiyordan almistim. Bi sorun yasamadim, ama satici onemli tabi ki. Yorumlara bakmak lazim.

Yarın son benimde 37.hafta cok zor calısmak icin ya

Aslında benimde yarın sondu ama bugün olmak
zorunda kaldı doktora kontrole gidicem diye :):):):)

ohh maşallah benim 37. hafta 2700 dü cumartesi günü:):):)

Ya ben sansliyim galiba. Calisiyor gorunuyorum ama ise gitmiyorum

o nasıl oluyor:):):)

Aslında benimde yarın sondu ama bugün olmak
zorunda kaldı doktora kontrole gidicem diye :):):):)

ohh maşallah benim 37. hafta 2700 dü cumartesi günü:):):)

o nasıl oluyor:):):)
Tatil donemi okula gitmemi gerektiren bir durum yok. Meb'de calismiyorum, yillik izin kullaniyoruz biz. Ben de kullanmadim. Ama ise gitmem de gerekmiyor.

Nstler çeşit çeşit galiba kızlar okudum yazdıklarınızı ben de bugün ilk defa nst girdim 20dk sağ tarafa yatırarak yaptılar, ne acayip ses çıkarıyor o makine elime bir düğme verdiler benim de, hareket ettikçe bas dediler. Sonuç olarak kasılma falan yokmuş normalmiş değerler çok şükür atlattık bundan sonra her hafta mı nst gireceğiz bilen var mı?

Evet haftalık nst takibi yapılıyor. Ben sola döndüm ama bana düğme vs vermediler sadece yattım ben

Bebeğin kilosı iyiyse sıkıntı yapma. Normalde zAyıf ve kilo almak istiyorsan orasını bilemem ama doktoeun ne diyor. Ben de bu ay 1 kilo vermişim bebek almışım doktorum memnun oldu.

5 gün geri dedi doktor o yüzden buara taktim kiloma. Sağlık ocagindaki hemşire çok az dedi çok şaşırdı doktor olabi

Benim başta çok kötüydü ama yiyorum artik migdem genede ara ara bulaniyo, kilo almamam hiç önemli değil bebek buara gerilemeye basmadığı için çok taktim

Merhaba.
Perinatoloğa göründüm bugün. 2320gr olmuş. Zayıf bir bebek. 37 dolduğunda alacaklar. Bu da 19 Ağustos demek. Son 10 gün yani. Paylaşmak istedim.
Sütünle güçlenir inşallah. Son 10 gün beslenmene yine dikkat et, sağlıkla al kucağına inşallah

Merhaba.
Perinatoloğa göründüm bugün. 2320gr olmuş. Zayıf bir bebek. 37 dolduğunda alacaklar. Bu da 19 Ağustos demek. Son 10 gün yani. Paylaşmak istedim.

o sağlıklı olsun da canim hiçç takma ne olur❣

aaa su koyuverdi herkes
ağustos anası olucak grubu kapatacam ha hepimiz ağustos a mi giddicez

Sen bi bak lcw nin sitesine güzel nevresim takımları vardı, hatta pike takımları da var

Ben mesela artık 15-20 dk dan fazla sırt üstü yatamıyorum nefes alamıyorum
Aynen ben de müthiş baskı oluyor
Mesela gece uyuşabiliyorum çok şükür ama gündüz sağa dön sola dön rahat pozisyon yok yani zor oluyor
Ama diyorum çok şükür iyi olması vaktiyle gelmesi için yatıyorum
Kitap oku tel ile oyalan vs bu sıcak günleri de böyle geçirdik bu kadar ter dökmeye kilo alımım dengelendi zaar

Benim 28 çıktı 34.haftada o yüzden progestan başlattı 37yi doldursun en azından diye
Demek müdahale etmeyince incelerek Doğum yaklaşıyor çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…