Merhaba.
Perinatoloğa göründüm bugün. 2320gr olmuş. Zayıf bir bebek. 37 dolduğunda alacaklar. Bu da 19 Ağustos demek. Son 10 gün yani. Paylaşmak istedim.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim neden 37.haftada alacaklar biraz daha beklemiyor mu?

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim neden 37.haftada alacaklar biraz daha beklemiyor mu?
Risk almak istemiyor doktor. 37den sonra çok fazla alacak bir kilosu yok ama kaybedebileceğimiz bir bebek var dedi. Zaten 37 dolduktan sonra erken doğum falan sayılmıyor. Bu kararda ilk gebeliğimin de etkisi vardır mutlaka. Hayırlısı olsun diyorum.

Insallah sag salim saglikla hayirlisiyla kucagina alirsin kuzuyu annesi hemencecikte kilolari alir buyur insallah

Kızlar karnınız sertlestikten sonra yada hareket ederken bir nokta taş gibi oluyor ve dokununca canımı çok yakıyor size de böyle oluyor mu özellikle göbek deligimin etrafi

başlangıçta senle ben aynıydık ben aldım yürüdüm yemek yemeye başlayınca fazlasıyla aldım

Seninle hemen hemen aynıyız benim ki 2460 çıktı. Arada çok fark yok bence üzme kendini

Evet bende onu düşünüyorum sürekli hantal arabayla olmak istemem ama konfor da önemli , modeli hatırlamıyorum bakalı da baya oldu Mağazalardan bakmak istiyorum tekrar
Ben ocarro ve flip xt 3 arasinda kaldim. Ara ara e bebekte indirimler oluyo. Denk gelirsek haber verelim birbirimize

Bende hala almadım , bir uygun fiyatlılara bakıyoruz bir de daha sağlam modellere 2.bebeğede kısmetse kullanalım diye , mamas papas ve insignia arasında gidip geliyoruz model belirsiz hala
2sine de bir bakayım, alan arkadaşlarım ısrarla hafif olmadına önem ver diyorlar. Kullanımı kolay olması açısından.
Aynen arkadaşlarım da hep hafif al diyorlar, bi inceleyeyim aldığın arabayı ben de
Gözünüz aydın. Haftalık kaç gr almış peki, son kontrole göre? Bir de rahim ağzını nasıl ölçüyor?
Merhaba.
Perinatoloğa göründüm bugün. 2320gr olmuş. Zayıf bir bebek. 37 dolduğunda alacaklar. Bu da 19 Ağustos demek. Son 10 gün yani. Paylaşmak istedim.
Kilosundan başla sıkıntısı var mı? 10 günde yarım kilo bile alabilir, sen yediklerine dikkat et, almazsa da canı sağolsun, sağlıklı olsun da, sezeryan mı olacak?
5 gün geri olması çok değil ki, olabilir sen d ekafana takma, ne kadar alırsa artık napalım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kilosundan başla sıkıntısı var mı? 10 günde yarım kilo bile alabilir, sen yediklerine dikkat et, almazsa da canı sağolsun, sağlıklı olsun da, sezeryan mı olacak?
Başka bir sıkıntısı yok çok şükür. Evet, şu önümdeki 10 gün daha da bir ağırlık vermeye çalışacağım yememe. Belki biraz daha alır.
İlk doğumum sezeryandı zaten. Hiç ssvd niyetine girmedim. Bebeğin durumundan dolayı da normali denemezler zaten.

Selam kızlar
Artık malum yoğunluktan okuyamıyorum sayfaları kaçırıyorum hep. Hepiniz iyisinizdir inşaallah.
Size birşey danışmaya geldim.
Yarın oğlumu taburcu edecekler. Yoğun bakım ekibine ne götürmeli giderken. Çikolata ? Pasta ? Veya başka ne olabilir. Öneri please

Kuzunun fotosunu pasta yaptirip tesekkur ve hoscakalin evime gidiyorum teyzelerim amcalarim olabilir

Gozunaydin bu arada canim kgsu toparladi mi sagligi nasil minik kusun

Gözün aydın Çikolata baklava gibi bir tatlı götürebilirsin

Ben nevresim takımının yorgan kılıfına kalın pelus battaniye geçirmiştim ilk kızımda bunda da öyle yaparım battaniye direk yakıp terletebilir

oleyyyy çok şükür ne güzel haber ❣

kaç kişiler
ambalajlı çikolata olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…