- 21 Mart 2019
- 711
- 1.578
- 28
Elbet bu tarz yorum karşısında insanın morali bozulur fakat Allah hastalık vermesin bu güne kadar gelindi , üstelik herşey bizim için lütfen canını sıkma stres yapmak iyi değil
Kulaklarını tıka boşver bizim ailede bebekler hep minyon de geç .
Takipçi sayısına ve yorumlarına bak canımm teslimat süresini vs sorarken cevap verme üslûplarına göre ciddiyetini de az çok anlayabilirsin
Sağolun kızlarHalımı abajurumu cikolataları hediyelikleri tulum takımını hastane kapı süsünü vs hep instagramdan farklı farklı kullanıcılara yaptırdım :)
Takipci sayısı ile begeni sayısı tutuyormu ona bakıyorum
Fotografların altında kullanıcı yorumları varmı veya sizden gelenler köşesinde resim varmı veya etiketlenenlerde bu kullanıcıyı paylasan varmı hep onlara bakıyorum
ayyy hakkatten bekliyoruzKizlar heyecan dorukta ben de yarin 10 da hastanede olucam dogum icin bugun dr um istersen epidural yapabilirsin yapisma olursa biraz daha fazla hissedersin sadece dedi karar veremedim riskli olur mu 2.epidural digerleri genel anesteziydi dua edin insallah bana saglikla kavusayim kuzuma
Allah yardımcınız olsun inş zaman su gibi akıp geçsin miniginiz sağlıkla gelsin evinizeÇıkmadı henüz doktor en az 1 hafta ortalama 10 gün civarı kalır dedi ama belli değil gelişimine bağlı şuan normal gidiyor herşey pazar günü 1 haftalık olacak kuzum beni sorma onu evime getirmek koklamaktan başka bişey düşünemiyorum çok zor onu orda bırakıp eve dönmek. Ama orda çok iyi bakılıyor biliyorum sağlıkla Alicam kucağımda insallah
Ne çabuk geçmiş vaktin gelmiş süper canim hayırlısıyla sağlıkla bebisini kucağına alırsın inşallahKizlar heyecan dorukta ben de yarin 10 da hastanede olucam dogum icin bugun dr um istersen epidural yapabilirsin yapisma olursa biraz daha fazla hissedersin sadece dedi karar veremedim riskli olur mu 2.epidural digerleri genel anesteziydi dua edin insallah bana saglikla kavusayim kuzuma
Ben direndim anahtarlığa bütçe ayırmadım , geçen gün görümcem şöyle bişey yaptıralım böyle bişey var uyguna fln dedi yaptırmış olmak için yaptırmak istemiyorum dedim içime sinmeyecek yalandan uğraştığımla kalacağım zaten en başından istemiyordum çikolata lokum yeterSağolun kızlaryine bir ikizler burcu olarak süs hediyelik yaptırmayacağım atılıyor deyip çikolata mı açacak mı yaptırsam derken kendimi bu taş magnetlerde buldum
Kizlar heyecan dorukta ben de yarin 10 da hastanede olucam dogum icin bugun dr um istersen epidural yapabilirsin yapisma olursa biraz daha fazla hissedersin sadece dedi karar veremedim riskli olur mu 2.epidural digerleri genel anesteziydi dua edin insallah bana saglikla kavusayim kuzuma
İnşallah kolaycacık geçer canım. Riskleri neler vs bilmiyorum ama sezeryan da olsa bebeğimin ilk çıktığı, ilk ağladığı anları şahsen görmeyi çok istiyorum.Kizlar heyecan dorukta ben de yarin 10 da hastanede olucam dogum icin bugun dr um istersen epidural yapabilirsin yapisma olursa biraz daha fazla hissedersin sadece dedi karar veremedim riskli olur mu 2.epidural digerleri genel anesteziydi dua edin insallah bana saglikla kavusayim kuzuma
Evet medicalparkta insallah ay heyecandan uyuyamiyorum planli olunca da boyle iste kafamda deli sorular Allah saglikla kavustursun balimaayyy hakkatten bekliyoruz
❣❣❣
medicalparkta mi yapıcaktınhadi bakalım ball kavanozunu al gelll
Amin canim benim hepimizeAy resmen günü geldi Allah kolaylık versin
Sayili gun geciyor gecmeyecek gibi oluyor geciyorNe çabuk geçmiş vaktin gelmiş süper canim hayırlısıyla sağlıkla bebisini kucağına alırsın inşallah
Ben de istiyorum kafam ayik olsun ilk ben goreyim duyayim yavrumu Allahim kuvvet versin kolaylik versin kazasiz belasiz kavusayim kuzumaİnşallah kolaycacık geçer canım. Riskleri neler vs bilmiyorum ama sezeryan da olsa bebeğimin ilk çıktığı, ilk ağladığı anları şahsen görmeyi çok istiyorum.
Ocarro mamas papasın en agır ve hantal arabası. Flipxt2 bakmıstım daha hafif diye, xt3 ile pek farkı yok sanırım. Yalnız gidipte karşılaştırma yapınca casual quotro aldım mamas papas daha agırdı ve Zaten belli bi süre sonra baston alacagız 1.5 bin tl fazla vermek istemedim ben.Ben ocarro ve flip xt 3 arasinda kaldim. Ara ara e bebekte indirimler oluyo. Denk gelirsek haber verelim birbirimize
Ya aslında çok da şart değil hiç biri. Uğraşmak filan da çok zor, araştır bul karar ver takip et filan eziyet resmen. Ama benim kolestaz sorunu, erken doğum riski vs çıkınca kafamı dağıtmak için resmen bunlara sardım. Hastane odası için de balon, flama, tül sipariş vericem hatta belki küçük bi de afiş yaptırırım. Eylülden önce doğarsa hastaneye de gelen çok olur, herkes tatil müsaitBen direndim anahtarlığa bütçe ayırmadım , geçen gün görümcem şöyle bişey yaptıralım böyle bişey var uyguna fln dedi yaptırmış olmak için yaptırmak istemiyorum dedim içime sinmeyecek yalandan uğraştığımla kalacağım zaten en başından istemiyordum çikolata lokum yeter
Saga salim kavusursunuz insallah bebeginize Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinleKizlar heyecan dorukta ben de yarin 10 da hastanede olucam dogum icin bugun dr um istersen epidural yapabilirsin yapisma olursa biraz daha fazla hissedersin sadece dedi karar veremedim riskli olur mu 2.epidural digerleri genel anesteziydi dua edin insallah bana saglikla kavusayim kuzuma
Kayinbaban konuşsun dursun hiç kafana takma derim. Ayıp etmiş kesinlikle. Sezeryanla dogum yapali 3.5 yıl oldu ise üzerine normal doğum riskli olabilir 3.5 yıl uzun gibi gelebilir ama sonrasında normal doğum yapmak içi cok da uzun bir süre sayılmaz. Bence kendini ve bebegini bir başkası yüzünden riske atma. Doktorunla iyice görüş en sağlıklı ve risksiz olanı seç. Konusan konuşsun sen bosverAh inşallah isteyen herkese nasip olur doğal, su gibi akıp giden, müdahalesiz doğum :)
Ben de eğitimdir, nefestir çabalıyorum ama bakalım nasip olacak mı :)
Canım squat (tam çömelme şeklinde olanı) 38. Haftadan sonra yapılmalı diye biliyorum. Eğitimde öyle söylemişlerdi. 38. Haftadan itibaren günde 40 tane diye. Adaçayını 40. Haftaya girdiyseniz demişlerdi.
Bir de Ahududu yaprağı çayı önerdiler 37 dolunca.
Bizim de hep normal seyrinde ilerledi ilişkimiz. Ben benim için de eşim için de çok iyi olduğunu düşünüyorum böyle olmasının psikolojik olarak. Hatta Son haftalara doğru normal doğumu kolaylaştırması ve spermdeki bir maddenin doğumu tetiklemeye vesile olması nedeniyle gün aşırı ilişki önerdiler eğitimde.
Ben ilk doğumumda o konuşanlar yüzünden resmen travma yaşadım aylarca kendime gelemedim.
Doğumdan çıktım kayınbabam bile gelip bana dedi ki ( ben boyum uzun ve kiloluyum abimin eşi çok zayıf ve minyondur) “valla abinin karısı o haliyle o canıyla doğurdu da sen niye beceremedin anlamadım” dedi.
Şok oldum gözlerim doldu ve 3,5 sene geçmesine rağmen hala keşke normal doğum olsaydı der dururlar!!! Hala ya! Belki de psikolojik olarak onların baskısından bu kadar istiyorum sezaryen sonrası vajinal doğum!
Sülalelerinde 1 tane vajinal doğuran yok hepsi keyfi sezaryen oldu vücutları bozulmasın diye. Gün alıp gittiler hastaneye, saatine kadar kendileri isteyerek. Onlara tek bir laf eden olmadı.
Ben 8 saat suni sancı çektim açılmam oldu bebeğin kalp atışlarında sıkıntı oldu diye sezaryene aldılar ama ben doğuramadı oldum! Doğumdan sonra 2-3 ay ağladım resmen bana böyle hissettirdikleri için!
Ben kilolu hamile kaldığım için mesajlarınızı okurken vaaaay ne harika yaaa hiç kilo almamışlar falan diye okudum ama devam edince gerçekten kilo işine bu kadar takılmamam gerektiğini de anladım. Yemek isteyip yiyememek ve yemek zorunda olmak da eminim çok zordur. Allah yardımcınız olsun kızlar.
Çok sevindim sizin adınıza gözünüz aydın. Çikolata uygun benceSelam kızlar
Artık malum yoğunluktan okuyamıyorum sayfaları kaçırıyorum hep. Hepiniz iyisinizdir inşaallah.
Size birşey danışmaya geldim.
Yarın oğlumu taburcu edecekler. Yoğun bakım ekibine ne götürmeli giderken. Çikolata ? Pasta ? Veya başka ne olabilir. Öneri please
Cok tesekkur ederim amin insallah hepimiz kavusalimSaga salim kavusursunuz insallah bebeginize Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle
Kapanıp açılmasını düşünmemeiştim, o da mantıklı artık onu da göz önünde bulundurayım.Hafif olması birde tek tuşla kapanabilme özelliği çok pratik oluyor , bazıları çok zor kapanıp açılıyor
Ayy çok heycanlı, sağlıkla kucağına al inşallah. Yapışma olursa ne demek, baya hissediyor musun?Kizlar heyecan dorukta ben de yarin 10 da hastanede olucam dogum icin bugun dr um istersen epidural yapabilirsin yapisma olursa biraz daha fazla hissedersin sadece dedi karar veremedim riskli olur mu 2.epidural digerleri genel anesteziydi dua edin insallah bana saglikla kavusayim kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?