Takipçi sayısına ve yorumlarına bak canımm teslimat süresini vs sorarken cevap verme üslûplarına göre ciddiyetini de az çok anlayabilirsin
Sağolun kızlar yine bir ikizler burcu olarak süs hediyelik yaptırmayacağım atılıyor deyip çikolata mı açacak mı yaptırsam derken kendimi bu taş magnetlerde buldum

Kizlar heyecan dorukta ben de yarin 10 da hastanede olucam dogum icin bugun dr um istersen epidural yapabilirsin yapisma olursa biraz daha fazla hissedersin sadece dedi karar veremedim riskli olur mu 2.epidural digerleri genel anesteziydi dua edin insallah bana saglikla kavusayim kuzuma

ayyy hakkatten bekliyoruz

❣❣❣

medicalparkta mi yapıcaktın hadi bakalım ball kavanozunu al gelll

Allah yardımcınız olsun inş zaman su gibi akıp geçsin miniginiz sağlıkla gelsin evinize

Ne çabuk geçmiş vaktin gelmiş süper canim hayırlısıyla sağlıkla bebisini kucağına alırsın inşallah

Sağolun kızlar yine bir ikizler burcu olarak süs hediyelik yaptırmayacağım atılıyor deyip çikolata mı açacak mı yaptırsam derken kendimi bu taş magnetlerde buldum
Ben direndim anahtarlığa bütçe ayırmadım , geçen gün görümcem şöyle bişey yaptıralım böyle bişey var uyguna fln dedi yaptırmış olmak için yaptırmak istemiyorum dedim içime sinmeyecek yalandan uğraştığımla kalacağım zaten en başından istemiyordum çikolata lokum yeter

Ay resmen günü geldi Allah kolaylık versin

İnşallah kolaycacık geçer canım. Riskleri neler vs bilmiyorum ama sezeryan da olsa bebeğimin ilk çıktığı, ilk ağladığı anları şahsen görmeyi çok istiyorum.

İnşallah kolaycacık geçer canım. Riskleri neler vs bilmiyorum ama sezeryan da olsa bebeğimin ilk çıktığı, ilk ağladığı anları şahsen görmeyi çok istiyorum.
Ben de istiyorum kafam ayik olsun ilk ben goreyim duyayim yavrumu Allahim kuvvet versin kolaylik versin kazasiz belasiz kavusayim kuzuma

Ben ocarro ve flip xt 3 arasinda kaldim. Ara ara e bebekte indirimler oluyo. Denk gelirsek haber verelim birbirimize
Ocarro mamas papasın en agır ve hantal arabası. Flipxt2 bakmıstım daha hafif diye, xt3 ile pek farkı yok sanırım. Yalnız gidipte karşılaştırma yapınca casual quotro aldım mamas papas daha agırdı ve Zaten belli bi süre sonra baston alacagız 1.5 bin tl fazla vermek istemedim ben.

Ya aslında çok da şart değil hiç biri. Uğraşmak filan da çok zor, araştır bul karar ver takip et filan eziyet resmen. Ama benim kolestaz sorunu, erken doğum riski vs çıkınca kafamı dağıtmak için resmen bunlara sardım. Hastane odası için de balon, flama, tül sipariş vericem hatta belki küçük bi de afiş yaptırırım. Eylülden önce doğarsa hastaneye de gelen çok olur, herkes tatil müsait bunları araştırmak kafamı dağıtıyor iyi oluyor

Saga salim kavusursunuz insallah bebeginize Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle

Kayinbaban konuşsun dursun hiç kafana takma derim. Ayıp etmiş kesinlikle. Sezeryanla dogum yapali 3.5 yıl oldu ise üzerine normal doğum riskli olabilir 3.5 yıl uzun gibi gelebilir ama sonrasında normal doğum yapmak içi cok da uzun bir süre sayılmaz. Bence kendini ve bebegini bir başkası yüzünden riske atma. Doktorunla iyice görüş en sağlıklı ve risksiz olanı seç. Konusan konuşsun sen bosver

Çok sevindim sizin adınıza gözünüz aydın. Çikolata uygun bence

Hafif olması birde tek tuşla kapanabilme özelliği çok pratik oluyor , bazıları çok zor kapanıp açılıyor
Kapanıp açılmasını düşünmemeiştim, o da mantıklı artık onu da göz önünde bulundurayım.
Ayy çok heycanlı, sağlıkla kucağına al inşallah. Yapışma olursa ne demek, baya hissediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…