Şimdiden hayırlı olsun canım. Daha çok zaman var gibi geliyordu hep ama artık doğunlarımız çok yakın. İnsanı hem bi sevinç alıyor hem bi telaşKizlar ben de dun doktordaydim 36.0 haftam ile birlikte. Bebek 2.900 olmus. Veeee dogum icin gun verdi. 26 agustosta bebegimiz geliyor insallah arada acil birsey olup da daha erken gelmezse eger.
Dun anestezi uzmanindan onay aldim. Nst cekildi. Hastanede cok bekledim yoruldum.
Hadi ayvalik tostu yiyeyim dedim demz olaydim. 2 3 isirik aldim icindeki salamlari sosisleri bosalttim ekmeginden yedim. Yok yiyemedim. 3.5 yildir zararli seylerden uzak durunca midem kabul etmedi. Markettwn activia alip onu yedim en son ama midem yatismadi. Aman diyeyim yemeyin zararli seyleri.
Dogum icin de cok heyecan yaptim elim ayagima dolasti butun eksikler gozumde buyudu. Resmen gozum korktu.. herseyi hizlica tamamlamayi planliyorum.
Beni de uyku tutmadi zaten daha hediyelikler falan yok. Sadece eksiklere odaklandim gece düşüne dusune. Cok heyecanliyim.Ayyy varya resmen bugun kim dogurdu diye giriyorum foruma :)
Cok heyecanlı ya gün falan olması özellikle beni uyku tutmazdı herhalde
Ultrasonla veya özellikle ayrıntılı ultrasonla görülür birşey mi bu yoksa ameliyat esnasında mı ortaya çıkar?Yapışma sezaryen sonrası sezaryen olmanın risklerinden biri maalesef. Rahimdeki dikişler kaynarken bağırsak ya da çevredeki duvarlara yapışabiliyor bu da hiç istenilen bir şey değil.
Ultrasonla veya özellikle ayrıntılı ultrasonla görülür birşey mi bu yoksa ameliyat esnasında mı ortaya çıkar?
Bebek kilo almıyor veya az alıyor. İlk kızım da öyleydi. Onu 36da almışlardı.Neye göre öyle dedi canım risk nedir 37'den sonra?
Saglıkla gelsin inşallahBeni de uyku tutmadi zaten daha hediyelikler falan yok. Sadece eksiklere odaklandim gece düşüne dusune. Cok heyecanliyim.
Cok sevindim cnm. Valla ben pasta gelsin isterdimSelam kızlar
Artık malum yoğunluktan okuyamıyorum sayfaları kaçırıyorum hep. Hepiniz iyisinizdir inşaallah.
Size birşey danışmaya geldim.
Yarın oğlumu taburcu edecekler. Yoğun bakım ekibine ne götürmeli giderken. Çikolata ? Pasta ? Veya başka ne olabilir. Öneri please
hayırlısıyla gelsin bebişin. Dr bana kilosunu söylemiyordu hiç, bu sefer biz sorduk.Bebek kilo almıyor veya az alıyor. İlk kızım da öyleydi. Onu 36da almışlardı.
Ay bende öyle hiç sanmıyorum erken geleceğiniSaglıkla gelsin inşallah
Düşünüp düşünüp kendini strese sokma
Bak bana hic dogurmayacakmısım sanki sonsuz kadar benimle kalıcakmıs gibi
YaaaSelam kızlar
Artık malum yoğunluktan okuyamıyorum sayfaları kaçırıyorum hep. Hepiniz iyisinizdir inşaallah.
Size birşey danışmaya geldim.
Yarın oğlumu taburcu edecekler. Yoğun bakım ekibine ne götürmeli giderken. Çikolata ? Pasta ? Veya başka ne olabilir. Öneri please
Allah kolaylık versin tatlıcığımKizlar heyecan dorukta ben de yarin 10 da hastanede olucam dogum icin bugun dr um istersen epidural yapabilirsin yapisma olursa biraz daha fazla hissedersin sadece dedi karar veremedim riskli olur mu 2.epidural digerleri genel anesteziydi dua edin insallah bana saglikla kavusayim kuzuma
Yaa çok az kalmışşşşKizlar ben de dun doktordaydim 36.0 haftam ile birlikte. Bebek 2.900 olmus. Veeee dogum icin gun verdi. 26 agustosta bebegimiz geliyor insallah arada acil birsey olup da daha erken gelmezse eger.
Dun anestezi uzmanindan onay aldim. Nst cekildi. Hastanede cok bekledim yoruldum.
Hadi ayvalik tostu yiyeyim dedim demz olaydim. 2 3 isirik aldim icindeki salamlari sosisleri bosalttim ekmeginden yedim. Yok yiyemedim. 3.5 yildir zararli seylerden uzak durunca midem kabul etmedi. Markettwn activia alip onu yedim en son ama midem yatismadi. Aman diyeyim yemeyin zararli seyleri.
Dogum icin de cok heyecan yaptim elim ayagima dolasti butun eksikler gozumde buyudu. Resmen gozum korktu.. herseyi hizlica tamamlamayi planliyorum.
Beni de uyku tutmadi zaten daha hediyelikler falan yok. Sadece eksiklere odaklandim gece düşüne dusune. Cok heyecanliyim.
Cok sevindim cnm. Valla ben pasta gelsin isterdimama sen bana bakma hic bir fikrim yok.
Sezeryan mı olacaksın? Bi sebebi var mı? Yeniyim burda pek kimseyi tanımıyorum, söylediysen kusura bakma. Ama çok heycanlı, bir an önce eksikleri bitir, sağlıkla kucağına al inşallahKizlar ben de dun doktordaydim 36.0 haftam ile birlikte. Bebek 2.900 olmus. Veeee dogum icin gun verdi. 26 agustosta bebegimiz geliyor insallah arada acil birsey olup da daha erken gelmezse eger.
Bi önceki doğumun yakın olması da bi sebebi mi? Sizin ki yakın mı?Yapışma sezaryen sonrası sezaryen olmanın risklerinden biri maalesef. Rahimdeki dikişler kaynarken bağırsak ya da çevredeki duvarlara yapışabiliyor bu da hiç istenilen bir şey değil.
Ayy ben de öyle sanli hiç doğurmayacakmışım gibi ama bakıyorum herkes ağustos annesi mi olacak nedirSaglıkla gelsin inşallah
Düşünüp düşünüp kendini strese sokma
Bak bana hic dogurmayacakmısım sanki sonsuz kadar benimle kalıcakmıs gibi
Yanlis hatirlamiyorsam flip xt ile kilo acisindan da pek fark yoktu. Bir daha bakmak lazim. Sadece puset alinabiliyor mu? (Puseti takacak iskeletle birlikte) Sonra direk bastona gecsek? Zaten onumuz kis. Ya da sadece Sling kanguru filan mi alsak? Bir de oto koltugu aliriz. Poff kafam cok karisik.Ocarro mamas papasın en agır ve hantal arabası. Flipxt2 bakmıstım daha hafif diye, xt3 ile pek farkı yok sanırım. Yalnız gidipte karşılaştırma yapınca casual quotro aldım mamas papas daha agırdı ve Zaten belli bi süre sonra baston alacagız 1.5 bin tl fazla vermek istemedim ben.
Normal park beşik bizimki sepeti zaten sınırlı ay kullanırsın standart oluyor bildiğim kadarıyla çocuk nevresim takımları standart al. Sepet bwşiğe özel dikim yaptırır sın sanırımBen sepet besik kullanacagim. Hangi olculerde aldiniz takimi? Standart mi olcu?
Banada 37 de anestezi testi yapacaz dedi nasıl yapıyorlarKizlar ben de dun doktordaydim 36.0 haftam ile birlikte. Bebek 2.900 olmus. Veeee dogum icin gun verdi. 26 agustosta bebegimiz geliyor insallah arada acil birsey olup da daha erken gelmezse eger.
Karnım hala burnumda bi gündede düşebiliyormus ama o kadar kapamısımki kendimi doğum fikrine basa gelmeden anlamayacagım sanırımAy bende öyle hiç sanmıyorum erken geleceğini
Gerçekten öyle herkes agustosta dogurdu ben ekim annesi olmaktan korkuyorumSezeryan mı olacaksın? Bi sebebi var mı? Yeniyim burda pek kimseyi tanımıyorum, söylediysen kusura bakma. Ama çok heycanlı, bir an önce eksikleri bitir, sağlıkla kucağına al inşallah
Bi önceki doğumun yakın olması da bi sebebi mi? Sizin ki yakın mı?
Ayy ben de öyle sanli hiç doğurmayacakmışım gibi ama bakıyorum herkes ağustos annesi mi olacak nedirben de mi acaba olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?