Şimdiden hayırlı olsun canım. Daha çok zaman var gibi geliyordu hep ama artık doğunlarımız çok yakın. İnsanı hem bi sevinç alıyor hem bi telaş

Ayyy varya resmen bugun kim dogurdu diye giriyorum foruma :)
Cok heyecanlı ya gün falan olması özellikle beni uyku tutmazdı herhalde
Beni de uyku tutmadi zaten daha hediyelikler falan yok. Sadece eksiklere odaklandim gece düşüne dusune. Cok heyecanliyim.

Yapışma sezaryen sonrası sezaryen olmanın risklerinden biri maalesef. Rahimdeki dikişler kaynarken bağırsak ya da çevredeki duvarlara yapışabiliyor bu da hiç istenilen bir şey değil.
Ultrasonla veya özellikle ayrıntılı ultrasonla görülür birşey mi bu yoksa ameliyat esnasında mı ortaya çıkar?

Sağlık ocağı kontrolünden çıktım , hem son kontrol hem bir kaç kan testi istedim , hemşire beni tarttı ödeme baktı fln 8 kilo aldım toplam ödemin Yok ne güzel fln nazar değdirmese bari ama sedyeden kalkarken kızım toplandı rahatsız oldu çok sonra kısa süreli sancı oldu

Beni de uyku tutmadi zaten daha hediyelikler falan yok. Sadece eksiklere odaklandim gece düşüne dusune. Cok heyecanliyim.
Saglıkla gelsin inşallah
Düşünüp düşünüp kendini strese sokma
Bak bana hic dogurmayacakmısım sanki sonsuz kadar benimle kalıcakmıs gibi

Cok sevindim cnm. Valla ben pasta gelsin isterdim ama sen bana bakma hic bir fikrim yok.

Bebek kilo almıyor veya az alıyor. İlk kızım da öyleydi. Onu 36da almışlardı.
hayırlısıyla gelsin bebişin. Dr bana kilosunu söylemiyordu hiç, bu sefer biz sorduk.
Ben artık yatarken zorlanıyorum, bir yandan da bir rahatlama geldi az kaldı diye, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.

Yaaa sizi yesinler çok sevindimm
Bence de çikolata tatlı ya da lokum
Allah kolaylık versin tatlıcığım
inşallah sağsalim kucağına alıp bi oh çekersin
Dün çok yoğundum foruma girip okuyamadım ama bugün gözlerimi açınca aklıma ilk sen geldin berroshun doğumu var diye
Allah yardımcın olsun
Yaa çok az kalmışşşş

Sezeryan mı olacaksın? Bi sebebi var mı? Yeniyim burda pek kimseyi tanımıyorum, söylediysen kusura bakma. Ama çok heycanlı, bir an önce eksikleri bitir, sağlıkla kucağına al inşallah
Yapışma sezaryen sonrası sezaryen olmanın risklerinden biri maalesef. Rahimdeki dikişler kaynarken bağırsak ya da çevredeki duvarlara yapışabiliyor bu da hiç istenilen bir şey değil.
Bi önceki doğumun yakın olması da bi sebebi mi? Sizin ki yakın mı?
Saglıkla gelsin inşallah
Düşünüp düşünüp kendini strese sokma
Bak bana hic dogurmayacakmısım sanki sonsuz kadar benimle kalıcakmıs gibi
Ayy ben de öyle sanli hiç doğurmayacakmışım gibi ama bakıyorum herkes ağustos annesi mi olacak nedirben de mi acaba olacağım.

Yanlis hatirlamiyorsam flip xt ile kilo acisindan da pek fark yoktu. Bir daha bakmak lazim. Sadece puset alinabiliyor mu? (Puseti takacak iskeletle birlikte) Sonra direk bastona gecsek? Zaten onumuz kis. Ya da sadece Sling kanguru filan mi alsak? Bir de oto koltugu aliriz. Poff kafam cok karisik.

Banada 37 de anestezi testi yapacaz dedi nasıl yapıyorlar

Gerçekten öyle herkes agustosta dogurdu ben ekim annesi olmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…