Kızlar yarın randevum vardı , hastaneyle benim çalışamaz raporum için görüşürken doktorunuz yarın Yok dedi , ayrılıyor dedi doktorum sayfasında coming soon (yakında) taksim Acıbadem paylaşımı yapmış bugün , yakında deyince bu kadar yakın beklemiyordum , doktorumu aradım hemen yarın randevum vardı bugün 18 gibi gelebilir misin dedi , Doğum ne olacak dedim Sigortam Acıbadem’i karşılamıyor. Acıbademle bir görüş istersen ben bir anlaşma yaptım benim hastalarıma kolaylık sağlayacaklar dedi nasıl olacak hiç bilmiyorum

Vallahi ya panik yapmaktan sevincimiz kursağımızda kalıyor. Bir çocuk sahibi olmak için neleri feda edenler var, şikayet edip durmak Allahın gücüne gider. Güzel yanlarını anlatalım biz de insanlara ileride
Ya bi de benimki tup bebek. O sureci anlatsam hepsinin gozu korkar.

Ah ya
Tabi sen hastaneyle anlasma yapmıstın dimi doktorla olmuyor
Alternatif doktorlara baktın mı peki o hastanede ki

Aventin gögüs kalkanıda cok kocaman nasıl kullanıcam bilmiyorum benim gögüslerim o kadar büyümedi sadece sırtım genişledi

Ah ya
Tabi sen hastaneyle anlasma yapmıstın dimi doktorla olmuyor
Alternatif doktorlara baktın mı peki o hastanede ki
Hastaneyle anlaşma yapmamıştım ama Sigortam florence memorial, kolan gibi hastanelerde geçiyor
Çok büyük hayal kırıklığı ilk duyunca bir ağladım sonra hormonlarıma dur dedim doktora ulaşmaya çalıştım bugün akşam bir görüşeyim bakalım ne olacak Acıbadem de yapamam muhtemelen resmen ortada kaldım

O hastanede bir doktor daha iyi diye duymuştum bir kaç yerden olmazsa ona bakacağım ama bu saatten sonra çok zor doktorumu çok seviyordum

Acıbadem zaten para tuzagı birde verdigin bi tutar var sonucta o sigortaya neden daha fazla veresin ki
Belki benzer tecrübede baska doktorda vardır hemen üzülme işyerinden bi arkadas özel muayenehanede oluyordu doktorlada hastaneylede anlasmıstı ancak nişanı bayramda geldi ve anlastıgı hastane değil baska bi subesine gitmek zorunda kaldı. Üstüne doktoruda yurtdısındaydı yerine baska birini ayarladı o dogum yaptırdı. Ama o kadar iyi gecmişki dogumu dogumdan iki üc saat sonra ayaklanmış hatta bikaç gün sonrasında spora bile basladı

O hastanede bir doktor daha iyi diye duymuştum bir kaç yerden olmazsa ona bakacağım ama bu saatten sonra çok zor doktorumu çok seviyordum
Ya sinir bozucu bir durum gercekten ama bir an once karar verip kendini yeni doktor fikrine alistirman lazim.

Yok zaten ekstra hiç birşey veremem bu hastanede %100 karşılıyor , ever haklısın herşeyden bir hayır var , belkide iş bende bitecek ekipte bitecek bakalım çok üzgünüm ama bilmiyorum ne olacak eşim bile kabullenemiyor

Bak mesela mimi ilk defa gittigi benim hastanemde cok memnun kalmıs hemsireler doktorlar ilgileri vs
Ki yenidoğan icin emin ol gittigin hastanedede hep işinde iyiler vardır
Atlatıcaksın bunuda en kolay sekilde yüzdük kuyruguna geldik zaten :)

Ultrasonla veya özellikle ayrıntılı ultrasonla görülür birşey mi bu yoksa ameliyat esnasında mı ortaya çıkar?
yok canım rahim filminde görülebilir
hatta onda bile görülmeyebilir cerrahi girişim gerektirir ancak her cerrahi girişim de kendisi bizzat yapışıklik sebebidir.
sezaryen evet çok ciddi bir yapışıklık sebebidir ama kadınlar için ondan daha tehlikeli bir yapışma sebebi vardir ki o enfeksiyondur
özellikle erkeklerden geçen bakteriyel enfeksiyon sonrasi oluşan PID enfeksiyonu
ben sezaryenin hicbir zararini görmedim şahsımda ha normal olsun isterdim adı üstünde normal ama kısmet ve sonucun sağlıklı olması herşeyden önemli

yesilus sana bişey deyim canım
ben böyle insani başta deli eden enteresan aksiliklerin ardından gelen mükemmel sonuçların hastasıyımdır
bak şimdi acayip can sıkıcı gibi görünüyor fakat ben inanıyorum ki kader seni çok daha iyi bir yolun ve sonucun kollarına atacak ben de böyle garip garip şeyleri çok yaşıyorum ama vardır be bi hayır dediğimde iyi diyorum
ilk hamileliğim de eşimden dolayı parça parça üç ilde takip yaptırdım
planım çok başkaydı şu muydu bu muydu derken
sonuca ulaştık ameliyathanede biri anestezi 2si kadın doğum (biri doçent)
3 doktor la 15dklik sezaryen oldum ben de anlamadım nasıl oldu seferberlik gibi sezaryen

H honey bunch
anladığım kadarıyla hastane değil doktor değişcek
hastane sigortadan dolayı aynı hemde evine de yakındı galiba

bu arada H honey bunch galiba ben de central yolcusuyum eşim karar veremiyor

1. Dogum sezeryan oldugu icin 2.si de sezeryan olacak. 4 doktora gittim dorďude sezeryan dedi vardir bir bildikleri.

Banada 37 de anestezi testi yapacaz dedi nasıl yapıyorlar
Bana test yapmadilar. Daha once ameliyat oldun mu diye sordu, sezeryan oldum dedim. Peki bir sıkıntı oldu mu dedi olmadi dedim. Sigara sordu hayir dedim. Bir hastal8gin var mi dedi yok dedim. Onay verdi doktoruma goturdum imzali kagidini o kadar.

Selam kızlar bayadır giremiyorum netim yok. Insallah yarin bakicam mesajlara. Umarim hepiniz iyisinizdir. D Vitamini devit 3 kullanan var mı. Eczaneden almış babam. Sıcaktan üşendim gitmeye. Benimki tera d3 tü. Şüphe ettim. Gidip kendim sorsam mi diye. 2 haftadır vitaminim yoktu. Memleketteyim hastane falan da yok

Valla mimi memnun kalmıs darısı basımıza
Hem uygun hem yenidoganı var hem ilgililer daha ne olsun :))

Ay inşallah ağzından bal damlıyor kendimi üzsem neye yarar , şimdi randevumu bekliyorum hastanede , bugün doğurmadan gitmem diyormuşum doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…