Avent gögüs kalkanı al genel tavsiye bu
Gögüs pedi aldım ancak kullanmayı düşünmüyorum cok fazla gögüsten cıkan sütle yapısıp cıkarırken canını acıtıyormus
Ve lansinoh aldım bende
Sağlık ocağı kontrolünden çıktım , hem son kontrol hem bir kaç kan testi istedim , hemşire beni tarttı ödeme baktı fln 8 kilo aldım toplam ödemin Yok ne güzel fln nazar değdirmese bari ama sedyeden kalkarken kızım toplandı rahatsız oldu çok sonra kısa süreli sancı oldu
Bende dün son kontrole gittim kan idrar verdim sonuçları alicam öğleden sora iyi kilon valla nazar değmesin ben toplamda 11 kilo aldim yüzüm falan şişmedi hic cok şükür sancı benimde oluyo ama düzensiz dün 5 kere falan adet ağrısı gibi sancı girdi bebegimde kasildi o sırada
Bizim de bugun muayene günümüzdü. 36+0 2800 normal dedi. 23unden once almayı dusunmuyomus doktor hanım. Bizim kız da gelmeyi düşünmez umarim. Yüzünü degil gözünü bile göremedik. Yine kapattı her yerini utangaç çocuğum. Sanci falan da çıkmadı şükür...
Arkadaşlar sezeryan ya da normal doğumla alakalı çok nadir olan komplikasyonları yazmayın lütfen ben araştırmıyorum bile hiç gereksiz evham, korku yapmayayım diye ama daha sık yaşanan sıkıntılar varsa onları söyleyin biz de tedbirimizi alalım baştan
Katiliyorum, Banu Ciftci de bir postunda hep kotu dogum anilari anlatiliyor. Iyiler yazsin yoruma demisti. Yorumlari okumak bana iyi gelmisti. Cok kolay normal dogum yapanlar da var. Sezaryeni cok rahat atlatanlar da. Biz kotuyu dusunmeyelim.
Ay yeri gelmisken, ben seye sinir oluyorum. Bebek dogduktan sonraki zorluklari surekli anlatanlara. Yok soyle uyumicaksin, boyle perisan olacaksin. Oysa mesela ablamin iki cocugu da o kadar usluydu ki, hic sorunsuz buyuduler. Bi de zaten butun zorluklari goze alarak girmisim bu ise, uyumamak, zorlanmak bu isin dogal bir getirisi ve kabulum. Felaket tellali gibi bi de siritarak perisan olacaksiniz demenin ne alemi var.
Katiliyorum, Banu Ciftci de bir postunda hep kotu dogum anilari anlatiliyor. Iyiler yazsin yoruma demisti. Yorumlari okumak bana iyi gelmisti. Cok kolay normal dogum yapanlar da var. Sezaryeni cok rahat atlatanlar da. Biz kotuyu dusunmeyelim.
Ay yeri gelmisken, ben seye sinir oluyorum. Bebek dogduktan sonraki zorluklari surekli anlatanlara. Yok soyle uyumicaksin, boyle perisan olacaksin. Oysa mesela ablamin iki cocugu da o kadar usluydu ki, hic sorunsuz buyuduler. Bi de zaten butun zorluklari goze alarak girmisim bu ise, uyumamak, zorlanmak bu isin dogal bir getirisi ve kabulum. Felaket tellali gibi bi de siritarak perisan olacaksiniz demenin ne alemi var.
Ayy hiç deme doğumdan korktuğumu söylediğim herkes bana, doğumdan sonrasını görünce doğumdan niye korkmuşum diyeveksin diyo. Uykuszu kalacakmışım, sıvak yemek yiyemeyecekmişim. Evet sen öyle şeyler yaşamış olabilirsin ama benim için iyi dilekde bulunup inşallah güzel uykusu olan gazsız bebeğin olut ve zorlanmazsın diye dua et demi
Ben ilk doğumumda ikisini de kullandım. Bu sefer de aldım. Ayrıca göğüs kalkanı da aldım. Göğüs kalkanını özellikle ilk zamanlar göğüs pedine tercih edeceğim. Pedler yapışıp acı yapıyor çıkarırken. Ama kapsız emzirme sütyeni kullanınca da uçlar çok belli oluyor. Biraz da onları gizlemek için kullanıyordum.
Ekim miyok yok sen de ağustos annesi olabilirsin bence gayet
Ayy hiç deme doğumdan korktuğumu söylediğim herkes bana, doğumdan sonrasını görünce doğumdan niye korkmuşum diyeveksin diyo. Uykuszu kalacakmışım, sıvak yemek yiyemeyecekmişim. Evet sen öyle şeyler yaşamış olabilirsin ama benim için iyi dilekde bulunup inşallah güzel uykusu olan gazsız bebeğin olut ve zorlanmazsın diye dua et demi
Ya evet, herkes farkli karsilar zorluklari. Oysa hayatimiz degisecek. Eve bir nese gelecek, iyi seyleri anlatsana. O kadar olumsuz konusuyorlar ki bi susun diyesim geliyor.
Ya evet, herkes farkli karsilar zorluklari. Oysa hayatimiz degisecek. Eve bir nese gelecek, iyi seyleri anlatsana. O kadar olumsuz konusuyorlar ki bi susun diyesim geliyor.
Vallahi ya panik yapmaktan sevincimiz kursağımızda kalıyor. Bir çocuk sahibi olmak için neleri feda edenler var, şikayet edip durmak Allahın gücüne gider. Güzel yanlarını anlatalım biz de insanlara ileride
ayni konuları gecen arkadaşımla konuştuk kimi insan beceriksizim organize olamuyorum demiyo da sicak çay icemedim diyo
Allah ayavruma sağlık versin de tele de bakarim mesaj da yazarım
ya bazi kişilerde olumsuzlama ve kötüye takılma var is yerinde si,ze de oluyordur
bu iş yapılmaz bizim kadar çalışan mi var v.s. v.s
boşver mek lazım ve Allah fiili de teşekkür ederek şikayetten uzaklaşmak lazım